Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποτε θα δουμε φωτογραφιες του Azrael?![]()
Τον Αζραέλ τον έχω συνέχεια από πίσω μπας και τον βγάλω καμια φωτό. αλλά κουνιέται συνέχεια σαν νευρόσπαστο... μόλις αφίσω το κινητό, τότε είναι που κάθεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούσε να κουνηθεί

Τώρα πως βολεύτηκα σε αυτή τη στάση... μην ρωτάτε

Α! Ξέχασα να σας πω! Μέσα σε 1 μήνα πήρα 1 κιλό και η μαμά άρχισε να με κάνει διατροφή...
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καμαρώστε μας εδώ που κάνουμε γλύκες στο μπαμπά (η μαμά δεν μπορούσε να κουνηθεί)
Και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούσε να κουνηθεί
Τώρα πως βολεύτηκα σε αυτή τη στάση... μην ρωτάτε
Α! Ξέχασα να σας πω! Μέσα σε 1 μήνα πήρα 1 κιλό και η μαμά άρχισε να με κάνει διατροφή...για να μην γίνω χοντρός λέει....
χαχαχαχα μια χαρα βολευτηκε ο πριγκηπας!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχα μια χαρα βολευτηκε ο πριγκηπας!!!![]()
Άστα Νανσυ και με είχε μισή ώρα ακίνητη μην τον ξεβολέψω!!

Ωραια που σκουρηνε!!!Κι εχουμε και ιδια ουρα...Κουκλος φτου φτου.Ποσο ζυγιζει καλε και κανετε και διαιτα;
Ναι η ουρά μας είναι στύλ πάντα

είαι το ατού μας και το αδύνατο σημείο της μαμάς 

Είναι 4 μηνών και είναι 2 κιλά. Η γιατρός μας είπε να του δίνουμε μετρημένες ποσότητες και όχι όσο θέλει μιας και είχε και αυτή τη δυσκοιλιότητα.
Καθόμουν και σύγκρινα τις φωτογραφίες, πόσο μικρούλης ήταν πρίν ένα μήνα και πόσο μεγάλωσε το καμάρι μου και συγγηνίθηκα!!!

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν θελει χαδια ειναι βραχνη η φωνουλα του...Μα τι ομιλητικος γατουλης...Κι εχει κι ωραια βραχνη φωνη!
Οταν ομως παραπονιεται... Τον ακουει ολη η πολυκατοικια...!

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα.Καινουρια στο site και πολυ μανιακή με τις σιαμέσες.Εχω 3 μήνες που εχασα την γατούλα και λατρεία μου από την αχίλειο φτέρνα των σιαμέζων τη μεγαλοκαρδία και πρόσπαθόντας να ανακαμψω γραφω εδώ.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πολυ λυπαμαι για τη γατουλα σου...Ειμαι σιγουρη οτι σε βλεπει απο εκει πανω και σου συμπαραστεκεται.Πως την ελεγαν;Ποσο ηταν οταν την εχασες;Σκεφτεσαι να αποκτησεις ξανα παρεουλα σιαμ;Υπαρχει μια κουκλα στα "χαριζονται".
Ο Σειριος και η Μόιρα σε καλωσοριζουν!
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα Ζινα και καλως ηρθες...!Καλησπέρα.Καινουρια στο site και πολυ μανιακή με τις σιαμέσες.Εχω 3 μήνες που εχασα την γατούλα και λατρεία μου από την αχίλειο φτέρνα των σιαμέζων τη μεγαλοκαρδία και πρόσπαθόντας να ανακαμψω γραφω εδώ.
Εδω θα βρεις την πιο καλη παρεα...
Ολοι ειναι πολυ καλοι ανθρωποι, με καλη καρδια και καλη σιαθεση...! Λυπαμαι πολυ για τη γατουλα σου...
Δεν ηξερα οτι οι σιαμεζες εχουν ευαισθησια στην καρδουλα τους... Απο τη ημερα της γεννησης της,της ειχε παρουσιαστει ή μεγαλωνοντας..?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Παντως εμεις εδω ειμαστε για ό,τι χρειαστεις,και για να μοιραστεις την αγαπη σου για τις γατουλες!
Η μπεμπα μου ετοιμαζεται να γινει μανουλα,με τον κυριο της Βασιλικης.

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool