moukelis
Επιφανές μέλος
Το εχω δει το βιντεακι,ειναι οντως πολυ συγκινητικο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Πολύ αστείες και όμορφες.Αυτές είναι οι <<άσπρες>> Σιαμέζες που σας έλεγα.Καλό μήνα!!!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτες δεν ειναι λευκες καλη μου,ειναι lilac point.Πολύ αστείες και όμορφες.Αυτές είναι οι <<άσπρες>> Σιαμέζες που σας έλεγα.Καλό μήνα!!!

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωωωω, τι γλυκά μωράκια είναι αυτάΩριστε και από εμένα...

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣωστάΑυτες δεν ειναι λευκες καλη μου,ειναι lilac point.![]()
.Πάντως έχω να πω πως προτιμώ αυτές με λουτρ στίγματα
. Όχι βέβαια ότι είναι άσχημες.Γλυκούλες δείχνουν
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τελικα κατεληξες για τη γατουλα που ηθελες;
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αυτες δεν ειναι λευκες καλη μου,ειναι lilac point.![]()
Εεεεεεεεεεε ναι,δεν είναι τελείως λευκές,αλλά είναι πιο ανοιχτόχρωμες,με γκρι μάσκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Δεν ειναι γκριζα η μασκα τους,ειναι λιλα.Υπαρχουν και με γκριζα μασκα,οι blue point.Κι οσο μεγαλωνουν,ή αν ζουν σε περιοχες με χαμηλη θερμοκρασια,γινεται πιο εντονο το χρωμα.
Αααααααααα,συγνώμη έκανα λάθος!
moukelis
Επιφανές μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Καλα βρε δεν πειραζει,δεν τα λεω για να σε διορθωσω,απλα για να δεις ποσα χρωματα υπαρχουν.Μπορεις να τα δεις ολα εδω.
Πολύ καλό άρθρο και πολύ καλή δουλειά!!!

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, κι εγώ οι Σιαμέζες μου αρέσουν με άκρα σε χρώμα λουτρ ενώ οι ιερές Βιρμανέζες (μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν 2 είδη) μου αρέσουν με μπλε στίγματα.Όσο για τη γατούλα οι γονείς μου ούτε να το ακούσουνΕιναι θεμα γουστου παντα...Εμενα ας πουμε αυτα τα χρωματα δε μου αρεσουν στις σιαμ,γιατι τις εχω συνηθισει σκουρες στα ακρα,αλλα μου αρεσουν πολυ σε βιρμανιας.
Τελικα κατεληξες για τη γατουλα που ηθελες;
.Τι κρίμα:cry::cry::cry:....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ, για την κατανόηση Κα ΔώραΚριμα...Θα πρεπει να περιμενεις να μετακομισεις μονη σου τοτε.Μεχρι τοτε μπορεις να βοηθας σε σωματεια που χρειαζονται εθελοντες.![]()
, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας βγω offline λοιπόν, είναι ώρα για μεσημεριανό.
Προς το παρών, γειά σας
!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool