aalyah
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Αμε...Τουρκισχ μπελι ντανς...
Ταιριάζουν με την εποχή της λιτότητας. Είναι λέπτες σαν τις χορεύτριες βρε ειδες εσύ καμία χορεύτρια σαν περσικό![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αμε...Τουρκισχ μπελι ντανς...![]()

καλά λες τις είχα ξεχάσει αυτές τις χορεύτριεςΚαλά ειναι από τις άλλες οι Μπαλινέζες.
Και ραγκντολ ειναι πολύ ωραίες
κ αν περιμένεις κ λίγο θα έχει ραγκνολάκια η Αβανά
zorica
Διάσημο μέλος
Την μπαλαρινα υποποταμο την εχεις δει τι ωραια που χωρευει?very elegant...καλά λες τις είχα ξεχάσει αυτές τις χορεύτριες
Καλά ειναι από τις άλλες οι Μπαλινέζες.
Και ραγκντολ ειναι πολύ ωραίες
κ αν περιμένεις κ λίγο θα έχει ραγκνολάκια η Αβανά

aalyah
Διάσημο μέλος
Ελατε καλε που ειναι σαν λιμασμενα τα καημενα...Εχουν ωραια αλεπουδισια ουρα!Τι ολες σαν το δικο μου το τορτελινι θα ειναι;![]()
Εγώ κάτι σε τορτελίνι θα προτιμούσα να πω την αλήθεια

ria23
Διάσημο μέλος
Αυτά δεν πρέπει να ειναι Σιαμ
κυρια δωρα σε επιασα στα πρασα και συ την πατησες..

λιγο οφ τοπικ αλλα δεν πειραζει.....

παλι λαθος εκαναααααααααα!!θα την πατησεις ομως που θα παει..

moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Καλε σας ειπα απο εκτροφειο ειναι οι φωτο,αυτοι σιαμ ελεγαν οτι ειναι...Βρε λες να ειναι Μπαλινεζες;Δε βλεπω πολυ ουρα όμως...Ό,τι κι αν ειναι ειναι γλυκυτατα πάντως!

σε αυτο συμφωνω...κουκλακιααααααααααααααα............Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω κλεισει ένα Μειν κουνάκι θυληκό απο τη Νεκταρία το οποίο θα έχω κοντά μου σε λιγες εβδομάδες!!Το θέμα είναι ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις Σιαμ,είχα και παλιότερα και μία θηλυκή η οποία πέθανε απο γηρατειά.Ψάχνω να βρω ένα μικρούλι,δεν με ενδιαφέρει το φύλο..Είπαμε με τον άντρα μου να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό απο Σιαμ για αυτό πήραμε το κουνάκι (που είναι πανέμορφο!!) αλλά νομίζω ότι κάτι θα μου λείπει...Αν ξέρει κανείς κάτι για κανένα μωράκι ας μου στείλει ένα μύνημα.Και αν είναι απο Θεσσαλονίκη ακόμα καλύτερα!!
moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Υπάρχει ακόμα μέσα σου η ανάμνηση της σιαμεζούλας που χάσατε... αλλά σύντομα θα το ξεπεράσεις με την όμορφη Camy...

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Είναι καταπληκτικές όλες οι φωτο της Μόιρας. Τι ρωτάς τώρα!!! Κι οι τελευταίες υπέροχες!!!Καλε τσαι ειναι!
Ελα ελα να ζουληξεις και να λερωθεις με σοκολατες.Ωχ,τι εννοεις την καλοκοιτας;Παει ετοιμαζει το τσουβαλι...
Σ'αρεσαν οι τελευταιες της φωτο;

Είδες τι σου κάνουν οι μεγάλες ιδέες; χάνεις τους μικρούς καυγάδες. Θέλουμε λεπτομέρειές, είπαμε ειμαστε κουτσομπολες. Βρε λες να ανοίξουμε ένα τέτοιο θέμα Ζοριτσα Gossip maniacs![]()

Εισαι πολύ τυχερή που έχεις έναν τέτοιο άγγελο.!!!Ζοριτσα παντου με καταδιωκεις!Ασε με πια να χαρω τη λιγοστη μου ζωη!
Θενια μου ουτε εγω τρελαινομουν αλλα με το που ειδα τη μικρη,την ερωτευτηκα.Απο την πρωτη ματια,οταν μπηκε η Αννα να μας πει το προβλημα της,επαθα την πλακα μου!Και ηξερα απο τοτε οτι θα καταληξουμε μαζι,κι ας μην μπορουσα να το παραδεχτω.Ε μετα που τη γνωρισαμε κι απο κοντα...ξετρελανε και τον γατομπαμπα της,που τηλεφωνει απο το φυλακιο και ρωταει τι κανει η Μόιρα και νομιζει οτι του μιλαει...
Η αληθεια ειναι οτι γνωριζοντας μια απο κοντα εχεις την ευκαιρια να καταλαβεις τι υπεροχα πλασματα ειναι.Η Μόιρα νομιζω συνδυαζει το χαρακτηρα της μαμας και του μπαμπα της.Ειναι πολυ διστακτικη και ντροπαλη με τους ξενους,αλλα αν της δωσεις το χρονο της μετα απο λιγο σε πλησιαζει διακριτικα και ξαπλωνει διπλα σου,σου δινει γατοφιλακια,ή σε κοιτα επιμονα μεσα στα ματια μεχρι...να λιωσεις.

Αααααααα πολυ ωραια ιδεα..θα βλεπαμε κατ`ευθιαν τα νεα τα καυτερα...και μετα τα αλλαθα λεγομαστε gossip star chanel
![]()

Τι όνειρο είναι αυτά τα μικρά!!! Πανεμορφα!!! Σιαμάκια μπλε?Μπεμπακια!Δεν ειναι γλυκυτατα;
![]()
Μάλλον από τους γονείς θα είχε το μικρόβιο. Μην πάρεις καλλίτερα από την κυρία αν δεν είσαι σίγουρη με εξετάσεις για τους γονείς ότι είναι απολύτως υγιείς. Και καλό είναι να της το πείς. ... Οσο για τις τρεις γατουλες κ τα δυο παιδιά, αν είναι μικρά τα παιδιά ξανασκέψου το. Αν είναι σε ηλικία που να μπορούν να συνεργαστουν με τα ζωάκια κ να μην τα ενοχλουν κ να σεβονται απόλυτα τις ιδιαιτερότητες μιας γάτας, νομίζω δεν είναι πρόβλημα. Κι εγώ όμως πάντα είχα 1 γάτο και 1 σκύλο. Μόλις μεγάλωσαν αρκετά τα παιδιά πήρα τα επιπλέον γατάκια μου!!Το γατακι σου απο οτι διαβασα δεν εβγαινε εξω ε;Νομιζω ο μονος τροπος να ειχε περιτονιτιδα τοτε θα ηταν απο τους γονεις του...Δεν εχει εξετασει τις γατες της πριν τις ζευγαρωσει;Και ναι,κι εγω νομιζω οτι θα ειναι δυσκολα με τρεις γατες και δυο παιδακια,μηπως να το συζητουσατε καλυτερα;
Και πάλι καλώς να την δεχτείς την υπέροχη γατούλα σου!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool