Σιαμ-maniacs; :D

Λοιπόν είναι βρετανάκια:)!(τη φότω τη βρήκα στο google αναζήτησης
εικόνων αλλά ανακάληψα ότι το δημοσειεύσατε και εδώ:redface:)
ειναι σα διαφημιση Soupline κι αυτα :up::P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κλασικο και το αυθεντικο ειναι παντα το καλητερο.Η καινουργια σιαμεζα θεωρω οτι εχει χασει την αιγλη της και ειναι λιγο ψυχρη σαν γατα.:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιστευω πως η γατες τυπου μοιρας(κλασικες σαν την δικη μου)ειναι πιο ομορφες,πιο γλυκες,πιο καραμελενιες(εχουν κατι παραπανω νομιζω)η αλλες ειναι καπως......:hmm::hmm::hmm:

Γεια σας όμορφοι!:)(κλασικοί!;))
10-Siamese_Cat.jpeg

Γειά σας,

έχω και εγώ Σιαμέζα.Όπως αναφέρατε και πιο πάνω η κλασική είναι πιο όμορφη και γλυκιά σαν γάτα γιατί έχω και εγώ τη Σίμπα που είναι <<κλασσική>> Σιαμέζα.Θεωρώ ότι οι καινούργιες Σιαμέζες είναι πολύ αδύνατες και μυώδεις.Δυστυχώς όμως αυτές(οι καινούργιες) προτιμούνται περισσότερο σε διαγωνισμούς.Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ.Παρακάτω σας έχω μια φωτογραφία...........

Συνημμένα

• μικρη σιαμ.jpg
    μικρη σιαμ.jpg
    16,1 KB · Εμφανίσεις: 26
Γεια σας όμορφοι!:)(κλασικοί!;))
10-Siamese_Cat.jpeg

Πολύ όμοφη............Μοιάζει στην Σίμπα μου!

Η κλασική είναι όντως πιο γλυκειά,πιο αληθινή(:happy:αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω:)). Μα ας το συγκρίνουν και μόνοι τους!:up:

eMail-P1111251H%20Honey%20sitting%20to%20L%20looking%20back%20to%20R%20Classic.jpg
traditional-siamese-11.jpg

Για να λέμε την αλήθεια οι κλασικές μου αρέσουν για πολλούς λόγους και ένας από αυτόυς είναι ότι μοιάζουν περισσότερο στα Βιρμανάκια.:redface::P:lol:
Η μοντέρνα Σιάμ μου θυμίζει τη Σφυγξ.:/:

Η κλασική είναι όντως πιο γλυκειά,πιο αληθινή(:happy:αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω:)). Μα ας το συγκρίνουν και μόνοι τους!:up:

eMail-P1111251H%20Honey%20sitting%20to%20L%20looking%20back%20to%20R%20Classic.jpg
traditional-siamese-11.jpg

Φαγώθηκα να βρω φωτογραφίες με τις <<καινούργιες>> Σιαμέζες και τίποτα.Μόνο από τις κλασσικες.Ήθελα να κάνω και εγώ μια τέτοια σύγκριση αλλά δεν είχα φωτογραφίες από τις <<καινούργιες>>.Που τις βρήκες εσύ;

Φαγώθηκα να βρω φωτογραφίες με τις <<καινούργιες>> Σιαμέζες και τίποτα.Μόνο από τις κλασσικες.Ήθελα να κάνω και εγώ μια τέτοια σύγκριση αλλά δεν είχα φωτογραφίες από τις <<καινούργιες>>.Που τις βρήκες εσύ;
Εδώ είναι οι μοντέρνες: https://www.pictures-of-cats.org/modern-siamese-cats.html

Και εδώ οι κλασικές: https://www.pictures-of-cats.org/siamese-cat-breeders.html

Το καλό είναι ότι στα στατιστικά,ο κόσμος που ψηφίζει προτιμά τις κλασικές!:happy: (Κλασικές-Μοντέρνες)
pub

At 2-1-09 - Chart indicating that about 75% of people prefer
the Traditional Siamese cat - please vote below

Η μοντέρνα Σιάμ μου θυμίζει τη Σφυγξ.:/:

Έχεις δίκιο.Επειδή είναι πολύ λεπτές,μυώδεις και έχουν λίγο τρίχωμα.Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και οι καινούργιες Σιαμέζες που ήρθαν από την Αίγυπτο νομίζω,και οι Σφύγξ,είναι γάτες που έχουν ψυχή και θέλουν αγάπη.Διαβάστε και την υπογραφή μου για να καταλλάβετε τι ενοώ.................

Εδώ είναι οι μοντέρνες: https://www.pictures-of-cats.org/modern-siamese-cats.html

Και εδώ οι κλασικές: https://www.pictures-of-cats.org/siamese-cat-breeders.html

Το καλό είναι ότι στα στατιστικά,ο κόσμος που ψηφίζει προτιμά τις κλασικές!:happy: (Κλασικές-Μοντέρνες)
pub

At 2-1-09 - Chart indicating that about 75% of people prefer

the Traditional Siamese cat - please vote below

Ευχαριστώ!

Έχεις δίκιο.Επειδή είναι πολύ λεπτές,μυώδεις και έχουν λίγο τρίχωμα.Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και οι καινούργιες Σιαμέζες που ήρθαν από την Αίγυπτο νομίζω,και οι Σφύγξ,είναι γάτες που έχουν ψυχή και θέλουν αγάπη.Διαβάστε και την υπογραφή μου για να καταλλάβετε τι ενοώ.................
Δηλαδή θέλεις να πεις πως δεν αγαπάω τις Σφυγξ ή τις μοντέρνες Σιάμ γιατί δε μου αρέσει το παρουσιαστικό τους;:mad:

Αν ήταν έτσι θε έπρεπε να μισούμε και τα χτυπημένα ζωάκια στο δρόμο επειδή μας απωθεί το τραύμα τους.:down:

Δηλαδή θέλεις να πεις πως δεν αγαπάω τις Σφυγξ ή τις μοντέρνες Σιάμ γιατί δε μου αρέσει το παρουσιαστικό τους;:mad:

Αν ήταν έτσι θε έπρεπε να μισούμε και τα χτυπημένα ζωάκια στο δρόμο επειδή μας απωθεί το τραύμα τους.:down:

Όχι βέβαια.Ήθελα να το γράψω ότι δεν ενοώ εσένα αλλά νόμιζα πως δεν θα το έδινες σημασία.Συμφωνώ,οι καινούργιες Σιαμέζες μοιάζουν πολύ με τις Σφυγξ.:up:Αυτό που είπα,το λέω σε όλα τα μέλη,αλλά και σε εμένα.Απλά δίνω ένα μύνημα σε όλον τον κόσμο.Δεν έχει σχέση με εσένα,απλά μια που συζητάμε για το πια είναι πιο όμορφη είπα να αναφέρω αυτό το μύνημα.Στεναχωρήθηκα που το παρεξήγησες.....:cry::cry::cry:Μήπως θύμωσες πολύ;:hmm:

Όχι βέβαια.Ήθελα να το γράψω ότι δεν ενοώ εσένα αλλά νόμιζα πως δεν θα το έδινες σημασία.Συμφωνώ,οι καινούργιες Σιαμέζες μοιάζουν πολύ με τις Σφυγξ.:up:Αυτό που είπα,το λέω σε όλα τα μέλη,αλλά και σε εμένα.Απλά δίνω ένα μύνημα σε όλον τον κόσμο.Δεν έχει σχέση με εσένα,απλά μια που συζητάμε για το πια είναι πιο όμορφη είπα να αναφέρω αυτό το μύνημα.Στεναχωρήθηκα που το παρεξήγησες.....:cry::cry::cry:Μήπως θύμωσες πολύ;:hmm:
Όχι καλέ!:) Απλώς είμαι λίγο ευέξαπτη στο θέμα αυτό...:redface::P:lol:
Όλα καλά τώρα μου πέρασε.:happy:

Και εγώ είμαι καμιά φορά ευέξαπτη.Δεν είπα σωστά αυτό που ήθελα απλώς.Ξανά pen-friend(φίλες δια αλληλογραφίας;

δε θυμωσες...αλλα εισαι ευεξαπτη....κι εβαλες και μια φατσα να:mad:
Εφηβεια:P:lol::lol:

Και εγώ είμαι καμιά φορά ευέξαπτη.Δεν είπα σωστά αυτό που ήθελα απλώς.Ξανά pen-friend(φίλες δια αλληλογραφίας;
Γιατί όχι;:P:up:

δε θυμωσες...αλλα εισαι ευεξαπτη....κι εβαλες και μια φατσα να:mad:
Εφηβεια:P:lol::lol:
Εεε! :mad: :P:lol:
Εφηβεία...:whistle::bleh::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back