skai-animals
Δραστήριο μέλος
σωστο και αυτο να το χαρισω στη κυρια που ελεγε η ασιμινα
ενωουσε οτι δεν ηταν η δικια της ωρα για μαθημα
αφου ειναι στειρωμενη εμβολιασμεννη κλπ προχωρας ανετα! θα σου ελεγα να την παρω αλλα ειμαι μακρια, και βρηκα απο εδω κι ενα γλυκητατο αδεσποτακι και ειμαι στην συζητηση!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
την γατουλα θα την χαρισω παει και τελιωσε ή μπορει να την δοσω στην μαμα μου που εχει τρελα με τις σιαμ αν θες περισσοετερα μπες msn να σου εξηγησω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

τι θα πει την γατουλα θα την χαρισεις παει και τελειωσε? εχεις βρει ατομο?? τοσο καιρο γιατι δεν την εδινες στη μαμα σου για να ειναι και η γατουλα πιο ανετα??

και τελικα ποιο ειναι το μωρο?
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος

και αυτο γιατι αυτος ειναι μονο στο σπιτι και ισως αυριο που δεν εχω τοσο πολυ δουλεια να την βγαλω και στους υπολιπος χωρουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
καλα βρε τζουλιακι τοσα hi και hi σου στελνω στο msn

ναι... γνωριζόμαστε βαθύτατα
Ναταλία πρέπει να μάθεις πολλά ακόμα...και δεν λέω για τις γάτες.

Θα τα πούμε στο μσν... (θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω δηλ.)
Το θέμα είναι η ΣΙάμ, και τί είναι καλύτερο γι αυτήν...

konstans
Περιβόητο μέλος

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Που βρίσκεται η γάτα, πως είναι η κατάστασή της, που θα πάει.....

aporw
Διακεκριμένο μέλος

τι μπανιο ειναι αυτο??300 τμ??

julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν θέλεις βοήθεια με την Σιάμ, θα πρέπει να το εξηγήσεις εδώ, ήρεμα και κατανοητά την όλη κατάσταση και ποιό είναι το θέμα.
Και μη μου λές, ψιτ.....γιατί θα έχουμε άλλα....
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είμαι δικαστής...
Αν θέλεις βοήθεια με την Σιάμ, θα πρέπει να το εξηγήσεις εδώ, ήρεμα και κατανοητά την όλη κατάσταση και ποιό είναι το θέμα.
Και μη μου λές, ψιτ.....γιατί θα έχουμε άλλα....
βοηθησε κ εσυ ρε Τζουλια!

δεν με βλεπω καλα εχω αρχισει και ιδρωνω!

πες κ εσυ νιαουυ!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Το γατοχώρι ωχριά μπροστά στην τοιαύτη ιδιάζουσα περίπτωση .
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να συνέλθω πρώτα απο τα γέλια....
Το γατοχώρι ωχριά μπροστά στην τοιαύτη ιδιάζουσα περίπτωση .
αχα..ειναι σοβαρη η κατασταση δηλαδη..

μηπως προερχεται απο το ιδο χωριο??

julia
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη στις 4 οκτωβτιου βρηκα το γατι το επιασε ο γιος μου.τον πηγαμε στον κτηνιατρο και ειπε ειναι θυληκο,εμβολιασμενο και στειρωμενο.μετα το βγαλαμε μια φωτο για να βαλουμε στην αγγελια ,ειχα προθεση να την βαλω και εδω αλλατην εσβησε ο αρτεμ τωρα την εχουμε σε ενα μεγαλο χωρο και μονο ο αντρας μου την ξερει εγω μονο νερακι,φαγακι και την αμμο του φροντιζω,λοιπιν τωρα ειταν να το κρατησουμε αλλα τελικα θα το δωσουμε στην μανα μου,αλλα οχι για καπιους λογους υγιεινης αλλα δεν θα μπορεσω να φροντισω 4 γατια και 1 σκυλο, γιατι δεν μπορω ολη μερα δουλεια και μετα μολις ερχομαι απο την δουλεια απο την δουλεια να φροντιζω 5 ζωακια και τα 5,ενταξι τωρα θα μου πειτε τωρα πως γεινετε αλλα την σιαμεζα την φροντιζει ο αντρας μου πιο πολυ
αρα το γατακι ειναι εξω? ή σε κλειστο χωρο?? η μαμα σου θα την εχει στο σπιτι μεσα?

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool