aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η aalyah έγραψε: #1.421 29-11-08 21:44 Αληθωρίζει!!! Τα λατρέυω αυτά που αληθωρίζουν Ναι ναι να μου κάνεις έτσι χαλαρωτικά οφθαλμόλουτρα να ηρεμώ! Παρακαλώ θα μου τα κάνετε πακέτο? Όλα! Θα τα φάω σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.422 29-11-08 21:45 Οκ το παραπάνω σχόλιο πήγαινε για το μπλε που αληθωρίζει όχι για την Μόιρα. Μην μπερδευτούμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η indrilgon: #1.423 29-11-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε πολυ!Ελπιζουμε και τα μικρα μας να ειναι το ιδιο ομορφα... Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.424 29-11-08 21:49 Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η aalyah έγραψε: #1.425 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό το ήξερα! Που να το ξέρω να μου πεις η εντελώς άσχετη με τα σιάμ! Αλλά εγώ και αλλήθωρο να έχω δεν έχω πρόβλημα. Είναι γλυκούτσικα με έναν ξεχωριστό τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η moukelis έγραψε: #1.426 29-11-08 22:06 Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η staman2 έγραψε: #1.427 29-11-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Οχι όχι καλέ δεν αληθωρίζει ο γαμβρός. Εσείς θα αληθωρίσετε μόλις τον δείτε από κοντά και δείτε και τους ευγενείς τρόπους του προπάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #1.428 29-11-08 22:14 Συμπεθερα ασε τα σχολια και δες της φωτο της νυφης στις προηγουμενες σελιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η aalyah έγραψε: #1.429 29-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #1.430 29-11-08 22:19 Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αληθωρίζει!!! Τα λατρέυω αυτά που αληθωρίζουν Ναι ναι να μου κάνεις έτσι χαλαρωτικά οφθαλμόλουτρα να ηρεμώ! Παρακαλώ θα μου τα κάνετε πακέτο? Όλα! Θα τα φάω σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η aalyah έγραψε: #1.422 29-11-08 21:45 Οκ το παραπάνω σχόλιο πήγαινε για το μπλε που αληθωρίζει όχι για την Μόιρα. Μην μπερδευτούμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η indrilgon: #1.423 29-11-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε πολυ!Ελπιζουμε και τα μικρα μας να ειναι το ιδιο ομορφα... Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.424 29-11-08 21:49 Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η aalyah έγραψε: #1.425 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό το ήξερα! Που να το ξέρω να μου πεις η εντελώς άσχετη με τα σιάμ! Αλλά εγώ και αλλήθωρο να έχω δεν έχω πρόβλημα. Είναι γλυκούτσικα με έναν ξεχωριστό τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η moukelis έγραψε: #1.426 29-11-08 22:06 Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η staman2 έγραψε: #1.427 29-11-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Οχι όχι καλέ δεν αληθωρίζει ο γαμβρός. Εσείς θα αληθωρίσετε μόλις τον δείτε από κοντά και δείτε και τους ευγενείς τρόπους του προπάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #1.428 29-11-08 22:14 Συμπεθερα ασε τα σχολια και δες της φωτο της νυφης στις προηγουμενες σελιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η aalyah έγραψε: #1.429 29-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #1.430 29-11-08 22:19 Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ το παραπάνω σχόλιο πήγαινε για το μπλε που αληθωρίζει όχι για την Μόιρα. Μην μπερδευτούμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η indrilgon: #1.423 29-11-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε πολυ!Ελπιζουμε και τα μικρα μας να ειναι το ιδιο ομορφα... Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.424 29-11-08 21:49 Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η aalyah έγραψε: #1.425 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό το ήξερα! Που να το ξέρω να μου πεις η εντελώς άσχετη με τα σιάμ! Αλλά εγώ και αλλήθωρο να έχω δεν έχω πρόβλημα. Είναι γλυκούτσικα με έναν ξεχωριστό τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η moukelis έγραψε: #1.426 29-11-08 22:06 Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η staman2 έγραψε: #1.427 29-11-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Οχι όχι καλέ δεν αληθωρίζει ο γαμβρός. Εσείς θα αληθωρίσετε μόλις τον δείτε από κοντά και δείτε και τους ευγενείς τρόπους του προπάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #1.428 29-11-08 22:14 Συμπεθερα ασε τα σχολια και δες της φωτο της νυφης στις προηγουμενες σελιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η aalyah έγραψε: #1.429 29-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #1.430 29-11-08 22:19 Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε πολυ!Ελπιζουμε και τα μικρα μας να ειναι το ιδιο ομορφα... Click για ανάπτυξη... Το μόνο σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.424 29-11-08 21:49 Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η aalyah έγραψε: #1.425 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό το ήξερα! Που να το ξέρω να μου πεις η εντελώς άσχετη με τα σιάμ! Αλλά εγώ και αλλήθωρο να έχω δεν έχω πρόβλημα. Είναι γλυκούτσικα με έναν ξεχωριστό τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η moukelis έγραψε: #1.426 29-11-08 22:06 Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η staman2 έγραψε: #1.427 29-11-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Οχι όχι καλέ δεν αληθωρίζει ο γαμβρός. Εσείς θα αληθωρίσετε μόλις τον δείτε από κοντά και δείτε και τους ευγενείς τρόπους του προπάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #1.428 29-11-08 22:14 Συμπεθερα ασε τα σχολια και δες της φωτο της νυφης στις προηγουμενες σελιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η aalyah έγραψε: #1.429 29-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #1.430 29-11-08 22:19 Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η aalyah έγραψε: #1.425 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό το ήξερα! Που να το ξέρω να μου πεις η εντελώς άσχετη με τα σιάμ! Αλλά εγώ και αλλήθωρο να έχω δεν έχω πρόβλημα. Είναι γλυκούτσικα με έναν ξεχωριστό τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η moukelis έγραψε: #1.426 29-11-08 22:06 Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η staman2 έγραψε: #1.427 29-11-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Οχι όχι καλέ δεν αληθωρίζει ο γαμβρός. Εσείς θα αληθωρίσετε μόλις τον δείτε από κοντά και δείτε και τους ευγενείς τρόπους του προπάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #1.428 29-11-08 22:14 Συμπεθερα ασε τα σχολια και δες της φωτο της νυφης στις προηγουμενες σελιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η aalyah έγραψε: #1.429 29-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #1.430 29-11-08 22:19 Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν. Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό το ήξερα! Που να το ξέρω να μου πεις η εντελώς άσχετη με τα σιάμ! Αλλά εγώ και αλλήθωρο να έχω δεν έχω πρόβλημα. Είναι γλυκούτσικα με έναν ξεχωριστό τρόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η moukelis έγραψε: #1.426 29-11-08 22:06 Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η staman2 έγραψε: #1.427 29-11-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Οχι όχι καλέ δεν αληθωρίζει ο γαμβρός. Εσείς θα αληθωρίσετε μόλις τον δείτε από κοντά και δείτε και τους ευγενείς τρόπους του προπάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #1.428 29-11-08 22:14 Συμπεθερα ασε τα σχολια και δες της φωτο της νυφης στις προηγουμενες σελιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η aalyah έγραψε: #1.429 29-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #1.430 29-11-08 22:19 Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η staman2 έγραψε: #1.427 29-11-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Οχι όχι καλέ δεν αληθωρίζει ο γαμβρός. Εσείς θα αληθωρίσετε μόλις τον δείτε από κοντά και δείτε και τους ευγενείς τρόπους του προπάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #1.428 29-11-08 22:14 Συμπεθερα ασε τα σχολια και δες της φωτο της νυφης στις προηγουμενες σελιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η aalyah έγραψε: #1.429 29-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #1.430 29-11-08 22:19 Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Οχι όχι καλέ δεν αληθωρίζει ο γαμβρός. Εσείς θα αληθωρίσετε μόλις τον δείτε από κοντά και δείτε και τους ευγενείς τρόπους του προπάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #1.428 29-11-08 22:14 Συμπεθερα ασε τα σχολια και δες της φωτο της νυφης στις προηγουμενες σελιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η aalyah έγραψε: #1.429 29-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #1.430 29-11-08 22:19 Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμπεθερα ασε τα σχολια και δες της φωτο της νυφης στις προηγουμενες σελιδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η aalyah έγραψε: #1.429 29-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #1.430 29-11-08 22:19 Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι. Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #1.430 29-11-08 22:19 Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #1.431 29-11-08 22:22 Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η aalyah έγραψε: #1.432 29-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο! Click για ανάπτυξη... Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η moukelis έγραψε: #1.433 29-11-08 22:38 ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.434 29-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα... Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.435 29-11-08 22:53 Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:11 Η aalyah έγραψε: #1.436 30-11-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #1.437 30-11-08 00:15 Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.438 30-11-08 00:18 Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θενια ενα στρουμπουλο για σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η moukelis έγραψε: #1.439 30-11-08 00:18 Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η aalyah έγραψε: #1.440 30-11-08 00:21 Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry: Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry: Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.