ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλε τι αγχος εχεις;Τη Μόιρα θα την παρεις και αγκαλια,καθεται σαν κερινο αμα αγχωθει και δεν αντιδρα σε τιποτα.Και ο μαφιοζογατος αμα εχει κοσμο καθεται και κανει τον ψοφιο κοριο,οποτε ετοιμασου για ζουληγμα!

Δεν είναι δίκαιο που εγώ αυτό θα το χάσω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει;![]()
Ο μπαμπάς. Θέλετε να τα βάλετε με τον μπαμπά για να μ'αφήσει να έρθω προπαραμονή της γιορτής του? Κανένα πρόβλημα. Ασφάλεια ζωής έχεις κάνει?

moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε.
Καλέ έχω δώσει την εντύπωση πλούσιου Τιραμόλα?
Χριστούγεννα σπίτι αλλιώς ο μπαμπάς θα μας πάρει το κεφάλι. Αμέσως καπάκι φέυγουμε αθήνα όπου έχουμε να δούμε κολλητές, φίλους, συγγενείς, και να ζουλήξουμε το μισό ζωοβασίλειο και να γνωρίσουμε τις μαμάδες του βασιλείου. Όχι για πε με. Πότε ακριβώς σε όλον αυτό τον πανζουρλισμό θα έρθω ΚΑΙ Βόλο? ΚΑΙ κυρίως. Που θα βρω τα λεφτά για όλα τα εισητήρια μιας και ερχόμαστε ταπί και ψύχραιμες ελλάδα και τα λεφτά μας θα είναι λιγοστά και θα πρέπει να τα σπαταλάμε με μέτρο για να μας φτάσουν μέχρι να βρούμε δουλειά και να πληρωθούμε απο την νέα δουλεια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα.
Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας (

) και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα (

) στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" 

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα...![]()
Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου.

Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ.

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο...![]()
Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε!

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα!![]()
Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο!Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα;

aalyah
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει.
Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool