Σιαμ-maniacs; :D

Ναι ΚΩΣΤΑ και Βασιλική, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΙΑ στον Σίμπα.:)Ε και σαν νονά που είμαι,,, θα πάρει και το δωράκι του σύντομα!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σιαμ

Φιλοι των σιαμ καλησπερα!Ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει κανενα σαιτ απο εκτροφειο σιαμ στο εξωτερικο!Απ'οτι ξερω ενα που υπηρχε εδω εκλεισε!:hmm::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλοι των σιαμ καλησπερα!Ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει κανενα σαιτ απο εκτροφειο σιαμ στο εξωτερικο!Απ'οτι ξερω ενα που υπηρχε εδω εκλεισε!:hmm::)

Ναι υπάρχει νομίζω το ίδιο που ήταν εδώ, στην Ιταλία έχει μεταβεί πλέον. Απ΄ότι θυμάμαι είναι το https://www.geocities.com/lamorevero/

Να το χαίρεστε το κουκλί σας!!! :up:

Καλησπέρα!
Ψάχνεις γατούλα σιαμ;Υπαρχει μια που χαριζεται!

Καλησπερα σε ολους και ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες σας...!!:D Θα φροντίσω να βάλω αύριο φωτογραφία..! Κατι πηρε το αυτι μου οτι εχει γινει θεμα για συμπεθεριο στο Persian maniacs... Παω να κοιταξω αμεσως...!!:P:D:D

Καλημερα σιαμομαμαδες...!! Καλη εβδομαδα με καλο κουραγιο...!:D

Αυτες οι φωτογραφιες ειναι αφιερωμενες σε οσους μας ευχηθηκαν χθες για τους 7 μηνες που κλεινει ο Simba μας...Σας ευχαριστουμε πολυ που μας θυμηθηκαε...:inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• Φωτογραφία680.jpg
    Φωτογραφία680.jpg
    176 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Φωτογραφία699.jpg
    Φωτογραφία699.jpg
    166,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Φωτογραφία702.jpg
    Φωτογραφία702.jpg
    162 KB · Εμφανίσεις: 28
Αυτες οι φωτογραφιες ειναι αφιερωμενες σε οσους μας ευχηθηκαν χθες για τους 7 μηνες που κλεινει ο Simba μας...Σας ευχαριστουμε πολυ που μας θυμηθηκαε...:inlove::inlove::inlove:

Αχ!!!! Τι κούκλαρος είναι αυτός!!!:inlove:

Καλημέρα σας!!

Αχ τι κούκλος και χαδιάρης γατούλης!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Αχ!!!! Τι κούκλαρος είναι αυτός!!!:inlove:

Καλημέρα σας!!

Αχ τι κούκλος και χαδιάρης γατούλης!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Ευχαριστουμε πολυ....:redface::redface::redface: Αλλα και εσεις δεν πατε πισω....:redface::redface::)

:D Ευχαριστούμε!!

Ακόμα κοιμόμαστε αλλά σε μισή ωρίτσα θα πάμε στον γιατρό για το πρώτο μας εμβόλιο και κόψιμο νυχάκια :greycat:

Χθες καθός έπαιζε η μικρή μου στο ονυχοδρόμιο (ναι την έφερα βόλτα) κάποια στιγμή άκουσα ένα απότομο χρατσ και την μικρή να κάνει χου και να τρέχει κάτω από τον καναπέ.

Αργότερα στον καναπέ που της χαίδευα τα πατουσάκια ανακάλυψα πως ένα μας νυχάκι από το πίσω αριστερό πόδι κόπικε από την ρίζα χωρίς υπερβολές.

Οπότε σήμερα πάμε στο γιατρό για ένα γενικό έλεγχο και να δεί το νυχάκι μας και τα εμβόλιά μας.

:D Ευχαριστούμε!!

Ακόμα κοιμόμαστε αλλά σε μισή ωρίτσα θα πάμε στον γιατρό για το πρώτο μας εμβόλιο και κόψιμο νυχάκια :greycat:

Χθες καθός έπαιζε η μικρή μου στο ονυχοδρόμιο (ναι την έφερα βόλτα) κάποια στιγμή άκουσα ένα απότομο χρατσ και την μικρή να κάνει χου και να τρέχει κάτω από τον καναπέ.

Αργότερα στον καναπέ που της χαίδευα τα πατουσάκια ανακάλυψα πως ένα μας νυχάκι από το πίσω αριστερό πόδι κόπικε από την ρίζα χωρίς υπερβολές.

Οπότε σήμερα πάμε στο γιατρό για ένα γενικό έλεγχο και να δεί το νυχάκι μας και τα εμβόλιά μας.
Οποτε να σας ευχηθουμε καλη επιτυχια και να μην φοβηθει πολυ το χρυσο τη πρωτη μερα της στο γιατρο και να πανε ολα καλα...!:)

:redface:
Οποτε να σας ευχηθουμε καλη επιτυχια και να μην φοβηθει πολυ το χρυσο τη πρωτη μερα της στο γιατρο και να πανε ολα καλα...!:)

Επιστρέψαμε από τον γιατρό και έχουμε να σας πούμε συνταρακτικά νέα!

Όλα καλά με τα εμβόλια κλπ, δεν τρομάξαμε πολύ και γνωρίσαμε και άλλα ζωάκια.

Και η μαμά έμαθε επιτέλους πως είμαι αγοράκι και όχι κοριτσάκι για να έχω ροζ λουράκια και παιχνίδια και να με φωνάζει κουκλίτσα όλη την ώρα :redface:

:redface:

Επιστρέψαμε από τον γιατρό και έχουμε να σας πούμε συνταρακτικά νέα!

Όλα καλά με τα εμβόλια κλπ, δεν τρομάξαμε πολύ και γνωρίσαμε και άλλα ζωάκια.

Και η μαμά έμαθε επιτέλους πως είμαι αγοράκι και όχι κοριτσάκι για να έχω ροζ λουράκια και παιχνίδια και να με φωνάζει κουκλίτσα όλη την ώρα :redface:
Ελαααα....! Σοβαρα μηλας...? Κοριτσακι σου ειχαν πει οτι ειναι...? Να σε καλωσορισω λοιπον στην αντροπαρεα....:P:lol: Οποτε συμφωνα με τις καινουριες πληροφοριες σου ξαναλεω "Να ΤΟΝ χαιρεσαι και να ειναι παντα καλα..."

:lol::lol::lol::lol::lol: πολλοί την έχουν πατήσει τελικά....πως θα τον πεις τώρα; :hmm:

Ελαααα....! Σοβαρα μηλας...? Κοριτσακι σου ειχαν πει οτι ειναι...? Να σε καλωσορισω λοιπον στην αντροπαρεα....:P:lol: Οποτε συμφωνα με τις καινουριες πληροφοριες σου ξαναλεω "Να ΤΟΝ χαιρεσαι και να ειναι παντα καλα..."

:lol: :lol: :lol: Ευχαριστούμε ξανά!!

Ναι όλοι μας είχαν για κοριτσάκι μέχρι που πήγαμε στη γιατρό και έλαμψε η αλήθεια!

Για ολους οσους εχουν τρελα με τα σιαμεζακια δυο πολυ ωραιες φωτογραφιες που βρηκα στο internet...

Συνημμένα

• 070530210921_53.jpg
    070530210921_53.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 080331075934_56.jpg
    080331075934_56.jpg
    206,4 KB · Εμφανίσεις: 28
:lol::lol::lol::lol::lol: πολλοί την έχουν πατήσει τελικά....πως θα τον πεις τώρα; :hmm:

Περιμένουμε τον μπαμπά μας να μας βαφτίσει. Άντε να του πούμε πως είμαστε αγοράκια τωρα:redface: αλλά είναι καλό παιδί:rolleyes:

:lol: :lol: :lol: Ευχαριστούμε ξανά!!

Ναι όλοι μας είχαν για κοριτσάκι μέχρι που πήγαμε στη γιατρό και έλαμψε η αλήθεια!

Απο το στομα μου το πηρες zoo. Τι ονομα σκεφτεστε...?:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back