MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Και στειρωμενος και ερωτυλος ? τσ τσ τσ τι να πω πια .... κατσε γιατι αυτος παιζει να ειναι και επικινδυνος τελικα ... γιατι η Ιολη με το που ακουει τις αδεσποτουλες να φωναζουν τωρα με τον οιστρο κουναει το κεφαλι της δεξια και αριστερα ... οποτε μαζευτε τον ερωτυλο σας γιατι εχουμε και κορασιδες ...![]()

Φαίδρα και Ήλια στα νύχομάχαιρα για την καρδιά του Μπέκερ..(θυμίζει λίγο βραζιλιάνικο όλο αυτό ε???)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
) να τους πάρω άμμο και φαγάκι από το ΚΚΓ και με ρώταγε η γιατρός τα νέα τους και δεν το πίστευε
moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Σας ευχαριστούμε,ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και να την έχουμε σύντομα κοντά μας!Αλλά ο Μπέκερ...σε μάθαμε φίλε με τις τούμπες σου που τις ρίχνεις τις κυρίες,μικρές και μεγάλες!![]()
Βρε Δώρα μου πες και εσύ στον κο Μπέκερ...Η Ήλια είναι και μικρή δεν κάνει να μπλέκει με Δοζ Χουάνες!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι να πω,να μαζέψεις κι εσυ την κόρη ου!Άντε πια,έχετε γίνει γατομανάδες χωρίς ιδανικά,Σείριος που σας χρειάζεται...Τα Σοδομα και τα Γόμορα που έλεγε και η Νοταρα...![]()
Τι να πω???Δεν έμοιασε καθόλου στη μαμά της..Σουρλουλού έγινε..Τσούραπο που λέει και η γιαγιά της!!!

Δυναμική γατούλα..Και φυσικά θα κλέψει καρδιές..αλλά ΟΧΙ από τώρα!!Δεν είμαστε καλά..έρωτες από πρώιμη ηλικία!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!Καλά λες βρε Νοταρά μου...εεεεε Δώρα ήθελα να πω!!!Ιδανικά πλέον ΜΗΔΕΝ!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Τς τς τς...Να τη στείλετε στην τσαρική αυλή μας να της εμφυσήσουμε τις αξίες που πρέπει να έχει μια νεαρή της ηλικίας της!Τι να πω???Δεν έμοιασε καθόλου στη μαμά της..Σουρλουλού έγινε..Τσούραπο που λέει και η γιαγιά της!!!Δυναμική γατούλα..Και φυσικά θα κλέψει καρδιές..αλλά ΟΧΙ από τώρα!!Δεν είμαστε καλά..έρωτες από πρώιμη ηλικία!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!Καλά λες βρε Νοταρά μου...εεεεε Δώρα ήθελα να πω!!!Ιδανικά πλέον ΜΗΔΕΝ!!!
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Φραουλοσοκολατι;;;Τζουτζού παιδί μου δεν είπαμε ότι όταν έχει γκαλερί Μοιραράκη θα αλλάζεις κανάλι;;;Συγνωμη αλλα το πατουσακι δεν ειναι ροζ!!Ολα κι ολα!!Αυτο ειναι φραουλοσοκολατι!!Δε θα ξεχασουμε και τα χρωματα!!![]()

tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Α άμα το είπαν τα παιδάκια σου εγώ πάω πάσο!Είναι φραουλοσοκολατί πάει και τελείωσε!Δεν εχω αναγκη εγω τη Μοιραρακη για τα χρωματα!Ειμαι νηπιαγωγος και τα ακουω αυτα καθε μερα στην ταξη!!Τι να πας πει κι αυτη η κυριουλα..τς τς!!Οχι πες μου...φραουλοσοκολατι δεν ειναι?

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πω???Δεν έμοιασε καθόλου στη μαμά της..Σουρλουλού έγινε..Τσούραπο που λέει και η γιαγιά της!!!Δυναμική γατούλα..Και φυσικά θα κλέψει καρδιές..αλλά ΟΧΙ από τώρα!!Δεν είμαστε καλά..έρωτες από πρώιμη ηλικία!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!Καλά λες βρε Νοταρά μου...εεεεε Δώρα ήθελα να πω!!!Ιδανικά πλέον ΜΗΔΕΝ!!!
![]()
κρύβε λόγια θα τον μαζέψουν τον Δον Χουν για αποπλάνηση ανηλίκου

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Και για να ολοκληρώσετε τη βασιλική σας παιδεία,ορίστε η σωστή στάση ύπνου μιας Πριγκήπισσας!Προσοχή στο πατουσάκι να αναδεικνύει την ροζ αρχοντιά του πλήρως.Σωστή τοποθέτηση ουράς δε γνωρίζουμε,καθώς δε μας βρίσκεται!
![]()
καλά αυτή είναι τέλεια φωτογραφία, μπορώ να την βάλω desktop?

moukelis
Επιφανές μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
οτι κ να λενε τα Σιαμ ειναι αγαπησιαρικα και καλοψυχα

moukelis
Επιφανές μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
εχει πλακα οταν κανει μουτρακια παντως, γελαω πολυυυυ
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
πολύ ζημιάρης ο Έκτορας
και εγώ αυτή την εντύπωση έχω για τα σιαμ πολύ αγαπησιάρικα και εξαρτημένα στον άνθρωπο τους
ο Μπέκερ δεν κάνει ζημιές όταν είναι μόνος, όταν είμαι σπίτι όμως και δεν του δίνω σημασία, σκαρφίζεται διάφορα για να τραβήξει την προσοχή μου, όπως το ότι κάνει πως κουτσένει

το χειρότερο είναι ότι ζηλέβει, όχι την Άρια ή άλλους ανθρώπους (δεν γίνεται επιθετικός, υποψιάζομαι ότι αγαπάει όποιον με αγαπάει
), αλλά τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούμε, έφτιαχνα ένα σχεδιάκι σε χαρτι και την επομένη το βρήκα θαμένο μέσα στην άμμο του, τέτοιες σκανταλιές κάνει ο αλήτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool