bunny
Περιβόητο μέλος
Από πού το κατάλαβες;Κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα μπλε...Ο σοκολατενιος ειναι κυριος βρε Γιουλη,οχι κυρια!![]()
Μήπως επειδή είναι πιο στρουμπουλός;
Με αυτό το σκεπτικό αυτή κυρία δεν είναι;

Και ξέρετε και κάτι άλλο; Οι φωτό έχουν την υπογραφή Helmi από κάτω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι το ειδα,ειναι ονομα φωτογραφικου πρακτορειου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι βλέπω εδώωωωω.....βραδιές θρίλερ ετοιμάζουμε??
ΤΈΛΕΙΑ....θα έρθω κι εγώ και θα φέρω και ποπ κορν μαζί...ή προτιμάτε σπόρια???
Ωραιιιιανα φέρεις καμια κουβέρτα για να κρύβεται η Αναστασία
Δώρα μου όλα καλά ? Τι κάνει η μικρή πριγκίπισσα? Ο Μαφιόζος?![]()
ΕΝΤΑΞΕΙΙΙΙΙ αλλα μαζί μας θα δεις κ θριλερ θα πάρουμε κανένα από τη Βασιλική
ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ???? ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλα ντε! εκει κολλας? Κοιτα ομορφιαΚι εμενα μου αρεσουν πολυ τα μπλε...Ο σοκολατενιος ειναι κυριος βρε Γιουλη,οχι κυρια!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι κουκλος Γιουλη,πολυ πολυ ομορφος.
elvenstar
Επιφανές μέλος
καλα ντε! εκει κολλας? Κοιτα ομορφια![]()

Μου θύμισες τον πατέρα μου που ότι γατί βλέπει θέλει να είναι αρσενικό. Όταν είχε η μητέρα μου μαγαζί μία κυρία στη γειτονιά είχε γάτες τη μία από αυτές (την έλεγαν φουσκίτσα), όταν έρχονταν από το μαγαζί έλεγε ήρθε ο φίλο σας δώστε του φαγητό, κ πάντα του λέγαμε "ΚΟΡΙΤΣΙ είναι" ακόμα κ όταν ήταν έγκυος πάλι τα ίδια: "ήρθε ο φίλος σας..."
Αλήθεια; για πες κανέναν χρωματισμό (μ' αρέσει να τα μαθαίνω αυτάΚι εμενα μου αρεσουν πολυ τα μπλε,οχι,πιο παλια δεν αναγνωριζοταν ως χρωματισμος,κι ετοιμαζουν και νεους συνδυασμους για αναγνωριση πλεον.
Ειναι κουκλος Γιουλη,πολυ πολυ ομορφος.
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι ωραία. Πάντως τα φλεϊμ στα Περσικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα κάνουν πολύ άγρια νομίζωΝομιζω οτι τωρα περιμενουν να αναγνωριστουν καποιες ποικιλιες του κοκκινου.Κατσε αν βρω μερικες φωτο θα σου δειξω.
moukelis
Επιφανές μέλος
lilac-silver tabby
flame point
cinnamon point
lynx point
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Μόιρα δεν εχει ακομα κοιλιτσα να σας βαλω.
Παρολα αυτα ευχαριστουμε για το κοπλιμαν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι μοντερνες αυτές είναι μεταμοντέρνεςΕιναι που ειναι οι μοντερνες μωρε...
Η Μόιρα δεν εχει ακομα κοιλιτσα να σας βαλω.Παρολα αυτα ευχαριστουμε για το κοπλιμαν.
ε δεν πειράζει βάλε μας λίγο Μόιρα χωρίς κοιλιά όσο έχει ακόμα τη σιλουέτα τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να οριστε μια Μόιρα πρόσφατη:
![]()
Εψαχνα να βρω παλιά φωτο της Μόιρα, μηπως έχει μια μικρή διαφορά ή εμένα μου φαίνεται;
Να της δώσεις ένα φιλάκι στη φατσουλα (μερικές φορές ει ναι σαν λυπημένη λες να σκέφτεται τον Σίμπα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ειναι που ειναι οι μοντερνες μωρε...
Η Μόιρα δεν εχει ακομα κοιλιτσα να σας βαλω.Παρολα αυτα ευχαριστουμε για το κοπλιμαν.
Να οριστε μια Μόιρα πρόσφατη:
![]()
Εγώ διακρίνω μια μικρή καμπύλη στην κοιλίτσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

.....βραδιές θρίλερ ετοιμάζουμε??