Σιαμ-maniacs; :D

Να της δώσεις ένα φιλάκι στη φατσουλα (μερικές φορές ει ναι σαν λυπημένη λες να σκέφτεται τον Σίμπα:hmm: )
Παντα ετσι φαινεται,απο μικρουλα,εχει λιγο θλιμμενο υφος νομιζω.:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι ρε παιδια,αυτη η φωτο ειναι τις πρωτες μερες που γυρισε απο Αθηνα,αποκλειεται να εχει δειξει κοιλιτσα,ακομα κι αν εμεινε απο την πρωτη του Γεναρη εγκυος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντα ετσι φαινεται,απο μικρουλα,εχει λιγο θλιμμενο υφος νομιζω.:confused:
Ναι το εχω προσέξει κ εγώ όχι πάντα όμως, δεν έχει πάντα θλιμμένο ύφος
Οχι ρε παιδια,αυτη η φωτο ειναι τις πρωτες μερες που γυρισε απο Αθηνα,αποκλειεται να εχει δειξει κοιλιτσα,ακομα κι αν εμεινε απο την πρωτη του Γεναρη εγκυος.
Ε τι να πω μάλλον επειδή είναι ξαπλωμένη κ φαίνεται έτσι :hmm:

Εγώ διακρίνω μια μικρή καμπύλη στην κοιλίτσα;):up::up::up:
Να τον ακούς τον παλιό Δώρα;)
Είναι αλλιώς!

Μακαρι μωρε,μακαρι...Απλα δε θελω να ενθουσιαζομαι γιατι αμα τελικα δεν ειναι εγκυος δε θελω να στενοχωρηθω.

Εμενα Δωρακι δεν μου φαινεται να εχει διαφορα μονο που μοιαζει πιο κατσουφα το κοριτσακι.Φοβαμαι οτι της λειπει ο Σιμπα εκτος αν εχει τη μελαγχολια της εγκυου.

Μπα,τα βραδια τρελαινεται να παιζει με τα μπαλακια.Απλα κοιμαται περισσοτερο,πραγμα ομως που ισως οφειλεται στις χειμωνιατικες μερες.Γενικα ειναι λιγο πιο νωχελικη,αλλα το βραδυ ξεσαλωνει.Κι απο τοτε που μας γυρισε απο το γαμπρο,μας εχει τρελανει στην παρλα!Ελεος πια,εκει που δεν ακουγαμε τη φωνη της,δε μπορω ουτε στο τηλεφωνο να μιλησω τωρα!:lol:

Στο γιατρο ποτε θα την πας; Ο υπνος ειναι κυριο χαρακτηριστικο εγκυμοσυνης ξερεις.

Α ναι ε;Τοτε μαλλον ο Σειριος εγκυμονει,που ολη μερα ειναι στη γατοπολυκατοικια του και κοιμαται!:lol:Αναλογα ποτε θα δειξει τα πρωτα σημαδια,ετσι κι αλλιως δεν εχουμε υπερηχο εδω για να δει κατι η γιατρος,και την ειχε δει μερικες μερες πριν φυγουμε τελευταια φορα.Οποτε μολις κατι δειξει,θα παμε στη γιατρο για συμπληρωματα,εξεταση,βιταμινες,κτλ.

Και μια φατσουλα:
P1130043.jpg
Πανέμορφη όπως πάντα... κυρία ρομαντική κ ντελικάτη. Κουκλί το μωρό μου το φινετσάτο:up:

P9151406.jpg

Εψαχνα να βρω παλιά φωτο της Μόιρα, μηπως έχει μια μικρή διαφορά ή εμένα μου φαίνεται;
Να της δώσεις ένα φιλάκι στη φατσουλα (μερικές φορές ει ναι σαν λυπημένη λες να σκέφτεται τον Σίμπα:hmm: )
Εχει μια μικρή διαφορά. Νομίζω τώρα είναι πιο... γυναίκα γατουλα. Και ναι μερικές φορές έχει αυτο το ύφος το σκεφτικό κ θλιμμένο... μάλλον σκέφτεται τον Σιμπάκο λέω εγώ τώρα...:hmm:

Μπα,τα βραδια τρελαινεται να παιζει με τα μπαλακια.Απλα κοιμαται περισσοτερο,πραγμα ομως που ισως οφειλεται στις χειμωνιατικες μερες.Γενικα ειναι λιγο πιο νωχελικη,αλλα το βραδυ ξεσαλωνει.Κι απο τοτε που μας γυρισε απο το γαμπρο,μας εχει τρελανει στην παρλα!Ελεος πια,εκει που δεν ακουγαμε τη φωνη της,δε μπορω ουτε στο τηλεφωνο να μιλησω τωρα!:lol:
Ναι γιατι σου κακοφάνηκε που εγινε πιο ομιλητική από τοτε που γύρισε από τον γαμπρο? Αμ βέβαια την ξύπνησε ο γαμπρός κ της έβαλε λόγια για την κυρά συμπεθέρα κ εσένα δεν σ΄αρέσει. ΤΙ να κάνουμε?:lol::P

Και μένα μου αρέσουν πολύ τα Μπλου κ δεν ειναι κ συνηθισμένα για Σιαμ νομίζω ότι τώρα τελευταία πρέπει να το πέτυχαν αυτό το χρώμα γιατί παλαιότερα δεν νομίζω να υπήρχε.
ΕΝΤΑΞΕΙΙΙΙΙ αλλα μαζί μας θα δεις κ θριλερ θα πάρουμε κανένα από τη Βασιλική;)
Ναι κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα μπλου σιάμ.
Κι ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ Θρίλερ ποτε γιατι φοβάμαι!!!!!!!!:down:

Ελενα να μερικες ποικιλιες που δουλευονται ακομα και δεν εχουν αναγνωριστει:
lilac-silver tabby
Amadeus1.jpg

flame point
flame-point-siamese-cat-bonsaibu-1.jpg

cinnamon point
είναι καταπληκτικά χρώματα αυτα τα γατια. ΤΕΛΕΙΑ:up:

Εβαλε λογια στο παιδι μου ο γαμβρος;Οριστε,μετα φταιμε οι πεθερες που δεν τους συμπαθουμε...

Φρεσκοπεθερα ηρεμα μην θυμωσει η κορη και δεν κανει

Λες να θυμωσει το κοριτσι και να μου την κλεψει;

Άργησα πολύ να δηλώσω συμμετοχή στο θέμα Siam-maniacs και είμαι αδικαιολόγητη.
Η πρώτη γνωριμία με την υπέροχη αυτή ράτσα έγινε το 1985, όταν ένας πρώην μου έκανε δώρο τον Πάρη, έναν υπέροχο σιαμεζούλη 30 μόλις ημερών, με την περιβόητη κοντή ουρίτσα.
Ζήσαμε μαζί 5 υπέροχα χρόνια. Αυτοκόλλητοι στην κυριολεξία. Τον έχασα τον Ιούλιο του 1990 και ένοιωσα την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου.
Από τότε μου έμεινε απωθημένο. Πάντα έλεγα πως μια μέρα θα αποκτήσω ξανά ένα σιαμεζούλη. Και η επιθυμία έγινε πραγματικότητα τον Αύγυστο του 2007, που μπήκε στη ζωή μας ο Φοίβος, 2 μόλις μηνών τότε.
Και την αναστάτωσε για το επόμενο εξάμηνο, μας γκρέμισε το σπίτι και είδαμε και πάθαμε για να ηρεμήσει.
Τέλος καλό, όλα καλά όμως. Ο Φοίβος είναι ο μικρός μας γατοσκυλάκος.
Δείχνει φοβερή αδυναμία στον άνδρα μου, τον κυτάει μέσα στα μάτια σαν ερωτευμένος πιγκουίνος και γενικά μας αποδεικνύει καθημερινά την εξυπνάδα της ράτσας του.
Σας τον παρουσιάζω παρακάτω σε διάφορες φάσεις. Θα δείτε πόσο ανοικτόχρωμος ήταν αρχικά και πόσο έχει σκουρύνει τώρα.
Μπορεί να το έχετε ξαναδιαβάσει, ο Φοίβος μας είναι το τρελλό αγόρι της οικογένειάς μου.

Συνημμένα

• DSC00334.jpg
    DSC00334.jpg
    238,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC00379.jpg
    DSC00379.jpg
    223,1 KB · Εμφανίσεις: 24
Δεν πειραζει,σας συγχωρουμε γιατι εχουμε τρελη αδυναμια στο τρελο σας αγορι!:up:
Με το ιδιο βλεμμα με κοιταζει και μενα η Μόιρα,σαν ερωτευμενη ενα πραγμα,λες και ειναι χαζο.:lol:

Και μερικές ακόμα..

Συνημμένα

• DSC00360.jpg
    DSC00360.jpg
    130,9 KB · Εμφανίσεις: 20
Καλά δεν είμαστε και τόσο άγριοι...

............

Γιατι καλε ποιος ειπε οτι ειστε αγριοι;:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back