Σιαμ-maniacs; :D

Με τετοια σοκολατενια μαμα και τετοια σοκολατενιο μπαμπα γινομαι συμμετοχη στην απαγωγη .Εχω κατι καλα σχεδια ετοιμα :D χαχα
Κι εσεις κυρια μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τετοια σοκολατενια μαμα και τετοια σοκολατενιο μπαμπα γινομαι συμμετοχη στην απαγωγη .Εχω κατι καλα σχεδια ετοιμα :D χαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα μας δειρει η Δωρα το βλεπω ασε που θα μας διαγραψει και τις 2 απο την λιστα με τα σοκολατακια !!!!! η ΘΕΝΙΑ φταιει που μας βαζει ιδεες:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα μοιαζει πολυ το νιαουρισμα των σιαμ...Εμας μας μιλαει αρκετα το βραδακι,απανταει σε οτι τη ρωτας,αλλα ο μεγαλος πολυλογας της οικογενειας ειναι ο Σειριος.

Α πρέπει να έχει κάτι απο σιάμ αυτός πάει και τελείωσε :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα μας δειρει η Δωρα το βλεπω ασε που θα μας διαγραψει και τις 2 απο την λιστα με τα σοκολατακια !!!!! η ΘΕΝΙΑ φταιει που μας βαζει ιδεες:lol::lol::lol:

Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα :lol::lol::lol::lol: Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. :down:

Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα :lol::lol::lol::lol: Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. :down:

ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????:P:P:P:P:P:P

ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????:P:P:P:P:P:P

Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη :hmm:

Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα :P

Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη :hmm:

Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα :P

ιριδααααααααααααα????????? επανεφερε την κυρια σου σε ταξη παρακαλωωωωωωω:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας!:P
Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;;

Δεν φταιμε εμεις η γοητια τους φταιει.Με το νιαουρισμα απο τα σιαμεζακια μπορεις να παθεις ηττα.Νιαουριζε η γατα και εγω ετρεχα να δω γιατι κλαιει το μωρο.Οταν θα εχετε την εμπειρια αυτη θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι η φωνη της σιαμεζας με ενος βρεφους.

Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο...

εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες.

Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας!:P
Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;;

Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι :P

Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως;

κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι.:)

Καλησπέρα,
μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την
λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!!:P

Καλως μας ηρθες λοιπον!
Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε;

Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου:cool:

Θα περιμενουμε!
Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων".

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...
διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους...
μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω ;)

Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια?
αρσενικο η θυληκο κλπ?

Ευχαριστω και παλι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back