Σιαμ-maniacs; :D

Κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα μπλε...Ο σοκολατενιος ειναι κυριος βρε Γιουλη,οχι κυρια!:lol:
Από πού το κατάλαβες;:hmm:Μήπως επειδή είναι πιο στρουμπουλός;:hmm:
Με αυτό το σκεπτικό αυτή κυρία δεν είναι;:)
Thai-cat-Rock-1.jpg

Και ξέρετε και κάτι άλλο; Οι φωτό έχουν την υπογραφή Helmi από κάτω!;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτος απο το στρογγυλο κεφαλακι,εγραφε και στο site απο οπου πηρα τη φωτογραφια οτι ειναι αρσενικο.
Ναι το ειδα,ειναι ονομα φωτογραφικου πρακτορειου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

traditional-siamese3.jpg
:inlove:
traditional-siamese1.jpg
:up:
traditional-siamese-11.jpg
:happy::cool:

siamese-cat-Barb-Henry.jpg
:D

Και μένα μου αρέσουν πολύ τα Μπλου κ δεν ειναι κ συνηθισμένα για Σιαμ νομίζω ότι τώρα τελευταία πρέπει να το πέτυχαν αυτό το χρώμα γιατί παλαιότερα δεν νομίζω να υπήρχε. Επίσης μου άρεσαν σαν χρώμα κ τα Σιαμάκια της αγγελιας είχαν όλα πενέμορφα χρώματα κ αρκετά σπάνια κ ζεστα κ πολύ ωραία μορφολογία για Σιαμ
Τι βλέπω εδώωωωω:eek: .....βραδιές θρίλερ ετοιμάζουμε??
ΤΈΛΕΙΑ:up::up:....θα έρθω κι εγώ και θα φέρω και ποπ κορν μαζί...ή προτιμάτε σπόρια???:hmm::lol::lol::lol:
Ωραιιιια:up: να φέρεις καμια κουβέρτα για να κρύβεται η Αναστασία:lol:
Δώρα μου όλα καλά ? Τι κάνει η μικρή πριγκίπισσα? Ο Μαφιόζος?:)

ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ???? ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ!!!
:down:
ΕΝΤΑΞΕΙΙΙΙΙ αλλα μαζί μας θα δεις κ θριλερ θα πάρουμε κανένα από τη Βασιλική;)

Κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα μπλε...Ο σοκολατενιος ειναι κυριος βρε Γιουλη,οχι κυρια!:lol:
καλα ντε! εκει κολλας? Κοιτα ομορφια:P

Κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα μπλε,οχι,πιο παλια δεν αναγνωριζοταν ως χρωματισμος,κι ετοιμαζουν και νεους συνδυασμους για αναγνωριση πλεον.
Ειναι κουκλος Γιουλη,πολυ πολυ ομορφος.

καλα ντε! εκει κολλας? Κοιτα ομορφια:P
:lol::lol: Μου θύμισες τον πατέρα μου που ότι γατί βλέπει θέλει να είναι αρσενικό. Όταν είχε η μητέρα μου μαγαζί μία κυρία στη γειτονιά είχε γάτες τη μία από αυτές (την έλεγαν φουσκίτσα), όταν έρχονταν από το μαγαζί έλεγε ήρθε ο φίλο σας δώστε του φαγητό, κ πάντα του λέγαμε "ΚΟΡΙΤΣΙ είναι" ακόμα κ όταν ήταν έγκυος πάλι τα ίδια: "ήρθε ο φίλος σας...":lol:
Κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα μπλε,οχι,πιο παλια δεν αναγνωριζοταν ως χρωματισμος,κι ετοιμαζουν και νεους συνδυασμους για αναγνωριση πλεον.
Ειναι κουκλος Γιουλη,πολυ πολυ ομορφος.
Αλήθεια; για πες κανέναν χρωματισμό (μ' αρέσει να τα μαθαίνω αυτά:D )

Νομιζω οτι τωρα περιμενουν να αναγνωριστουν καποιες ποικιλιες του κοκκινου.Κατσε αν βρω μερικες φωτο θα σου δειξω.

Νομιζω οτι τωρα περιμενουν να αναγνωριστουν καποιες ποικιλιες του κοκκινου.Κατσε αν βρω μερικες φωτο θα σου δειξω.
Ναι ναι ωραία. Πάντως τα φλεϊμ στα Περσικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα κάνουν πολύ άγρια νομίζω

Ελενα να μερικες ποικιλιες που δουλευονται ακομα και δεν εχουν αναγνωριστει:
lilac-silver tabby
Amadeus1.jpg

flame point
flame-point-siamese-cat-bonsaibu-1.jpg

cinnamon point
gam1scrop.jpg

lynx point
lynx-point-siamese-jade-rabbit-1.jpg

Seal tortie
32b1.jpg

ChampionLolujaPickettyWitch.jpg

Hannah.jpg

PRUHON.jpg

lolaVA.jpg

Και lilac tortie
lilavtortie.jpg

H Σιναμον κ η Λινξ δεν μοιάζουν να είναι καν σιαμέζες μου φαίνονται πολύ διαφορετική η μορφολογία του κεφαλιού τους. Καλά για τις τορτι δεν το συζητάω ειναι σαν σφυνξ με τρίχα
icon15.gif
καθόλου δεν μου αρέσουν. Βάλες μας κάτι όμορφο βρε Δώρα, βάλε Μοιροκοιλίτσα ;)

Ειναι που ειναι οι μοντερνες μωρε...
Η Μόιρα δεν εχει ακομα κοιλιτσα να σας βαλω.:(Παρολα αυτα ευχαριστουμε για το κοπλιμαν.

Η Μόιρα δεν εχει ακομα κοιλιτσα να σας βαλω.:(Παρολα αυτα ευχαριστουμε για το κοπλιμαν.
Τι μοντερνες αυτές είναι μεταμοντέρνες:lol: ε δεν πειράζει βάλε μας λίγο Μόιρα χωρίς κοιλιά όσο έχει ακόμα τη σιλουέτα της

Να οριστε μια Μόιρα πρόσφατη:
P1130044.jpg

Και μια φατσουλα:
P1130043.jpg

P1130044.jpg
P9151406.jpg

Εψαχνα να βρω παλιά φωτο της Μόιρα, μηπως έχει μια μικρή διαφορά ή εμένα μου φαίνεται;
Να της δώσεις ένα φιλάκι στη φατσουλα (μερικές φορές ει ναι σαν λυπημένη λες να σκέφτεται τον Σίμπα:hmm: )

Τι διαφορα εννοεις;Σκουρηνε λιγο στα πισω ποδια,και μεγαλωσε λιγακι.Αλλα κοιλιτσα οχι...

P1130044.jpg

Εγώ διακρίνω μια μικρή καμπύλη στην κοιλίτσα;):up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back