mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

σε πειράζω

μπορεί τα θυλικά να είναι λίγο διαφορετικά στον όγκο, δεν ξέρω πρώτη φορά έχω σιαμ, ως τώρα πάντα είχα ευρωπαϊκές κοινές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Α,από όγκο δεν έχουμε πρόβλημα,από τώρα βαρελάκι είναι!α δεν ξέρω... σαν τον δικό μου αποκλίεται
σε πειράζω
μπορεί τα θυλικά να είναι λίγο διαφορετικά στον όγκο, δεν ξέρω πρώτη φορά έχω σιαμ, ως τώρα πάντα είχα ευρωπαϊκές κοινές![]()
Κι εγώ πρώτη φορά θα πάρω ράτσας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
(φανταστείτε να την πάρω τι πρηξιμο με φωτογραφίες θα έχετε...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Το λέω επειδή έχουν την τάση να φωνάζουν/μηλάνε πολύ και δεν είναι και το ποιό εύκολο πράγμα του κόσμου αυτό, εσείς τι λέτε?
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν την έχω ακόμα,αλλά ενα έχω να πω:Εγώ μιλώ ακατάπαυστα,ο Σειριος μιλάει επίσης,άμα έρθει και η Μόιρα,θα γίνουμε ανυπόφορο τρίο!πέρα από την ομορφιά τους που όλες οι γατούλες ωραίες είναι, νομίζω πως όποιος διαλέγει σιαμ (εκτός από όσους είναι άσχετοι σα και εμένα και τις βρήσκουν από τύχη) τις διαλέγει για τον χαρακτήρα τους.
Το λέω επειδή έχουν την τάση να φωνάζουν/μηλάνε πολύ και δεν είναι και το ποιό εύκολο πράγμα του κόσμου αυτό, εσείς τι λέτε?

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Με τις ώρες,με τις μέρες...θα κάθεστε και θα μηλάτε με τις ώρες![]()

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλέ αποκλείεται να μην μιλήσει με μας τους πολυλογάδες!Α ωραία,εκτός από τα βερυκοκκα θα μοιράζονται και τα ζουζούνια!Θα σας απογοητευσω αλλα η Μόιρα δεν μιλάει ακόμα πολύ...Μάλλον η Δώρα με τον Σειριο θα μονοπωλούν την συζήτηση...Ο μόνος ηχος που βγαίνει απο το στόμα της ειναι αυτο το αλλοκοτο καχ-καχ-καχ όταν βλέπει εντομο(Θα σκέφτεται πως να το φάει και αυτο!!!) και μια ψιλή φωνούλα οταν πεινάει...

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Το πρωί κάνω τις δουλειές μου.Πρώτη δουλειά,να βάλω πλυντήριο και να τους δείξω πως πρέπει να τοποθετούν τα πιάτα.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool