Σιαμ-maniacs; :D

Αυτό με το αλλήθωρες, ξέχασα να το σχολιάσω. :blink: Τι εννοείται ότι παθαίνουν στραβισμό μεγαλώνοντας και δεν φαίνεται από την αρχή; Τι μπορείς να κάνεις να το αποφύγεις ή να το διορθώσεις;

Πάντως αν μιλάνε τόσο, βλέπω να μην με αφήνει να κοιμηθώ το βράδυ και να έχω πρόβλημα...:/:
Τη μέρα δεν με νοιάζει. Τους γείτονες γιατί θα τους τρελλάνετε Μουκέλις; Τόσο πολύ φωνάζουν; :hmm:
Θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα εδώ οι παλιογείτονες που δεν θέλουν τα ζώα...:mad: Μα κανένας! Όλοι λένε ότι τους βρωμίζουν και ότι κάνουν φασαρία...την καμπούρα τους δεν την κοιτάνε!
Δεν ξερω αν μπορεις να το διορθωσεις με επεμβαση...Αλλά αν βλεπει καλά το ζωάκι εγω δεν θα το έβαζα σε αυτη τη διαδικασια...
Όχι οι γειτονες ειναι μια χαρά,εγω ειμαι πολυ ομιλητικη,και η Μόιρα και ο Σειριος το ίδιο!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω αν μπορεις να το διορθωσεις με επεμβαση...Αλλά αν βλεπει καλά το ζωάκι εγω δεν θα το έβαζα σε αυτη τη διαδικασια...

Και πως καταλαβαίνεις ότι μπορεί να έχει πρόβλημα. Παραπατάει ή δεν προσανατολίζεται ή υπάρχει εξέταση από κτηνίατρο στα μάτια που δείχνει αν δεν βλέπει σωστά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καταλαβαινεις βρε,φαινεται,τα ματια κοιταζουν αλλου το ενα κι αλλου το άλλο...

α....για τόσο εμφανές πρόβλήμα μιλάμε! :blink: αχ, τα καημένα.:(

α....για τόσο εμφανές πρόβλήμα μιλάμε! :blink: αχ, τα καημένα.:(
Ναι,γι'αυτο τονιζουμε παντα ότι η εκτροφή δεν ειναι απλη υποθεση,κι οτι δεν θα πρεπει να γινεται απο ιδιωτες...:/:

Ναι,γι'αυτο τονιζουμε παντα ότι η εκτροφή δεν ειναι απλη υποθεση,κι οτι δεν θα πρεπει να γινεται απο ιδιωτες...:/:
Εννοείς για αναπαραγωγή;

Εννοείς για αναπαραγωγή;
Ναι,δεν ειναι απλά παίρνω δυο καθαροαιμες γάτες και τις βάζω να ζευγαρωσουν και πουλαω τα γατια...:(

Παντως εμας ο Σιμπακος μιλαει για να μας δειξει οτι θελει κατι π.χ.αμα θελει να τον παρουμε αγκαλιτσα ερχεται μπροστα και μας νιαουριζει, ή καμια φορα που παιζει αν τυχει και χτυπησει καπου ,να πεσει,να γλυστρησει αρχιζει και μιλαει μονος.. Και ενας λογος βεβαια που νιαουριζει ειναι για να μας βρισει...:lol::lol::lol: Αμα κανει καμια ζημια και τον μαλωσουμε (του φωναξουμε ή του δωσουμε καμια σφαλιαριτσα στον πωπο)φευγει και μετα απο λιγο ξαναερχεται διπλα μας ,μας βριζει και φεβγει...:P :lol::lol::lol: Οταν το κανει αυτο δεν αντεχω σκαω στα γελια..:D

Α καλά κι εγώ σήμερα το γέλιο που έκανα με την δικιά μου την κατσούφα δεν λέγεται.

Αλλά αρχιζω να ψιλοανησυχώ δεν έχει πιεί ούτε νερό ακόμα :/: ελπίζω να αλονίσει το βράδυ όταν θα πάω για ύπνο.

Μην ανησυχείς. Θα συνηθίσει.
Μην ξεχνάς ότι το πήραν από τη μανούλα του ( και από το χώρο του) και βρέθηκε σε ξένο περιβάλλον. Θέλει το χρόνο του.

attachment.php

Πωπω Μουκέλις η Mόιρα εκτός από αναρρίχηση κάνει κ σπαγκατ :cool:
Βασιλική δεν είναι τυχαίο που ο Σιμπα μιλάει τόσο πολύ, η Σιαμ θεωρείται η πιο ομιλητική ράτσα γάτας, μάλιστα σε ένα DVD που είχα που εξηγούσε το τι σημαίνει το κάθε νιαούρισμα, η Σιαμ είχε ξεχωριστό νιαούρισμα ακόμα κ για το καλωσόρισμα του νέου σπιτιού (όταν ο ιδιοκτήτης κάνει μετακόμιση δλδ)

Ναι κι εγώ ελπίζω να ξεθαρέσει το βράδυ να εξερευνήσει μόνη της.

Τωρα το ειδα!!!Nehalennia βρηκες γατι?ΤΕΛΕΙΑ!!Ειδες που σου ειπα οτι θα πανε ολα καλα?Πολυ χαιρομαι και περιμενουμε φωτογραφιες της μικρης!!!!!

Αυτή είναι η Μόιρα της Μουκέλις;

Τωρα το ειδα!!!Nehalennia βρηκες γατι?ΤΕΛΕΙΑ!!Ειδες που σου ειπα οτι θα πανε ολα καλα?Πολυ χαιρομαι και περιμενουμε φωτογραφιες της μικρης!!!!!

Ευχαριστώ :up: :up:

Ναι όλα πήγαν καλά και είμαι μες την τρελή χαρά και μιλάω με τον άντρα και δεν μπορώ να τον πρίξω λίγο για την ζουζού :lol: :lol:

Βγήκε η μικρή έξω επιτέλους αλλα κρύφτηκε κάτω από τον καναπέ και άρχισε να κλαίει το πουλάκι μου το λυπάται η ψυχή μου :redface:

αχου μωρε.... γιατι ειναι τοσο φοβιτσιαρα ??? μηπως να συμβουλευτεις ενα γιατρο?
εμενα μολις τον εφερα σπιτι ξεθαρεψε και αρχισε τις ανακαλυψεις....
ευχομαι να πανε ολα καλα, αλλα γνωμη μου να συμβουλευτεις καποιον ειδικο...

Παρε την με το καλο και θα συνηθισει.Δωσε της λιγη κονσερβουλα και μιλα της γλυκα.Και καλο ειναι να εισαι στο χωρο,αλλα να την αφησεις να ερθει η ιδια σε σενα,μην την πιεζεις.Κανε κανονικα τις δουλειες σου και δωσε της το χρονο της.

Αυτή είναι η Μόιρα της Μουκέλις;
Ναι zoo αυτη ειναι η μπεμπα μου.Σου αρεσε;Σημερα ειναι 5 μηνων και δυο ημερων.:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back