valisha
Νεοφερμένο μέλος

Να παραθεσω κι αλλες φωτο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Valisha μου να τον χαιρεσαι ειναι ενας κουκλος....!!!Να και ο Σιφης που βρεθηκε μετα απο 24 ωρες!!! Προσπαθει ακομα να ξεπερασει το σοκ...![]()
Τον βλεπω και δεν τον χορταινω... Ειναι σαν μικρος πανθηρας,αλλα σε πιο ανοιχτο χρωμα... Φτου φτου... Να του βαλεις χαντρα....!
valisha
Νεοφερμένο μέλος
να και το βραβειο σου
moukelis
Επιφανές μέλος
Εισαι παρα πολυ τυχερος που σε υιοθετησε ενας τετοιος γατος,μονο απο εκτροφειο βρισκεις και αμφιβαλλω αν υπαρχουν στην Ελλαδα κατοχοι τετοιου χρωματισμου.Ποσο ηταν οταν τον βρηκες;Τον εχεις καιρο;
valisha
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον, ο Σίφης είναι 5 χρόνια μαζίμου, και πρέπει να ήταν 3 χρονων όταν τον βρήκα. Συναντηθήκαμε στο κλουβί ενός κτηνιατρείου, όταν μου νιαούρισε ικετευτικά να τον πάρω σπίτι. Τον είχε μαζέψει η κ. Σοφία ( φιλοζωικές δραστηριότητες - εθελοντρια πάντα, και ποτε επαγγελματιας) απο κάτι σκυλιά. ο καθε σκύλος, κράταγε απο ενα ακρο για μεζεδάκι, με αποτέλεσμα να κουτσαθεί το ένα του πόδι, και να τη βγάλει 1 μηνα στο κτηνιατρείο. Εψαξε να βρί άν έχει σπίτι, αλλα καθότι Αυγουστος, φανταστ΄ήκαμε οτι εκδιώχθηκε βιαίως για να πανε τα αφεντικά διακοπές. Απο τότε, εγω κι ο Σίφης έιμαστε ένα. Το Πάσχα Ταξιδέψαμε στο κατάστρωμα για Ικαρία με το βαλιτσάκι του ανοιχτό, και εβγαινε μόνο στα πόδια μου για να ξεπιαστεί. Ηταν ο μόνος γάτος που ταξίδεψε στο πλοίο χωρίς νάρκωση, αλλα και χωρίς περιορισμούς. Αυτά για το Σίφη κι εμένα

@vasiliki η παρομοίωση πανθηρας δεν του ταιριάζει. Αν τον έλεγες μικρή αρκούδα....εισαι πιο κοντα...χιχιχι
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι κιολας 8 ετων;Δεν του φαινεται καθολου.Παλι καλα που γλιτωσε ο καημενος.Ειναι ο πρωτος σου γατος;
valisha
Νεοφερμένο μέλος
Γάτες παρέας. Με το Σίφη έχουμε γίνει αχώριστοι. Ακόμα κι όταν δουλεύω, αυτός είναι στο γραφείο μου επάνω και μου κάνει παρέα. Με έχει στηρίξει πολλές στιγμές, και του έχω υποσχεθεί ισόβια αφοσίωση.Εχει κερδίσει όχι μόνο εμένα, αλλα και όλη τη γειτονια με το χαρακτήρα του!
moukelis
Επιφανές μέλος
valisha
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
valisha
Νεοφερμένο μέλος
Θελω κι εγω γατουλιαααααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ειδατε μπρε τι γάταρον σας δίνουμε??? Είδατε τι ματάρες έχει μπρε??? Τι μουστάκια, τι βλεφαρίδες, τι χρώμα γενικά, και τι... προσόντα που δεν είναι απόλυτα εμφανή αλλά θα τα δει η κορη σας η ζαργάνα μπρε???? Τι στο καλό θα αρνηθείτε τέτοιον γαμπρόνε???Τι κουκλος γαταρος!Αυτο που μου αρεσει στον Σιμπα ειναι οτι εχει πολυ γλυκια φατσουλα,δεν ειναι αγριωπη η μασκα του.Λετε να σας πουμε το ναι;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Cinnamon,κοκκινη και λιλά.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα μονο η τελευταια η λιλα μου αρεσει λιγο... Οι αλλες δεν μου αρεσουν... Αυτα ειναι καινουρια χρωματα που δημιουργησαν οι εκτροφεις..?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool