Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην γελάς βρε παιδί μου......είπαμε εμείς είμαστε Χριστιανές και πιστεύουμε στην κοινοκτημοσύνη...Έβαλα φώτο με τα μωρά......Όχι να το παινευτώ αλλά ειμαστε κούκλοι και κούκλες.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ και οι 12...Άννα, τα γατούλια σου είναι μια ομορφιά!!! Χνουδωτά μπαλάκια, έτοιμα για φάγωμα!!! Αντωνία, είδα τα μηνύματά σου και στο δικό μας θέμα, για τις γάτες Βιρμανίας, και αν θες γατάκι σύντομα δες της Άννας. Βιρμανίας θα κάνεις πολύ καιρό να βρεις και θέλει ψάξιμο, επαφή με εκτροφείς, ταξίδια και, κυρίως, χρήμα!![]()
moukelis
Επιφανές μέλος

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis έχω αρχίσει και σε αγαπώ πολύΆννα τι μας έκανες μεσημεριάτικα...Κάνε μια κρέμα Γιώτης μπισκότο όπως σου έγραψα στο σχόλιο και βάλτα δίπλα-δίπλα,είναι ίδιο χρώμα και ίδια γλύκα...![]()

.......Λέγε μας τέτοια και θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα με την ομορφιά μας...Γιατι είμαστε κούκλοι και κούκλες...Αντικειμενικά πάντα...Άντε Αντωνία βλέπε και εσύ τις γατάρες μου, είπαμε μπορεί να σου κάνουμε το κλικ......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν τα λέω για να με αγαπάτε,τα λέω επειδή είναι όντως τρέλα τα μικρούλια σας...moukelis έχω αρχίσει και σε αγαπώ πολύ.......Λέγε μας τέτοια και θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα με την ομορφιά μας...Γιατι είμαστε κούκλοι και κούκλες...Αντικειμενικά πάντα...Άντε Αντωνία βλέπε και εσύ τις γατάρες μου, είπαμε μπορεί να σου κάνουμε το κλικ......
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχει σημασία...Εμεις εκτιμούμε την ειλικρίνεια!!!Δεν τα λέω για να με αγαπάτε,τα λέω επειδή είναι όντως τρέλα τα μικρούλια σας...

Την ψώνισα εντελώς...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Βάλε και χάρακα αν θες,πάτα πάνω στον δικό μου και θα σε βγάλει στην ιστοσελδα κατευθείαν!

nia79
Νεοφερμένο μέλος
απο σημερα το πρωι οι δικοι μου ψαχνουν να μου βρουν μια γατουλα.... κ η μαμα μου επιμενει για σιαμ γιατι ειχαμε καποτε!!!! φανταστειτε μεχρι κ η πεθερα μου που δεν θελει τις γατες ειπε στην μαμα μου να μου βρει μια γατα!!!!!!!!!!!!!!
αννα μου να μου φιλησεις τα μωρα σου καλα θα συναντιθουμε να τ πουμε κ απο κοντα κ οτι ειναι τυχερο!!!
δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω... βασια μια που εισαι κτηνιατρος εγω στις γατες μου κ στα σκυλια μου δινω το VETRICAL ειναι ασβεστιου κ δεν ειχα μεγαλο προβλημα για το τριχωμα να μην σου πω οτι δεν εβλεπα κ καθολου τριχες........ για κοιταξε το δεν νομιζω να κανω λαθος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
nia79
Νεοφερμένο μέλος
Αννα τα μωρακια σου ειναι οντως κουκλιααααααα!!!!!!
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τα φιλήσω τα μωρά,δεν θέλω και πολύ....Αντωνία μην στενοχωριέσαι για τίποτα σου το είπα ξανά.....μπορεί εμείς να σου κάνουμε κλικ....Θα βρεθούμε οπωσδήποτε να δεις και τα μωρά από κοντά!!!απο σημερα το πρωι οι δικοι μου ψαχνουν να μου βρουν μια γατουλα.... κ η μαμα μου επιμενει για σιαμ γιατι ειχαμε καποτε!!!! φανταστειτε μεχρι κ η πεθερα μου που δεν θελει τις γατες ειπε στην μαμα μου να μου βρει μια γατα!!!!!!!!!!!!!!
αννα μου να μου φιλησεις τα μωρα σου καλα θα συναντιθουμε να τ πουμε κ απο κοντα κ οτι ειναι τυχερο!!!
δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω... βασια μια που εισαι κτηνιατρος εγω στις γατες μου κ στα σκυλια μου δινω το VETRICAL ειναι ασβεστιου κ δεν ειχα μεγαλο προβλημα για το τριχωμα να μην σου πω οτι δεν εβλεπα κ καθολου τριχες........ για κοιταξε το δεν νομιζω να κανω λαθος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτά είναι τα αδελφάκια της Μελίνας του KOURTIOU29 που ζητούν οικογένειες να τα υιοθετήσουν!
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Με κάποια αμοιβή.Φατσούλες κι αυτά!Τα δίνουν έναντι κάποιας αμοιβής ή τα χαρίζουν;
nia79
Νεοφερμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν είναι δικά μου... είναι ενός φίλου...καλα εχωπανω απο μια 15ετια να δω μωρα σιαμ... θυμαμαι τοτε η γατα μας η τζινα τα εβαζε πανω στην κρεβατοκαμαρα της μαμας μου κ ο μπαμπας ουρλιαζε!!!!!! αχ τι μου θυμησες τωρα...... ναι θα ηθελα να τα δω τα νινια σου!!!!! ελπιζω να ερθεις για καφε το σαβατοκυριακο πρωτα ο θεος να γνωριστουμε!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool