moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
Αχου αγάπες τα αδερφάκια...![]()
χεχε αγαπες τωρα γιατι στην αρχη σκοτωνοντουσαν
παντος γρηγορα τα βρηκαν τα μωρα
εσενα ποσο καιρο ειναι μαζι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμένα...Δεν είναι ακόμα μαζί...χεχε αγαπες τωρα γιατι στην αρχη σκοτωνοντουσανπαντος γρηγορα τα βρηκαν τα μωρα
εσενα ποσο καιρο ειναι μαζι;
Θα την πάρω τον Αυγουστο που θα τοποθετηθώ,κατευθείαν στο νέο σπίτι,για να μην ταλαιπωρείται με μετακινήσεις.Οποτε εκεί θα γνωριστεί με το μαφιοζάκι μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα...Δεν είναι ακόμα μαζί...Θα την πάρω τον Αυγουστο που θα τοποθετηθώ,κατευθείαν στο νέο σπίτι,για να μην ταλαιπωρείται με μετακινήσεις.Οποτε εκεί θα γνωριστεί με το μαφιοζάκι μας.
![]()
Α ωραια
ελπιζω να πανε ολα καλα και να τα βρουνε γρηγορα 

katerina10
Περιβόητο μέλος
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
Patoulina τι ομορφα γατακια ειναι αυτα???Αυτα σου διαλύουν το σπίτι από το μάσημα καλέ??
χεχε μιαζουν με αγκελουδια ε;
αμα θελουν χαδια ειναι αγκελουδια, αμα ομως θελουν παιχνιδια ειναι μικρα διαβολακια 
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι καινουρια στο mycat και μου αρεσει πολυ... Για να πω την αλήθεια το μικρόβιο μου το κολλησε η μαμα μου(staman2)... Μπορώ να πω πως τους τελευταιους 4 μήνες έχω λατρέψει τις Σιάμ γάτούλες... Και λέω τους 4 τελευταίους γιατι πιο παλια δεν είχα. Το Μάρτιο ο φίλος μου αποφάσισε να πάρει ένα γατακι και συγκεκριμένα σιαμ ,γιατι τις λατρεύει,επειδη είχε όταν ήταν μικρος. Ετσι πήραμε την πόφαση να το μεγαλώσουμε και να το έχουμε μαζί... Είναι πάρα πολύ γλυκος,ένας κούκλος και τρομερά κοινωνικός και τρυφερούλης! Εγω βέβαια έχω πάθει την πλάκα μου με τις σιαμέζες... Ειδικα με τον χαρακτήρα τους...! Είναι πραγματικα σα σκύλια! Έχει δεθεί πάρα πολύ μαζί μας ,ειδικά με τον φίλο μου.. Τον οποιο λατρεύει!
Είναι ομως πάρα πολυ ζωηρούλης και κάνει πολλές σκανταλιές..! Εχω ακούσει οτι οι σιαμέζες είναι πολύ πεισματάρες! Και μπορω να πω οτι το εχω εξακριβώσει με τον κύριο Simba...
Επειδη λοιπόν εσεις, απο οτι καταλαβα έχεται πιο πολλα χρονια σιαμεμεζες και συνεπως περισσοτερη πειρα. Θα ηθελα αν εχετε το χρονο και τη διαθεση να μας δωσετε μερικες συμβουλες οσον αφορα την εκπαιδευση τους...
Εμεις προσπαθουμε να κανουμε οτι μπορουμε.. Και δεν μπορω να πω εχουμε καταφέρει αρκετα πραγματα οπως ας πουμε το να μην ανεβαινει στους πακγους και στο τραπεζι της κουζίνας... Αλλα στα αλλα ο κυριος ειναι ακαθεκτος....
Παραδειγμα στο να πινει νερο απο τα ποτηρια(ενω εχει φρεσκο δικο του).
Και επειδη πλεον δεν αφηνουμε ποτηρια εξω,ανακαλυψε τη τουαλετα και αν την ξεχασουμε ανοιχτη...
Τον βρισκουμε χωμενο μεσα να πινει νερο....
Μας δαγκωνει τα χερια και δεν καταλαβαινει χριστο απο φυσιγμα ουτε απο φωνες... Ισα ισα νευριαζει περισσοτερο και μας δαγκωνει πιο δυνατα...Γιατι ομως μηπως αλλαζει δοντακια και τον τρώναι?? Υπάρχει κανενα παιχνιδι για να δαγκώνει αντι για εμας?
Δε θελω να γινει σαν τον πρωτο μου το γατουλη ο οποιος εμαθε να δαγκωνει τα χερια και τωρα δεν τολμαμαι να τον χαιδέψουμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
ολα αυτα που λες τ κανει ο δικος μου ο σιαμεζουλης ενω η κεραμιδουλα μου ειναι πιο ηρεμη
αυτος πηδαει απο τη μια μερια του σπιτιου στην αλλη, ανεβαινει παντου, δαγκωνει τα παντα ( μεχρι τωρα μου εχει κοψει 3 ακουστικα
) τωρα τροποι εκπαιδευσης δεν ειμαι και η ειδικη 

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλοσηρθεςολα αυτα που λες τ κανει ο δικος μου ο σιαμεζουλης ενω η κεραμιδουλα μου ειναι πιο ηρεμη
αυτος πηδαει απο τη μια μερια του σπιτιου στην αλλη, ανεβαινει παντου, δαγκωνει τα παντα ( μεχρι τωρα μου εχει κοψει 3 ακουστικα
) τωρα τροποι εκπαιδευσης δεν ειμαι και η ειδικη
![]()

Και ο δικος μας τα ιδια κανει..!Για να καταλαβεις σημερα τραβηξα απο το στομα του μια κορδελα την οποια ειχε αρχισει να καταπινει ολοκληρη....!
Ελπιζουμε οτι ισως ηρεμησει λιγο με τη στείρωση...
Για να δουμε...!
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχοντας αυτη τη στιγμη 6 γατες Σιαμ ( 3 ενηλικες και 3 μωρα), θα σου πω το κλασικο....Υπαρχουν χαρακτηρες και χαρακτηρες....Αυτη τη στιγμη εχουμε μια ιδιότροπη(Εστεε), μια χαδιαρα(Σακιρα), μια υπερβολικα ανεξαρτητη (Ισαβέλλα), εναν χαδιάρη (τον Ομαρ), μια εντελως αγαθιαρα ( Μοιρα) και μια φοβιτσιαρα ( δεν εχει ονομα ακομα!!!)...
Κατα την αποψη μου αυτες οι γατες ειναι λαλιστατες και πιστευω οτι περα απο το μπουρου μπουρου που θελουν (εγω μιλαω ολη μερα
) δεν θελουν ουτε φωνες ουτε νευρικες αντιδρασεις....Εγω προσωπικα χρησιμοποιω λιγο νερο σε μπουκαλι απο αζαξ οταν ειναι ατακτα και δεν εχω κανενα προβλημα με την εκπαιδευση τους...Ισα ισα ειναι τερατα αδιαφοριας...Με το νερακι πάντως το θεμα το εχουμε και εμεις προτιμαμε να πινουμε απο ποτηρια!!!Η Σακιρα που κοιμαται με τους δικους μου καθε βραδυ πινει απο το ποτηρι που εχει η μαμα μου στο κομοδινο...

Αλλα εχουν και τα υπολοιπα αδυναμια στο ποτηρι...Ε δεν ειμαστε οτι και οτι, διεκδικούμε ιση μεταχειριση

Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Βασιλικη μου καλωσόρισες,
Εχοντας αυτη τη στιγμη 6 γατες Σιαμ ( 3 ενηλικες και 3 μωρα), θα σου πω το κλασικο....Υπαρχουν χαρακτηρες και χαρακτηρες....Αυτη τη στιγμη εχουμε μια ιδιότροπη(Εστεε), μια χαδιαρα(Σακιρα), μια υπερβολικα ανεξαρτητη (Ισαβέλλα), εναν χαδιάρη (τον Ομαρ), μια εντελως αγαθιαρα ( Μοιρα) και μια φοβιτσιαρα ( δεν εχει ονομα ακομα!!!)...
Κατα την αποψη μου αυτες οι γατες ειναι λαλιστατες και πιστευω οτι περα απο το μπουρου μπουρου που θελουν (εγω μιλαω ολη μερα) δεν θελουν ουτε φωνες ουτε νευρικες αντιδρασεις....Εγω προσωπικα χρησιμοποιω λιγο νερο σε μπουκαλι απο αζαξ οταν ειναι ατακτα και δεν εχω κανενα προβλημα με την εκπαιδευση τους...Ισα ισα ειναι τερατα αδιαφοριας...Με το νερακι πάντως το θεμα το εχουμε και εμεις προτιμαμε να πινουμε απο ποτηρια!!!Η Σακιρα που κοιμαται με τους δικους μου καθε βραδυ πινει απο το ποτηρι που εχει η μαμα μου στο κομοδινο...
Αλλα εχουν και τα υπολοιπα αδυναμια στο ποτηρι...Ε δεν ειμαστε οτι και οτι, διεκδικούμε ιση μεταχειριση
![]()
Καλά Αννούλα είσαι φοβερή με τα υπέροχα γατάκια σου.
Τώρα γίνεται πάρτυ στο σπίτι μας. Ο Σίμπα έχει εντελώς εγκλιματιστεί με τα δικά μας τα 3 γατάκια ΚΑΙ... κρατηθείτε. ΚΑΙ με τη Λούσυ την σκύλα μας. Μέχρι το μεσημέρι όταν την έβλεπε δίπλα του της έκανε χουουυ γιατί είναι μεγάλη γι αυτόν (18 κιλά σκύλος) καταλαβαίνετε... Τώρα όμως εδώ και 2 ώρες είναι όλοι τους αψογοι. Μόνον ο Τίμυ ο μεγάλος τον συχαίνεται τον απορρίπτει εντελώς και τον έχει χεσμένο (μετά συγχωρήσεως).Σε σημείο να βρίζει την Βασιλική που την λατρεύει και να ζηλεύει το μωρό μου και να φωνάζει σαν αγρίμι όταν πάει να τον χαϊδέψει. Έφυγε εντελώς από το δωμάτιό της γιατί έχει και τον Σίμπα εκει....Τον λυπήθηκα σήμερα που την έβλεπε με τέτοιο μίσος κ απόγνωση κ την μύριζε από τον Σίμπα. Αυτός έτρεχε να φύγει κ κοιμάται στην κουκέτα των αγοριών ψηλά για να μην έχει καμιά επαφή με τους άλλους....
Ηρθε η συμπεθέρα?
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασιλικη μου καλωσόρισες,
Κατα την αποψη μου αυτες οι γατες ειναι λαλιστατες και πιστευω οτι περα απο το μπουρου μπουρου που θελουν (εγω μιλαω ολη μερα) δεν θελουν ουτε φωνες ουτε νευρικες αντιδρασεις....Εγω προσωπικα χρησιμοποιω λιγο νερο σε μπουκαλι απο αζαξ οταν ειναι ατακτα και δεν εχω κανενα προβλημα με την εκπαιδευση τους...Ισα ισα ειναι τερατα αδιαφοριας...Με το νερακι πάντως το θεμα το εχουμε και εμεις προτιμαμε να πινουμε απο ποτηρια!!!Η Σακιρα που κοιμαται με τους δικους μου καθε βραδυ πινει απο το ποτηρι που εχει η μαμα μου στο κομοδινο...
![]()
Εχουν πολυ πλακα...!

Ειναι σκετα ζιζανια... Πριν απο λιγες μερες ο φιλος μου βρηκε ενα κολπο μπας και σταματησει να πινει απο τα ποτηρια...
Πηρε μια παλια θηκη για οδοντοβουρτσες που ειχε, και μοιαζει με ποτηράκι και του βαζουμε εκει νερο. Μεχρι στιγμης εχει πιασει αλλα δεν ξερω ομως για ποσο θα διαρκεσει...
Δεν θελουμε να νοιωθει κιολας σαν ξενος η πως τον εχουμε απ'εξω....
Η ιδεα παντως με το ψεκαστηρι μας φανηκε πολυ καλη...! Θα τη δοκιμασουμε απευθειας....!
Σε ευχαριστω παντως πολυ που ασχοληθηκες και διεθεσες το χρονο σου για να με συμβουλεψεις...!

Patoullina
Νεοφερμένο μέλος

https://youtube.com/watch?v=dQqingUyRWg
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

καλε με καρμπον τα βγαζουν τα σκασμενα????
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
παντος αν θες να σταματησει η γατα σου να δαγκωνει δες αυτο το βιντεο
https://youtube.com/watch?v=dQqingUyRWg
Eίναι καταπληκτικο...!

Γελασα παρα πολυ...!
Λες αν το δοκιμασω να πετυχει..??

Σε αυτη την περιπτωση παντως το πιο πιθανο ειναι να τρεχω με το Simba κρεμασμενο απο τα κροσια..!

Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
Eίναι καταπληκτικο...!Γελασα παρα πολυ...!
Λες αν το δοκιμασω να πετυχει..??
Σε αυτη την περιπτωση παντως το πιο πιθανο ειναι να τρεχω με το Simba κρεμασμενο απο τα κροσια..!
![]()
χεχε καλο ε;
αν θες να δεις κι αλλα με τον Σπαρτα το γατακι πληκτρολογα στο youtube "the mean kitty" εχουν ολα πλακα 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29158
Μου λέτε ποιες λένε Βασιλικές Σιάμ?

katerina10
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είναι έχω ακούσει η Σιάμ με τη τσακισμένη ουρα τη διπλωμένη αλλά τελικά αυτό θεωρείτε ελάττωμα γεννητικό... κι έχω ακούσει ότι είναι μύθος η βασιλική Σιαμ... για να καταλάβεις στις εκθέσεις τιμωρείται... έχω ακούσει...Θα σου απαντήσω εγώ γιατί τυχαίνει να ξέρω μόνο ένα χαρακτηριστικό τους.Είναι η Σιαμ με κοντή(κομμένη από φυσικού τους)ουρά!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΧμμμμμμμΕίναι έχω ακούσει η Σιάμ με τη τσακισμένη ουρα τη διπλωμένη αλλά τελικά αυτό θεωρείτε ελάττωμα γεννητικό... κι έχω ακούσει ότι είναι μύθος η βασιλική Σιαμ... για να καταλάβεις στις εκθέσεις τιμωρείται... έχω ακούσει...![]()

Μια φίλη μου έψαχνε για αυτό το είδος σιαμ..Κοντή ουρά σαν κάτι γιαπωνέζικες!!!Τώρα ας απαντήσουν οι ειδήμονες εδώ..
Εγώ ότι μου λένε ξέρω!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool