Σιαμ-maniacs; :D

'Ομορφη ιδέα Αγνηγιώργο:)!Και για να ξεκινίσουμε καμιά συζήτηση θέλω να σας ρωτήσω:εκτός από το χρώμα τι άλλο σας αρέσει στις Σιαμέζες;
Εμένα προσωπικά, τα πάντα!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου αρεσουν πολυ τα ματια τους απο αποψη εμφανισης,αλλα κυριως ο χαρακτηρας τους:αναπτυσσουν μια σχεση με τον ανθρωπο τους που δε συγκρινεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

siamees_rosie2.jpg
seal-point-face.jpg
Siamese_Siamkatze_Gwenysitzt.jpg

'Ομορφη ιδέα Αγνηγιώργο:)!Και για να ξεκινίσουμε καμιά συζήτηση θέλω να σας ρωτήσω:εκτός από το χρώμα τι άλλο σας αρέσει στις Σιαμέζες;
Εμένα προσωπικά, τα πάντα!!!!:D

Εμένα μου αρέσει που θέλουν να είναι τα αφεντικά μας!
Αλλά και τα μάτια τους,η κορμοστασιά τους...είναι το κάτι άλλο...Απερίγραπτο!

Υ.Σ. Αγνή με λένε!

Η εφυια τους . Το πως επικοινωνουν με τους ανθρωπους.Το δεσιμο τους . Το ξερετε οτι οι γατες του Σιαμ αποκτουν την ιδια δυνατη σχεση με το αφεντικο τους με αυτη που μπορει να αναπτυξη ενας σκυλος; Ειναι ενα ιδιαιτερο χαρακτηριστικο της ρατσας που ερχετε σε αντιθεση με τη γενικοτερη ανεξαρτησια που εχουν οι γατες.:P

Η εφυια τους . Το πως επικοινωνουν με τους ανθρωπους.Το δεσιμο τους . Το ξερετε οτι οι γατες του Σιαμ αποκτουν την ιδια δυνατη σχεση με το αφεντικο τους με αυτη που μπορει να αναπτυξη ενας σκυλος; Ειναι ενα ιδιαιτερο χαρακτηριστικο της ρατσας που ερχετε σε αντιθεση με τη γενικοτερη ανεξαρτησια που εχουν οι γατες.:P
Φανταστικό:happy:!!!!

δεν εχω συναντησει ποτε σιαμ γατουλα, αλλα μ'αρεσουν πολυ. Κυριως η αντιθεση χρωματων και τα εκφραστικα γαλανα ματακια τους. Δεν μ'αρεσουν καθολου μα καθολου ομως οι wedgehead σιαμ. Ειναι υπερβολικα ασχημες, εχουν μικροσκοπικο τριγωνικο και μυτερο κεφαλι, τεραστια αυτια που την κανουν να μοιαζει με ποντικι, υπερβολικα λεπτο σωμα και μια ουρα τοσο λεπτη που μοιαζει με μαστιγιο. Αγαπαω ολες τις γατες αλλα αυτες (μαζι με τις devon rex, sphynx, cornish rex και αλλες 2-3 ρατσες) δεν μου αρεσουν καθολου (τις αγαπαω ομως).
xinsrc_3221005201119734259155.jpg

δεν εχω συναντησει ποτε σιαμ γατουλα, αλλα μ'αρεσουν πολυ. Κυριως η αντιθεση χρωματων και τα εκφραστικα γαλανα ματακια τους. Δεν μ'αρεσουν καθολου μα καθολου ομως οι wedgehead σιαμ. Ειναι υπερβολικα ασχημες, εχουν μικροσκοπικο τριγωνικο και μυτερο κεφαλι, τεραστια αυτια που την κανουν να μοιαζει με ποντικι, υπερβολικα λεπτο σωμα και μια ουρα τοσο λεπτη που μοιαζει με μαστιγιο. Αγαπαω ολες τις γατες αλλα αυτες (μαζι με τις devon rex, sphynx, cornish rex και αλλες 2-3 ρατσες) δεν μου αρεσουν καθολου (τις αγαπαω ομως).
xinsrc_3221005201119734259155.jpg
Πράγματι, είναι πολύ άσχημες:mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:αν και οι Ντέβον και Κόρνις Ρεξ μου αρέσουν πολύ:redface:.

Κι εγω προτιμω τις παραδοσιακες...Μου κανει λιγο αφυσικη ολη αυτη η υπερβολη στα ακρα.Οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα sakura-chan σε περιμενουμε να γνωρισεις το Μοϊρακι απο κοντα!:)

η Μοιρα ειναι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κουκλιτσα, πανεμορφη, μυστηρια, γατουλα για show...δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω την θειικη ομορφια της :inlove::inlove::inlove: Εχει τελεια χρωματα, πολυ σκουρη στα ακρα, πολυ ανοιχτοχρωμη στο υπολοιπο σωμα. Δεν φοβασαι μηπως στην κλεψουν; :bleh: Σειριε μη ζηλευεις, και εσυ εισαι πανεμορφος, αλλα η αδερφη σου ειναι το κατι αλλο :bleh:
Στα σιαμ μ'αρεσει πολυ που ειναι φωνακλαδικα και νιουριζουν με το παραμικρο!! Μεταφερουν την ζωντανια τους σε σενα και σε ολο το σπιτι.

η Μοιρα ειναι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κουκλιτσα, πανεμορφη, μυστηρια, γατουλα για show...δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω την θειικη ομορφια της :inlove::inlove::inlove: Εχει τελεια χρωματα, πολυ σκουρη στα ακρα, πολυ ανοιχτοχρωμη στο υπολοιπο σωμα. Δεν φοβασαι μηπως στην κλεψουν; :bleh: Σειριε μη ζηλευεις, και εσυ εισαι πανεμορφος, αλλα η αδερφη σου ειναι το κατι αλλο :bleh:
Στα σιαμ μ'αρεσει πολυ που ειναι φωνακλαδικα και νιουριζουν με το παραμικρο!! Μεταφερουν την ζωντανια τους σε σενα και σε ολο το σπιτι.
Ευχαριστουμε...:redface::redface::redface:
Δυστυχως σε show δεν προκειται ποτε να συμμετεχει,γιατι δεν εχει pedigree και εχει κοντη ουριτσα.Τα chocolate point εχουν ακομα πιο ανοιχτοχρωμο σωματακι,αλλα δεν ειναι τοσο σκουρα στα ακρα.Και η αποχρωση τους ειναι θεμα θερμοκρασιας,ηλικιας και φυλου.Μακαρι και τα μωρακια της να βγουν ομορφα,αυτη πηρε παντως τη γλυκα της μαμας της.Η αληθεια ειναι οτι θα φοβομουν πολυ μη μου την κλεψουν,γιατι ειναι πολυ καλοβολη,αλλα δεν την αφηνω καθολου εξω!;)Εδω ειναι συχνοτατες οι κλοπες ζωων ρατσας...:(Εδω κλεβουν και ημιαιμακια,οποιο του γυαλισει το βουταει ο καθενας.:down:
Η Μόιρα σπάνια νιαουριζει,μόνο όταν κάτι την ενοχλεί πολύ,ή έχει οιστρο.Αλλα οντως εχουν χαρακτηριστικη φωνη.

Ήρθε και η Σίμπα!

Η Σίμπα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα φωνακλούς Σιαμέζας.Όποτε έχω ευκαιρία θα σας βάλω ένα βίντεο που φωνάζει στις 4 τα ξημερώματα γιατί θέλει να τη χαιδέψουμε.Και δεν θέλει στο δωμάτιο,θέλει στο χολ στο πάτωμα.Και η Σίμπα είναι <<κλασσική>> Σιαμέζα.Λίγο παχουλή με πολύ σκούρα άκρα.Το πρόσωπό της δεν είναι πολύ τριγωνικό.Μόνο που το υπόλιπο σώμα της(κοιλιά) αλλάζει χρώμα.Το καλοκαίρι και την άνοιξη ανοίγει, ενώ το Φθινόπωρο και το Χειμώνα σκουραίνει!

1 Υ.Σ. Η Μόιρα είναι έγκυος;
2 Υ.Σ. Συγνώμη αν έκανα μερικά ορθογραφικά,αλλά νυστάζω λίγο και...

Οχι καλη μου,αλλα εχει παει για ζευγαρωμα.:)

Οχι καλη μου,αλλα εχει παει για ζευγαρωμα.:)

Να σας κάνω μια ερώτηση;(μ'αρέσει και η δημοσιογραφία και είμαι και περίεργη)

Γιατί προτιμήσατε το ζευγάρωμα αντί για να τη στειρώσετε;

Ειναι πολυ καλη εκπροσωπος της ρατσας της,και θα ηθελα να κανει μια γεννα πριν στειρωθει.

Ειναι πολυ καλη εκπροσωπος της ρατσας της,και θα ηθελα να κανει μια γεννα πριν στειρωθει.

OK...Goodnight!:cool:

;)Εδω ειναι συχνοτατες οι κλοπες ζωων ρατσας...:(Εδω κλεβουν και ημιαιμακια,οποιο του γυαλισει το βουταει ο καθενας:down:.
Αλήθεια:eek:;Πω πω τι άνθρωποι υπάρχουν:down::down:!

Αλήθεια:eek:;Πω πω τι άνθρωποι υπάρχουν:down::down:!

και εδω ειναι συχνες οι κλοπες. Προχθες ελεγαν στις ειδησεις για ενα σκυλακι που το αφησε στην εισοδο της πολυκατοικιας η ιδιοκτητρια του για να παρει κατι που ξεχασε και μολις επεστρεψε αφαντο το σκυλακι. Πολλοι το κανουν για τις αμοιβες γιατι πολλοι ειναι αυτοι που δινουν μεχρι και $10,000 για να τους το επιστρεψουν. Στην ελλαδα μου ειχαν κλεψει ενα γατακι που δεν ηταν και ρατσας, φαντασου να ηταν δηλαδη.

Χρονια σας πολλα Δωρουλα μου να τα χιλιασετε με τον Σειριουλη σου .Να του δωσεις ενα φιλακι και απο εμενα. Το Μοϊρακι μας τι κανει ; Ελπιζω να ειστε καλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back