Βοήθειααα! Μάλλον ο 8μηνών γάτος μου αρχίζει να ζητάει, ξέρετε τι...
καταρχας καλη χρονια σε ολους!!
ας τα παρουμε απ την αρχη, πριν 6μηνες (λιγες εβδομαδες αφοτου εχασα τον πολυ-αγαπημενο μου σκυλακο) βρηκα τυχαια ενα μωρογατο τον Μπηλιο... ηταν δεν ηταν τοτε 2 μηνων. αρα σημερα πρεπει να ναι περιπου 8. γενικοτερα ζει μεσα-εξω, κυριως λογω της ηλικιωμενης γατας μου που εχω εδω και 17χρονια (ζωη να'χει). υστερα κι απο ενα πατατρακ που παθαμε μιας κι ειχε εξαφανιστει για 3 μερες (και σημερα επεστρεψε) θα τον εχουμε περισσοτερο μεσα, ειδικα μεχρι να στειρωθει.. το χω κανονισει για την ερχομενη εβδομαδα.. θα το καθυστερουσα κι αλλο, γιατι ενας γιατρος που τον ειχα παει τοτε μου'πε οτι καλο ειναι να περιμενω να αναπτυχθει πληρως (για να μη παρουσιασει προβλημα στο ουροποιητικο του, αν εχει το συνδρομο), να φτασει δηλαδη τους 9μηνες. μετα το σοκ των 3ημερων δε θα το καθυστερησω αλλο οπως ειπα και παραπανω!
οπως προειπα ζει μεσα-εξω κι εγω θεωρω οτι δεν ειχα δει ιδιαιτερα σημαδια του οτι ζηταει.. σημερα ομως μετα απο μια επιθεση στο χερι μου(μη παρεξηγηθω δεν ειμαι καμια υστερικη μ αυτα, θα σας το περιγραψω) αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως οντως ζηταει;; μου'χε αρπαξει λοιπον το μανικι με το στομα του και δε του αφηνε με καμια δυναμη.. παει λεω το γατι τρελαθηκε. επισης, οταν καταφερνα να απεγκλωβιστω με κυνηγαγε να μ αρπαξει τα ποδια ή ο,τι μπορουσε και τυλιγοτανε ολοκληρος γυρω απ το ποδι ή το χερι.. αυτο που επιανα το μανικι ή το μπατζακι μου θυμιζε λιγο κατι αλλο που κανει συχνα και οταν το βλεπω προσπαθω να του το κοψω, πιπιλαει τα υφασματα.. κυριως τα πετσετε, φλις, κλπ.. εχω διαβασει οτι λεγεται wool sucking. υπαρχει περιπτωση αυτο να'χει σχεση κ με συμπεριφορες που δειχνουν οτι θελει να ζευγαρωσει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.