Σιαμ-maniacs; :D

λένε ότι μέχρι δώδεκα μπορεί να γεννήσει.... Δώρα πρόσεχε.. είναι γερές κράσεις αυτές οι σιάμ.... :) :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

προσπάθησε να σε φανταστείς με 3 μπιμπερό στο χέρι να ταΐζεις ότι δεν προλαβαίνει η μόιρα και τον κακομοίρη το σείριο να διευκολύνει την κούκλα σου στη μπουγάδα μικρών γατακίων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε ετσι που τα ειδα στη φωτο τρελαθηκα λεω κουνελα και πιο λιγα θα γενναγε........μετα ειδα τα υπολοιπα και καταλαβα...φαντασου η μοιρα με 6 γατακια.....πολυτεκνη θα γινει η δωρα...:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κακομοίρη σείριε τι σού μελε να πάθεις... δεν φτάνει ποου θα στη φάει τη μόιρα κάτω από την πατούσα σου ο σίμπα γιατί η μαμά σου δεν ήθελε μπλέ περσάκια... θα σου κουβαλήσει και η μόιρα τα κουτσούβελα που θα της κάνει ο άλλος .... ΄θα τα παρατήσει να τα μεγαλώσεις εσύ σείριε...

να δω τον σειριο να νταντεύει τα μοιρακια και τι στον κοσμο!!!!!!!:lol::lol::lol:

Τι να σου πω,εσυ ξερεις...
Θενια το ειδα,απλα μου φαινεται λιγο αγρια η φατσουλα της...
Ναι της Ισαβελλας ηταν η πρωτη της γεννα κι εκανε τεσσερα.

Αλήθεια? Πω πω εμένα μ'αρεσε πολύ. Αλλά δεν πειραζει γούστα είναι αυτα :D

Δώρα δίκιο έχουν τα κορίτσια. Φαντάζεσαι να σου κάνει πολλά? Θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις! Αλλά δεν νομίζω μωρε. 3 θα κάνει άντε 4 το πολύ. Πρώτη γέννα....για τόσα το κόβω.

Παιδιά ας κάνει όσα θέλει...Χαρά θα ειναι,θα παρουν μικρουλια και καποιοι σιαμεζομανεις που απερριψα εκ των ραγματων γιατι δεν μας φτανουν τα μωρα.Ετσι κι αλλιως θα ειμαι με μπιμπερο ανα χειρας οσα κι αν κανει για να μην μου κουραζεται στο θηλασμο η Πριγκηπεσσα μου.Κι ο Σειριος εχει γινει πυρ και μανια με τα σχολια σας περι πλυσιματος ξενων γατιων!:P

Κορίτσια θέλω κι εγώ μία γατούλα Σιάμμμμμ...!!!
Είμαι πολύ φιλόζωη και λατρεύω τις γάτες.
Αν χαρίζετε γάτος ή γάτα Σιάμ(ή και ημίαιμη) παρακαλώ στείλτε μου μήνυμααααααα....!!!

Υπαρχει μια ημιαιμη γατουλα σιαμ με υπεροχα ματια στις αγγελιες,η Ρόζα,θα σε ενδιεφερε;Αν ναι,δες της στα "χαριζονται",ειναι κουκλα!Γιατι διαλεξες τη συγκεκριμενη ρατσα αν επιτρεπεται;

Παιδιά ας κάνει όσα θέλει...Χαρά θα ειναι,θα παρουν μικρουλια και καποιοι σιαμεζομανεις που απερριψα εκ των ραγματων γιατι δεν μας φτανουν τα μωρα.Ετσι κι αλλιως θα ειμαι με μπιμπερο ανα χειρας οσα κι αν κανει για να μην μου κουραζεται στο θηλασμο η Πριγκηπεσσα μου.Κι ο Σειριος εχει γινει πυρ και μανια με τα σχολια σας περι πλυσιματος ξενων γατιων!:P

:lol::lol::lol::lol: γεια σου ρε Σειριε!!!!

Καλησπερα σε ολες τις σιαμεζομαμαδες και μη . εχω 2 μερες να μπω και εχω χασει πολλα επεισοδια .Δωρακι εμφανιστηκε στη γειτονια μου ενας ιδιος Σείριος με κεχριμπαρενια ματια αλλα η ουριτσα του ειναι ριγε .θα προσπαθησω να τον φωτογραφισω και να σου τον δείξω. Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι κόλησα την πολυκατοικεια γατο αγαπη .Βγαινουν όλοι τωρα και ταϊζουμε τα αδέσποτα γατακια . Η παρεα μας εχει μεγαλωσει πολυ. Εχουμε πολλα ημιαιμα κουκλακια αλλα δυστυχως και πολλα αυτοκινητα με τα κουκλια μας να εχουν ατυχηματα.

Οταν τα ζωάκια ειναι μικρα εχουν πολυ δυνατο δεσιμο και ας ειναι γατουλα με σκυλακι.

Μ'αρέσει το βλέμμα τους βασικά! Το βλέμμα και το στυλ των Σιαμ γατιών είναι θεικό! Και επίσης το χρώμα τους. Τα χρώματα που έχουν είναι τα χρώματά μου! Τα λατρεύω.
Παιδιά αν ακουστεί για γατούλα Σιάμ να χαρίζετε (μικρή όμως, μέχρι 2,5-3 μηνών, και πιο μικρή ακόμα. θέλω να τη μεγαλώσω εγώ και επειδή θα είναι η πρώτη μου γατούλα θα μου είναι νομίζω λίγο δύσκολο να τα πάω καλά με μια μεγάλη.) πείτε μου !!!

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα βρεις με μεγαλυτερη γατουλα,ουτε θεωρουνται μεγαλυτερα απο δυο μηνων μεγαλες γατες.Εγω τη δικη μου την πηρα τεσσαρων μηνων και ακομα ειναι μωρο.Αν ειναι οπως λες πρωτη σου γατουλα ισως θα σου ηταν πιο ευκολο να παρεις μια ηδη μαθημενη στην αμμο,σε σπιτι,και που δεν κανει τις τρελες των μικρων γατιων.Εγω αν επαιρνα και τριτη γατουλα,μετα απο τοσα μικρα,θα διαλεγα σιγουρα ενηλικη.Συνδυαζει ολες τις χαρες που σου δινει μια γατα,χωρις να κοπιαζεις να της μαθεις τροπους!

Οι γατουλες θεωρουνται μωρα μεχρι και 6 μηνων αλλα για μενα οι σιαμεζουλες ειναι κυριες και μωρα μαζι .Μαθαινουν ευκολα αλλα καλυτερα θα ειναι η πρωτη σου γατουλα να γνωριζει ηδη για να σε βοηθησει να μαθεις και εσυ .Πιστεψε με θα τις λατρεψεις.Ειναι σαν αληθινα παιδια

Ναι κι αφου δεν την πειραζει να ειναι και ημιαιμη σιαμ,νομιζω πως η Ροζα ειναι πραγματικα μια κουκλα...

Αχ κορίτσια τις βλέπω και ταράζομαι!!!
Αν ακούσετε για καμιά γέννα παρακαλώ πείτε μου..!!! Το λέω εδώ, επειδή ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς είσαστε μέσα σ' αυτά.
Δεν θέλω να αγοράσω γατάκι. Είμαι κατά της πώλησης ζώων.

Γεννα απο εμας εδω μονο εγω περιμενω απο οσο ξερω...Αλλα εχουν ηδη κρατηθει τα γατακια.Παντως εγω θα σου ελεγα αν θες τοσο πολυ ή να περιμενεις να βρεις κατι εστω και σε μεγαλυτερη ηλικια,ή να αποφασισεις να υιοθετησεις ενα ημιαιμακι.

εμενα που εχει μπει η ηρω στον εβδομο και κατι..παλι σαν μωρακι παιζει και χειροτερααααααααααααααααααααα:lol::lol::lol:

Παιδιά τι λέτε; Ο Πιπούλης 13,5 και μυαλό δε λέει να βάλει!!! :lol:
Πάντως πέρα από την πλάκα αυτό με τα πολύ μικρά γατάκια, ότι και καλά συνηθίζουν πιο εύκολα κλπ κλπ είναι μύθος!
Για πρώτο γατάκι θα πρότεινα κι εγώ πιο μεγάλο!!

καλημερα σιαμομανεις!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back