moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι ονομα σκεφτεστε...?![]()
Πάντως όχι Luna, Tasha, Dana κλπ που σκευτόμουν

Πρέπει να αρχίσω να το σκεύτομαι κι αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω πω...Δηλαδη μονο αγορια εχουμε στην παρεα;Το μοναδικο κοριτσακι ειναι η μπεμπα μου;
Θα έχεις πολλούς υποψήφιους γαμπρούς

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έχεις πολλούς υποψήφιους γαμπρούς![]()
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ.

moukelis
Επιφανές μέλος
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι μόνο που μάλλον θα ειναι πλατωνικοι έρωτες...
Ε ναι αλλά από το τίποτα

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ'οτι καταλαβες θα εχει πολλες καρδιες να καψει στο μελλον....!!Πω πω...Δηλαδη μονο αγορια εχουμε στην παρεα;Το μοναδικο κοριτσακι ειναι η μπεμπα μου;

Ολα οι γατοι του siam-maniacs θα ειναι ανασκελοι στα ποδια της και θα διοργανωνουν ποντικομαχιες και παιχνιδομαχιες για το ποιος θα ειναι ο καλυτερος...!
Γιατι ο καλυτερος αξιζει σε μια πριγκιπισσα....! 
Ασε που θα την προσεχουν και θα την εχουν στα οπα-οπα επειδη θα ειναι η μοναδικη θυληκια... Και ετσι πρεπει...!
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως για αγοράκι είναι πολύ καλός και ήρεμος και τεμπελάκος

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι ο Σειριος θα επιβλεπει;Απ'οτι καταλαβες θα εχει πολλες καρδιες να καψει στο μελλον....!!
Ολα οι γατοι του siam-maniacs θα ειναι ανασκελοι στα ποδια της και θα διοργανωνουν ποντικομαχιες και παιχνιδομαχιες για το ποιος θα ειναι ο καλυτερος...!Γιατι ο καλυτερος αξιζει σε μια πριγκιπισσα....!
Ασε που θα την προσεχουν και θα την εχουν στα οπα-οπα επειδη θα ειναι η μοναδικη θυληκια... Και ετσι πρεπει...!
![]()

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια.... Οχι μονο θα επιβλεπει θα ειναι ο μεγαλος προστατης και ο συμβουλατορας....!Κι ο Σειριος θα επιβλεπει;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Η μικρη μολις διάβασε τα σχόλια περι μνηστηρων πόζαρε σαν πριγκηπέσσα...Πάω να σας βάλω στιγμιοτυπα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου φενεται πως το φθινοπωρο αρχισε πολυ δυναμικα... Με πολλες δουλειες...
Και βαρυ προγραμμα...
Αντε και εγω αυριο ξεκιναω με τα μαθηματα των μικρων και απο 1η Οκτωβριου σχολη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει κάνει και πρόγραμμα με το τί θα κάνουμε (κάνουΜΕ? Εγώ δεν κάνω τίποτα!!!!
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα ειχα παει και διαβαζα το θεμα σου... Γελασα πολυ...!
Τωρα ετοιμαζομουν να σου γραψω και εγω... Α ρε κακομοιρη μου.. Ειδα τι τραβας και εσυ απο τη μαμα σου... Και εμενα πολλες φορες με μαλωνουν αν κανω καποια σκανταλια... Αλλα εγω δεν το βαζω κατω ακαθεκτος εκει...! Οταν ομως ο μπαμπας μου φωναξει πολυ δυνατα τοτε καταλαβαινω πως τους εχω εκνευρισει πολυ...
Αλλα και παλυ δεν τα παραταω, φευγω παω σε ενα αλλο δωματιο και μετα ξαναγυριζω τους βριζω μεσα στο προσωπο και μετα ξαναφευγω...
Ετσι για να μαθουν και να καταλαβουν οτι εγω θα λεω την τελευταια κουβεντα...! Αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι μετα γελανε και οι δυο...
Παντως να το κανεις και εσυ αυτο μην τους αφησεις πολυ χαλαρους,γιατι μετα θα σου παρουν τον αερα.. Και φιλε,σου μιλαω ειληκρηνα...μετα θα ειναι ασχημα τα πραγματα,θα σε κανουν οτι θελουν...
Και εσυ δεν κανεις δουλειες ε...??? Μπραβο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...!
Και η μαμα με τον μπαμπα καθαριζανε σημερα και εγω μολις τελειωσαν αρχισα να κανω κατι μικρες ζημιες... Χιχι... Και μετα κατσαμε ολοι μαζι στο σαλονι και παιζαμε...
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ενοείται πως δεν θα τους αφίσω να μου πάρουν τον αέρα!!! Εγώ είμαι η κολώνα του σπιτιού εδώ!!!
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα είμαστε χαρούμενα παιδιά
έξω έχει συννεφιά και δροσούλα σχετικά και μέχρι τώρα είναι η μέρα του άπειρου "μπανιαρίσματος"
Όλη τη μέρα γλυφόμαστε ναι ναι 
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool