Σιαμ-maniacs; :D

Ε συγνωμη. Αυτες εχουν πολυ μακρουλα προσωπα. Εμένα μ'αρεσουν τα πιο στρογγυλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol:
Ταιριάζουν με την εποχή της λιτότητας. Είναι λέπτες σαν τις χορεύτριες βρε ειδες εσύ καμία χορεύτρια σαν περσικό:hmm:
Αμε...Τουρκισχ μπελι ντανς...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελατε καλε που ειναι σαν λιμασμενα τα καημενα...Εχουν ωραια αλεπουδισια ουρα!Τι ολες σαν το δικο μου το τορτελινι θα ειναι;:lol:

Αμε...Τουρκισχ μπελι ντανς...:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλά λες τις είχα ξεχάσει αυτές τις χορεύτριες
Καλά ειναι από τις άλλες οι Μπαλινέζες.
Και ραγκντολ ειναι πολύ ωραίες
κ αν περιμένεις κ λίγο θα έχει ραγκνολάκια η Αβανά

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλά λες τις είχα ξεχάσει αυτές τις χορεύτριες
Καλά ειναι από τις άλλες οι Μπαλινέζες.
Και ραγκντολ ειναι πολύ ωραίες
κ αν περιμένεις κ λίγο θα έχει ραγκνολάκια η Αβανά
Την μπαλαρινα υποποταμο την εχεις δει τι ωραια που χωρευει?very elegant...:lol:

Ελατε καλε που ειναι σαν λιμασμενα τα καημενα...Εχουν ωραια αλεπουδισια ουρα!Τι ολες σαν το δικο μου το τορτελινι θα ειναι;:lol:

Εγώ κάτι σε τορτελίνι θα προτιμούσα να πω την αλήθεια :lol::lol::lol:

Αυτά δεν πρέπει να ειναι Σιαμ

κυρια δωρα σε επιασα στα πρασα και συ την πατησες..:lol::lol::lol::lol::lol::lol: λιγο οφ τοπικ αλλα δεν πειραζει.....:(:bye::bye::bye:παλι λαθος εκαναααααααααα!!θα την πατησεις ομως που θα παει..:lol::lol:

Καλε σας ειπα απο εκτροφειο ειναι οι φωτο,αυτοι σιαμ ελεγαν οτι ειναι...Βρε λες να ειναι Μπαλινεζες;Δε βλεπω πολυ ουρα όμως...Ό,τι κι αν ειναι ειναι γλυκυτατα πάντως!

Καλε σας ειπα απο εκτροφειο ειναι οι φωτο,αυτοι σιαμ ελεγαν οτι ειναι...Βρε λες να ειναι Μπαλινεζες;Δε βλεπω πολυ ουρα όμως...Ό,τι κι αν ειναι ειναι γλυκυτατα πάντως!

:lol::lol::lol::lol::lol:σε αυτο συμφωνω...κουκλακιααααααααααααααα............

Καλησπέρα σε όλες τις γατομαμάδες!Είμαι Η Στέλλα απο Θεσσαλονίκη και μόλις πριν απο 1 εβδομάδα κάναμε ευθανασία στο Σιαμ γατάκι μας διότι έπασχε απο λοιμώδη περιτονίτιδα:(:(Έχω κλεισει ένα Μειν κουνάκι θυληκό απο τη Νεκταρία το οποίο θα έχω κοντά μου σε λιγες εβδομάδες!!Το θέμα είναι ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις Σιαμ,είχα και παλιότερα και μία θηλυκή η οποία πέθανε απο γηρατειά.Ψάχνω να βρω ένα μικρούλι,δεν με ενδιαφέρει το φύλο..Είπαμε με τον άντρα μου να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό απο Σιαμ για αυτό πήραμε το κουνάκι (που είναι πανέμορφο!!) αλλά νομίζω ότι κάτι θα μου λείπει...Αν ξέρει κανείς κάτι για κανένα μωράκι ας μου στείλει ένα μύνημα.Και αν είναι απο Θεσσαλονίκη ακόμα καλύτερα!!:)

Γεια σου Στελλα,ειδα τη μικρη που θα παρεις,ειναι πανεμορφη!Σωστη λιονταρινα!Σου ειχα γραψει και στο θεμα σου νομιζω,συλληπητηρια για το γατουλακι σου...Εχε τα ματια σου ανοιχτα για αγγελιες,χαριζονται κατά καιρους!Μονο κανε αρκετες ερωτησεις σχετικα με τους γονεις,γιατι καποιοι δινουν ημιαιμα που φαινονται για σιαμ,ή δεν προσεχουν τις γεννες...

Κάθε μέρα κοιτάω τις αγγελίες.Μακάρι να βρεθεί κάτι γρήγορα.Το κακό είναι ότι δεν είπα στον άντρα μου ακόμα τίποτα για το σιαμ γιατί έχουμε σκοπό να πάρουμε κι ενα αρσενικό κουνάκι απο τη Νεκταρία όταν θα έχει κάποια γέννα...Τώρα με 3 γάτες μέσα στο σπίτι και 2 παιδιά δεν ξέρω πως θα ειναι!Όσον αφορά το πως θα καταλάβω αν το σιαμ γατάκι που θα πάρω θα είναι καθαρόαιμο μάλλον θα είναι δύσκολο...Η κοπέλα που μου έδωσε το προηγούμενο μου είπε χθες ότι μόλις γεννήσει ξανα η θηλυκιά θα μου χαρίσει ένα.Το θέμα είναι ότι ψιλοφοβάμαι γιατί σκέφτομαι μήπως αυτό που κόλλησε η μικρή μου προήλθε απο εκεί...Αν είχε κάποια γάτα της λοιμ.περιτονίτιδα δεν θα το ήξερε?

Το γατακι σου απο οτι διαβασα δεν εβγαινε εξω ε;Νομιζω ο μονος τροπος να ειχε περιτονιτιδα τοτε θα ηταν απο τους γονεις του...Δεν εχει εξετασει τις γατες της πριν τις ζευγαρωσει;Και ναι,κι εγω νομιζω οτι θα ειναι δυσκολα με τρεις γατες και δυο παιδακια,μηπως να το συζητουσατε καλυτερα;

η ταπεινή μου άποψη αφού θα πάρετε και δεύτερο κουνάκι είναι ότι οι πληθωρικές αυτές γάτες θα σε καλύψουν απόλυτα...
Υπάρχει ακόμα μέσα σου η ανάμνηση της σιαμεζούλας που χάσατε... αλλά σύντομα θα το ξεπεράσεις με την όμορφη Camy...:)

Σε οτι αφορα τον αντρα πατας ποδι σε οτι αφορα την περιτονιτιδα διπλοτσεκαρεις τους γονεις και δεν επιτρεπεις στη γατουλα σου πολλες εξωτερικες βολτουλες . Δεν ειναι σιγουρο αν το ξερει η γατομανουλα αν δε νοσησε η γατουλα της.Τωρα γιατην αυθεντικοτητα οι σιαμεζες εχου καμπυλη στην σπονδυλικη τους στηλη ελαφρως προς τα κατω σε σχεση μα τις ημιαιμες γατουλες που ειναι προς τα πανω και μπορεις ευκολα να την ψηλαφισεις.

Δεν εβγαινε έξω η μικρή μου, οχι.Πριν ομως την παρω μπαινοβγαινε ένα κεραμιδογατάκι μεσα στο σπιτι..Μηπως ηταν κι απο αυτο...Το φανταζομαι ότι θα είναι δύσκολα με 3 γατες στο σπιτι.Εμενα θα μου αρκούσε το θηλυκό Μειν κουνακι και μια Σιαμ.Το θέμα είναι οτι ο αντρας μου ήθελε αρσενικο κουν.Εκτος αν παρηγορηθει με τη θηλυκια και τη σιαμ και το ξεχασει μετα!!

Ζινα μου πώς τους τσεκάρεις τους γονεις?Πως μπορώ να είμαι σίγουρη ότι είναι υγιεστατοι?Kαι είναι δυνατόν να έχει νοσήσει ένα απο τα ζωάκια σου και να μην το ξέρεις?Γίνεται στη λοιμώδη περιτονίτιδα να είσαι απλός φορέας?

Καλε τσαι ειναι!:lol:
Ελα ελα να ζουληξεις και να λερωθεις με σοκολατες.Ωχ,τι εννοεις την καλοκοιτας;Παει ετοιμαζει το τσουβαλι...
Σ'αρεσαν οι τελευταιες της φωτο;
Είναι καταπληκτικές όλες οι φωτο της Μόιρας. Τι ρωτάς τώρα!!! Κι οι τελευταίες υπέροχες!!!:)

Είδες τι σου κάνουν οι μεγάλες ιδέες; χάνεις τους μικρούς καυγάδες. Θέλουμε λεπτομέρειές, είπαμε ειμαστε κουτσομπολες. Βρε λες να ανοίξουμε ένα τέτοιο θέμα Ζοριτσα Gossip maniacs:hmm:
:lol::lol::lol::lol:

Ζοριτσα παντου με καταδιωκεις!Ασε με πια να χαρω τη λιγοστη μου ζωη!:lol:
Θενια μου ουτε εγω τρελαινομουν αλλα με το που ειδα τη μικρη,την ερωτευτηκα.Απο την πρωτη ματια,οταν μπηκε η Αννα να μας πει το προβλημα της,επαθα την πλακα μου!Και ηξερα απο τοτε οτι θα καταληξουμε μαζι,κι ας μην μπορουσα να το παραδεχτω.Ε μετα που τη γνωρισαμε κι απο κοντα...ξετρελανε και τον γατομπαμπα της,που τηλεφωνει απο το φυλακιο και ρωταει τι κανει η Μόιρα και νομιζει οτι του μιλαει...:lol:
Η αληθεια ειναι οτι γνωριζοντας μια απο κοντα εχεις την ευκαιρια να καταλαβεις τι υπεροχα πλασματα ειναι.Η Μόιρα νομιζω συνδυαζει το χαρακτηρα της μαμας και του μπαμπα της.Ειναι πολυ διστακτικη και ντροπαλη με τους ξενους,αλλα αν της δωσεις το χρονο της μετα απο λιγο σε πλησιαζει διακριτικα και ξαπλωνει διπλα σου,σου δινει γατοφιλακια,ή σε κοιτα επιμονα μεσα στα ματια μεχρι...να λιωσεις.
Εισαι πολύ τυχερή που έχεις έναν τέτοιο άγγελο.!!!:D

Αααααααα πολυ ωραια ιδεα..θα βλεπαμε κατ`ευθιαν τα νεα τα καυτερα...και μετα τα αλλα:lol::lol::lol:θα λεγομαστε gossip star chanel:lol:
:lol::lol::lol:

Μπεμπακια!Δεν ειναι γλυκυτατα;
li-pings.jpg
Τι όνειρο είναι αυτά τα μικρά!!! Πανεμορφα!!! Σιαμάκια μπλε?

Το γατακι σου απο οτι διαβασα δεν εβγαινε εξω ε;Νομιζω ο μονος τροπος να ειχε περιτονιτιδα τοτε θα ηταν απο τους γονεις του...Δεν εχει εξετασει τις γατες της πριν τις ζευγαρωσει;Και ναι,κι εγω νομιζω οτι θα ειναι δυσκολα με τρεις γατες και δυο παιδακια,μηπως να το συζητουσατε καλυτερα;
Μάλλον από τους γονείς θα είχε το μικρόβιο. Μην πάρεις καλλίτερα από την κυρία αν δεν είσαι σίγουρη με εξετάσεις για τους γονείς ότι είναι απολύτως υγιείς. Και καλό είναι να της το πείς. ... Οσο για τις τρεις γατουλες κ τα δυο παιδιά, αν είναι μικρά τα παιδιά ξανασκέψου το. Αν είναι σε ηλικία που να μπορούν να συνεργαστουν με τα ζωάκια κ να μην τα ενοχλουν κ να σεβονται απόλυτα τις ιδιαιτερότητες μιας γάτας, νομίζω δεν είναι πρόβλημα. Κι εγώ όμως πάντα είχα 1 γάτο και 1 σκύλο. Μόλις μεγάλωσαν αρκετά τα παιδιά πήρα τα επιπλέον γατάκια μου!!
Και πάλι καλώς να την δεχτείς την υπέροχη γατούλα σου!!!:)

Ζηνα μου,γνωμη μου ειναι οτι απο τη στιγμη που ζευγαρωνει τη γατουλα της και δινει μικρα,θα επρεπε να κανει ενα τεστ λευχαιμιας και ενα λοιμωδους περιτονιτιδας στα ζωακια της...Δεν ειναι κατι δυσκολο,και νομιζω πως και για τα ζωα της ειναι καλο γιατι ξερει αν ειναι φορεις ή οχι,αλλα και υπευθυνο απεναντι στον κοσμο που παιρνει τα μικρα της.Δεν ειναι κριμα τωρα μια οικογενεια σαν της Στελλας να χανει το γατακι της επειδη δεν εγινε ενα τεστ;Και να μην ξερουν τι να πουν στα παιδακια τους;Εγω το βρισκω αδικο,αν δεν κανει ολες τις απαραιτητες ενεργειες ας μην τα ζευγαρωνει...Εχω πει κι αλλου,δεν αρκει απλα να εχεις δυο ζωακια ιδιας ρατσας...

Αναστασιαααααα σιαμ σοκολατενια ελεγε στο εκτροφειο που τα βρηκα οτι ειναι.Ομορφα δεν ειναι;Η πλακα ειναι οτι στο βιβλιαριο της μικρης γραφει chocolate point,αλλα εγω τη βλεπω για seal.ειναι μικρουλα ακομη,αλλα σκουραινει αρκετα...θα δειξει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back