Σιαμ-maniacs; :D

ποτε θα δουμε φωτογραφιες του Azrael?;)

Τον Αζραέλ τον έχω συνέχεια από πίσω μπας και τον βγάλω καμια φωτό. αλλά κουνιέται συνέχεια σαν νευρόσπαστο... μόλις αφίσω το κινητό, τότε είναι που κάθεται :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Riaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa μωραααααααααααααααααα!:P
302484875_a5689b4bf6.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

boybestphoto.jpg

boys.jpg

Καλημερα σιαμακια!:D Αυτα τα βιντεο τα τραβηξα χθες για αυτο μπορει να σας φανει λιγο πιο μεγαλος απο τα προηγουμενα... :P

Και βεβαια την πολυκατοικια μας την τιμαμε καθε μερα... Και καθε ωρα...:)

καλε μην με κολαζετε απο τωρα...Δωρα θα πεθανω μεχρι το πασχα....:blink::blink:

Παιδια αυτος ο γατος ειναι ονειρο...Ειναι απο τους πιο γλυκους σιαμεζους που εχω δει!

Καμαρώστε μας εδώ που κάνουμε γλύκες στο μπαμπά (η μαμά δεν μπορούσε να κουνηθεί) :D

Και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούσε να κουνηθεί :lol:

Τώρα πως βολεύτηκα σε αυτή τη στάση... μην ρωτάτε :lol:

Α! Ξέχασα να σας πω! Μέσα σε 1 μήνα πήρα 1 κιλό και η μαμά άρχισε να με κάνει διατροφή...:down: για να μην γίνω χοντρός λέει....

Καμαρώστε μας εδώ που κάνουμε γλύκες στο μπαμπά (η μαμά δεν μπορούσε να κουνηθεί) :D

Και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούσε να κουνηθεί :lol:

Τώρα πως βολεύτηκα σε αυτή τη στάση... μην ρωτάτε :lol:

Α! Ξέχασα να σας πω! Μέσα σε 1 μήνα πήρα 1 κιλό και η μαμά άρχισε να με κάνει διατροφή...:down: για να μην γίνω χοντρός λέει....

χαχαχαχα μια χαρα βολευτηκε ο πριγκηπας!!!:up:

Ωραια που σκουρηνε!!!Κι εχουμε και ιδια ουρα...Κουκλος φτου φτου.Ποσο ζυγιζει καλε και κανετε και διαιτα;

χαχαχαχα μια χαρα βολευτηκε ο πριγκηπας!!!:up:

Άστα Νανσυ και με είχε μισή ώρα ακίνητη μην τον ξεβολέψω!!:lol::lol:

Ωραια που σκουρηνε!!!Κι εχουμε και ιδια ουρα...Κουκλος φτου φτου.Ποσο ζυγιζει καλε και κανετε και διαιτα;

Ναι η ουρά μας είναι στύλ πάντα :lol::lol: είαι το ατού μας και το αδύνατο σημείο της μαμάς :lol::lol:

Είναι 4 μηνών και είναι 2 κιλά. Η γιατρός μας είπε να του δίνουμε μετρημένες ποσότητες και όχι όσο θέλει μιας και είχε και αυτή τη δυσκοιλιότητα.

Καθόμουν και σύγκρινα τις φωτογραφίες, πόσο μικρούλης ήταν πρίν ένα μήνα και πόσο μεγάλωσε το καμάρι μου και συγγηνίθηκα!!!:inlove::inlove::inlove:

Αυτο ειναι ενα βιντεο απο το καλοκαιρι... Ο οποιος Σιμπα μου μιλαει... Συγχωρηστε με για την ακαταστασια του δωματιου...:P Συνηθως δεν ειναι ετσι...:D

Μα τι ομιλητικος γατουλης...Κι εχει κι ωραια βραχνη φωνη!

Μα τι ομιλητικος γατουλης...Κι εχει κι ωραια βραχνη φωνη!
Οταν θελει χαδια ειναι βραχνη η φωνουλα του...:happy: Οταν ομως παραπονιεται... Τον ακουει ολη η πολυκατοικια...! :P :lol:

kαλησπέρα

Καλησπέρα.Καινουρια στο site και πολυ μανιακή με τις σιαμέσες.Εχω 3 μήνες που εχασα την γατούλα και λατρεία μου από την αχίλειο φτέρνα των σιαμέζων τη μεγαλοκαρδία και πρόσπαθόντας να ανακαμψω γραφω εδώ.

Καλησπερα και καλωσηρθες!
Πολυ λυπαμαι για τη γατουλα σου...Ειμαι σιγουρη οτι σε βλεπει απο εκει πανω και σου συμπαραστεκεται.Πως την ελεγαν;Ποσο ηταν οταν την εχασες;Σκεφτεσαι να αποκτησεις ξανα παρεουλα σιαμ;Υπαρχει μια κουκλα στα "χαριζονται".
Ο Σειριος και η Μόιρα σε καλωσοριζουν!

Καλησπέρα.Καινουρια στο site και πολυ μανιακή με τις σιαμέσες.Εχω 3 μήνες που εχασα την γατούλα και λατρεία μου από την αχίλειο φτέρνα των σιαμέζων τη μεγαλοκαρδία και πρόσπαθόντας να ανακαμψω γραφω εδώ.
Καλησπερα Ζινα και καλως ηρθες...!:) Εδω θα βρεις την πιο καλη παρεα...:rolleyes: Ολοι ειναι πολυ καλοι ανθρωποι, με καλη καρδια και καλη σιαθεση...! Λυπαμαι πολυ για τη γατουλα σου...:( Δεν ηξερα οτι οι σιαμεζες εχουν ευαισθησια στην καρδουλα τους... Απο τη ημερα της γεννησης της,της ειχε παρουσιαστει ή μεγαλωνοντας..?

Το σκεφτομαι αλλα δεν ξερω αν μπορω ακομα να δώσω την αγάπη μου σε ένα νεο μωρο.14 χρόνια δεν ξεχνιούνται εύκολα .Μετά η μεγάλη μου κορη την είδε την ώρα που εφεύγε και βγάζει μια αρνηση προς τίς σιαμέζες.Επίσης κυκλοφορεί και ενας αντράς 21 μηνών που λατρεύει όποια γατα δει αλλά οταν του πεις που είναι η ζινα μώρο μου την ψάχνει κατω από το κρεββάτι και λεει πάει και την φωνάζει να γυρισει .Είναι λίγο νώρις ίσως σε κανενα μηνα δεν ξερω

Ναι εχεις δικιο...Ειναι πολυ δυσκολο μετα απο τοσα χρονια...
Παντως εμεις εδω ειμαστε για ό,τι χρειαστεις,και για να μοιραστεις την αγαπη σου για τις γατουλες!
Η μπεμπα μου ετοιμαζεται να γινει μανουλα,με τον κυριο της Βασιλικης.:)

Η μεγαλοκαρδία ειναι μια ευαισθησια των σιαμεζων και εκδηλώνετε μετα την ηλικια των 12 ετων . Φράζει τον οισοφαγο η γατα δεν τρώει και κανει εμετουσ μεχρι που τελειωνει απο τη ασυτία . Αυτα μου ειπαν οι γιτροι που την πηγα . Ηταν βασιλικη σιαμεζα και η πιθανοτητεσ να το πάθει πολλες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back