Σιαμ-maniacs; :D

Ενας κούκλος ειναι...:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει μπερδέψει το παιδί χέρια,ποδια...μέσα στη νύστα του...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας εχω ενα δωρακι καινουριες φωτογραφιες! Τωρα μολις τις ανεβασα (δεν ειναι πολλες βεβαια.. 4 ειναι μονο)
Εδω ειμαστε...:D:D:D:D
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13933

Τώρα είμαι κι εγώ μέλος του club :up: κουκλιά τα μωράκια σου!!!

Όταν ξεθαρέψει και η δικιά μου θα ανεβάσω καμια φωτό!!:redface:

Vasiliki δεν έχω λόγια...Απεριγραπτα...:up:
Nehalennia τι λες;Ωραία παιδιά,να πάρει το σιαμεζοκλαμπ τα πάνω του!Να σου ζήσει!Πες μας λεπτομέρειες,πως τη βρήκες,τι ονομα θα της δωσεις,θέλουμε να τα μάθουμε όλα!:D

Να τη χαιρεσαι τη μικρη σου...! Με υγεια και χαρα ευχομαι!Ποσο χρονων ειναι?

Vasiliki δεν έχω λόγια...Απεριγραπτα...:up:
Ευχαριστω πολυ! Τη Μοιρα την παιρνεις σε δυο μερες?
O Simba τωρα με εχει στο τρεξιμο εχει βγει στο μπαλκονι και περιμενει ποτε θα εξαφανιστω απο το οπτικο του πεδιο για να ψαξει κιαμια τρυπα να παει διπλα(το εχουμε κλεισει γιατι πηγαινε συνεχεια)κ επειδη βλεπει οτι δε φευγω παραμενει στο κουτσομπολιο... Ακουμπαει το κεφαλι του στο κατω-κατω καγκελο και κοιταζει τα αμαξια και τους περαστικους... Μιλαμε για μεγααααλη κουτσομπολα.... :lol::lol::lol::lol: Μπορει να καθεται ωρες ατελειωτες...:D:D:D

Η φιλενάδα μου που είχε πει πως δεν βρήκε γατάκι έσκασε μύτη σήμερα το πρωί με την γατοφόρο!!!

Της την έδωσε η οικογένεια που ήξερε με μεγάλη εμπιστοσύνη (ναι με κολάκεψε στους ανθρώπους αρκετά μπορώ να πω) και τους υποσχέθικε πως όσο μπορεί θα έρχεται να βλέπει το μωρό και να τους λέει τα νέα του!:up:

Το όνομα θα το αφίσω για τον Αριέλ και ίδη την μικρή της μιλάω με δίαφορα υποκοριστικά (κοριτσάκι μου, γλυκουλάκι μου και άλλα τέτοια).

Η καιμενούλα είναι 2-3 μηνών και ακόμα ταραγμένη από το ταξίδι και κάθεται μέσα στην γατοφόρο της και κατασκοπεύει όταν είναι ξύπνια. Δεν την πιέζω να βγεί γιατί δεν θέλω να την στρεσσάρω κιάλλο. Την έχω βάλει σε μία γωνίτσα με το νεράκι της και το φαγάκι της δίπλα στην πόρτα της γατοφόρου και την άμμο λίγο παραπέρα (μέχρι να μάθει τον χώρο).

Είναι απερίγραπτα γλυκούλα και ομολογώ πως γέλασα πάρα πολύ που την είδα με κατσούφικο ύφος :lol: τα αυτάκια χαμηλωμένα και τα ματάκια με το βλέμα στυλ "οχου! αφίστε με πια!" :lol:

Είναι γλύκα! Έχω τρελαθεί πραγματικά!

Πω - πω. Πρέπει να είναι πολύ γλύκα το μωρό Σιαμ. :inlove: Εδώ είδα πρώτη φορά.

Μουκέλις, ξαναρωτάω για την περιποίηση και τις ιδιαιτερότητες γιατί θα πάρω εκείνη τη Σιαμ ( υποτιθέμενη Βιρμανίας), που έχει το μικροτσίπ και δεν βρίσκουν τους δικούς της.
Νομίζω ότι είναι Σιαμ με διασταύρωση κάτι άλλο, αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι Βιρμανίας. Μπορεί να είναι και εκείνη σε ημίαιμη.
Τι το ιδιαίτερο θέλουν στην περιποίηση και το φαγητό; Έχουν ασθένειες συγκεκριμένες; Κάπου διάβασα για κάποιες που είναι ευαίσθητες στη μύτη ( νομίζω για τις Περσικές).

Η φιλενάδα μου που είχε πει πως δεν βρήκε γατάκι έσκασε μύτη σήμερα το πρωί με την γατοφόρο!!!

Της την έδωσε η οικογένεια που ήξερε με μεγάλη εμπιστοσύνη (ναι με κολάκεψε στους ανθρώπους αρκετά μπορώ να πω) και τους υποσχέθικε πως όσο μπορεί θα έρχεται να βλέπει το μωρό και να τους λέει τα νέα του!:up:

Το όνομα θα το αφίσω για τον Αριέλ και ίδη την μικρή της μιλάω με δίαφορα υποκοριστικά (κοριτσάκι μου, γλυκουλάκι μου και άλλα τέτοια).

Η καιμενούλα είναι 2-3 μηνών και ακόμα ταραγμένη από το ταξίδι και κάθεται μέσα στην γατοφόρο της και κατασκοπεύει όταν είναι ξύπνια. Δεν την πιέζω να βγεί γιατί δεν θέλω να την στρεσσάρω κιάλλο. Την έχω βάλει σε μία γωνίτσα με το νεράκι της και το φαγάκι της δίπλα στην πόρτα της γατοφόρου και την άμμο λίγο παραπέρα (μέχρι να μάθει τον χώρο).

Είναι απερίγραπτα γλυκούλα και ομολογώ πως γέλασα πάρα πολύ που την είδα με κατσούφικο ύφος :lol: τα αυτάκια χαμηλωμένα και τα ματάκια με το βλέμα στυλ "οχου! αφίστε με πια!" :lol:

Είναι γλύκα! Έχω τρελαθεί πραγματικά!
Μπραβο ο καλυτερο κανεις... Και εμεις τη Ναλα και τον Περση δεν τους πιεσαμε για να βγουν,απλα τους ειχαμε στην αρχη περιορισμενους στο δωματιο των γονιων για να μην ταραχτουν παραπανω με το σκυλο και την αλλη γατα που ηδη ειχαμε(τον Τυμι).Παντως βρε παιδια οσα γατια εχω γνωρισει,ξερω οτι ταραζονται με την αλλαγη περιβαλλοντος και χωρου... Ε,ηρθε ο Σιμπα και αναιρεσε αυτο που πιστευα...:):) Γιατι με το που τον πηγαμε σπιτι εμεινε ουτε ενα λεπτο στο κλουβι,εβγαλε το κεφαλι του μονο κοιταξε δεξια-αρστερα.. Και βγηκε εξω εκανε μια δυο βολτουλες μυριζοντας και μετα αρχισε να χοροπηδαει και να τρεχει σε ολο το σπιτι...:lol::lol::lol::lol: Και ηταν 1 1/2 μηνων.

Μπραβο ο καλυτερο κανεις... Και εμεις τη Ναλα και τον Περση δεν τους πιεσαμε για να βγουν,απλα τους ειχαμε στην αρχη περιορισμενους στο δωματιο των γονιων για να μην ταραχτουν παραπανω με το σκυλο και την αλλη γατα που ηδη ειχαμε(τον Τυμι).Παντως βρε παιδια οσα γατια εχω γνωρισει,ξερω οτι ταραζονται με την αλλαγη περιβαλλοντος και χωρου... Ε,ηρθε ο Σιμπα και αναιρεσε αυτο που πιστευα...:):) Γιατι με το που τον πηγαμε σπιτι εμεινε ουτε ενα λεπτο στο κλουβι,εβγαλε το κεφαλι του μονο κοιταξε δεξια-αρστερα.. Και βγηκε εξω εκανε μια δυο βολτουλες μυριζοντας και μετα αρχισε να χοροπηδαει και να τρεχει σε ολο το σπιτι...:lol::lol::lol::lol: Και ηταν 1 1/2 μηνων.

:lol: απίστευτος ο μικρός!:up: Να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου! Κι εσύ Μουσκέλις τα δικά σου και να είναι πάντα καλά!

Την μικρή την κόβω πολύ ντροπαλή και ναζιάρα :P ξύπνισε και κάθεται και με κατασκοπεύει τωρα. Άντε να δούμε αν θα το πάρει απόφαση να σκάσει μύτη :lol:

zoo μου η Σιαμ δεν θελει καμια ιδιαιτερη περιποιηση, δεν ειναι μακρυτριχη επομενος το βουρτισμα γινεται οσο συχνα και στις υπολοιπες κοντοτριχες γατες... μια φορα την μερα. Γενικα οι Σιαμ ειναι ομιλητικες γατες και κατι σαν....σκυλογατες! ειναι οι μονες που δεχονται λουρακι (και μια ρατσα ακομα νομιζω) για βολτα και εχουν πολλα χαρακτηριστικα σκυλου στην συμπεριφορα.Ειναι πιστες στο αφεντικο κ τρεχουν απο πισω του... Ευχομαι να πανε ολα καλα :D

Ευχαριστώ πολύ. Θα με ενημερώσουν αν εντέλλει μπορώ να την πάρω.

Vasiliki αυριο ερχεται η μπέμπα μου!
Zoo ,όπως σου είπα,μάλλον είναι διασταυρωση Σιαμ με βιρμανιας.Όπως είπε και η Νάνσυ,χαρακτηρίζονται απο τη δυνατή τους φωνή και την ιδιαιτερη σχεση που αναπτυσσουν με το αφεντικό τους.Ειναι απο τις αρχαιοτερες ράτσες,και γενικα ειναι γατες με χαρακτηρα.Δεν ειναι ιδιαιτερα σκανδαλιαρες,ουτε και ιδιαιτερα νωχελικες οπως οι περσικές π.χ.Μερικές παρουσιάζουν προβλήματα με τα ματάκια τους(ειναι λίγο αλλοιθωρες) αλλά αυτο συμβαινει μόνο σε περιπτωσεις εκτροφειων που δεν ανανεωνουν τις γεννες τους.Έχουν λίγο ευαισθητο στομάχι,αλλά και πάλι αυτο δε συμβαινει πάντα.Θα το δεις και μόνη σου ότι είναι πολύ ιδιαιτεροι χαρακτηρες,και εχουν εντονη προσωπικοτητα.Δεν χρειαζονται ιδιαιτερο βουρτσισμα,ουτε καποια ειδικη περιποιηση,απλα την προσοχη σου.Και τη ζητουν επιτακτικα!:D

Καλώς να το δεχτείς το νινί σου!

Πριν χρόνια είχα μια σιαμέζα που ήταν ελαφρώς αλλήθορη και η μουρίτσα της λίγο στραβιά προς τα δεξιά. Καταπλικτικός χαρακτήρας όμως ομολογώ. Εκεί να δεις κουτσομπολιό που έπευτε. Σαν ξεκινούσε η γάτα να μιλάει δεν σταματούσε με τίποτα!:lol:

Πριν χρόνια είχα μια σιαμέζα που ήταν ελαφρώς αλλήθορη και η μουρίτσα της λίγο στραβιά προς τα δεξιά. Καταπλικτικός χαρακτήρας όμως ομολογώ. Εκεί να δεις κουτσομπολιό που έπευτε. Σαν ξεκινούσε η γάτα να μιλάει δεν σταματούσε με τίποτα!:lol:
Ναι μερικες το παρουσιαζουν αυτο το χαρακτηριστικο γιατι οι ιδιωτες δεν προσεχουν τις γεννες τους...:down:Παντως ειναι πολυ ομιλητικες,θα τους τρελανουμε τους γειτονες εγω,ο Σειριος και η Μοιρα!:lol:

Δεν χρειαζονται ιδιαιτερο βουρτσισμα,ουτε καποια ειδικη περιποιηση,απλα την προσοχη σου.Και τη ζητουν επιτακτικα!:D

:lol::lol::lol: Θυμάμαι μια που είχε η θεία μου και που νιαούριζε σχεδόν ουρλιάζοντας όταν ήθελε κάτι.
Αν είναι διασταύρωση αυτών των 2, πιστεύω ότι θα έχει πιο ήπιο χαρακτήρα από ότι απλώς οι Σιαμέζες.
Την άλλη εβδομάδα μάλλον θα πάω να την πάρω μου είπαν, γιατί έχουν κανονίσει να την στειρώσουν.
Θα μου είναι και στειρωμένη και σε καινούριο περιβάλλον...:/: την βλέπω να δυσκολευτεί η καημενούλα να προσαρμοστεί...θα φοβάται!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.
Κάθονται αυτές οι γάτες να τις χαιδέψεις και να τις πάρεις αγκαλιά; Και γενικώς ζηλεύουν τα άλλα γατιά;
Αν και νομίζω λόγω των περιστάσεων, θα εχει ιδιαίτερο χαρακτήρα η καλή μου.

Αυτό με το αλλήθωρες, ξέχασα να το σχολιάσω. :blink: Τι εννοείται ότι παθαίνουν στραβισμό μεγαλώνοντας και δεν φαίνεται από την αρχή; Τι μπορείς να κάνεις να το αποφύγεις ή να το διορθώσεις;

Πάντως αν μιλάνε τόσο, βλέπω να μην με αφήνει να κοιμηθώ το βράδυ και να έχω πρόβλημα...:/:
Τη μέρα δεν με νοιάζει. Τους γείτονες γιατί θα τους τρελλάνετε Μουκέλις; Τόσο πολύ φωνάζουν; :hmm:
Θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα εδώ οι παλιογείτονες που δεν θέλουν τα ζώα...:mad: Μα κανένας! Όλοι λένε ότι τους βρωμίζουν και ότι κάνουν φασαρία...την καμπούρα τους δεν την κοιτάνε!

:lol::lol::lol: Θυμάμαι μια που είχε η θεία μου και που νιαούριζε σχεδόν ουρλιάζοντας όταν ήθελε κάτι.
Αν είναι διασταύρωση αυτών των 2, πιστεύω ότι θα έχει πιο ήπιο χαρακτήρα από ότι απλώς οι Σιαμέζες.
Την άλλη εβδομάδα μάλλον θα πάω να την πάρω μου είπαν, γιατί έχουν κανονίσει να την στειρώσουν.
Θα μου είναι και στειρωμένη και σε καινούριο περιβάλλον...:/: την βλέπω να δυσκολευτεί η καημενούλα να προσαρμοστεί...θα φοβάται!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.
Κάθονται αυτές οι γάτες να τις χαιδέψεις και να τις πάρεις αγκαλιά; Και γενικώς ζηλεύουν τα άλλα γατιά;
Αν και νομίζω λόγω των περιστάσεων, θα εχει ιδιαίτερο χαρακτήρα η καλή μου.
Πιστευω ότι ειναι θεμα χαρακτηρα της καθε γατας και "διαπαιδαγωγησης".Το Μοιράκι μου κοιμήθηκε στα χέρια μου την πρώτη φορά που με γνωρισε,και πήγε μόνη της στο δωμάτιο που κοιμόταν ο Δημητρης και ξαπλωσε μαζί του.Δινει και φιλακια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Μην την πιεσεις και θα δεις,θα ξεθαρρεψει.Οι μεγαλυτερες γατουλες ειναι πιο συνειδητοποιημενες και αναγνωριζουν την αγαπη που τις δινεις...

Ευχαριστώ, αλλά είναι 2 χρονών. Δεν είναι νινί σαν το δικό σου. Θέλουμε φωτογραφίες...:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back