Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σου Βάσια, δεν είχα δει το μηνυμα σου..που χαθηκατε καλε εσεις?καλως ηρθατε παλι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καταλαβαίνω οτι έχετε δουλειές αλλά έχω μερικές απορίες και θέλω βοήθεια...Όλα καλά τα γατάκια, και τα 11!!!Γιατι μερικοί λένε κάποια Σιαμ βασιλικά???Για τον κόμπο στην ουρά??Αν ναι αυτό δεν θεωρείται ελλάτωμα??Εγώ έχω συνολικά 7 γατάκια με κόμπο στην ουράΚαλημερα!!! εδω εδω ειμαστε απλα εχουμε πολυ δουλεια!!! τι κανει το ομορφο γατακι σου ?
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι λεγονται βασιλικες... λοιπον:
Κάποτε ήταν γνωστές ως «βασιλικές γάτες του Σιάμ». Την πανέμορφη και συναρπαστική αυτή γάτα που προέρχεται από το Σιάμ (νυν Ταϊλάνδη), την βρίσκουμε για πρώτη φορά στις βασιλικές κατοικίες και τους ναούς του Σιάμ. Το 1884, ο βασιλιάς του Σιάμ, χάρισε ενα ζευγάρι σιαμέζες γάτες στον βρετανό πρόξενο της Μπανγκόκ. Εκείνος τις πήρε μαζί του στην πατρίδα του, και έτσι έχουμε την πρώτη εμφάνιση σιαμέζας γάτας στην Αγγλία. Άρχισαν να εμφανίζονται σε αγγλικά σόου με γάτες, σχεδόν αμέσως, και σε αμερικάνικα σόου στις αρχές του 20ου αιώνα.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Άρα ισχύει για όλους τους εκπρόσωπους της ράτσας έτσι δεν είναι???Καλά το λέω οτι είμαι το δουλικό ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας...Και ο κόμπος στην ουρά???Απλά ελάττωμα έτσι δεν είναι???ο δικος μου δεν εχει κομπο στην ουρά....
γιατι λεγονται βασιλικες... λοιπον:
Κάποτε ήταν γνωστές ως «βασιλικές γάτες του Σιάμ». Την πανέμορφη και συναρπαστική αυτή γάτα που προέρχεται από το Σιάμ (νυν Ταϊλάνδη), την βρίσκουμε για πρώτη φορά στις βασιλικές κατοικίες και τους ναούς του Σιάμ. Το 1884, ο βασιλιάς του Σιάμ, χάρισε ενα ζευγάρι σιαμέζες γάτες στον βρετανό πρόξενο της Μπανγκόκ. Εκείνος τις πήρε μαζί του στην πατρίδα του, και έτσι έχουμε την πρώτη εμφάνιση σιαμέζας γάτας στην Αγγλία. Άρχισαν να εμφανίζονται σε αγγλικά σόου με γάτες, σχεδόν αμέσως, και σε αμερικάνικα σόου στις αρχές του 20ου αιώνα.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ενας και θα τον πνιξω καμι αμερα!!! τι φωνη!

δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρη για την ουρα. ο δικος μου δεν εχει και δεν ρωτησα ποτε...
αλλο ηθελα να ρωτησω... για το pedigree Ο δικος μου αν και αγορασμενος απο πετ σοπ (απο μια γυραια κυρια που μου τον εδωσε ) δεν εχει. Δεν θα επρεπε να της ειχαν δωσει?
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω τι παιζει με τα πεντιγκρι...Εμένα είναι απο σπιτικες γεννες και δεν έχουν..Αλλά στην πρώτη μου γάτα που την είχα αγοράσει απο πετ σοπ δεν μου ειχαν δώσει...Κυρίως πιστευω οτι δεν δίνουν γιατί τα μωρά τα προμηθευονται απο σπιτικες γέννες και λογικά δεν έχουν πεντιγκρι χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν είναι γνήσιαΒασιλιαδες παιδι μου...να σε τρεχουν! Φανταζομαι 11 φωνες Σιαμ... κολαση!!!!!!!!!
ενας και θα τον πνιξω καμι αμερα!!! τι φωνη!
δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρη για την ουρα. ο δικος μου δεν εχει και δεν ρωτησα ποτε...
αλλο ηθελα να ρωτησω... για το pedigree Ο δικος μου αν και αγορασμενος απο πετ σοπ (απο μια γυραια κυρια που μου τον εδωσε ) δεν εχει. Δεν θα επρεπε να της ειχαν δωσει?
Αλλο ηθελα
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
για την ουρα θα ρωτησω παντως
moukelis
Επιφανές μέλος

Μέσα στα πλαίσια της έρευνας για την πιθανή μου κόρη,έπεσα πάνω σε ένα site που ανέφερε ότι και στις σιάμ υπάρχουν συνδυασμοί χρωμάτων,όπως σε όλες τις άλλες ράτσες.Εντάξει βέβαια δεν υπάρχουν cream point εννοείται,αλλά είχε blue point,choc point,ακόμα και seal!
Επίσης ανέφερε ότι αυτές οι πολύ λεπτοκαμωμένες με το έντονα τριγωνικό κεφάλι είναι η "μοντέρνα" εκδοχή της ράτσας,ενώ οι πιο "στουμπουλές" με κανονικά περίπου αυτάκια είναι η παραδοσιακή γραμμή της ράτσας,και υπάρχει πλέον κυρίως στην Ταϋλάνδη.
peggoto
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα το λιλακι μου ειναι ενα σιαμεζακι ενος ετους και ψαχνει γατουλι γιατι θελει να γινει μανουλα...ολα τα γατακια θα υιοθετηθουν απο καλους και αξιοπιστους γονεις....εντελως δωρεαν φυσικα οποιος ενδιαφερεται sintarta74@hotmail.com...
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
peggoto
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κούκλα η Μόιρα!!!
Θα την στειρώσεις Δώρα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool