KOURTIOU29
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους. Όπως όλοι γνωρίζεται απο προχθές το βράδυ απέκτησα ένα νέο μέλος στο σπίτι. Μια γάτα Σιάμ ονόματι Μελίνα. Είπα λοιπόν να σας πω τις πρώτς μου εμπιρίες απο τη μικρή. Ενημερωτικά να σας πω ότι έχω ήδη ένα σκύλο και ένα γάτο 4 και 2 χρονών αντίστοιχα. Η μικρή έχει κάνει θεαματική είσοδο με αέρα θεάςστο σπίτι. Έχει διαταράξει την απόλυτη ηρεμία που υπάρχει απο τα άλλα ζώα και όπως φαντάζεστε έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.
Αυτό που είναι εκπληκτικό ότι και οι άλλοι δύο την έχουν δεχτεί πολύ ομάλα αν και δεν αντέχουν τα πολλά και πολύ συχνα μικρά νιουρίσματα της.
Η μικρή είναι μόλις 1,5 μηνών και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής με έχει ξετρελάνει.Έχει κολλήσει απάνω μου και για να σας πω και την απόλυτη αλήθεια αυτό μου αρέσει πάρα πολύ
. Τώρα που σας γράφω κάθεται πανω μου και κοιμάται και γουργουρίζει. Δεν ξέρω νομίζω ότι αναπτύσουμε σιγά σιγά μια πολύ γλυκία σχέση.Σας αφήνω εδώ.
υ.γ Θα επανέλθω πολύ σύντομα με φωτογραφίες.
Καλό μας βράδυ.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο δικος μου σημερα με ξυπνησε με..... μια σφαλιαρααααααα!!!! Μολις ακουσε ξυπνητηρι και ειδε οτι δνε κουνιεμαι ανεβηκε στο κρεβατι να με " βοηθησει"........για ποτε σηκωθηκα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Τι να έχει άραγε,είναι ολόγκριζη...
Συνήθως τα ολόγκριζα έχουν πράσινα ή κίτρινα μάτια. Πάντως, θα γίνει πανέμορφη

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε Φωτεινή,αχ τι καλά να έχει πράσινα...Άντε να περάσουν οι μέρες να έχω κι εγώ το μικρό μου να σας δείχω!Συνήθως τα ολόγκριζα έχουν πράσινα ή κίτρινα μάτια. Πάντως, θα γίνει πανέμορφη![]()

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis πότε θα το πάρεις το μωρό με το καλό;;;;Ευχαριστούμε Φωτεινή,αχ τι καλά να έχει πράσινα...Άντε να περάσουν οι μέρες να έχω κι εγώ το μικρό μου να σας δείχω!![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έμεις παιδια τους αποφευγουμε τους αρσενικούς γι΄άυτον ακριβώς τον λόγο, αλλά της φίλης μου ο Bruno άρχισε να ψεκάζει αφού αφυπνίστηκε ερωτικά,δηλαδή μετά τον 1 χρόνο.Όμως πιστευω οτι σε αυτο φταίνε και οι κακές παρέες,δηλαδή αν ο γατούλης δεν βγαίνει,δεν θα μυρίζει άλλους γατούληδες που ψεκάζουν και το πιθανότερο να μην ψεκάζει και αυτός....Τώρα δεν ξέρω το πρώτο μου γατάκι που ήταν αρσενικός δεν ψέκασε ποτέ αλλά δεν έβγαινε και απο το σπίτι...Επίσης πέθανε πολύ μικρός δηλαδη στα δυο του χρόνια ( από φόλα στο μπαλκόνι), δεν ξέρω παιδιά απο τα δεκαπέντε μου είχα μόνο θηλυκά...
Μακάρι... κι ο δικός μου να μη ψεκάσει ποτέ... αν δεν ψεκάσει... θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου... ένα μικρό εκτροφείο Βιρμανικών που ονειρεύομαι...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Με το καλό να το δεχτείς!!Ευχαριστούμε Φωτεινή,αχ τι καλά να έχει πράσινα...Άντε να περάσουν οι μέρες να έχω κι εγώ το μικρό μου να σας δείχω!![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι... κι ο δικός μου να μη ψεκάσει ποτέ... αν δεν ψεκάσει... θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου... ένα μικρό εκτροφείο Βιρμανικών που ονειρεύομαι...
Λιγο απιθανο να μην ψεκασει...ασε που δνε νομιζω οτι αν ΔΕΝ ψεκαζει να πραγματοποιησεις το ονειρο σου ποτε...!

jasmine
Δραστήριο μέλος
Καλώς να δεχτείτε και οι υπόλοιποι τα νέα σας γατάκια και καλό μεγάλωμα στις γατομωρομάνες και μπαμπάδες!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α... μου δίνεις κουράγιο ε?Λιγο απιθανο να μην ψεκασει...ασε που δνε νομιζω οτι αν ΔΕΝ ψεκαζει να πραγματοποιησεις το ονειρο σου ποτε...!![]()
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θελω να σε αφησω να ζεις σε ψευδαισθησεις!!!! Και εγω θα το ηθελα γι ατον δικο μου γατουλι αυτο αλλα.... σε λιγο καιρο ξερω οτι θα στειρωθει
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι καλεεεεεε!!!!
Δεν θελω να σε αφησω να ζεις σε ψευδαισθησεις!!!! Και εγω θα το ηθελα γι ατον δικο μου γατουλι αυτο αλλα.... σε λιγο καιρο ξερω οτι θα στειρωθει
Ναι... κι εγώ αυτό θα κάνω αφού μου ζευγαρώσει με 2 γυναικάκια που τον περιμένουν...
στη φωτό οι πρώτες του άσφαιρες προσπάθειες...!
Εσένα τι ηλικία έχει?
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τι που είναι μεγάλη....Θα έλεγα οτι όλη η σιαμεζοσοφία είναι συγκεντρωμένη πάνω της και είναι μια κουκλα με υπέροχα μάτιαΧαιρετούμε εγώ και η Jasmine μου,την σιαμεζοπαρέα σας. Βέβαια εμείς είμαστε λίγο μεγάλης ηλικίας, αλλά τί να κάνουμε. Κάποτε ήμασταν κι εμείς μωρούλια. Τώρα το μόνο που θέλουμε είναι μαμ, κακά και νάνι και καμιά φορά λίγο χαϊδεμα, αλλά μόνο όταν εμείς θέλουμε.
Καλώς να δεχτείτε και οι υπόλοιποι τα νέα σας γατάκια και καλό μεγάλωμα στις γατομωρομάνες και μπαμπάδες!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο δικος μου ειναι 7 μηνων και δεν θα τον ζευγαρώσω... Θα το ηθελα απο την μια, αλλα απο την αλλη υπαρχουν τοσα αδεσποτακια που λυπαμαι να τα βλεπω στους δρομους επειδη δεν ειναι "ρατσας" ... καλυτερα να βρουν εκεινα σπιτι.
Και το δικο μου γατουλι δνε τον αγορασα, μια κυρια αρρωστησε , δεν μπορουσε να τον φροντισει και ετσι τον πηρα εγω, αλλιως θα επερνα καποιο απο τον δρομο... οπως και σκεφτομαι να κανω αργοτερα (τωρα δεν μπορω λογω οικονομικων προβληματων
) ο δικος σου ποσο ειναι???????
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ!!Και τι που είναι μεγάλη....Θα έλεγα οτι όλη η σιαμεζοσοφία είναι συγκεντρωμένη πάνω της και είναι μια κουκλα με υπέροχα μάτια

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το καλό το μωρό moukelis, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ζήσετε μαζι χρόοοοονια πολλάΕυχαριστούμε Φωτεινή,αχ τι καλά να έχει πράσινα...Άντε να περάσουν οι μέρες να έχω κι εγώ το μικρό μου να σας δείχω!![]()
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ!!![]()
και επαυξανω!!! Αλλωστε η εν λόγω ¨κυρια" jasmine -γιατι περι κυριας προκειται - εχει κερδισει επαξια μια θεση εδω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool