calli
Νεοφερμένο μέλος
Εχω μια υπέροχη Σιαμ γατούλα 13 ετών, τη Maggie μου. Το χαρακτηριστικό της είναι η κοντή, γυριστή ουρίτσα της. Οι άσχετοι με ρωτούν γιατί της την έκοψα! Είναι χαρακτηριστικό της ράτσας της, αλλά όπου κι αν έχω ψάξει να βρω πληροφορίες γιαυτή την ιδιαιτερότητά της το αποτέλεσμα ήταν μηδέν. Όποιος γνωρίζει κάτι για τις υπέροχες κολοβές σιαμεζούλες ας μου πει παρακαλώ. Ευχαριστώ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η έλλειψη ουράς συνήθως οφείλεται σε φυσική μετάλλαξη ενός γονιδίου και δεν αποτελεί χαρακτηριστικό της φυλής.Πάντως, δεν είναι και πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, οπότε η Maggie σου είναι πραγματικά μοναδική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
The Royal Cat of Siam
https://www.siamese.nl/roots-e.htm
https://cats.suite101.com/article.cfm/siamese_cats
calli
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Μου λύθηκαν οι απορίες μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Περισσότερα εδώ.TAIL: long, thin, tapering to a fine point.
Ωστόσο, από μια γρήγορη έρευνα που έκανα βρήκα ότι οι Σιάμ με κοντή ουρά αναφέρονται καμιά φορά ως Thai bobtail, αλλά δεν είναι αναγνωρισμένη φυλή από κανέναν όμιλο, εκτός από τον IFA, που όμως είναι πολύ μικρός (απ' όσο ξέρω).
Αλλά γενικά η κοντή ουρά προκαλείται από το γονίδιο που προανέφερα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
eleytheria
Νεοφερμένο μέλος
τώρα το αν αναγνωρίζεται ή οχι και απο ποιούς με αφήνει αδιάφορη.........εγω θέλω να έχει μόνο καλό χαρακτήρα και να περνάμε ωραία μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι εννοεις δεν ειναι και πολυ σπανιο;Συνηθως κανονικη ουριτσα εχουν,οχι κοντη.Ποσο ειναι ο γατουλης σου;Ποτε θα τον παραλαβεις;
eleytheria
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

eleytheria
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι εννοεις μαυρη με μπλε ματια;Μαυρη σιαμ δεν υπαρχει...Αλλη ρατσα θα εννοεις.Τα δικα σου ειναι πανεμορφα!!!!!παντως για να πω την αληθεια παραξενευτηκα λιγο μολις το ακουσα και απο αυτην μου την απορια σας βρηκα!τωρα θα τον δω αυριο και θα σου πω τι εκανα τελικα αλλα πραγματικα αμα μου φανει οτι ειναι καλοψυχο θα το παρω,αυτο με νοιαζει στην τελικη.Αρχικα ηθελα μαυρη με μπλε ματια αλλα μου ειπαν οτι ειναι σπανια.....
Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,περιμενουμε να γνωρισουμε αυριο τον κουκλο!
eleytheria
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
eleytheria
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool