Σιαμ-maniacs; :D

Κάνω master στην Κων/πολη και όσο ωραία και αν είναι μου λείπει ο τόπος μου πολύ...Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω την γάτα μου στην ξενιτιά γιατι στο προξενείο ήταν λίγο αγενείς και δεν με βοήθησαν πολύ....

Έεεελαααα!!!!:blink: Κάνεις μάστερ πάνω σε τι; Προς απάντηση της ερώτησης, βρήκα αυτό στο Διαδίκτυο---> https://209.85.135.104/search?q=cach...your+pet+to+instabul&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν είναι εμβολιασμένη και έχει μικροτσιπ νομίζω ότι μπορείς να την πάρεις στο εξωτερικό.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έεεελαααα!!!!:blink: Κάνεις μάστερ πάνω σε τι; Προς απάντηση της ερώτησης, βρήκα αυτό στο Διαδίκτυο---> https://209.85.135.104/search?q=cach...your+pet+to+instabul&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr
Πάνω στο δίκαιο των υδάτων,ξέρεις υφαλοκρηπίδες, αιγιαλίτιδες ζώνες κλπ. Μικροτσιπ δεν έχει, εμβολιασμένη είναι αλλα αν το μόνο που χρειάζεται είναι μικροτσιπ σιγά το πράμα......

Πάνω στο δίκαιο των υδάτων,ξέρεις υφαλοκρηπίδες, αιγιαλίτιδες ζώνες κλπ. Μικροτσιπ δεν έχει, εμβολιασμένη είναι αλλα αν το μόνο που χρειάζεται είναι μικροτσιπ σιγά το πράμα......
Δεν είναι και τόσο περίπλοκο από οτι διάβασα πάντως....Άντε να τους δούμε εκεί στο προξενείο που μόνο να μου κάνουν τη ζωή δύσκολη ξέρουν....Φωτεινή σε ευχαριστώ πάρα πολύ.....:D:)

Σιγά, καλέ:redface: Δεν έκανα τίποτα. Ωραίο θέμα σπουδάζεις;)
:hmm:Το θέμα αυτό δυστυχώς για την Ελλάδα είναι πάντα επίκαιρο:hmm:......

καλησπερααα σε ολους σας!!!! αχ παλι δεν σας προλαβα....:(
κουρτιου29 να σε χαιρεται η μικρη σου γιατι ανυπομονουσες τοσο πολυ να την παρεις στην αγκαλια σου σας ευχομαι τα καλητερα!!!!!!!!!!!
γεια σου αννουλα μου ιντα κανεις ολα καλα????
Γιουλη καλα ο μορφεας ειναι κ πολληηηηη μ ο ρ φ ε α ς!!!!!!!
οντως ο ατιμος ξεχωριζει κ ετσι πρεπει!!!! πωπω σας διαβαζω κ σας θαυμαζω!!!!! ναστε καλα ολοι σας κ να περνατε ολοι καλα!!!! τα φιλακια μου!!!!

Γεια σας!!! Σήμερα γέννησε η γατούλα μου για πρώτη φορά!!Έκανε 4 μικρούλια!! 2 μαυρόασπρα, 1 άσπρο-πορτοκαλί και 1 παρδαλόχρωμο!!!!!!Το 1 θα το κρατήσω εγώ και ήδη μου ζήτησαν 1!!! Με την πρώτη ευκαιρία, που θα φαίνονται και λίγο, θα σας στείλω φωτο μήπως κάποιος θέλει κάποιο από τα μικρά..Είναι πραγματικά 4 μικρές ψυχούλες!!!! Να μου ζήσουν!!!! :)

Να σου ζήσουν,κι εμείς γέννα έχουμε,και να βρεις μια καλή οικογένεια για τα υπόλοιπα!:)

αχ να σου ζησουν κι απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχχ πολλές γέννες έπεσαν και εγώ αντί να χαρώ, στεναχωριέμαι που θα καταλήξουν τα μωρά γατάκια...:(
Να σας ζησουν βρε παιδια τα μικρα...και ελπιζω να βρεθει το καλυτερο για αυτα....

Γεια σας παιδιά!:hello:

ο γατουλινακος μου σημερα εγινε 8 μηνων... Κοτζαμ αντρας :lol:
Εχει αρχισει ομως και τους τσαμπουκαδες , νομιζει οτι ειναι το αφεντικο στο σπιτι και μου κανει παρατηρησεις οταν αργω...ασε που μου κραταει μουτρα!!!

αχ ο δικός μου σιαμέζος ήταν πολύ κακούλης, δάγκωνε σαν τρελός και την τελευταία φορα μου έκανε φοβερή επίθεση και με καταέσκισε στον λαιμό!μου πεσε κακός χαρακτήρας!

Εχει αρχισει ομως και τους τσαμπουκαδες , νομιζει οτι ειναι το αφεντικο στο σπιτι και μου κανει παρατηρησεις οταν αργω...ασε που μου κραταει μουτρα!!!
:lol::lol::lol:

αχ ο δικός μου σιαμέζος ήταν πολύ κακούλης, δάγκωνε σαν τρελός και την τελευταία φορα μου έκανε φοβερή επίθεση και με καταέσκισε στον λαιμό!μου πεσε κακός χαρακτήρας!

ωχχχ..σοβαρα??? τωρα τι γατακι εχεις?
εμενα δεν κανει τετοια...απλα εχει δικο του χαρακτηρα και δεν ειναι πολυ του ακνακεματος. Μετα την στειρωση ομως θα ηρεμησει πολυ απο οτι λενε ολοι οι γιατροι :P:P:P

Εχει αρχισει ομως και τους τσαμπουκαδες , νομιζει οτι ειναι το αφεντικο στο σπιτι και μου κανει παρατηρησεις οταν αργω...ασε που μου κραταει μουτρα!!![/quote

πρόσεχε αυτον τον τσαμπουκά, για αυτό σου είπα το παραπανω με τον δικό μου, πάντα ήταν τσαμπουκάς, αλλά πρέπει να του δείξεις ποιος είναι το αφεντικό!

Εμένα είναι αγαθοβιόλης ο κακομοίρης... η Καλυψώ ό,τι θέλει τον κάνει! :lol:

Εχει αρχισει ομως και τους τσαμπουκαδες , νομιζει οτι ειναι το αφεντικο στο σπιτι και μου κανει παρατηρησεις οταν αργω...ασε που μου κραταει μουτρα!!![/quote

πρόσεχε αυτον τον τσαμπουκά, για αυτό σου είπα το παραπανω με τον δικό μου, πάντα ήταν τσαμπουκάς, αλλά πρέπει να του δείξεις ποιος είναι το αφεντικό!

Ευτυχως δεν εχει πειραξει ανθρωπο... οποια φιλη ερχεται για καφε αλλαζει χαρακτηρα ο ατιμος, καθεται παιζει μαζι τους , τον χαιδευουν και δεν πηδαει στο νεροχυτη της κουζινας (που ελεγα θα με κανει ρεζιλι στον κοσμο) :redface:
Θα με τρελανει αυτος ο γατος...αλλα ....κοντος ψαλμος αλληλουια :lol::lol::lol:

τώρα έχω Βιρμανίας, ΑΛΛΟΣ χαρακτήρας, δεν έχω νιώσει νυχι και δόντι, με τον Σιαμέζο είχα ουλές στα χερια μου, με τους ξένους ήταν πολύ καλός, εμένα μου είχε παρει τον αέρα, και φυσικά είχε στειρωθεί στους 6 μήνες!αν ήταν και αστείρωτος......παντως οι ουλές στο λαιμό μου έχουν μείνει ακόμα!:(κακή εμπειρία, ακόμα και τώρα έχω λίγη φοβία με τη δικιά μου αλλά με κερδίζει συνεχώς!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back