Σιαμ-maniacs; :D

Ιιιιιιι ΑΜΑΝ!!! Την Μόιρα την καλοπιάνω αλλά τον γαμβρό που θα τον βρω που δεν έχω και πρόσβαση?? :(

Μόνο μέσω της Αναστασίας!!! Θα πάω και θα του τάξω εγώ και τί δεν θα του τάξω για να κάνει καλά την δουλειά του!! Που είναι και κούκλος και είναι και στρογγυλοπρόσωπος έτσι όπως μ'αρέσουν εμένα τα σιαμέζικα!! Με κάτι ματαααααρες ΝΑ!!! Και γαλανές γαλανές. Σαν της Γκρέτα Γκάρμπο μας :D
Α δεν ξερω,αυτος ειναι που πρεπει να κανει καλη δουλεια και να καταφερει και την κοπελουδα...
Παντως περα απο την πλακα,ειναι υπεροχος γατος και νομιζω οτι θα βγουν πολυ ομορφα και καλα από μορφολογικής άποψης μωρα.Θα ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρι και τα μικρα τους με τετοιους γονεις θα ειναι...απιστευτα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α δεν ξερω,αυτος ειναι που πρεπει να κανει καλη δουλεια και να καταφερει και την κοπελουδα...
Παντως περα απο την πλακα,ειναι υπεροχος γατος και νομιζω οτι θα βγουν πολυ ομορφα και καλα από μορφολογικής άποψης μωρα.Θα ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρι και τα μικρα τους με τετοιους γονεις θα ειναι...απιστευτα!:up:

Και εγώ το πιστέυω οτι τα μωρά θα βγούν πολύ όμορφα! Αν τα μάθει κιόλας η Μόιρα να έχουν τέτοιον χαρακτήρα όπως αυτή...αχχχ θα γίνουν ένα όνειρο!! Καλά φυσικά το καθένα έχει τον χαρακτήρα του αλλά και η παιδεία παιδεία!! ;) Και θα βγουν και ψιλοστρουμπουλά και όχι στέκες όπως είναι οι άλλες σιαμέζες. Αχ ανυπομονώ!! Να έρθουν τα Χριστούγεννα να δούμε τι θα γίνει! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα σιαμεζομανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! εσυ κιουρια με την μοκα προσεχε γιατι με τετοιο ονομα θα ειναι γατακι για φαγωμα!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω:blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol:

να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω:blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα :(

Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! :mad:

Ναι Ρια εσυ καλοπιανε απο συμπαρασταση,αν κανει και τεταρτο το ζευγος θα το παρει η Θενια...

Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα :(

Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! :mad:

:lol::lol::lol::lol::lol: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!!:up::up:
σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη??????????

:lol::lol::lol::lol::lol: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!!:up::up:
σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη??????????

Ε κοίιιιιτα.....Θα τουρτοφέρνει λίιιιιιγο :lol::lol:

Όχι όχι το γλυκούλι μου θα είναι μικροκαμωμένο απλά εμένα μ'αρέσουν αυτα που έχουν στρογγυλή κατανομή προσώπου και σώματος απο τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε ο καθένας με τις αδυναμίες του. Άλλες προτιμάν τους άντρες, ξανθούς ή μελαχρινούς ανάλογα....ε εγώ θέλω τις γάτες μου με πιασίματα :lol::lol::lol:

Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο:
424131646_4a9d0d7d44.jpg

παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια??????

Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. :lol:

Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!!

Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια;:lol:

Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια;:lol:

Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! :lol::lol::lol::lol:

Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε....:redface:

Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! ;)

Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο.

Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο.

Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία :P) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. :blink:

Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου :lol::lol::lol:

Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά.

Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά.

Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! :inlove::inlove:

Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! :D

Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της

Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!:PΟταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος!:lol:
Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια.:)

Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back