Σιαμ-maniacs; :D

Μην γελάς βρε παιδί μου......είπαμε εμείς είμαστε Χριστιανές και πιστεύουμε στην κοινοκτημοσύνη...Έβαλα φώτο με τα μωρά......Όχι να το παινευτώ αλλά ειμαστε κούκλοι και κούκλες.....:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άννα, τα γατούλια σου είναι μια ομορφιά!!! Χνουδωτά μπαλάκια, έτοιμα για φάγωμα!!! Αντωνία, είδα τα μηνύματά σου και στο δικό μας θέμα, για τις γάτες Βιρμανίας, και αν θες γατάκι σύντομα δες της Άννας. Βιρμανίας θα κάνεις πολύ καιρό να βρεις και θέλει ψάξιμο, επαφή με εκτροφείς, ταξίδια και, κυρίως, χρήμα! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άννα, τα γατούλια σου είναι μια ομορφιά!!! Χνουδωτά μπαλάκια, έτοιμα για φάγωμα!!! Αντωνία, είδα τα μηνύματά σου και στο δικό μας θέμα, για τις γάτες Βιρμανίας, και αν θες γατάκι σύντομα δες της Άννας. Βιρμανίας θα κάνεις πολύ καιρό να βρεις και θέλει ψάξιμο, επαφή με εκτροφείς, ταξίδια και, κυρίως, χρήμα! ;)
Ευχαριστούμε πολύ και οι 12...

Άννα τι μας έκανες μεσημεριάτικα...Κάνε μια κρέμα Γιώτης μπισκότο όπως σου έγραψα στο σχόλιο και βάλτα δίπλα-δίπλα,είναι ίδιο χρώμα και ίδια γλύκα...:inlove::inlove::inlove:

Άννα τι μας έκανες μεσημεριάτικα...Κάνε μια κρέμα Γιώτης μπισκότο όπως σου έγραψα στο σχόλιο και βάλτα δίπλα-δίπλα,είναι ίδιο χρώμα και ίδια γλύκα...:inlove::inlove::inlove:
moukelis έχω αρχίσει και σε αγαπώ πολύ:D:D:D.......Λέγε μας τέτοια και θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα με την ομορφιά μας...Γιατι είμαστε κούκλοι και κούκλες...Αντικειμενικά πάντα...Άντε Αντωνία βλέπε και εσύ τις γατάρες μου, είπαμε μπορεί να σου κάνουμε το κλικ......

moukelis έχω αρχίσει και σε αγαπώ πολύ:D:D:D.......Λέγε μας τέτοια και θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα με την ομορφιά μας...Γιατι είμαστε κούκλοι και κούκλες...Αντικειμενικά πάντα...Άντε Αντωνία βλέπε και εσύ τις γατάρες μου, είπαμε μπορεί να σου κάνουμε το κλικ......
Δεν τα λέω για να με αγαπάτε,τα λέω επειδή είναι όντως τρέλα τα μικρούλια σας...

moukelis πως θα κάνω να φαίνονται τα μωρά στην υπογραφή μου; ¨Εχω κάνει upload μια φώτο αλλά δεν την εμφανίζει.....

Δεν τα λέω για να με αγαπάτε,τα λέω επειδή είναι όντως τρέλα τα μικρούλια σας...
Δεν έχει σημασία...Εμεις εκτιμούμε την ειλικρίνεια!!!:D:D:D Την ψώνισα εντελώς...

α τα κατάφερα....

Στέλνω ΠΜ...(το βρήκες είδες;)
Βάλε και χάρακα αν θες,πάτα πάνω στον δικό μου και θα σε βγάλει στην ιστοσελδα κατευθείαν!:)

!!!!!

απο σημερα το πρωι οι δικοι μου ψαχνουν να μου βρουν μια γατουλα.... κ η μαμα μου επιμενει για σιαμ γιατι ειχαμε καποτε!!!! φανταστειτε μεχρι κ η πεθερα μου που δεν θελει τις γατες ειπε στην μαμα μου να μου βρει μια γατα!!!!!!!!!!!!!!
αννα μου να μου φιλησεις τα μωρα σου καλα θα συναντιθουμε να τ πουμε κ απο κοντα κ οτι ειναι τυχερο!!!
δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω... βασια μια που εισαι κτηνιατρος εγω στις γατες μου κ στα σκυλια μου δινω το VETRICAL ειναι ασβεστιου κ δεν ειχα μεγαλο προβλημα για το τριχωμα να μην σου πω οτι δεν εβλεπα κ καθολου τριχες........ για κοιταξε το δεν νομιζω να κανω λαθος

τι εταιρεία είναι αυτό?πάντως αν ειναι ασβέστιο δεν έχει σχέση με την τρίχα!

προιον της|VETERIN ABEE εχει ασβεστιο φωσφωρο κ βιταμινη D κ το χρησιμοποιω χρονια κ πιστευουμε πως οφειλεται απο αυτο σε παρακαλω βασια διωρθωσε με αν κανω λαθος.......
Αννα τα μωρακια σου ειναι οντως κουκλιααααααα!!!!!!

απο σημερα το πρωι οι δικοι μου ψαχνουν να μου βρουν μια γατουλα.... κ η μαμα μου επιμενει για σιαμ γιατι ειχαμε καποτε!!!! φανταστειτε μεχρι κ η πεθερα μου που δεν θελει τις γατες ειπε στην μαμα μου να μου βρει μια γατα!!!!!!!!!!!!!!
αννα μου να μου φιλησεις τα μωρα σου καλα θα συναντιθουμε να τ πουμε κ απο κοντα κ οτι ειναι τυχερο!!!
δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω... βασια μια που εισαι κτηνιατρος εγω στις γατες μου κ στα σκυλια μου δινω το VETRICAL ειναι ασβεστιου κ δεν ειχα μεγαλο προβλημα για το τριχωμα να μην σου πω οτι δεν εβλεπα κ καθολου τριχες........ για κοιταξε το δεν νομιζω να κανω λαθος
Θα τα φιλήσω τα μωρά,δεν θέλω και πολύ....Αντωνία μην στενοχωριέσαι για τίποτα σου το είπα ξανά.....μπορεί εμείς να σου κάνουμε κλικ....Θα βρεθούμε οπωσδήποτε να δεις και τα μωρά από κοντά!!!

Γεια σας Σιαμεζοπανέμορφοι...
Αυτά είναι τα αδελφάκια της Μελίνας του KOURTIOU29 που ζητούν οικογένειες να τα υιοθετήσουν!

Συνημμένα

• CIMG0649.JPG
    CIMG0649.JPG
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • CIMG0648.JPG
    CIMG0648.JPG
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 60
  • CIMG0647.JPG
    CIMG0647.JPG
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 46
Κι άλλες φωτό!

Συνημμένα

• CIMG0653.JPG
    CIMG0653.JPG
    38 KB · Εμφανίσεις: 56
  • CIMG0654.JPG
    CIMG0654.JPG
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 77
Φατσούλες κι αυτά!Τα δίνουν έναντι κάποιας αμοιβής ή τα χαρίζουν;

Φατσούλες κι αυτά!Τα δίνουν έναντι κάποιας αμοιβής ή τα χαρίζουν;
Με κάποια αμοιβή.

καλα εχωπανω απο μια 15ετια να δω μωρα σιαμ... θυμαμαι τοτε η γατα μας η τζινα τα εβαζε πανω στην κρεβατοκαμαρα της μαμας μου κ ο μπαμπας ουρλιαζε!!!!!! αχ τι μου θυμησες τωρα...... ναι θα ηθελα να τα δω τα νινια σου!!!!! ελπιζω να ερθεις για καφε το σαβατοκυριακο πρωτα ο θεος να γνωριστουμε!!!!!!

καλα εχωπανω απο μια 15ετια να δω μωρα σιαμ... θυμαμαι τοτε η γατα μας η τζινα τα εβαζε πανω στην κρεβατοκαμαρα της μαμας μου κ ο μπαμπας ουρλιαζε!!!!!! αχ τι μου θυμησες τωρα...... ναι θα ηθελα να τα δω τα νινια σου!!!!! ελπιζω να ερθεις για καφε το σαβατοκυριακο πρωτα ο θεος να γνωριστουμε!!!!!!
Δεν είναι δικά μου... είναι ενός φίλου... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back