Σιαμ-maniacs; :D

που χαθηκατε καλε εσεις?καλως ηρθατε παλι!
Γειά σου Βάσια, δεν είχα δει το μηνυμα σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδιά που είστε? Οι Σιαμ απανταχού νιώθουν παραμελημένοι...Αντε γρήγορα στη δράση...Εγώ πάντως είμαι με ένα από τα μωρά στην αγκαλιά μου που του φαίνεται περίεργο το στριφτό τσιγάρο και θέλει να δοκιμάσει καφέ..Και είναι μια κούκλα...Αλήθεια μερικά απο τα γατάκια μου εχουν πιο στρογγυλό πρόσωπο, γιατί άραγε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!!! εδω εδω ειμαστε απλα εχουμε πολυ δουλεια!!! τι κανει το ομορφο γατακι σου ?

Καλημερα!!! εδω εδω ειμαστε απλα εχουμε πολυ δουλεια!!! τι κανει το ομορφο γατακι σου ?
Το καταλαβαίνω οτι έχετε δουλειές αλλά έχω μερικές απορίες και θέλω βοήθεια...Όλα καλά τα γατάκια, και τα 11!!!Γιατι μερικοί λένε κάποια Σιαμ βασιλικά???Για τον κόμπο στην ουρά??Αν ναι αυτό δεν θεωρείται ελλάτωμα??Εγώ έχω συνολικά 7 γατάκια με κόμπο στην ουρά

ο δικος μου δεν εχει κομπο στην ουρά....
γιατι λεγονται βασιλικες... λοιπον:
Κάποτε ήταν γνωστές ως «βασιλικές γάτες του Σιάμ». Την πανέμορφη και συναρπαστική αυτή γάτα που προέρχεται από το Σιάμ (νυν Ταϊλάνδη), την βρίσκουμε για πρώτη φορά στις βασιλικές κατοικίες και τους ναούς του Σιάμ. Το 1884, ο βασιλιάς του Σιάμ, χάρισε ενα ζευγάρι σιαμέζες γάτες στον βρετανό πρόξενο της Μπανγκόκ. Εκείνος τις πήρε μαζί του στην πατρίδα του, και έτσι έχουμε την πρώτη εμφάνιση σιαμέζας γάτας στην Αγγλία. Άρχισαν να εμφανίζονται σε αγγλικά σόου με γάτες, σχεδόν αμέσως, και σε αμερικάνικα σόου στις αρχές του 20ου αιώνα.

ο δικος μου δεν εχει κομπο στην ουρά....
γιατι λεγονται βασιλικες... λοιπον:
Κάποτε ήταν γνωστές ως «βασιλικές γάτες του Σιάμ». Την πανέμορφη και συναρπαστική αυτή γάτα που προέρχεται από το Σιάμ (νυν Ταϊλάνδη), την βρίσκουμε για πρώτη φορά στις βασιλικές κατοικίες και τους ναούς του Σιάμ. Το 1884, ο βασιλιάς του Σιάμ, χάρισε ενα ζευγάρι σιαμέζες γάτες στον βρετανό πρόξενο της Μπανγκόκ. Εκείνος τις πήρε μαζί του στην πατρίδα του, και έτσι έχουμε την πρώτη εμφάνιση σιαμέζας γάτας στην Αγγλία. Άρχισαν να εμφανίζονται σε αγγλικά σόου με γάτες, σχεδόν αμέσως, και σε αμερικάνικα σόου στις αρχές του 20ου αιώνα.
Άρα ισχύει για όλους τους εκπρόσωπους της ράτσας έτσι δεν είναι???Καλά το λέω οτι είμαι το δουλικό ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας...Και ο κόμπος στην ουρά???Απλά ελάττωμα έτσι δεν είναι???

Βασιλιαδες παιδι μου...να σε τρεχουν! Φανταζομαι 11 φωνες Σιαμ... κολαση!!!!!!!!!
ενας και θα τον πνιξω καμι αμερα!!! τι φωνη! :lol:
δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρη για την ουρα. ο δικος μου δεν εχει και δεν ρωτησα ποτε...
αλλο ηθελα να ρωτησω... για το pedigree Ο δικος μου αν και αγορασμενος απο πετ σοπ (απο μια γυραια κυρια που μου τον εδωσε ) δεν εχει. Δεν θα επρεπε να της ειχαν δωσει?

Βασιλιαδες παιδι μου...να σε τρεχουν! Φανταζομαι 11 φωνες Σιαμ... κολαση!!!!!!!!!
ενας και θα τον πνιξω καμι αμερα!!! τι φωνη! :lol:
δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρη για την ουρα. ο δικος μου δεν εχει και δεν ρωτησα ποτε...
αλλο ηθελα να ρωτησω... για το pedigree Ο δικος μου αν και αγορασμενος απο πετ σοπ (απο μια γυραια κυρια που μου τον εδωσε ) δεν εχει. Δεν θα επρεπε να της ειχαν δωσει?
Αλλο ηθελα
Δεν ξέρω τι παιζει με τα πεντιγκρι...Εμένα είναι απο σπιτικες γεννες και δεν έχουν..Αλλά στην πρώτη μου γάτα που την είχα αγοράσει απο πετ σοπ δεν μου ειχαν δώσει...Κυρίως πιστευω οτι δεν δίνουν γιατί τα μωρά τα προμηθευονται απο σπιτικες γέννες και λογικά δεν έχουν πεντιγκρι χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν είναι γνήσια

μαλιστα.... καλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι γνησιες και δεν ειχα σκοπο να κανω εκτροφειο ή γεννες, απλα για να ξερω αν ειναι υγιεις ή κινδυνεύει απο καποια κληρονομικη νισο...αυτο φοβαμαι μονο....
για την ουρα θα ρωτησω παντως

Καλημέρα σιαμεζάκια!:D
Μέσα στα πλαίσια της έρευνας για την πιθανή μου κόρη,έπεσα πάνω σε ένα site που ανέφερε ότι και στις σιάμ υπάρχουν συνδυασμοί χρωμάτων,όπως σε όλες τις άλλες ράτσες.Εντάξει βέβαια δεν υπάρχουν cream point εννοείται,αλλά είχε blue point,choc point,ακόμα και seal!:confused:Επίσης ανέφερε ότι αυτές οι πολύ λεπτοκαμωμένες με το έντονα τριγωνικό κεφάλι είναι η "μοντέρνα" εκδοχή της ράτσας,ενώ οι πιο "στουμπουλές" με κανονικά περίπου αυτάκια είναι η παραδοσιακή γραμμή της ράτσας,και υπάρχει πλέον κυρίως στην Ταϋλάνδη.:confused:

ψαχνω ομορφο γαμπρο

καλησπερα το λιλακι μου ειναι ενα σιαμεζακι ενος ετους και ψαχνει γατουλι γιατι θελει να γινει μανουλα...ολα τα γατακια θα υιοθετηθουν απο καλους και αξιοπιστους γονεις....εντελως δωρεαν φυσικα οποιος ενδιαφερεται sintarta74@hotmail.com...

Συνημμένα

• Εικόνα3 069.jpg
    Εικόνα3 069.jpg
    179,6 KB · Εμφανίσεις: 48
Τι όμορφη...Να σου ζήσει!Είναι ευρωπαϊκή ε;

ευχαριστω πολυ ναι ευρωπαικη ειναι η κουκλιτσα μου εχω και αλλη μια κεραμυδογατα 2 χρονων στειρωμενη πανεμορφη

Συνημμένα

• IMG_8760.jpg
    IMG_8760.jpg
    168,2 KB · Εμφανίσεις: 34
Αχ τι κούκλα κι αυτή,είχα ένα ίδιο αρσενικό...Κι εμένα η μελλοντική μου κορούλα ευρωπαϊκή είναι,με κοντή ουρίτσα.:)

κουκλα ειναι η νυφη!να τη χαιρεσαι και με εναν καλο γαμπρο :lol:

Καλημέρα Σιαμεζάκια!Για να σας φτιάξω τη μέρα:

αγαααααααπη μουυυυυ....Η Μοιρα ειναι???

Ναι ναι,η μικρή μας Πριγκήπισσα είναι...:up:

Κι ακόμα δεν μας ήρθε,βγάζει και γλώσσα:

Κι ακόμα δεν μας ήρθε,βγάζει και γλώσσα:
Κούκλα η Μόιρα!!!
Θα την στειρώσεις Δώρα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back