moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #1.341 25-11-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ιιιιιιι ΑΜΑΝ!!! Την Μόιρα την καλοπιάνω αλλά τον γαμβρό που θα τον βρω που δεν έχω και πρόσβαση?? Μόνο μέσω της Αναστασίας!!! Θα πάω και θα του τάξω εγώ και τί δεν θα του τάξω για να κάνει καλά την δουλειά του!! Που είναι και κούκλος και είναι και στρογγυλοπρόσωπος έτσι όπως μ'αρέσουν εμένα τα σιαμέζικα!! Με κάτι ματαααααρες ΝΑ!!! Και γαλανές γαλανές. Σαν της Γκρέτα Γκάρμπο μας Click για ανάπτυξη... Α δεν ξερω,αυτος ειναι που πρεπει να κανει καλη δουλεια και να καταφερει και την κοπελουδα... Παντως περα απο την πλακα,ειναι υπεροχος γατος και νομιζω οτι θα βγουν πολυ ομορφα και καλα από μορφολογικής άποψης μωρα.Θα ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρι και τα μικρα τους με τετοιους γονεις θα ειναι...απιστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η aalyah έγραψε: #1.342 25-11-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αυτος ειναι που πρεπει να κανει καλη δουλεια και να καταφερει και την κοπελουδα... Παντως περα απο την πλακα,ειναι υπεροχος γατος και νομιζω οτι θα βγουν πολυ ομορφα και καλα από μορφολογικής άποψης μωρα.Θα ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρι και τα μικρα τους με τετοιους γονεις θα ειναι...απιστευτα! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το πιστέυω οτι τα μωρά θα βγούν πολύ όμορφα! Αν τα μάθει κιόλας η Μόιρα να έχουν τέτοιον χαρακτήρα όπως αυτή...αχχχ θα γίνουν ένα όνειρο!! Καλά φυσικά το καθένα έχει τον χαρακτήρα του αλλά και η παιδεία παιδεία!! Και θα βγουν και ψιλοστρουμπουλά και όχι στέκες όπως είναι οι άλλες σιαμέζες. Αχ ανυπομονώ!! Να έρθουν τα Χριστούγεννα να δούμε τι θα γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ria23 έγραψε: #1.343 25-11-08 16:49 καλησπερα σιαμεζομανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! εσυ κιουρια με την μοκα προσεχε γιατι με τετοιο ονομα θα ειναι γατακι για φαγωμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ria23 έγραψε: #1.344 25-11-08 16:50 να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:54 Η aalyah έγραψε: #1.345 25-11-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #1.346 25-11-08 16:58 Ναι Ρια εσυ καλοπιανε απο συμπαρασταση,αν κανει και τεταρτο το ζευγος θα το παρει η Θενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ria23 έγραψε: #1.347 25-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Click για ανάπτυξη... ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η aalyah έγραψε: #1.348 25-11-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Click για ανάπτυξη... Ε κοίιιιιτα.....Θα τουρτοφέρνει λίιιιιιγο Όχι όχι το γλυκούλι μου θα είναι μικροκαμωμένο απλά εμένα μ'αρέσουν αυτα που έχουν στρογγυλή κατανομή προσώπου και σώματος απο τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε ο καθένας με τις αδυναμίες του. Άλλες προτιμάν τους άντρες, ξανθούς ή μελαχρινούς ανάλογα....ε εγώ θέλω τις γάτες μου με πιασίματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #1.349 25-11-08 17:11 Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ria23 έγραψε: #1.350 25-11-08 17:14 παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ιιιιιιι ΑΜΑΝ!!! Την Μόιρα την καλοπιάνω αλλά τον γαμβρό που θα τον βρω που δεν έχω και πρόσβαση?? Μόνο μέσω της Αναστασίας!!! Θα πάω και θα του τάξω εγώ και τί δεν θα του τάξω για να κάνει καλά την δουλειά του!! Που είναι και κούκλος και είναι και στρογγυλοπρόσωπος έτσι όπως μ'αρέσουν εμένα τα σιαμέζικα!! Με κάτι ματαααααρες ΝΑ!!! Και γαλανές γαλανές. Σαν της Γκρέτα Γκάρμπο μας Click για ανάπτυξη... Α δεν ξερω,αυτος ειναι που πρεπει να κανει καλη δουλεια και να καταφερει και την κοπελουδα... Παντως περα απο την πλακα,ειναι υπεροχος γατος και νομιζω οτι θα βγουν πολυ ομορφα και καλα από μορφολογικής άποψης μωρα.Θα ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρι και τα μικρα τους με τετοιους γονεις θα ειναι...απιστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:47 Η aalyah έγραψε: #1.342 25-11-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αυτος ειναι που πρεπει να κανει καλη δουλεια και να καταφερει και την κοπελουδα... Παντως περα απο την πλακα,ειναι υπεροχος γατος και νομιζω οτι θα βγουν πολυ ομορφα και καλα από μορφολογικής άποψης μωρα.Θα ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρι και τα μικρα τους με τετοιους γονεις θα ειναι...απιστευτα! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το πιστέυω οτι τα μωρά θα βγούν πολύ όμορφα! Αν τα μάθει κιόλας η Μόιρα να έχουν τέτοιον χαρακτήρα όπως αυτή...αχχχ θα γίνουν ένα όνειρο!! Καλά φυσικά το καθένα έχει τον χαρακτήρα του αλλά και η παιδεία παιδεία!! Και θα βγουν και ψιλοστρουμπουλά και όχι στέκες όπως είναι οι άλλες σιαμέζες. Αχ ανυπομονώ!! Να έρθουν τα Χριστούγεννα να δούμε τι θα γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ria23 έγραψε: #1.343 25-11-08 16:49 καλησπερα σιαμεζομανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! εσυ κιουρια με την μοκα προσεχε γιατι με τετοιο ονομα θα ειναι γατακι για φαγωμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ria23 έγραψε: #1.344 25-11-08 16:50 να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:54 Η aalyah έγραψε: #1.345 25-11-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #1.346 25-11-08 16:58 Ναι Ρια εσυ καλοπιανε απο συμπαρασταση,αν κανει και τεταρτο το ζευγος θα το παρει η Θενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ria23 έγραψε: #1.347 25-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Click για ανάπτυξη... ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η aalyah έγραψε: #1.348 25-11-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Click για ανάπτυξη... Ε κοίιιιιτα.....Θα τουρτοφέρνει λίιιιιιγο Όχι όχι το γλυκούλι μου θα είναι μικροκαμωμένο απλά εμένα μ'αρέσουν αυτα που έχουν στρογγυλή κατανομή προσώπου και σώματος απο τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε ο καθένας με τις αδυναμίες του. Άλλες προτιμάν τους άντρες, ξανθούς ή μελαχρινούς ανάλογα....ε εγώ θέλω τις γάτες μου με πιασίματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #1.349 25-11-08 17:11 Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ria23 έγραψε: #1.350 25-11-08 17:14 παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αυτος ειναι που πρεπει να κανει καλη δουλεια και να καταφερει και την κοπελουδα... Παντως περα απο την πλακα,ειναι υπεροχος γατος και νομιζω οτι θα βγουν πολυ ομορφα και καλα από μορφολογικής άποψης μωρα.Θα ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρι και τα μικρα τους με τετοιους γονεις θα ειναι...απιστευτα! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το πιστέυω οτι τα μωρά θα βγούν πολύ όμορφα! Αν τα μάθει κιόλας η Μόιρα να έχουν τέτοιον χαρακτήρα όπως αυτή...αχχχ θα γίνουν ένα όνειρο!! Καλά φυσικά το καθένα έχει τον χαρακτήρα του αλλά και η παιδεία παιδεία!! Και θα βγουν και ψιλοστρουμπουλά και όχι στέκες όπως είναι οι άλλες σιαμέζες. Αχ ανυπομονώ!! Να έρθουν τα Χριστούγεννα να δούμε τι θα γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ria23 έγραψε: #1.343 25-11-08 16:49 καλησπερα σιαμεζομανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! εσυ κιουρια με την μοκα προσεχε γιατι με τετοιο ονομα θα ειναι γατακι για φαγωμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ria23 έγραψε: #1.344 25-11-08 16:50 να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:54 Η aalyah έγραψε: #1.345 25-11-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #1.346 25-11-08 16:58 Ναι Ρια εσυ καλοπιανε απο συμπαρασταση,αν κανει και τεταρτο το ζευγος θα το παρει η Θενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ria23 έγραψε: #1.347 25-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Click για ανάπτυξη... ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η aalyah έγραψε: #1.348 25-11-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Click για ανάπτυξη... Ε κοίιιιιτα.....Θα τουρτοφέρνει λίιιιιιγο Όχι όχι το γλυκούλι μου θα είναι μικροκαμωμένο απλά εμένα μ'αρέσουν αυτα που έχουν στρογγυλή κατανομή προσώπου και σώματος απο τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε ο καθένας με τις αδυναμίες του. Άλλες προτιμάν τους άντρες, ξανθούς ή μελαχρινούς ανάλογα....ε εγώ θέλω τις γάτες μου με πιασίματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #1.349 25-11-08 17:11 Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ria23 έγραψε: #1.350 25-11-08 17:14 παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα σιαμεζομανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! εσυ κιουρια με την μοκα προσεχε γιατι με τετοιο ονομα θα ειναι γατακι για φαγωμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ria23 έγραψε: #1.344 25-11-08 16:50 να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:54 Η aalyah έγραψε: #1.345 25-11-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #1.346 25-11-08 16:58 Ναι Ρια εσυ καλοπιανε απο συμπαρασταση,αν κανει και τεταρτο το ζευγος θα το παρει η Θενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ria23 έγραψε: #1.347 25-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Click για ανάπτυξη... ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η aalyah έγραψε: #1.348 25-11-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Click για ανάπτυξη... Ε κοίιιιιτα.....Θα τουρτοφέρνει λίιιιιιγο Όχι όχι το γλυκούλι μου θα είναι μικροκαμωμένο απλά εμένα μ'αρέσουν αυτα που έχουν στρογγυλή κατανομή προσώπου και σώματος απο τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε ο καθένας με τις αδυναμίες του. Άλλες προτιμάν τους άντρες, ξανθούς ή μελαχρινούς ανάλογα....ε εγώ θέλω τις γάτες μου με πιασίματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #1.349 25-11-08 17:11 Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ria23 έγραψε: #1.350 25-11-08 17:14 παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:54 Η aalyah έγραψε: #1.345 25-11-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #1.346 25-11-08 16:58 Ναι Ρια εσυ καλοπιανε απο συμπαρασταση,αν κανει και τεταρτο το ζευγος θα το παρει η Θενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ria23 έγραψε: #1.347 25-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Click για ανάπτυξη... ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η aalyah έγραψε: #1.348 25-11-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Click για ανάπτυξη... Ε κοίιιιιτα.....Θα τουρτοφέρνει λίιιιιιγο Όχι όχι το γλυκούλι μου θα είναι μικροκαμωμένο απλά εμένα μ'αρέσουν αυτα που έχουν στρογγυλή κατανομή προσώπου και σώματος απο τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε ο καθένας με τις αδυναμίες του. Άλλες προτιμάν τους άντρες, ξανθούς ή μελαχρινούς ανάλογα....ε εγώ θέλω τις γάτες μου με πιασίματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #1.349 25-11-08 17:11 Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ria23 έγραψε: #1.350 25-11-08 17:14 παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: να μην ξεχασω εγω καλοπιανω και τον γαμβρο σιμπα- βασιλικη επιβεβαιωστε παρακαλωωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #1.346 25-11-08 16:58 Ναι Ρια εσυ καλοπιανε απο συμπαρασταση,αν κανει και τεταρτο το ζευγος θα το παρει η Θενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ria23 έγραψε: #1.347 25-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Click για ανάπτυξη... ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η aalyah έγραψε: #1.348 25-11-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Click για ανάπτυξη... Ε κοίιιιιτα.....Θα τουρτοφέρνει λίιιιιιγο Όχι όχι το γλυκούλι μου θα είναι μικροκαμωμένο απλά εμένα μ'αρέσουν αυτα που έχουν στρογγυλή κατανομή προσώπου και σώματος απο τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε ο καθένας με τις αδυναμίες του. Άλλες προτιμάν τους άντρες, ξανθούς ή μελαχρινούς ανάλογα....ε εγώ θέλω τις γάτες μου με πιασίματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #1.349 25-11-08 17:11 Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ria23 έγραψε: #1.350 25-11-08 17:14 παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι Ρια εσυ καλοπιανε απο συμπαρασταση,αν κανει και τεταρτο το ζευγος θα το παρει η Θενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ria23 έγραψε: #1.347 25-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Click για ανάπτυξη... ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η aalyah έγραψε: #1.348 25-11-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Click για ανάπτυξη... Ε κοίιιιιτα.....Θα τουρτοφέρνει λίιιιιιγο Όχι όχι το γλυκούλι μου θα είναι μικροκαμωμένο απλά εμένα μ'αρέσουν αυτα που έχουν στρογγυλή κατανομή προσώπου και σώματος απο τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε ο καθένας με τις αδυναμίες του. Άλλες προτιμάν τους άντρες, ξανθούς ή μελαχρινούς ανάλογα....ε εγώ θέλω τις γάτες μου με πιασίματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #1.349 25-11-08 17:11 Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ria23 έγραψε: #1.350 25-11-08 17:14 παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε Ρία καλόπιασε τον λίγο και για μένα διότι εγώ δεν έχω τα κονέ! Να κάνει 4 να πάρω και γω ένααααααααα Και το σοκολατάκι μου φυσικά και θα είναι για φάγωμα!! Ζουμπουρλιστό ζουμπουρλιστό όπως θα είναι!! Αλλάαααααα......κανείς δεν θα το φάει γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου και πιστέψτε με κανείς νοήμων η ακόμα και τρελός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο!! Click για ανάπτυξη... ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η aalyah έγραψε: #1.348 25-11-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Click για ανάπτυξη... Ε κοίιιιιτα.....Θα τουρτοφέρνει λίιιιιιγο Όχι όχι το γλυκούλι μου θα είναι μικροκαμωμένο απλά εμένα μ'αρέσουν αυτα που έχουν στρογγυλή κατανομή προσώπου και σώματος απο τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε ο καθένας με τις αδυναμίες του. Άλλες προτιμάν τους άντρες, ξανθούς ή μελαχρινούς ανάλογα....ε εγώ θέλω τις γάτες μου με πιασίματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #1.349 25-11-08 17:11 Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ria23 έγραψε: #1.350 25-11-08 17:14 παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: ναι παιδι μου κατι θα πω και για σενα!!!!!! σοκολατακι θα ειναι αυτο????? ή τουρτα ολοκληρη?????????? Click για ανάπτυξη... Ε κοίιιιιτα.....Θα τουρτοφέρνει λίιιιιιγο Όχι όχι το γλυκούλι μου θα είναι μικροκαμωμένο απλά εμένα μ'αρέσουν αυτα που έχουν στρογγυλή κατανομή προσώπου και σώματος απο τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε ο καθένας με τις αδυναμίες του. Άλλες προτιμάν τους άντρες, ξανθούς ή μελαχρινούς ανάλογα....ε εγώ θέλω τις γάτες μου με πιασίματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #1.349 25-11-08 17:11 Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ria23 έγραψε: #1.350 25-11-08 17:14 παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δειτε κι ενα ομορφο σοκολατενιο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ria23 έγραψε: #1.350 25-11-08 17:14 παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια αυτο το ματι εμενα με πεθαινει!!!! ειχα τρελη μανια με τα γριζακια και τα βρετανακια οταν ομως γνωρισα τον ''αντρα '' μου και ειχε τρελα με τα σιαμ και τα πορτοκαλογατα κολλησα και γω!!!!!! ειναι να μην σε λιωνουν τετοια ματακια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η aalyah έγραψε: #1.351 25-11-08 17:17 Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην φωτό αλληθωρίζει λίγο. Εχουν πλάκα όταν βγαίνουν στις φωτό σαν να αλληθωρίζουν. Κοίτα είναι όμορφο αλλά τελικά εμένα μάλλον στα Σιαμ μ'αρέσουν τα μπλε και τα seal. Μάλλον δηλαδή ε! Νομίζω τελικά οτι ενώ στα βιρμανάκια τα σοκολατι μ'αρεσουν στα σιαμ δεν με τρελαινει. Πιο πολύ μ'αρεσει το χρωμα της Μοιρας και ας ειναι πιο κοινο. Καλά και το μπλε φυσικά αν ειναι και ομορφο το γατακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η zina έγραψε: #1.352 25-11-08 20:17 Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η aalyah έγραψε: #1.353 25-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zina: Λοιπόν πρέπει να κανουμε ένα καλάθι δώρο στον γαμπρο με ολα τα καλούδια για τις μέρες εκείνες που θα είναι εξαντλητικές γι'αυτόν.Ξερετε μύδια γαριδούλες στρείδια και ολα τα δυναμωτικά για να τα δώσει όλα το παιδι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε την κατάσταση για να εχουμε αρκετά σοκολατακια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Είναι και αφροδυσιακά όλα αυτά! Να τα διευκολύνουμε τα παιδιά καλε.... Λοιπόν θα πάμε πρωί πρωί ψαραγορά να πάρουμε τα πιο φρέσκα (πρέπει να μάθουμε πια μέρα έχουν καινούριες παραλλαβές) θα διαλέξουμε τα καλύτερα και πιο μοσχομυρωδάτα και θα του τα πάμε πεσκέσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:37 Η zina έγραψε: #1.354 25-11-08 21:37 Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.355 25-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zina: Να τα αχνίσουμε πρωτα για να μην εχουμε και κανενα κίνδυνο τοξοπλασματος. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτερως το γαμπρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ναι πράγματι είναι πολύ σωστό. Έχεις πολύ δίκιο Ζίνα. Λοιπόν να μας πει και η Βασιλική ποια άλλη λιχουδιά είναι η αγαπημένη του (αν θέλει κάνα σολωμό, κάνα ξιφία ) να του πάρουμε και απο αυτό να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Φυσικά μην τον παραταίσουμε και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει καθόλου. Εσύ Ζίνα μου δεν ξέρω σε ποια ακριβώς θέση είσαι αλλά εγώ είμαι τέταρτη άρα ΜΟΝΟ αν το Μοιράκι μας κάνει 4 μωράκια θα πάρω και εγώ ένα. Γι'αυτό παρακαλάτε να κάνει τέσσερα γιατί αλλιώς θα έχετε ν'ακούτε τη μίρλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η zina έγραψε: #1.356 25-11-08 21:58 Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η aalyah έγραψε: #1.357 25-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zina: Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα .Πανω απ'ολα να ειναι καλα η Μόιρα και ο Σιμπα και όλα θα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται! Αυτό είναι πάνω απ'όλα. Μια γέννα θα κάνει το κορίτσι μας μην την εξαντλήσουμε κιόλας. Είναι και λεπτεπίλεπτο μωρέ το κοριτσάκι μας και μικρούτσικο!!! Καραμελένια δεν είναι Ζίνα?? Σοκολατίτσα σκέτη!! Δεν είχα ποτέ Σιαμ και η Δώρα με την Μόιρα μ'εκανε να τα ερωτευτώ!! Και θα θελα πολύ μα πολύ να πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zina έγραψε: #1.358 26-11-08 00:13 Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα εχω ζησει πολλα χρονια και ολα τα σσιαμεζικα ειναι τρελα αλλα η Μόιρα και ο μικρος της βασιλικης ειναι το κατι αλλο η ομορφια στο μεγαλειο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η moukelis έγραψε: #1.359 26-11-08 00:57 Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλε γατομαμαδες ξεσαλωσατε παλι!Οταν θα του πατε τα αχνιστα μυδια να του ψυθιρισετε στο σοκολατοαυτί του να φερθει ευγενικα στο κοριτσακι μου,αλλιως θα καθαρισει ο...Σειριος! Θενια κι εμενα μου ελεγαν οι σιαμεζοϊδιοκτητες διαφορα πριν αποκτησω γατουλα αυτης της ρατσας,αλλα πραγματικα,αν ζησεις με μια μονο καταλαβαινεις περι τινος προκειται.Και στο ευχομαι με ολη μου την καρδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:42 Η zina έγραψε: #1.360 26-11-08 01:42 Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πως φαινεται η μανουλα που θελει να προστατεψει το μωρο της .Δωρα μου ευτυχως δεν θα εισαι εκει να το δεις γιατι το ενστικτο ειναι ζωωδες και δυστυχως οτι και να πουμε στο γατουλι δεν θα πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.