Σε ποια κατηγορία γατόφιλου ανήκετε;

Σε ποιά κατηογρία γατόφιλου ανήκετε?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)
  • Κατηγορία 1: ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥ

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Κατηγορία 2: ΨΥΧΡΑΙΜΟΥ

• Κατηγορία 3: ΧΑΛΑΡΟΥ

• Total voters
    3

Gloriana

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Gloriana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1: Πανικόβλητου

Βγάζει η γάτα ακμή και νομίζει ότι είναι καρκίνος... δέρματος. Έχει η γάτα μια πληγούλα και νομίζει ότι την χτύπησε η χειρότερη μορφή μήκυτα. Κάνει ζυμαράκια η γάτα και φοβάται μήπως είναι μυικός σπασμός και έχει φάει φόλα!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2: Ψύχραιμου

Βλέπει ότι η γάτα του έχει κάτι, αλλά ξέρει να περιμένει τόσο όσο να σιγουρευτεί ότι κάτι συμβαίνει και έτσι να μη γίνεται ρεζίλι στον κτηνίατρο. Βέβαια καλού κακού του κάνει ανελλιπώς ένα τηλεφώνημα τη μέρα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3: Χαλαρού

Η γάτα του έχει μείνει έγκυος και το παίρνει χαμπάρι όταν επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει ότι οι γάτες έχουν γίνει 8!
Μια παγωμένη νύχτα του χειμώνα, παρατηρεί ότι η γάτα του δεν είναι στα πόδια του κρεβατιού όταν πάει για ύπνο αλλά είναι σίγουρος ότι είναι μπροστά στο τζάκι.Το πρωί καθώς ετοιμάζεται για δουλειά, ανοίγει την εξώπορτα και βλέπει τη γάτα παγωμένη να περιμένει υπομονετικά να τη βάλει μέσα.

Μια μέρα καθώς επιστρέφει με το αμάξι, βλέπει ένα γατί στο δρόμο παντελώς όμοιο με το δικό του. Όταν μπαίνει στο σπίτι, διαπιστώνει ότι το παντελώς όμοιο ήταν ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!

Σε ποιά κατηγορία ανήκετε? Εγώ στην 1! Αγχώνομαι υπερβολικά για τα γατιά... :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω στην πρωτη,,,και λιγα λες...Ειδικα με τη Μαιρη εχω ψυχωση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω στη πρωτη ειμαι...:redface::redface::redface:

Θα έλεγα ότι είμαι ανάμεσα στο 1 και το 2:rolleyes:

Κι εγώ ανάμεσα στο 1 και 2, αλλά πιο πολύ προς το ένα! ΕΥΤΥΧΩΣ ειναι υγιέστατος ο μικρός γιατι δεν θα την έβγαζα καθαρή... Πρόσφατα έβγαλε ενα εξογκωματάκι απο το εμβόλιο της λύσας και έτυχε να διαβάσω κάπου οτι μπορεί να ειναι και καρκίνος και κόντεψα να πεθάνω απο το άγχος 1 εβδομάδα μέχρι να γυρίσει ο γιατρός να απο διακοπές.
Για να μην μιλήσω για την άλλη φορά που έκανε εμετούς και μου λεει ο γιατρός "Φερτον απόγευμα άμεσα να προλάβουμε τα χειρότερα."

Προς το 2....

Ανήκω στην δεύτερη κατηγορία με τάσεις προς την πρώτη. Ευτυχώς αυτές οι τάσεις είναι παροδικές!

Καμμια κατηγορια δεν ειναι ισοοροπημενος γατοφιλος παντως.

Οσο για το πανικοβλητος εχει πολλες ερμηνειες ψυχολογικα και πρωτη και καλυτερη οτι ο ανθρωπος δεν θελει καποιες πλευρες της γατας κατα βαθος, αλλα δε το ΄παραδεχεται γιατι δεν το θεωρει σωστο, περιμενει να εχει συνεχεια θετικα αισθηματα... και ο θυμος και η ενοχληση μετατρεπονται σε υπερβολικο ανχος γυρω απο την υγεια της( μη πεθανει) τοσο που το ζωο καταληγει ανυσηχο... καλο ειναι να δεχομαστε οτι νει μενα τα ζωακια μας ειναι τρισχαριτωμενα αλα ειναι κι ενοχλητικα κα δυσαρεστα καποιες φορες και ακομα μερικες αλλες δεν τα θελουμε συνεχεια κοντα μας. Οσο δυσκολο κι αν φαινεται εαν το δει κανεις ετσι το υπερβολικο ανχος φευγει.

Και εγω ειμαι αναμεσα απο την 1 και την 2. Τις πιο πολλες φορες προς το 2, εκτος απο καποια εκτακτα περιστατικα. Βεβαια τωρα που εχουμε κτηνιατρ δεν φοβαμαι τοσο, καθως σε τρια λεπτα ειμαι εκει με τον Σαββα. Πριν που ηταν Χαλκιδα ο κοντινοτερος γιατρος και οι γονεις μου δεν θελανε να τον πανε ημουν κοντα στο 1!

κι εγω αναμεσα στο 1 και στο 2. οταν βλεπω κατι αγχωνομαι παρα πολυ αλλα κραταω την ψυχραιμια μου για να μην γινομαι τελειως ρομπα σε γιατρο και φορουμ:P

Καμμια κατηγορια δεν ειναι ισοοροπημενος γατοφιλος παντως.

Οσο για το πανικοβλητος εχει πολλες ερμηνειες ψυχολογικα και πρωτη και καλυτερη οτι ο ανθρωπος δεν θελει καποιες πλευρες της γατας κατα βαθος, αλλα δε το ΄παραδεχεται γιατι δεν το θεωρει σωστο, περιμενει να εχει συνεχεια θετικα αισθηματα... και ο θυμος και η ενοχληση μετατρεπονται σε υπερβολικο ανχος γυρω απο την υγεια της( μη πεθανει) τοσο που το ζωο καταληγει ανυσηχο... καλο ειναι να δεχομαστε οτι νει μενα τα ζωακια μας ειναι τρισχαριτωμενα αλα ειναι κι ενοχλητικα κα δυσαρεστα καποιες φορες και ακομα μερικες αλλες δεν τα θελουμε συνεχεια κοντα μας. Οσο δυσκολο κι αν φαινεται εαν το δει κανεις ετσι το υπερβολικο ανχος φευγει.

Εννοείται ότι καμία κατηγορία δεν είναι ισορροπημένη! :P
Ισορροπία? Τι σημαίνει για τον γατόφιλο η λέξη? Πολύ σοφά όσα λες!!!
Και πραγματικά πιστεύω πως έχεις δίκιο. Είναι θέμα δικής μας σκέψης-αντίληψης.
Από την άλλη θέτω ένα ερώτημα. Η υπερβολική αγάπη για τα ζώα τι μπορεί να σημαίνει? ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! :up:

Κι εγώ ανάμεσα στο 1 και 2, αλλά πιο πολύ προς το ένα! ΕΥΤΥΧΩΣ ειναι υγιέστατος ο μικρός γιατι δεν θα την έβγαζα καθαρή... Πρόσφατα έβγαλε ενα εξογκωματάκι απο το εμβόλιο της λύσας και έτυχε να διαβάσω κάπου οτι μπορεί να ειναι και καρκίνος και κόντεψα να πεθάνω απο το άγχος 1 εβδομάδα μέχρι να γυρίσει ο γιατρός να απο διακοπές.
Για να μην μιλήσω για την άλλη φορά που έκανε εμετούς και μου λεει ο γιατρός "Φερτον απόγευμα άμεσα να προλάβουμε τα χειρότερα."

Μη σου πω ότι σε βλέπω ΚΑΡΓΑ στην 1! :up::up::up:

κι εγω αναμεσα στο 1 και στο 2. οταν βλεπω κατι αγχωνομαι παρα πολυ αλλα κραταω την ψυχραιμια μου για να μην γινομαι τελειως ρομπα σε γιατρο και φορουμ:P

Πέστα Χρυσόστομε.
Νομίζω έχω γίνει ΡΟΜΠΑ ήδη στο φόρουμ... Ελπίζω να κρατήσω τα προσχήματα στους κτηνιάτρους (για την ώρα)

Πέστα Χρυσόστομε.
Νομίζω έχω γίνει ΡΟΜΠΑ ήδη στο φόρουμ... Ελπίζω να κρατήσω τα προσχήματα στους κτηνιάτρους (για την ώρα)

χρυσοστομη καλε ειμαι κοριτσακι;););)

Εγώ μάλλον στη 2....

Ήμουν στην 1 πάω για τη 2. Αλλά με κάτι γρυπούλες που είχε περάσει το Yodaki τη ταραχή μου την είχα πάθει:redface::redface::redface::redface:

Εγώ παιδιά είμαι στην 1 στην 2 και στην 3 κατηγορίες. Τα κάνω όλα αυτά που διάβασα, μαζί ή ξεχωριστά. :D:lol::P:hmm::hmm::hmm:

Εξαρταται πως καθοριζει κανεις το υπερβολικο στην αγαπη, πχ οτα βλεπει ενα γατουλακι χαριτωμενο με μια κοιλιτσα μουρλια αν θελει να το χαιδεψει και να το ζουληξει μαλλον φυσικο φαινεται, μιας και το γατακι το ευχαριστιεται εξισου... εαν βεβαια αυτο γινεται καθε τρεις και λιγο και το γατακι δυσφορει αυτο ισως σημαινει οτι αυτος που το κανει κοιταει περισσοτερο να ικανοποιησει δικές του επιθυμίες και δεν βλεπει τις αντιδρασεις του αλλου δηλαδη του γατιου.. αυτο ισως μαρτυραει δικα του κενα...
Το αλλο θεμα ειναι η υπερβολικη αγαπη ορισμένων ζωοφιλων που ειναι μυθικη και προκλητικη, δηλαδη σου λενε "τα ζωα δεν σε απογοητευουν ποτε "( μυθοποποιηση)και "Οι ανθρωποι ειναι σκαρτοι δεν μπορεις να βασιστεις."..πραγμα που μαρτυραει σαν σκεψη οτι δυσκολευονται να κανουν συμβιβασμους και συγκρούσεις, λειτουργουν με ακραιες μυθοποιησεις και ακραιες απογοητευσεις και τα ζωα και η τρυφεροτητα ειδικα των γατιων ειναι ενα καταφυγιο απο μια οδυνηρη γι αυτους πραγματικοτητα. αυτα σκεφτομαι προς το παρον

εγω ανοικω κ στις 3 κατηγοριες αναλογα την περισταση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back