ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η ria23 έγραψε: #1.501 07-12-08 22:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #1.502 07-12-08 22:27 Ρια πηγαινε στο θεμα της να τη δεις μωρακι σε βιντεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:27 Η aalyah έγραψε: #1.503 07-12-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τι αγχος εχεις;Τη Μόιρα θα την παρεις και αγκαλια,καθεται σαν κερινο αμα αγχωθει και δεν αντιδρα σε τιποτα.Και ο μαφιοζογατος αμα εχει κοσμο καθεται και κανει τον ψοφιο κοριο,οποτε ετοιμασου για ζουληγμα! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δίκαιο που εγώ αυτό θα το χάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #1.504 07-12-08 22:31 Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #1.505 07-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Click για ανάπτυξη... Ο μπαμπάς. Θέλετε να τα βάλετε με τον μπαμπά για να μ'αφήσει να έρθω προπαραμονή της γιορτής του? Κανένα πρόβλημα. Ασφάλεια ζωής έχεις κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η moukelis έγραψε: #1.506 07-12-08 22:37 Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #1.507 07-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Click για ανάπτυξη... Καλέ έχω δώσει την εντύπωση πλούσιου Τιραμόλα? Χριστούγεννα σπίτι αλλιώς ο μπαμπάς θα μας πάρει το κεφάλι. Αμέσως καπάκι φέυγουμε αθήνα όπου έχουμε να δούμε κολλητές, φίλους, συγγενείς, και να ζουλήξουμε το μισό ζωοβασίλειο και να γνωρίσουμε τις μαμάδες του βασιλείου. Όχι για πε με. Πότε ακριβώς σε όλον αυτό τον πανζουρλισμό θα έρθω ΚΑΙ Βόλο? ΚΑΙ κυρίως. Που θα βρω τα λεφτά για όλα τα εισητήρια μιας και ερχόμαστε ταπί και ψύχραιμες ελλάδα και τα λεφτά μας θα είναι λιγοστά και θα πρέπει να τα σπαταλάμε με μέτρο για να μας φτάσουν μέχρι να βρούμε δουλειά και να πληρωθούμε απο την νέα δουλεια? Εεεε? Πάει τελείωσε πρέπει ν'αρχίσω να παίζω Τζόκερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #1.508 07-12-08 22:45 Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Η aalyah έγραψε: #1.509 07-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας () και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα () στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.510 07-12-08 22:53 Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:27 Η moukelis έγραψε: #1.502 07-12-08 22:27 Ρια πηγαινε στο θεμα της να τη δεις μωρακι σε βιντεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:27 Η aalyah έγραψε: #1.503 07-12-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τι αγχος εχεις;Τη Μόιρα θα την παρεις και αγκαλια,καθεται σαν κερινο αμα αγχωθει και δεν αντιδρα σε τιποτα.Και ο μαφιοζογατος αμα εχει κοσμο καθεται και κανει τον ψοφιο κοριο,οποτε ετοιμασου για ζουληγμα! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δίκαιο που εγώ αυτό θα το χάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #1.504 07-12-08 22:31 Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #1.505 07-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Click για ανάπτυξη... Ο μπαμπάς. Θέλετε να τα βάλετε με τον μπαμπά για να μ'αφήσει να έρθω προπαραμονή της γιορτής του? Κανένα πρόβλημα. Ασφάλεια ζωής έχεις κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η moukelis έγραψε: #1.506 07-12-08 22:37 Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #1.507 07-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Click για ανάπτυξη... Καλέ έχω δώσει την εντύπωση πλούσιου Τιραμόλα? Χριστούγεννα σπίτι αλλιώς ο μπαμπάς θα μας πάρει το κεφάλι. Αμέσως καπάκι φέυγουμε αθήνα όπου έχουμε να δούμε κολλητές, φίλους, συγγενείς, και να ζουλήξουμε το μισό ζωοβασίλειο και να γνωρίσουμε τις μαμάδες του βασιλείου. Όχι για πε με. Πότε ακριβώς σε όλον αυτό τον πανζουρλισμό θα έρθω ΚΑΙ Βόλο? ΚΑΙ κυρίως. Που θα βρω τα λεφτά για όλα τα εισητήρια μιας και ερχόμαστε ταπί και ψύχραιμες ελλάδα και τα λεφτά μας θα είναι λιγοστά και θα πρέπει να τα σπαταλάμε με μέτρο για να μας φτάσουν μέχρι να βρούμε δουλειά και να πληρωθούμε απο την νέα δουλεια? Εεεε? Πάει τελείωσε πρέπει ν'αρχίσω να παίζω Τζόκερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #1.508 07-12-08 22:45 Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Η aalyah έγραψε: #1.509 07-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας () και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα () στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.510 07-12-08 22:53 Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρια πηγαινε στο θεμα της να τη δεις μωρακι σε βιντεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:27 Η aalyah έγραψε: #1.503 07-12-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τι αγχος εχεις;Τη Μόιρα θα την παρεις και αγκαλια,καθεται σαν κερινο αμα αγχωθει και δεν αντιδρα σε τιποτα.Και ο μαφιοζογατος αμα εχει κοσμο καθεται και κανει τον ψοφιο κοριο,οποτε ετοιμασου για ζουληγμα! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δίκαιο που εγώ αυτό θα το χάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #1.504 07-12-08 22:31 Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #1.505 07-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Click για ανάπτυξη... Ο μπαμπάς. Θέλετε να τα βάλετε με τον μπαμπά για να μ'αφήσει να έρθω προπαραμονή της γιορτής του? Κανένα πρόβλημα. Ασφάλεια ζωής έχεις κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η moukelis έγραψε: #1.506 07-12-08 22:37 Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #1.507 07-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Click για ανάπτυξη... Καλέ έχω δώσει την εντύπωση πλούσιου Τιραμόλα? Χριστούγεννα σπίτι αλλιώς ο μπαμπάς θα μας πάρει το κεφάλι. Αμέσως καπάκι φέυγουμε αθήνα όπου έχουμε να δούμε κολλητές, φίλους, συγγενείς, και να ζουλήξουμε το μισό ζωοβασίλειο και να γνωρίσουμε τις μαμάδες του βασιλείου. Όχι για πε με. Πότε ακριβώς σε όλον αυτό τον πανζουρλισμό θα έρθω ΚΑΙ Βόλο? ΚΑΙ κυρίως. Που θα βρω τα λεφτά για όλα τα εισητήρια μιας και ερχόμαστε ταπί και ψύχραιμες ελλάδα και τα λεφτά μας θα είναι λιγοστά και θα πρέπει να τα σπαταλάμε με μέτρο για να μας φτάσουν μέχρι να βρούμε δουλειά και να πληρωθούμε απο την νέα δουλεια? Εεεε? Πάει τελείωσε πρέπει ν'αρχίσω να παίζω Τζόκερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #1.508 07-12-08 22:45 Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Η aalyah έγραψε: #1.509 07-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας () και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα () στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.510 07-12-08 22:53 Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τι αγχος εχεις;Τη Μόιρα θα την παρεις και αγκαλια,καθεται σαν κερινο αμα αγχωθει και δεν αντιδρα σε τιποτα.Και ο μαφιοζογατος αμα εχει κοσμο καθεται και κανει τον ψοφιο κοριο,οποτε ετοιμασου για ζουληγμα! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δίκαιο που εγώ αυτό θα το χάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #1.504 07-12-08 22:31 Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #1.505 07-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Click για ανάπτυξη... Ο μπαμπάς. Θέλετε να τα βάλετε με τον μπαμπά για να μ'αφήσει να έρθω προπαραμονή της γιορτής του? Κανένα πρόβλημα. Ασφάλεια ζωής έχεις κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η moukelis έγραψε: #1.506 07-12-08 22:37 Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #1.507 07-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Click για ανάπτυξη... Καλέ έχω δώσει την εντύπωση πλούσιου Τιραμόλα? Χριστούγεννα σπίτι αλλιώς ο μπαμπάς θα μας πάρει το κεφάλι. Αμέσως καπάκι φέυγουμε αθήνα όπου έχουμε να δούμε κολλητές, φίλους, συγγενείς, και να ζουλήξουμε το μισό ζωοβασίλειο και να γνωρίσουμε τις μαμάδες του βασιλείου. Όχι για πε με. Πότε ακριβώς σε όλον αυτό τον πανζουρλισμό θα έρθω ΚΑΙ Βόλο? ΚΑΙ κυρίως. Που θα βρω τα λεφτά για όλα τα εισητήρια μιας και ερχόμαστε ταπί και ψύχραιμες ελλάδα και τα λεφτά μας θα είναι λιγοστά και θα πρέπει να τα σπαταλάμε με μέτρο για να μας φτάσουν μέχρι να βρούμε δουλειά και να πληρωθούμε απο την νέα δουλεια? Εεεε? Πάει τελείωσε πρέπει ν'αρχίσω να παίζω Τζόκερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #1.508 07-12-08 22:45 Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Η aalyah έγραψε: #1.509 07-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας () και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα () στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.510 07-12-08 22:53 Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #1.505 07-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Click για ανάπτυξη... Ο μπαμπάς. Θέλετε να τα βάλετε με τον μπαμπά για να μ'αφήσει να έρθω προπαραμονή της γιορτής του? Κανένα πρόβλημα. Ασφάλεια ζωής έχεις κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η moukelis έγραψε: #1.506 07-12-08 22:37 Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #1.507 07-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Click για ανάπτυξη... Καλέ έχω δώσει την εντύπωση πλούσιου Τιραμόλα? Χριστούγεννα σπίτι αλλιώς ο μπαμπάς θα μας πάρει το κεφάλι. Αμέσως καπάκι φέυγουμε αθήνα όπου έχουμε να δούμε κολλητές, φίλους, συγγενείς, και να ζουλήξουμε το μισό ζωοβασίλειο και να γνωρίσουμε τις μαμάδες του βασιλείου. Όχι για πε με. Πότε ακριβώς σε όλον αυτό τον πανζουρλισμό θα έρθω ΚΑΙ Βόλο? ΚΑΙ κυρίως. Που θα βρω τα λεφτά για όλα τα εισητήρια μιας και ερχόμαστε ταπί και ψύχραιμες ελλάδα και τα λεφτά μας θα είναι λιγοστά και θα πρέπει να τα σπαταλάμε με μέτρο για να μας φτάσουν μέχρι να βρούμε δουλειά και να πληρωθούμε απο την νέα δουλεια? Εεεε? Πάει τελείωσε πρέπει ν'αρχίσω να παίζω Τζόκερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #1.508 07-12-08 22:45 Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Η aalyah έγραψε: #1.509 07-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας () και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα () στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.510 07-12-08 22:53 Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ερθετε μανδαμ,ποιος σας εμποδαει; Click για ανάπτυξη... Ο μπαμπάς. Θέλετε να τα βάλετε με τον μπαμπά για να μ'αφήσει να έρθω προπαραμονή της γιορτής του? Κανένα πρόβλημα. Ασφάλεια ζωής έχεις κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η moukelis έγραψε: #1.506 07-12-08 22:37 Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #1.507 07-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Click για ανάπτυξη... Καλέ έχω δώσει την εντύπωση πλούσιου Τιραμόλα? Χριστούγεννα σπίτι αλλιώς ο μπαμπάς θα μας πάρει το κεφάλι. Αμέσως καπάκι φέυγουμε αθήνα όπου έχουμε να δούμε κολλητές, φίλους, συγγενείς, και να ζουλήξουμε το μισό ζωοβασίλειο και να γνωρίσουμε τις μαμάδες του βασιλείου. Όχι για πε με. Πότε ακριβώς σε όλον αυτό τον πανζουρλισμό θα έρθω ΚΑΙ Βόλο? ΚΑΙ κυρίως. Που θα βρω τα λεφτά για όλα τα εισητήρια μιας και ερχόμαστε ταπί και ψύχραιμες ελλάδα και τα λεφτά μας θα είναι λιγοστά και θα πρέπει να τα σπαταλάμε με μέτρο για να μας φτάσουν μέχρι να βρούμε δουλειά και να πληρωθούμε απο την νέα δουλεια? Εεεε? Πάει τελείωσε πρέπει ν'αρχίσω να παίζω Τζόκερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #1.508 07-12-08 22:45 Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Η aalyah έγραψε: #1.509 07-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας () και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα () στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.510 07-12-08 22:53 Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #1.507 07-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Click για ανάπτυξη... Καλέ έχω δώσει την εντύπωση πλούσιου Τιραμόλα? Χριστούγεννα σπίτι αλλιώς ο μπαμπάς θα μας πάρει το κεφάλι. Αμέσως καπάκι φέυγουμε αθήνα όπου έχουμε να δούμε κολλητές, φίλους, συγγενείς, και να ζουλήξουμε το μισό ζωοβασίλειο και να γνωρίσουμε τις μαμάδες του βασιλείου. Όχι για πε με. Πότε ακριβώς σε όλον αυτό τον πανζουρλισμό θα έρθω ΚΑΙ Βόλο? ΚΑΙ κυρίως. Που θα βρω τα λεφτά για όλα τα εισητήρια μιας και ερχόμαστε ταπί και ψύχραιμες ελλάδα και τα λεφτά μας θα είναι λιγοστά και θα πρέπει να τα σπαταλάμε με μέτρο για να μας φτάσουν μέχρι να βρούμε δουλειά και να πληρωθούμε απο την νέα δουλεια? Εεεε? Πάει τελείωσε πρέπει ν'αρχίσω να παίζω Τζόκερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #1.508 07-12-08 22:45 Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Η aalyah έγραψε: #1.509 07-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας () και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα () στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.510 07-12-08 22:53 Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπαμπα απο το Πηλιο εχετε δει;Να ερθετε να δειτε τον δικο μου.Ελα μεσα στις γιορτες Βολο,τα ειπαμε. Click για ανάπτυξη... Καλέ έχω δώσει την εντύπωση πλούσιου Τιραμόλα? Χριστούγεννα σπίτι αλλιώς ο μπαμπάς θα μας πάρει το κεφάλι. Αμέσως καπάκι φέυγουμε αθήνα όπου έχουμε να δούμε κολλητές, φίλους, συγγενείς, και να ζουλήξουμε το μισό ζωοβασίλειο και να γνωρίσουμε τις μαμάδες του βασιλείου. Όχι για πε με. Πότε ακριβώς σε όλον αυτό τον πανζουρλισμό θα έρθω ΚΑΙ Βόλο? ΚΑΙ κυρίως. Που θα βρω τα λεφτά για όλα τα εισητήρια μιας και ερχόμαστε ταπί και ψύχραιμες ελλάδα και τα λεφτά μας θα είναι λιγοστά και θα πρέπει να τα σπαταλάμε με μέτρο για να μας φτάσουν μέχρι να βρούμε δουλειά και να πληρωθούμε απο την νέα δουλεια? Εεεε? Πάει τελείωσε πρέπει ν'αρχίσω να παίζω Τζόκερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #1.508 07-12-08 22:45 Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Η aalyah έγραψε: #1.509 07-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας () και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα () στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.510 07-12-08 22:53 Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Η aalyah έγραψε: #1.509 07-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας () και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα () στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.510 07-12-08 22:53 Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε θα κανουμε αυτο που λεγαμε,θα μας δεις φευγοντας μανδαμ Τιραμολα. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα το κάνουμε κυρία Χέλι μας () και θα έρθουμε να ζουλήξουμε στα γρήγορα και στα πετακτά τα ζουζούνια καθώς θα πίνουμε γκαζόζα () στο καφενέ του λιμανιού. Μη σου πω θα φάμε και μπισκοτολούκουμο ή θα χτυπήσουμε κάνα "υποβρύχιο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #1.510 07-12-08 22:53 Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #1.511 07-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα μας κερασετε και παστα,θα σας θεωρησω κολακα... Click για ανάπτυξη... Και πάστα θα σας κεράσω και περγαμόντο αν θέλετε κιουρία μου. Και θα φιλεψω και το σοκολατάκι και τον μπλε σίφουνα μπας και σας καλοπιάσω οικογενειακώς και αξιωθώ να δω σοκολατένιο μπεζέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.512 07-12-08 23:05 Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.513 07-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατι καμετε,συνεχιστε ετσι,ειστε σε καλο δρομο... Click για ανάπτυξη... Καλέ θα σας φιλέψω ότι θέλετε. Ελάτε και απο το σπίτι μας αν θέλετε να σας φτιάξουμε σουτζουκάκια σμυρνέικα με μπόλικο κύμινο καλέ. Να σας φτιάξουμε και μια ωραία τιραμισού. Και ότι άλλο ιταλικό βασικά τραβάει η όρεξη σας. Και ελληνικό φυσικά. Και εγώ του σοκολατόπαιδου μου θα του φτιάξω την προίκα του και θα του πάρω και ονυχοδρόμιο και, ποντικάκια πολλά χνουδωτά να τα κυνηγάει σε όλο το σπίτι και σερβίτσια και το κρεβατάκι του ολόδικο του (αν και φυσικά ξέρω οτι μάλλον θα χώνετε στο δικό μου) και απ'ολα. Στα ώπα ώπα θα το έχω βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #1.514 07-12-08 23:14 Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η aalyah έγραψε: #1.515 07-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλεεεεεεεε ηρεμα,κατσε να ζευγαρωσει πρωτα! Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα!! Ή είμαστε προετοιμασμένες ή δεν είμαστε. Θα μπω στο σπίτι μου και αντί ν'αγοράζω έπιπλα θ'αγοράζω γατοπροίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η zina έγραψε: #1.516 07-12-08 23:33 Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #1.517 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zina: Εγω θα ειμαι η ατυχη που δεν θα ζουλιξω Μόιρα.Δεν πειραζει θα παρω δοση απο Σειριο στο Βολο.Ασε που θα κανουμε κονε και με το μπαμπα της Μόιρας τωρα.Να ειναι καλα η αεροπορια , ετσι Δωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι,εσεις πηγατε κατευθειαν στον πεθερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.518 07-12-08 23:49 Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δώρα να στείλω κάνα περγαμόντο κάνα "υποβρύχιο" και για τον μπαμπά της Μόιρας και εγώ? Είπαμε να μην αφήσουμε κανέναν ατρατάριστο και δυσαρεστημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #1.519 07-12-08 23:54 Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η aalyah έγραψε: #1.520 08-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μπαμπας δεν μπορει να φαει υποβρυχιο εκει που ειναι.Αλλα αμα τελειωσει θα του πω την προσφορα σας και πιστευεω θα σας εκτιμησει. Click για ανάπτυξη... Να του στείλω τάπερ με κεφτεδακια και λαχανοντολμάδες τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.