aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:22 Η aalyah έγραψε: #1.441 30-11-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ σημαντικό φατσόνι λείπει απο τα smilies αυτού του φόρουμ Αυτό που δείχνει οτι λιποθυμάς!!! Τα θελώ όλαααααααααααα!!!!!!! Και πόσους μήνες πρέπει να περιμένω? Περίπου 5?? Πω πωωωωωωωω μακριά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η moukelis έγραψε: #1.442 30-11-08 00:23 Οχι,ο Σειριος ας πουμε ειχε ανοιχτο γαλαζιο οταν ηταν μικρος.Μην αγχωνεσαι,υπαρχουν και εκτροφεια που εχουν την παραδοσιακου τυπου που σου αρεσει,αν και ελπιζω οτι θα σου κανει τη χαρη να μας κανει τεσσερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η moukelis έγραψε: #1.443 30-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ένα πολύ σημαντικό φατσόνι λείπει απο τα smilies αυτού του φόρουμ Αυτό που δείχνει οτι λιποθυμάς!!! Τα θελώ όλαααααααααααα!!!!!!! Και πόσους μήνες πρέπει να περιμένω? Περίπου 5?? Πω πωωωωωωωω μακριά είναι! Click για ανάπτυξη... Ναι,μακρια ειναι,αλλα τι να κανουμε...Θες να ψαξουμε σε εκτροφειο να βρουμε πιο νωρις;Μπορω να σε βοηθησω αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:32 Η aalyah έγραψε: #1.444 30-11-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,μακρια ειναι,αλλα τι να κανουμε...Θες να ψαξουμε σε εκτροφειο να βρουμε πιο νωρις;Μπορω να σε βοηθησω αν θες. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η NiaR έγραψε: #1.445 30-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ολοι οι γονεις ιδιοι ειναι... Να δες εδω να συνελθεις και να παρεις κουραγιο να πακεταρεις! Click για ανάπτυξη... Μα που τα ξετρυπωνεις????????? Τι οικογενεια!!!!!! Αλλα ανυπομονω να δω την οικογενεια της Μοιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:47 Η indrilgon: #1.446 30-11-08 12:47 Όπου και να τα δώσετε τα μωρακια να φροντίσετε να είναι άτομα που μπαίνουν στο site ώστε να μπορούμε και εμείς να τα χαζεύουμε να μεγαλώνουν όπως με την Μοιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #1.447 30-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Click για ανάπτυξη... Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η indrilgon: #1.448 30-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να πάρουν απο καποιον απο τους παππούδες, τα γονίδια μείνουν εφτά γενιές αν ένα χρώμα που δεν έχει φανεί εδώ και εφτά γενιές ταιριάξει με ένα πιο “αδύναμο” τότε έρχεται χρωματακι εκπληξη... Και όταν λέμε μπλε είναι μπλε σιαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #1.449 30-11-08 16:14 Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η aalyah έγραψε: #1.450 30-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ σημαντικό φατσόνι λείπει απο τα smilies αυτού του φόρουμ Αυτό που δείχνει οτι λιποθυμάς!!! Τα θελώ όλαααααααααααα!!!!!!! Και πόσους μήνες πρέπει να περιμένω? Περίπου 5?? Πω πωωωωωωωω μακριά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η moukelis έγραψε: #1.442 30-11-08 00:23 Οχι,ο Σειριος ας πουμε ειχε ανοιχτο γαλαζιο οταν ηταν μικρος.Μην αγχωνεσαι,υπαρχουν και εκτροφεια που εχουν την παραδοσιακου τυπου που σου αρεσει,αν και ελπιζω οτι θα σου κανει τη χαρη να μας κανει τεσσερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η moukelis έγραψε: #1.443 30-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ένα πολύ σημαντικό φατσόνι λείπει απο τα smilies αυτού του φόρουμ Αυτό που δείχνει οτι λιποθυμάς!!! Τα θελώ όλαααααααααααα!!!!!!! Και πόσους μήνες πρέπει να περιμένω? Περίπου 5?? Πω πωωωωωωωω μακριά είναι! Click για ανάπτυξη... Ναι,μακρια ειναι,αλλα τι να κανουμε...Θες να ψαξουμε σε εκτροφειο να βρουμε πιο νωρις;Μπορω να σε βοηθησω αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:32 Η aalyah έγραψε: #1.444 30-11-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,μακρια ειναι,αλλα τι να κανουμε...Θες να ψαξουμε σε εκτροφειο να βρουμε πιο νωρις;Μπορω να σε βοηθησω αν θες. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η NiaR έγραψε: #1.445 30-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ολοι οι γονεις ιδιοι ειναι... Να δες εδω να συνελθεις και να παρεις κουραγιο να πακεταρεις! Click για ανάπτυξη... Μα που τα ξετρυπωνεις????????? Τι οικογενεια!!!!!! Αλλα ανυπομονω να δω την οικογενεια της Μοιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:47 Η indrilgon: #1.446 30-11-08 12:47 Όπου και να τα δώσετε τα μωρακια να φροντίσετε να είναι άτομα που μπαίνουν στο site ώστε να μπορούμε και εμείς να τα χαζεύουμε να μεγαλώνουν όπως με την Μοιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #1.447 30-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Click για ανάπτυξη... Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η indrilgon: #1.448 30-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να πάρουν απο καποιον απο τους παππούδες, τα γονίδια μείνουν εφτά γενιές αν ένα χρώμα που δεν έχει φανεί εδώ και εφτά γενιές ταιριάξει με ένα πιο “αδύναμο” τότε έρχεται χρωματακι εκπληξη... Και όταν λέμε μπλε είναι μπλε σιαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #1.449 30-11-08 16:14 Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η aalyah έγραψε: #1.450 30-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι,ο Σειριος ας πουμε ειχε ανοιχτο γαλαζιο οταν ηταν μικρος.Μην αγχωνεσαι,υπαρχουν και εκτροφεια που εχουν την παραδοσιακου τυπου που σου αρεσει,αν και ελπιζω οτι θα σου κανει τη χαρη να μας κανει τεσσερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η moukelis έγραψε: #1.443 30-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ένα πολύ σημαντικό φατσόνι λείπει απο τα smilies αυτού του φόρουμ Αυτό που δείχνει οτι λιποθυμάς!!! Τα θελώ όλαααααααααααα!!!!!!! Και πόσους μήνες πρέπει να περιμένω? Περίπου 5?? Πω πωωωωωωωω μακριά είναι! Click για ανάπτυξη... Ναι,μακρια ειναι,αλλα τι να κανουμε...Θες να ψαξουμε σε εκτροφειο να βρουμε πιο νωρις;Μπορω να σε βοηθησω αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:32 Η aalyah έγραψε: #1.444 30-11-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,μακρια ειναι,αλλα τι να κανουμε...Θες να ψαξουμε σε εκτροφειο να βρουμε πιο νωρις;Μπορω να σε βοηθησω αν θες. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η NiaR έγραψε: #1.445 30-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ολοι οι γονεις ιδιοι ειναι... Να δες εδω να συνελθεις και να παρεις κουραγιο να πακεταρεις! Click για ανάπτυξη... Μα που τα ξετρυπωνεις????????? Τι οικογενεια!!!!!! Αλλα ανυπομονω να δω την οικογενεια της Μοιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:47 Η indrilgon: #1.446 30-11-08 12:47 Όπου και να τα δώσετε τα μωρακια να φροντίσετε να είναι άτομα που μπαίνουν στο site ώστε να μπορούμε και εμείς να τα χαζεύουμε να μεγαλώνουν όπως με την Μοιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #1.447 30-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Click για ανάπτυξη... Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η indrilgon: #1.448 30-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να πάρουν απο καποιον απο τους παππούδες, τα γονίδια μείνουν εφτά γενιές αν ένα χρώμα που δεν έχει φανεί εδώ και εφτά γενιές ταιριάξει με ένα πιο “αδύναμο” τότε έρχεται χρωματακι εκπληξη... Και όταν λέμε μπλε είναι μπλε σιαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #1.449 30-11-08 16:14 Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η aalyah έγραψε: #1.450 30-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ένα πολύ σημαντικό φατσόνι λείπει απο τα smilies αυτού του φόρουμ Αυτό που δείχνει οτι λιποθυμάς!!! Τα θελώ όλαααααααααααα!!!!!!! Και πόσους μήνες πρέπει να περιμένω? Περίπου 5?? Πω πωωωωωωωω μακριά είναι! Click για ανάπτυξη... Ναι,μακρια ειναι,αλλα τι να κανουμε...Θες να ψαξουμε σε εκτροφειο να βρουμε πιο νωρις;Μπορω να σε βοηθησω αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:32 Η aalyah έγραψε: #1.444 30-11-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,μακρια ειναι,αλλα τι να κανουμε...Θες να ψαξουμε σε εκτροφειο να βρουμε πιο νωρις;Μπορω να σε βοηθησω αν θες. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η NiaR έγραψε: #1.445 30-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ολοι οι γονεις ιδιοι ειναι... Να δες εδω να συνελθεις και να παρεις κουραγιο να πακεταρεις! Click για ανάπτυξη... Μα που τα ξετρυπωνεις????????? Τι οικογενεια!!!!!! Αλλα ανυπομονω να δω την οικογενεια της Μοιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:47 Η indrilgon: #1.446 30-11-08 12:47 Όπου και να τα δώσετε τα μωρακια να φροντίσετε να είναι άτομα που μπαίνουν στο site ώστε να μπορούμε και εμείς να τα χαζεύουμε να μεγαλώνουν όπως με την Μοιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #1.447 30-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Click για ανάπτυξη... Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η indrilgon: #1.448 30-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να πάρουν απο καποιον απο τους παππούδες, τα γονίδια μείνουν εφτά γενιές αν ένα χρώμα που δεν έχει φανεί εδώ και εφτά γενιές ταιριάξει με ένα πιο “αδύναμο” τότε έρχεται χρωματακι εκπληξη... Και όταν λέμε μπλε είναι μπλε σιαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #1.449 30-11-08 16:14 Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η aalyah έγραψε: #1.450 30-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,μακρια ειναι,αλλα τι να κανουμε...Θες να ψαξουμε σε εκτροφειο να βρουμε πιο νωρις;Μπορω να σε βοηθησω αν θες. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η NiaR έγραψε: #1.445 30-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ολοι οι γονεις ιδιοι ειναι... Να δες εδω να συνελθεις και να παρεις κουραγιο να πακεταρεις! Click για ανάπτυξη... Μα που τα ξετρυπωνεις????????? Τι οικογενεια!!!!!! Αλλα ανυπομονω να δω την οικογενεια της Μοιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:47 Η indrilgon: #1.446 30-11-08 12:47 Όπου και να τα δώσετε τα μωρακια να φροντίσετε να είναι άτομα που μπαίνουν στο site ώστε να μπορούμε και εμείς να τα χαζεύουμε να μεγαλώνουν όπως με την Μοιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #1.447 30-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Click για ανάπτυξη... Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η indrilgon: #1.448 30-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να πάρουν απο καποιον απο τους παππούδες, τα γονίδια μείνουν εφτά γενιές αν ένα χρώμα που δεν έχει φανεί εδώ και εφτά γενιές ταιριάξει με ένα πιο “αδύναμο” τότε έρχεται χρωματακι εκπληξη... Και όταν λέμε μπλε είναι μπλε σιαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #1.449 30-11-08 16:14 Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η aalyah έγραψε: #1.450 30-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ολοι οι γονεις ιδιοι ειναι... Να δες εδω να συνελθεις και να παρεις κουραγιο να πακεταρεις! Click για ανάπτυξη... Μα που τα ξετρυπωνεις????????? Τι οικογενεια!!!!!! Αλλα ανυπομονω να δω την οικογενεια της Μοιρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:47 Η indrilgon: #1.446 30-11-08 12:47 Όπου και να τα δώσετε τα μωρακια να φροντίσετε να είναι άτομα που μπαίνουν στο site ώστε να μπορούμε και εμείς να τα χαζεύουμε να μεγαλώνουν όπως με την Μοιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #1.447 30-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Click για ανάπτυξη... Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η indrilgon: #1.448 30-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να πάρουν απο καποιον απο τους παππούδες, τα γονίδια μείνουν εφτά γενιές αν ένα χρώμα που δεν έχει φανεί εδώ και εφτά γενιές ταιριάξει με ένα πιο “αδύναμο” τότε έρχεται χρωματακι εκπληξη... Και όταν λέμε μπλε είναι μπλε σιαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #1.449 30-11-08 16:14 Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η aalyah έγραψε: #1.450 30-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπου και να τα δώσετε τα μωρακια να φροντίσετε να είναι άτομα που μπαίνουν στο site ώστε να μπορούμε και εμείς να τα χαζεύουμε να μεγαλώνουν όπως με την Μοιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #1.447 30-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Click για ανάπτυξη... Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η indrilgon: #1.448 30-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να πάρουν απο καποιον απο τους παππούδες, τα γονίδια μείνουν εφτά γενιές αν ένα χρώμα που δεν έχει φανεί εδώ και εφτά γενιές ταιριάξει με ένα πιο “αδύναμο” τότε έρχεται χρωματακι εκπληξη... Και όταν λέμε μπλε είναι μπλε σιαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #1.449 30-11-08 16:14 Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η aalyah έγραψε: #1.450 30-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όοοοοοχι! Εγώ θέλω Μοιράκι γιατί έχει και καλό χαρακτήρα και θα μορφόσει τα παιδιά της ανάλογα!! Δεν παίρνω σιαμ απ'οπου και όπου! Θα περιμένω πρώτα να δω πόσα θα γεννήσει η Μόιρα. Αν δεν κάνει 4 (και φυσικά δεν κάνει και μπλε γιατί αν κάνει 4 και το ένα μπλε πάλι στα 3 μειώνεται ο αριθμός) τότε θα το σκεφτώ και θα σου ζητήσω βοήθεια τότε για να βρούμε ένα γλυκό μωρό. Πάλι καλά που θα έχω και την ίριδα να με παρηγορεί λίγο γιατί αλλιώς....παροξυσμό θα πάθαινα η γυναίκα. Εννοώ χειρότερο απ'οτι τώρα. Click για ανάπτυξη... Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η indrilgon: #1.448 30-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να πάρουν απο καποιον απο τους παππούδες, τα γονίδια μείνουν εφτά γενιές αν ένα χρώμα που δεν έχει φανεί εδώ και εφτά γενιές ταιριάξει με ένα πιο “αδύναμο” τότε έρχεται χρωματακι εκπληξη... Και όταν λέμε μπλε είναι μπλε σιαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #1.449 30-11-08 16:14 Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η aalyah έγραψε: #1.450 30-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπερδευτηκα.... γιατι να κανει μπλε γατακι η Μοιρα ? Αφου με ιδιο γατο -κουκλο - ρατσας Σιαμ θα ζευγαρωσει... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να πάρουν απο καποιον απο τους παππούδες, τα γονίδια μείνουν εφτά γενιές αν ένα χρώμα που δεν έχει φανεί εδώ και εφτά γενιές ταιριάξει με ένα πιο “αδύναμο” τότε έρχεται χρωματακι εκπληξη... Και όταν λέμε μπλε είναι μπλε σιαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #1.449 30-11-08 16:14 Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η aalyah έγραψε: #1.450 30-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η aalyah έγραψε: #1.450 30-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Κίντερ έκπληξη παρακαλώ! Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρηση αρκεί να μας υποσχεθείς οτι θα το σκεφτείς να το ζευγαρώσεις μπας και καταφέρω η έρμη να αποκτήσω σιαμεζάκι. Ή μάλλον για την ακρίβεια Μοιράκι γιατί εκεί είναι το θέμα μας. Και Μοιροεγγονάκι δεν μας χαλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η indrilgon: #1.451 30-11-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εγω ανυπομονω,λενε οτι οι σιαμ ειναι πολυ καλες μανουλες!Ζωη ολες οι γατομαμαδες απο το φορουμ ειναι,θα μας λενε νεα τους!Κι εγω αυτο διαβαζα χτες,οτι κρατανε για επτα ολοκληρες γενιες τα γονιδια του χρωματος.Λετε να εχουμε καμια εκπληξη; Click για ανάπτυξη... Βασικά κάθε μωράκι οτι χρώμα και να έχει θα έχει κατι που θα είναι μια μικρή έκπληξη, ητε με το χαρακτήρα του ητε με την εμφάνιση του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #1.452 30-11-08 16:29 Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η aalyah έγραψε: #1.453 30-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Επομενο ειναι,αφου η μαμά είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο γατάκι που υπάρχει,κι ο μπαμπας δραστήριος! Click για ανάπτυξη... Λέτε να μας βγουν διπλές προσωπικότητες? Δώρα είδες ένα καινούριο μωρούλι σιαμάκι που απέκτησε μια κοπέλα? 1,5 μηνών το μικρό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά στο αβαταρ της μου μοιάζει με μπλε. Εδώ είναι το θέμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #1.454 30-11-08 16:49 Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η aalyah έγραψε: #1.455 30-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ,δε φαινεται καλα στο άβαταρ... Λες να κανουν ολη μερα τα καλα γατακια και το βραδυ να ερχονται απο πανω σας με κανενα τσεκουρακι; Click για ανάπτυξη... Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι.....ΤΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα και σε χρωματισμούς seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #1.456 30-11-08 17:05 Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η aalyah έγραψε: #1.457 30-11-08 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συντομα ενας στη γειτονια σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι. Με γέυσεις βανίλια και σοκολάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zina έγραψε: #1.458 01-12-08 21:55 Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα σιαμεζομαμαδες μου λειψατε παρα πολυ.Δυστυχως αρρωωστησα και με το ζορι καρατιωμουν ορθια και γι'αυτο εχω να σας μιλησω μερες .Πολυ ομορφες οι φωτο του γαμπρου Βασιλικη . Δωρουλα ηθελα να σε παρω τηλ. αλλα ειχα εντελως αφωνια 5 ημερες.Σκεφτομαι να σε παρω το σαββατοκυριακο να τα πουμε να μου πεις και τις εντυπωσεις σου απο τη Λερο . Εχω βγαλει φωτο αρκετες τον κλονο του Σειριου που τελικα ειναι μαμα με τιγρε γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η moukelis έγραψε: #1.459 01-12-08 23:40 Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σου Zina!Παλι αρρωστουλα βρε;Περαστικα σου!Προς το παρον τη γλιτωσα τη Λερο... Σημερα πηραμε τις αιματολογικες της μικρης μας και ηταν αψογες.Η γιατρος την ειδε και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,ολα πανε καλα,μας εδωσε και χαπακι αποπαρασιτωσης για να μην της δινουμε οσο ειναι εγκυος και για να μην εχουν τα μικρουλια μας παρασιτα.Θα κανουμε και μια εξωτερικης για καλο και για κακο.Συζητησαμε τις τελευταιες λεπτομερειες και...Σιμπα σου ερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zina έγραψε: #1.460 02-12-08 00:08 Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπραβο σας το γαμπρο μας τον ειδα στις τεραστιες φωτο και ηταν κουκλος. Η Μόιρα εχει καινουργιες φωτο να δω θελω να παρω γευση σιαμεζομορφιας.Εμεινες τελικα Καλυμνο; πως τα καταφερες να γλιτωσεις;Οσο για τις αρρωστιες μου ισχυει η ρυση η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και εμενα με καταβροχθιζει το τελευταιο διαστημα .Δωσε ενα γατοφιλι στα ζουζουνακια σου.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.