Σιαμ-maniacs; :D

Ωραια ειναι...Σκουρα πολυ ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι και δν μπορω να καταλαβω....μωρο κατασπρι..το καλοκαιρι ανοιγει λιγο ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά συγνώμη. Χαζή ερώτηση μεν αλλά....εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορείς να δεις στο γκάλερι φωτό απο συγκεκριμένο χρήστη. Πως το κάνω αυτό βρε παιδια?

Μην με ρωτατε ...πριν δυο μερες μπηκα...βασικα θελω να ρωτησς κατι..η γατα μου μπορει να συμβιςσι με σκυλακι??γιατι ενδιαφερομαι για εν απου χαριζουν..τι λετε??

Οι Σιαμ εχουν ενα γονιδιο που αντιδρα στη θερμοκρασια,και αναπτυσσουν χρωμα αναλογα με την ποικιλια τους στα πιο κρυα ακρα.Ολα τα σιαμ γεννιουνται λευκα και τις πρωτες τους εβδομαδες αναπτυσσουν το χρωμα τους.Δες εδω τη Μοιρα μωρο:
CIMG3484_804280.jpg

Με τα αδερφακια της μερικων ημερων:
CIMG4466-1.jpg

Και τωρα που ειναι επτα μηνων:
PA251422.jpg

Ειδες πως σκουραινουν σιγα σιγα;Ισως γι'αυτο το καλοκαιρι με την ανοδο της θερμοκρασιας ανοιγει η αποχρωση της δικης σου.

Παιδιά συγνώμη. Χαζή ερώτηση μεν αλλά....εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορείς να δεις στο γκάλερι φωτό απο συγκεκριμένο χρήστη. Πως το κάνω αυτό βρε παιδια?
Θενια πας στο Gallery,κατηγορια οι γατουλες σας,και πατας στο ονομα χρηστη που θες.:happy:

Δώρα μάλλον η μαμά της μόιρα έκανε λίγα γατάκια...

καλέ κουνέλα ήταν;

τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν από φότοσοπ η φωτογραφία αυτή

Οχι καλε,δεν ειναι ολα δικα της...Γεννησαν ιδια μερα μαμα και κορη και τα θηλαζαν και τα μεγαλωναν εναλλαξ.Αυτη στη φωτο ειναι η μαμα της Μοιρα.

Θενια πας στο Gallery,κατηγορια οι γατουλες σας,και πατας στο ονομα χρηστη που θες.:happy:

Αχ να'σαι καλά Δώρα μου πάω να τα δω :)

Οχι καλε,δεν ειναι ολα δικα της...Γεννησαν ιδια μερα μαμα και κορη και τα θηλαζαν και τα μεγαλωναν εναλλαξ.Αυτη στη φωτο ειναι η μαμα της Μοιρα.

μιλάμε ότι μέτραγα γατιά και ανησυχούσα... φαντάζεσαι να σου έκανε τόσα η μόιρα; χάζεψα.. δικό μου λάθος σόρρυ :) (είπαμε μεγάλη φαντασία)

Καλε που να τα βαλει τοσα η Μόιρα;;;;;;;;;;Οχι αλλα δεν ειναι τελεια φωτο;Ειναι απο τις πιο αγαπημενες μου...

Καλε που να τα βαλει τοσα η Μόιρα;;;;;;;;;;Οχι αλλα δεν ειναι τελεια φωτο;Ειναι απο τις πιο αγαπημενες μου...

Ωχ φαντάζεσαι? Θα ψάχνεις γατούνια και στις χαραμάδες μετά Δώρα....θα μετράς για να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι εκεί και δεν έχει ξεφύγει κανένα.

Ωχ φαντάζεσαι? Θα ψάχνεις γατούνια και στις χαραμάδες μετά Δώρα....θα μετράς για να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι εκεί και δεν έχει ξεφύγει κανένα.
Μπα,αποκλειεται,ειναι πολυ μικροσωμη και πρωτη γεννα...Αμφιβαλλω αν θα κανει τρια-τεσσερα.:hmm:

ποτέ δεν ξέρεις...... αν η μαμά της έκανε 15 κλαφτα....

ποτέ δεν ξέρεις...... αν η μαμά της έκανε 15 κλαφτα....

Και εκεί είναι που το ύφος της Δώρας θα μοιάζει πολύ με αυτό :blink:

:lol::lol:

Ερωτηση..θα ηθελα να αποκτησω σκυλακι η και αλλο γατακι..Για το σκυλακι τι λετε??ειναι 6 μηνων..να το ρισκαρω??

Καλε λεμε ειναι δυο γεννες!
Τι να σου πω,εσυ ξερεις τη γατουλα σου καλυτερα,εχει ερθει ποτε σε επαφη με σκυλακια;Για γατακι δεν ελεγες σε ενα αλλο ποστ οτι ενδιαφεροσουν;Θα τα παρεις και τα δυο;

Καλε λεμε ειναι δυο γεννες!
Τι να σου πω,εσυ ξερεις τη γατουλα σου καλυτερα,εχει ερθει ποτε σε επαφη με σκυλακια;Για γατακι δεν ελεγες σε ενα αλλο ποστ οτι ενδιαφεροσουν;Θα τα παρεις και τα δυο;

Δώρα πήγαινε birman maniacs να δεις μικρό που ανακάλυψα σε ένα σαιτ. Εχω πάθει με της ματάρες της το κουκλί!

Δώρα το ξέρω οτι είναι 2 γέννες καλε! Σε δουλέυουμε!. Αλήθεια της μαμας της Μόιρας ήταν και αυτηνής η πρώτη γέννα?

Δν μπορω και τα δυο..για αλλο ενα κατοικιδιο μπορω ακομα..απλα ειδα το κοκερ και ελιωσα και ειναι αμαρτια να το αφισουν..και ισςν να ειναι μια νεα θετικη εμπειρια για μενα και την γατα μου

Τι να σου πω,εσυ ξερεις...
Θενια το ειδα,απλα μου φαινεται λιγο αγρια η φατσουλα της...
Ναι της Ισαβελλας ηταν η πρωτη της γεννα κι εκανε τεσσερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back