moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μα αφου μας ειπατε οτι φωτο δεν υπαρχει.Ποιος παει να σας σκοτωσει;δεν ξερω τοτε ηταν η πρωτη μερα και την φοτο που βαλαμε στην αγγελια την τραβηξε ο νικολεβαιβικ μετα ο αρτεμ την εσβησε απο τον υπολογιστη καταλαθος εμενα παει να με σκοτωσει
Οπως και να εχει,εμενα κατι δε μου αρεσει σε ολη αυτη την ιστορια.Δε γινεται ενα ζωο πριν απο εικοσι μερες να πιανοταν και να καθοταν για υπερηχο,και σημερα να μην ερχεται καθολου κοντα σας ουτε για φωτογραφια.Σωστη προωθηση για την υιοθεσια ή την ανευρεση του δε γινεται,και επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω πολυ και για τη δοση αληθειας ολου αυτου του θεματος.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μπορείτε να κάνετε επαναφορά από τον κάδο ανακύκλωσης.η γατα παει να με σκοτωσει και υπηρχε φωτογραφια αλλα τωρα βρισκετε στον καδο ανακυκλωσης
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Το προβλημα εδω δεν ειναι ο πληθυντικος,δε γνωριζομαστε για να ειμαστε φιλαρακια,το θεμα ειναι οτι μια γατα βρισκεται επι ενα μηνα στο δρομο,τη μια πιανεται και την πατε στο γιατρο και την αλλη μας λετε οτι θελει να σας σκοτωσει.σωστο και αυτο αλλα γιατι μου μιλατε ολοι σας στον πληθυντικο 28 ειμαι ακομα
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ηρέμησε, καλό μου πρωτοπρόβατο. Εδώ είναι η κοπέλα, πρόθυμη να μας τα εξηγήσει όλαΗ γατα,που την πιασατε,την πηγατε στο γιατρο,εκατσε να της κανουν υπερηχο,τη φωτογραφισατε,παει σε αμμο ενω ειναι αδεσποτη,παει να σας σκοτωσει;Εσας δε σας φαινονται εντελως κουφα ολα αυτα;Βγαλτε την μια αλλη φωτογραφια,ενα μηνα υποτιθεται τη φροντιζετε,και προωθηστε την αγγελια της!

Γιατί είμαι ευγενικό κορίτσι, με τρόπους και για σπίτισωστο και αυτο αλλα γιατι μου μιλατε ολοι σας στον πληθυντικο 28 ειμαι ακομα

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
εγω δεν το πιστευω αυτο θεορω πως κανενα πλασμα ειδικα ζωο να ειναι μοχθηρο απλως απομακρο
undertow
Δραστήριο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος

ειμαι στην σχολη
undertow
Δραστήριο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
και ολη την ημερα ειμαι στην σχολη μια εχουμε μπαλετο μια hip-hop μια χορο της κοιλιας δεν καθομαι πολυ σπιτι που να με συνιθισει,και οταν ηταν στον δρομο ο γιος μου την επιασε σε εμενα δεν καθοταν.γενικως λενε οτι ηοι σιαμ γατες ειναι μοχθηρεςεγω δεν το πιστευω αυτο θεορω πως κανενα πλασμα ειδικα ζωο να ειναι μοχθηρο απλως απομακρο
![]()
καμια γατα δεν ειναι κακια η μοχθηρη. και γενικα κανενα ζωο δεν γενιεται με τασεισ επιθετικοτιτασ κλπ. αυτα εχουν να κανουν με την φυση οπου αναγκαζεται να προσαρμωστει καθε φορα το ζωντανο. μια αδεσποτη σιαμ πιθανοτατα η ξεφυγε απο το σπιτι τησ, η την εδιωξαν , η ακοη και κακοποιηθηκε ωστε να βγαζει μια συμπεριφορα τετοια. αλλα αυτο θα μπορουσε να παθει καθε ζωο, κι οχι μονο η συγκεκριμενη γατα!
moukelis
Επιφανές μέλος
Μα εδω μας λεει οτι απο την πρωτη μερα την επιασε και εκατσε και για υπερηχο,ειναι δυνατον;Εχετε ιδεα ποσο συνεργασιμη πρεπει να ειναι μια γατα για να κανει υπερηχο;Εδω σπιτισιες γατες και δεν καθονται.Και μεσα σε εικοσι μερες εγινε θηριο της αποκαλυψεως;ειναι λογικο η γατα να μην πιανεται, η να ειναι αγρια, η να μην θελει τουσ ανθρωπουσ απο την στιγμη οπου ηταν καιρο αδεσποτη. μια τετοια γατα για να ροσαρμωστει θα περασει εωσ και 6 μηνεσ το λιγοτερο, και το λεω απο αναλογο περιστετικο που εξζησα. λετε πωσ θα την κρατησετε. εχετε διαθεση και πειρα για μια τετοια αποφαση? γιατι η γατα δεν ειναι παιχνιδι που την κλεινουμε σε ενα δοματειο και περιμενουμε να ανοιξουμε μια μερα την πορτα και να μασ αγαπησει! καταλαυαινω πωσ πιθανοτατα την λυπαστε και δεν θελετε να βρεθει στον δρομο. αν την αγαπατε να την δωσετε καπου που θα εχουν πειρα και χρονο να ασχοληθουν αποκλυσθηκα μαζι τησ. επισησ δεχομαι πωσ οταν την πηγατε στο γιατρο θα ηταν ηρεμη, αλλα πωσ ειναι δυνατον να βαλατε αγγελιεσ διχωσ φωτο? κι αν η γατα ειναι ακοινωνιτη ακομη - με τουσ ανθρωπουσ - πωσ την κρατατε και πωσ ξερετε που θα την δωσετε? γιατι δεν επικοινωνιτε με καποιον αρμοδιο???
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool