Σιαμ-maniacs; :D

Δώρα συμφωνω απολυτα. Πριν το ζευγαρωμα πρεπει να γινονται εξετασεις οπως κανουμε και εμεις οι ανθρωποι . Η μαμα γατουλα μπορει να μην έχει και να κολλησει απο τον γατοθλη και το αντιστροφο .Αν αγαπας το ζώο σου και κατ'επεκταση τον εαυτο σου , προφηλασεις το ζωακι σου απο τα πάντα.Δεν κανεις τα παντα για το παιδί σου; Ετσι πρεπει να κανεις και για το γατακι σου γιατι παιδακι σου ειναι και αυτο. Οσο για την ποσοτητα των ζώων στο σπιτι ,αν αγαπας πολυ δεν σε πειράζει τίποτα.Π.χ. η μαμα μου έχει 2 σιαμ ενα τεριε και ενα γκριφον 2 εγγονια 3 μερες την εβδομαδα . Οταν γεννησα την κορη μου ημασταν στο σπιτι 2 σιαμ 2 σκυλια ενα βρεφος μια λεχωνα και οι γονεις μου.Εμενα ξερεις τι μα ξεκουραζε τοτε; οι γατουλες μου προσεχαν την κορημου ο γατουλης τα μωρα της σισσυς ,η μια γατουλα μου ειχε γεννησει 6 μικρουλια σιαμεζακια και η ζινα μου με ξεκουραζε με το να ερχεται να με χαϊδευει και να μου γουργουριζει . Μην ξεχναμε οτι οι γατουλες ειναι αρκετα ανεξαρτητες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θες να με στειλεις μεγαλη γυναικα .ΤΙ φωτο ειναι αυτη; Λυπησουμε.Θεε μου φτου σου κοπελαρα μου να τη χαιρεσε τη Μόιρα .Μερα με τη μερα γινεται ολο και πιο κουκλα . Την καμπυλη την βρισκεις οταν περπατα αλλα τα σιαμεζακια οταν καθονται αυτη την καμπουριτσα την εχουν πιο μικρη απ'οτι τα ημιαιμα . Και εγω δεν το καταλαβαινα αλλα ο Ζακ της μαμας μου ειναι Σιαμ ημιαιμο και ο γιατρος εδειξε την καμπυλη στον αδερφο μου και μετα τσεκαραμε τη διαφορα ματη Ζινα και τη Σισσυ που ηταν καθαροαιμα. Με τον καιρο ειδαμε βεβαια και διαφορα και στην συμπεριφορα .Αμα δεισ τον Ζακ όμως δεν καταλαβαινεις οτι είναι ημιαιμος .Λοιπον στις πεθερες τη Τρίτη ειδα Καλυμνο και μουαρεσε πολυ.Λεω στο Γιωργο εκει θα δηλωσω για διορισμο και μου λεει τρελαθηκες; Αφου θα εχω γατοπαρεα του κανω δεν σε χρειαζομαι.Παιδια +γατουλα+γατοπαρεα μου εισαι περριτος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα σιαμεζομανεις............:lol::lol:ηρθα και γω 2 μερες λειπω και δεν προλαβαινω να διαβαζω μνμ!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:σας παρακαλω να ειστε πιο περιεκτικοι στις απαντησεις να προλαβαινουμε να πιανουμε νοημα και μεις που ερχομαστε απο τα ξενα........:up::up::lol::lol::lol:

Ποιος σου φταιει;Να μην ελειπεεεεεες!Τωρα εφαγες και απουσια...:P

Ζινα σε περιμενουμε οποτε θες!:D

Ποιος σου φταιει;Να μην ελειπεεεεεες!Τωρα εφαγες και απουσια...:P

τι να κανω παιδι μου εχω και εργαστηρια..κλαψ:( καμια φορα ευχομαι η ηρω να μπορουσε να κανει σιδερο να ανοιξει τον υπολογιστη για να παρει τα mail μου κτλ..αλλα....:lol::lol::lol::lol::lol: μη μου βαλεις απουσια ..ειμαι χαλια εχει αρρωστησει και το ενα μου πουλακι και τα εχω παιξει.....:/::/:

τζαααααανα μαστε και μεις!
Δωραααα μη σκανδαλιζεις το παιδι μου με τις φωτογραφιες της Μοιρας σε περικαλω!!! :lol:
DSC00473.JPG
showimage.php
showimage.php

Α επειδη σκανδαλιστηκε εχει αυτο το βλεμμα;:PΚαλε βαλε μας καμια φωτο του κουκλου να φαινεται ολοκληρος επιτελους!

DSC00411.JPG
Μια ωρα κανει μωρε να τις ανεβασειιιιι
αχχχ το παιδι μεγαλωσε!

Καλε μεγαλωσε το καμαρι μας!Ποσες φορες εχω πει να μην τα βγαζετε με φλας και βγαινουν σαν δρακουλες; Ε;Ε;Ε;Θα σας ετοιμασω ενα αρθρο ο ειδημονας σχετικα με το πως να φωτογραφιζουμε γατονια.Νανσυ,για τιμωρια δεκα φορες τα χρωματα των σιαμ!:mad:

Καλε μεγαλωσε το καμαρι μας!Ποσες φορες εχω πει να μην τα βγαζετε με φλας και βγαινουν σαν δρακουλες; Ε;Ε;Ε;Θα σας ετοιμασω ενα αρθρο ο ειδημονας σχετικα με το πως να φωτογραφιζουμε γατονια.Νανσυ,για τιμωρια δεκα φορες τα χρωματα των σιαμ!:mad:

κυριαααα σορρυ αλλα ειναι με κινητο τραβηγμενες...
η ψηφιακη δεν εχει μπαταριες αλλα και να ειχε... ειναι παλια και θελει ρεκτιφιε και αυτη
μη με μαλωνετε την αφραγκηηηηηηη :cry::cry::cry:

Τελος παντων...Συγχωρεισαι λογω αφραγκιας.Αλλα θελουμε συντομα κανονικες φωτο του κουκλου!:mad:Ή εκτος...αν προτιματε να μας τον φερετε να τον δουμε live...:hmm:

chloe2-1.jpg

Μα δεν ειναι γλυκας;
IMG_13-1.jpg

Ατακτο σοκολατακι...
siamese4.jpg

Φατσάρα έχει!!!:inlove::inlove:

Ματαρες...
siamese-cat-Barb-Henry.jpg

siamese-cat-breed.jpg

Αντε κι αργουν τα Χριστουγεννα,θελω κι εγωωωωωωωω!
siamese-modern-1.jpg

Και μια ωραια κυρια...
traditional-siamese-11.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back