Σιαμ-maniacs; :D

• Thread starter Thread starter MHTSI
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Και στειρωμενος και ερωτυλος ? τσ τσ τσ τι να πω πια .... κατσε γιατι αυτος παιζει να ειναι και επικινδυνος τελικα ... γιατι η Ιολη με το που ακουει τις αδεσποτουλες να φωναζουν τωρα με τον οιστρο κουναει το κεφαλι της δεξια και αριστερα ... οποτε μαζευτε τον ερωτυλο σας γιατι εχουμε και κορασιδες ... :redface::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και στειρωμενος και ερωτυλος ? τσ τσ τσ τι να πω πια .... κατσε γιατι αυτος παιζει να ειναι και επικινδυνος τελικα ... γιατι η Ιολη με το που ακουει τις αδεσποτουλες να φωναζουν τωρα με τον οιστρο κουναει το κεφαλι της δεξια και αριστερα ... οποτε μαζευτε τον ερωτυλο σας γιατι εχουμε και κορασιδες ... :redface::lol:

:lol::lol::lol:Φαίδρα και Ήλια στα νύχομάχαιρα για την καρδιά του Μπέκερ..(θυμίζει λίγο βραζιλιάνικο όλο αυτό ε???):lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδώ κατάφερε και έριξε την Άρια τι να λέμε, πήγα χθες (ή προχθές δεν θυμάμε γέρασα:redface:) να τους πάρω άμμο και φαγάκι από το ΚΚΓ και με ρώταγε η γιατρός τα νέα τους και δεν το πίστευε:happy:

Σας ευχαριστούμε,ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και να την έχουμε σύντομα κοντά μας!Αλλά ο Μπέκερ...σε μάθαμε φίλε με τις τούμπες σου που τις ρίχνεις τις κυρίες,μικρές και μεγάλες!:lol:

Σας ευχαριστούμε,ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και να την έχουμε σύντομα κοντά μας!Αλλά ο Μπέκερ...σε μάθαμε φίλε με τις τούμπες σου που τις ρίχνεις τις κυρίες,μικρές και μεγάλες!:lol:

Βρε Δώρα μου πες και εσύ στον κο Μπέκερ...Η Ήλια είναι και μικρή δεν κάνει να μπλέκει με Δοζ Χουάνες!!!!:lol::lol:

Τι να πω,να μαζέψεις κι εσυ την κόρη ου!Άντε πια,έχετε γίνει γατομανάδες χωρίς ιδανικά,Σείριος που σας χρειάζεται...Τα Σοδομα και τα Γόμορα που έλεγε και η Νοταρα...:P:lol:

Τι να πω,να μαζέψεις κι εσυ την κόρη ου!Άντε πια,έχετε γίνει γατομανάδες χωρίς ιδανικά,Σείριος που σας χρειάζεται...Τα Σοδομα και τα Γόμορα που έλεγε και η Νοταρα...:P:lol:

Τι να πω???Δεν έμοιασε καθόλου στη μαμά της..Σουρλουλού έγινε..Τσούραπο που λέει και η γιαγιά της!!!:lol::lol::lol:Δυναμική γατούλα..Και φυσικά θα κλέψει καρδιές..αλλά ΟΧΙ από τώρα!!Δεν είμαστε καλά..έρωτες από πρώιμη ηλικία!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!Καλά λες βρε Νοταρά μου...εεεεε Δώρα ήθελα να πω!!!Ιδανικά πλέον ΜΗΔΕΝ!!!:lol::lol:

Τι να πω???Δεν έμοιασε καθόλου στη μαμά της..Σουρλουλού έγινε..Τσούραπο που λέει και η γιαγιά της!!!:lol::lol::lol:Δυναμική γατούλα..Και φυσικά θα κλέψει καρδιές..αλλά ΟΧΙ από τώρα!!Δεν είμαστε καλά..έρωτες από πρώιμη ηλικία!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!Καλά λες βρε Νοταρά μου...εεεεε Δώρα ήθελα να πω!!!Ιδανικά πλέον ΜΗΔΕΝ!!!:lol::lol:
Τς τς τς...Να τη στείλετε στην τσαρική αυλή μας να της εμφυσήσουμε τις αξίες που πρέπει να έχει μια νεαρή της ηλικίας της!:lol:

Και για να ολοκληρώσετε τη βασιλική σας παιδεία,ορίστε η σωστή στάση ύπνου μιας Πριγκήπισσας!Προσοχή στο πατουσάκι να αναδεικνύει την ροζ αρχοντιά του πλήρως.Σωστή τοποθέτηση ουράς δε γνωρίζουμε,καθώς δε μας βρίσκεται!:lol:
CIMG5236.jpg

Συγνωμη αλλα το πατουσακι δεν ειναι ροζ!!Ολα κι ολα!!Αυτο ειναι φραουλοσοκολατι!!Δε θα ξεχασουμε και τα χρωματα!!:P

Συγνωμη αλλα το πατουσακι δεν ειναι ροζ!!Ολα κι ολα!!Αυτο ειναι φραουλοσοκολατι!!Δε θα ξεχασουμε και τα χρωματα!!:P
Φραουλοσοκολατι;;;Τζουτζού παιδί μου δεν είπαμε ότι όταν έχει γκαλερί Μοιραράκη θα αλλάζεις κανάλι;;;:P:lol::lol::lol:

Δεν εχω αναγκη εγω τη Μοιραρακη για τα χρωματα!Ειμαι νηπιαγωγος και τα ακουω αυτα καθε μερα στην ταξη!!Τι να πας πει κι αυτη η κυριουλα..τς τς!!Οχι πες μου...φραουλοσοκολατι δεν ειναι?

Δεν εχω αναγκη εγω τη Μοιραρακη για τα χρωματα!Ειμαι νηπιαγωγος και τα ακουω αυτα καθε μερα στην ταξη!!Τι να πας πει κι αυτη η κυριουλα..τς τς!!Οχι πες μου...φραουλοσοκολατι δεν ειναι?
Α άμα το είπαν τα παιδάκια σου εγώ πάω πάσο!Είναι φραουλοσοκολατί πάει και τελείωσε!:):D

κρύβε λόγια θα τον μαζέψουν τον Δον Χουν για αποπλάνηση ανηλίκου:eek:

Και για να ολοκληρώσετε τη βασιλική σας παιδεία,ορίστε η σωστή στάση ύπνου μιας Πριγκήπισσας!Προσοχή στο πατουσάκι να αναδεικνύει την ροζ αρχοντιά του πλήρως.Σωστή τοποθέτηση ουράς δε γνωρίζουμε,καθώς δε μας βρίσκεται!:lol:
CIMG5236.jpg

καλά αυτή είναι τέλεια φωτογραφία, μπορώ να την βάλω desktop?:rolleyes:

Μας τιμάτε πάρα πολύ,μπορείτε φυσικά να την κάνετε ό,τι θέλετε!:D

αχουυυ καλε δες ομορφιες!!!!
οτι κ να λενε τα Σιαμ ειναι αγαπησιαρικα και καλοψυχα:inlove::inlove:

Ναι ελπίζω,γιατί κακιασμένο και στρίγγλη διαθέτουμε,ας δούμε και την άλλη πλευρά!:lol:

Τι να πω Δωρα μου... εγω παντως δεν ειχα κανενα μεγαλο προβλημα με τον Εκτορα, ζημιες κανει οταν ειναι ωρα μονος απο τα νευρα του κ παλι μη νομιζεις τιποτα σοβαρο, θα ανεβει στο τραπεζι και θα ριξει κατω κανα χαρτακι κανα στυλο στο πατωμα.Αυτη ειναι η ζημια του!!!
εχει πλακα οταν κανει μουτρακια παντως, γελαω πολυυυυ

:lol: πολύ ζημιάρης ο Έκτορας:lol:

και εγώ αυτή την εντύπωση έχω για τα σιαμ πολύ αγαπησιάρικα και εξαρτημένα στον άνθρωπο τους

ο Μπέκερ δεν κάνει ζημιές όταν είναι μόνος, όταν είμαι σπίτι όμως και δεν του δίνω σημασία, σκαρφίζεται διάφορα για να τραβήξει την προσοχή μου, όπως το ότι κάνει πως κουτσένει:P

το χειρότερο είναι ότι ζηλέβει, όχι την Άρια ή άλλους ανθρώπους (δεν γίνεται επιθετικός, υποψιάζομαι ότι αγαπάει όποιον με αγαπάει:rolleyes:), αλλά τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούμε, έφτιαχνα ένα σχεδιάκι σε χαρτι και την επομένη το βρήκα θαμένο μέσα στην άμμο του, τέτοιες σκανταλιές κάνει ο αλήτης:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back