Σιαμ-maniacs; :D

ρε συ Δωρααααα λυπησου μαςςςςςς

αχχχχχχχ θα γινω πολυτεκνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι δε σε λυπαμαι,που το εχεις το παιδι μονο του,σα δε ντρεπεσαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώρα ο κούκλος που σου είχα υποσχεθεί!

Συνημμένα

• Siam2.jpg
    Siam2.jpg
    174,7 KB · Εμφανίσεις: 27
Και εδώ. Κοίτα βλέμα

Συνημμένα

• Siam1.jpg
    Siam1.jpg
    148,1 KB · Εμφανίσεις: 42
Πω πω...Τι φατσα ειναι αυτη;Τι χρωμα ειναι;

Πω πω...Τι φατσα ειναι αυτη;Τι χρωμα ειναι;

Ελαμ ντε! Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω και εγώ! Αν και μου κάνει σε μπλε ταμπυ να πω την αληθεια.

Δε νομιζω...Δεν εχει γραμμουλες...Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηηηη ελα να μας πεις τι ειναι!

Δεν φαινεται καλα και στη φωτο...Μηπως ειναι chocolate tabby;

Δε νομιζω...Δεν εχει γραμμουλες...Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηηηη ελα να μας πεις τι ειναι!

Καλε έχει λίγες δεν έχει? Δες την ουρα. Και πάνω απο την μύτη. Αχ δεν ξέρω δεν ειμαι ειδική καθόλου. Παντως μπλε ειναι σιγουρα.

Μπλε;Δεν ξερω εμενα δε μου φαινεται για μπλε.Εχει ναι στην ουρα και στα ποδια,αλλα η φατσουλα του ειναι περιεργη.Τινος ειναι;

Μπλε;Δεν ξερω εμενα δε μου φαινεται για μπλε.Εχει ναι στην ουρα και στα ποδια,αλλα η φατσουλα του ειναι περιεργη.Τινος ειναι;

Αν δεν ειναι μπλε τοτε τι ειναι? :hmm:

Seal η σοκολατί με τίποτα. Ειναι πολύ ανοιχτος.

Της γειτόνισας που σου ειχα πει....που τον πάτησε αυτοκίνητο γιατί ξέφυγε απο το σπίτι....οταν σκοτωσε ο γαμπρος της γειτόνισας την κόρη της γειτόνισας....Μην τα ξαναλέω δεν ειναι και ευχαριστα...:/:

Α ναι,βιος και πολιτεια...θυμαμαι...
Ειναι ανοιχτος αλλα δεν μου φαινεται και μπλε,ισως σοκολα.Φωναξε τη Γιουλιτσκα να μας πει που ξερει καλυτερα.

Α ναι,βιος και πολιτεια...θυμαμαι...
Ειναι ανοιχτος αλλα δεν μου φαινεται και μπλε,ισως σοκολα.Φωναξε τη Γιουλιτσκα να μας πει που ξερει καλυτερα.

Χμμμ νομίζω δεν είναι εδώ αλλά θα της στείλω ένα πμ. Λες να ειναι σοκολά τόσο ανοιχτος?? Μπορει. Εγω ομολογώ δεν ξέρω πάρα πολύ καλα τα χρώματα εκτος αν φυσικά ειναι straight forward. Ομορφος γάτος πάντως ε? Πολύ λυπήθηκα όταν το έμαθα.

Πολυ ομορφος ειναι...Ασε κι εγω οσο ημουν στη Ροδο επιασα κουβεντα με μια κοπελα που ειχε εναν μπλε σιαμ...Επαθα την πλακα μου βλεποντας τον στις φωτο...

Πολυ ομορφος ειναι...Ασε κι εγω οσο ημουν στη Ροδο επιασα κουβεντα με μια κοπελα που ειχε εναν μπλε σιαμ...Επαθα την πλακα μου βλεποντας τον στις φωτο...

Εγώ μ'αυτον είχα πάθει πλακα. Εγώ ξέρεις με τις σιαμ δεν είχα τρέλα (ας ώψεται τώρα που με κάνεις και το σκέφτομαι εξαιτίας της Μοίρας). Ε και εγώ (οσο και αν αγαπάω τις γάτες) δεν είμαι απο τα άτομα που θα βγάλουν με την μια την φωτογραφικη να τις αποθανατίσουν. Αλλά όταν τον είδα έπαθα πλάκα! Τα μάτια ειδικά...Και δεν άντεξα έβγαλα φωτό! :D

Ναι τα ματια τους ειναι απιθανα.Τοσο γαλαζια...Αν ακι η αποχρωση διαφερει απο σιαμ σε σιαμ.Και ειναι ωραια και οταν ειναι μικρα και φαινεται το κρεμ γυρω τους,και τονιζονται πολυ ωραια οταν σκουραινει η μουριτσα τους και φαινονται σε σοκολατενιο φοντο.Ειπαμε μανδαμ,αμα θελετε μωρο να το κλεισετε απο τωρα,κι αν μας κανει παραπανω απο τεσσερα.Τα πρωτα τεσσερα αν με το καλο ειναι τοσα ειναι ηδη κλεισμενα οσο δεν παει.

Ναι τα ματια τους ειναι απιθανα.Τοσο γαλαζια...Αν ακι η αποχρωση διαφερει απο σιαμ σε σιαμ.Και ειναι ωραια και οταν ειναι μικρα και φαινεται το κρεμ γυρω τους,και τονιζονται πολυ ωραια οταν σκουραινει η μουριτσα τους και φαινονται σε σοκολατενιο φοντο.Ειπαμε μανδαμ,αμα θελετε μωρο να το κλεισετε απο τωρα,κι αν μας κανει παραπανω απο τεσσερα.Τα πρωτα τεσσερα αν με το καλο ειναι τοσα ειναι ηδη κλεισμενα οσο δεν παει.

Απο τώρα ε?? :blink::blink:

Πωωω κοίτα τώρα που θέλω αλλά δεν θέλω να το κλείσω βρε Δώρα. Γιατί την ξέρεις λίγο την κατάσταση με την μετακόμιση. Δεν ειμαι σίγουρη αν τον Απρίλιο (η καπου εκει) θα μπορώ να πάρω δευτερο γατάκι. Φυσικά μπορει και να μπορω απλα δεν ειναι κάτι που ξέρω απο τώρα. Δεν θα ήθελα να πω σίγουρα σε σενα οτι ναι το θέλω και μετά να σου πω "Σορρυ Δωρα αλλα δεν". Αυτό δεν θα το ήθελα με τίποτα. Αναγκαστικα δηλαδη...δεν μπορω να το κλεισω. :/:

Το μόνο που μπορω να ελπίζω είναι οτι αν τυχον το Μοιράκι κάνει κανα παραπάνω και δεν το έχει καπαρώσει ήδη κάποιος ως τότε, τοτε ίσως μπορώ να σου πω αν μπορώ να το πάρω η όχι. Αλλα ρε Δωρα ΔΕΝ ειναι δίκαιο...μ'εχεις βαλει σε πειρασμοοοοοοοοοοο :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back