Σιαμ-maniacs; :D

Πω πω...Δηλαδη μονο αγορια εχουμε στην παρεα;Το μοναδικο κοριτσακι ειναι η μπεμπα μου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ονομα σκεφτεστε...?:)

Πάντως όχι Luna, Tasha, Dana κλπ που σκευτόμουν :redface:

Πρέπει να αρχίσω να το σκεύτομαι κι αυτό :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω...Δηλαδη μονο αγορια εχουμε στην παρεα;Το μοναδικο κοριτσακι ειναι η μπεμπα μου;

Θα έχεις πολλούς υποψήφιους γαμπρούς :lol::lol:

Ναι μόνο που μάλλον θα ειναι πλατωνικοι έρωτες...

Ναι μόνο που μάλλον θα ειναι πλατωνικοι έρωτες...

Ε ναι αλλά από το τίποτα :lol:

Απ'οτι καταλαβες θα εχει πολλες καρδιες να καψει στο μελλον....!!:D:lol:
Ολα οι γατοι του siam-maniacs θα ειναι ανασκελοι στα ποδια της και θα διοργανωνουν ποντικομαχιες και παιχνιδομαχιες για το ποιος θα ειναι ο καλυτερος...!:lol: Γιατι ο καλυτερος αξιζει σε μια πριγκιπισσα....! :D:D Ασε που θα την προσεχουν και θα την εχουν στα οπα-οπα επειδη θα ειναι η μοναδικη θυληκια... Και ετσι πρεπει...!:D

Αλλάξαμε και την υπογραφή να μην γινόμαστε και ρεντίκολο :rolleyes:

Πάντως για αγοράκι είναι πολύ καλός και ήρεμος και τεμπελάκος :rolleyes:

Απ'οτι καταλαβες θα εχει πολλες καρδιες να καψει στο μελλον....!!:D:lol:
Ολα οι γατοι του siam-maniacs θα ειναι ανασκελοι στα ποδια της και θα διοργανωνουν ποντικομαχιες και παιχνιδομαχιες για το ποιος θα ειναι ο καλυτερος...!:lol: Γιατι ο καλυτερος αξιζει σε μια πριγκιπισσα....! :D:D Ασε που θα την προσεχουν και θα την εχουν στα οπα-οπα επειδη θα ειναι η μοναδικη θυληκια... Και ετσι πρεπει...!:D
Κι ο Σειριος θα επιβλεπει;:lol::lol::lol::lol:

Κι ο Σειριος θα επιβλεπει;:lol::lol::lol::lol:
Βεβαια.... Οχι μονο θα επιβλεπει θα ειναι ο μεγαλος προστατης και ο συμβουλατορας....!:D:D:lol::lol:

Πω πω μιλαμε για μεγαλη χλιδη...:PΗ μικρη μολις διάβασε τα σχόλια περι μνηστηρων πόζαρε σαν πριγκηπέσσα...Πάω να σας βάλω στιγμιοτυπα.

Τι εγινε καλε....?? Που εξαφανιαστηκαν ολα τα σιαμακια...??:hmm::) Μου φενεται πως το φθινοπωρο αρχισε πολυ δυναμικα... Με πολλες δουλειες...:D Και βαρυ προγραμμα...:) Αντε και εγω αυριο ξεκιναω με τα μαθηματα των μικρων και απο 1η Οκτωβριου σχολη...

Πολύ δουλειά όντως! Η μαμά μου έχει τρελαθεί αυτές τις μέρες να κάνει δουλειές στο σπίτι... Λέει πως την Πέμπτη θα φτάσει ο μπαμπάς και όλα θα πρέπει να είναι τέλεια. Αυτή τη στιγμή είναι στον καναπέ αραχτή και κοιτάει κάτι παράξενα βιβλία και σημειώσεις και κάνει λέει λίστα φαγητά και συνεπώς λίστα για το σουπερ μαρκετ.

Έχει κάνει και πρόγραμμα με το τί θα κάνουμε (κάνουΜΕ? Εγώ δεν κάνω τίποτα!!!! :down: ) μέχρι την Τετάρτη το βράδυ...

Γεια σου Azrael...!:) Τωρα ειχα παει και διαβαζα το θεμα σου... Γελασα πολυ...!:lol: Τωρα ετοιμαζομουν να σου γραψω και εγω... Α ρε κακομοιρη μου.. Ειδα τι τραβας και εσυ απο τη μαμα σου... Και εμενα πολλες φορες με μαλωνουν αν κανω καποια σκανταλια... Αλλα εγω δεν το βαζω κατω ακαθεκτος εκει...! Οταν ομως ο μπαμπας μου φωναξει πολυ δυνατα τοτε καταλαβαινω πως τους εχω εκνευρισει πολυ...:D Αλλα και παλυ δεν τα παραταω, φευγω παω σε ενα αλλο δωματιο και μετα ξαναγυριζω τους βριζω μεσα στο προσωπο και μετα ξαναφευγω...:lol: Ετσι για να μαθουν και να καταλαβουν οτι εγω θα λεω την τελευταια κουβεντα...! Αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι μετα γελανε και οι δυο...:hmm:Παντως να το κανεις και εσυ αυτο μην τους αφησεις πολυ χαλαρους,γιατι μετα θα σου παρουν τον αερα.. Και φιλε,σου μιλαω ειληκρηνα...μετα θα ειναι ασχημα τα πραγματα,θα σε κανουν οτι θελουν...:P Και εσυ δεν κανεις δουλειες ε...??? Μπραβο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...!:lol: Και η μαμα με τον μπαμπα καθαριζανε σημερα και εγω μολις τελειωσαν αρχισα να κανω κατι μικρες ζημιες... Χιχι... Και μετα κατσαμε ολοι μαζι στο σαλονι και παιζαμε...:D

Καλά κάνεις και τους βρίζεις! Εγώ βρίζω τη μαμά μου όταν έρχεται και με ξυπνάει με τα χάδια... αλλά εκείνη αντί να σταματίσει νομίζει πως ζητάω κιάλλα και συνεχίζει...:down:

Και ενοείται πως δεν θα τους αφίσω να μου πάρουν τον αέρα!!! Εγώ είμαι η κολώνα του σπιτιού εδώ!!!

Και εσενα σε ξυπναει με τα χαδια της ε...? Και εμενα... Αλλα να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσει και χουρχουριζω... :D

Μεταξύ μας κι εμένα μου αρέσει και δεν μπορώ να κρύψω το χουρχουριτό.. απλά της το παίζω δύσκολος, ξέρεις :cool:

Καλημέρα σας Σιαμομανιακοί!
Σήμερα είμαστε χαρούμενα παιδιά:D έξω έχει συννεφιά και δροσούλα σχετικά και μέχρι τώρα είναι η μέρα του άπειρου "μπανιαρίσματος" :lol: Όλη τη μέρα γλυφόμαστε ναι ναι :lol:

Καλημερα σιαμακια...! Σημερα ξυπνησαμε νωρις και οπως καθε μερα το κουτσομπολιο δεν ελειπε απο το πρωΪνο μας... :P

Συνημμένα

• Φωτογραφία738.jpg
    Φωτογραφία738.jpg
    218,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Φωτογραφία742.jpg
    Φωτογραφία742.jpg
    213 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Φωτογραφία737.jpg
    Φωτογραφία737.jpg
    171 KB · Εμφανίσεις: 19
Και αυτη η φωτογραφια ειναι αφεριωμενη στη νονα του Σιμπα(τη μαμα μου,staman2)και στη Δωρα, τη Μοϊρα και τον Σειριο...!:D

Συνημμένα

• Φωτογραφία740.jpg
    Φωτογραφία740.jpg
    163,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back