Σιαμ-maniacs; :D

Ακριβώς. Τα μάτια του δεν είναι μπλε ηλεκτρίκ, και το χρώμα του είναι ακριβως όπως το περιέγραψες. Τελικα τι ρατσα είμαστε?:hmm::hmm::hmm:Να παραθεσω κι αλλες φωτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω οτι ειστε σιαμ blue point.Για δες,το πετυχα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Κι αν το πετυχα,το βραβειο μου θα ειναι να μας τον δειχνεις καθε τρεις και λιγο,γιατι ειναι απλα απιστευτος!:)

Να και ο Σιφης που βρεθηκε μετα απο 24 ωρες!!! Προσπαθει ακομα να ξεπερασει το σοκ...
2897903859_7180d6e71d.jpg
Valisha μου να τον χαιρεσαι ειναι ενας κουκλος....!!!:D Τον βλεπω και δεν τον χορταινω... Ειναι σαν μικρος πανθηρας,αλλα σε πιο ανοιχτο χρωμα... Φτου φτου... Να του βαλεις χαντρα....!:)

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ!!!!

να και το βραβειο σου

2898433619_b9808d47da.jpg

2898433615_24aee87dbb.jpg
:greycat:

Σωστη καλε,κοπελουδα ειμαι!
Εισαι παρα πολυ τυχερος που σε υιοθετησε ενας τετοιος γατος,μονο απο εκτροφειο βρισκεις και αμφιβαλλω αν υπαρχουν στην Ελλαδα κατοχοι τετοιου χρωματισμου.Ποσο ηταν οταν τον βρηκες;Τον εχεις καιρο;

Κι εγω κοπελουδα είμαι.
Λοιπον, ο Σίφης είναι 5 χρόνια μαζίμου, και πρέπει να ήταν 3 χρονων όταν τον βρήκα. Συναντηθήκαμε στο κλουβί ενός κτηνιατρείου, όταν μου νιαούρισε ικετευτικά να τον πάρω σπίτι. Τον είχε μαζέψει η κ. Σοφία ( φιλοζωικές δραστηριότητες - εθελοντρια πάντα, και ποτε επαγγελματιας) απο κάτι σκυλιά. ο καθε σκύλος, κράταγε απο ενα ακρο για μεζεδάκι, με αποτέλεσμα να κουτσαθεί το ένα του πόδι, και να τη βγάλει 1 μηνα στο κτηνιατρείο. Εψαξε να βρί άν έχει σπίτι, αλλα καθότι Αυγουστος, φανταστ΄ήκαμε οτι εκδιώχθηκε βιαίως για να πανε τα αφεντικά διακοπές. Απο τότε, εγω κι ο Σίφης έιμαστε ένα. Το Πάσχα Ταξιδέψαμε στο κατάστρωμα για Ικαρία με το βαλιτσάκι του ανοιχτό, και εβγαινε μόνο στα πόδια μου για να ξεπιαστεί. Ηταν ο μόνος γάτος που ταξίδεψε στο πλοίο χωρίς νάρκωση, αλλα και χωρίς περιορισμούς. Αυτά για το Σίφη κι εμένα:)

@vasiliki η παρομοίωση πανθηρας δεν του ταιριάζει. Αν τον έλεγες μικρή αρκούδα....εισαι πιο κοντα...χιχιχι

Μα δεν ειναι απιστευτοι χαρακτηρες;Οι περισσοτεροι πιστευουν οτι τα σιαμ ειναι εκδικητικα και ζημιαρικα.Η Μόιρα ειναι το πιο τρυφερο γατακι που έχω γνωρισει...
Ειναι κιολας 8 ετων;Δεν του φαινεται καθολου.Παλι καλα που γλιτωσε ο καημενος.Ειναι ο πρωτος σου γατος;

Οχι! Απο τότε που θυμαμαι τον εαυτο μου, είμαι με ζώα παρέα. Σκύλοι, γατες, κτλ. Πάντα υποστήριζα τα κοπράκια και τα αδέσποτα, αλλα ήρθε ο συντροφος μου κάποια στιγμή με ένα σιάμ μικρό, απ το δρόμο, και το κράτησα. Μείναμε με τον Ιγκυ 3 χρόνια, αλλα μπήκα για μια επέμβαση σε νοσοκομείο, και την κοπάνησε. Απο τότε λάτρεψα αυτή τη ράτσα. Είναι πολύ ιδιαίτερη. Σκυλόγατα τα λέω. Είναι πααααρα πολύ πιστά, και έξυπνα.
Γάτες παρέας. Με το Σίφη έχουμε γίνει αχώριστοι. Ακόμα κι όταν δουλεύω, αυτός είναι στο γραφείο μου επάνω και μου κάνει παρέα. Με έχει στηρίξει πολλές στιγμές, και του έχω υποσχεθεί ισόβια αφοσίωση.Εχει κερδίσει όχι μόνο εμένα, αλλα και όλη τη γειτονια με το χαρακτήρα του!

Πολυ χαιρομαι!Να ζησετε μαζι πολλα πολλα χρονια!Κι εγω για πρωτη φορα θα δω φετος μωρακια σιαμ απο τη μπεμπα μου και το περιμενω πως και πως.

να σου ζήσουν ή μαλλον...καλη λευτεριά!!! Σε περιμένει μια μακροχρονια περιοδος χαζέματος, και αποχαυνωσης. Ειναι τρομερη εμπειρία τα γεννητούρια! Θελουμε φωτο οπως και δηποτε!!!

Ευχαριστουμε,εχουμε ακομα καιρο,τα Χριστουγεννα θα γινει το...προξενιο.Ελπιζω να δω κι εγω ότι είδε η Αννα που μου χαρισε αυτο το υπεροχο πλασμα:
CIMG4466-1.jpg

Μολις έγινα ενα με το πατωμα. :( Θελω κι εγω γατουλιααααα

Να περιμενεις μεχρι το Πασχααααααααααααααααααα.:P:lol:

Τι κουκλος γαταρος!Αυτο που μου αρεσει στον Σιμπα ειναι οτι εχει πολυ γλυκια φατσουλα,δεν ειναι αγριωπη η μασκα του.Λετε να σας πουμε το ναι;:hmm:
Ειδατε μπρε τι γάταρον σας δίνουμε??? Είδατε τι ματάρες έχει μπρε??? Τι μουστάκια, τι βλεφαρίδες, τι χρώμα γενικά, και τι... προσόντα που δεν είναι απόλυτα εμφανή αλλά θα τα δει η κορη σας η ζαργάνα μπρε???? Τι στο καλό θα αρνηθείτε τέτοιον γαμπρόνε???:lol::lol:

Ειπαμε καλε,δεν θα αρνηθουμε,τωρα περιμενουμε τα νεα απο τον γιατρο σας...

Σιαμεζακια δειτε κι εδω μερικες νεες ποικιλιες χρωματισμων.Σας αρεσουν;Εμενα αμα δεν ειναι σκουρα η μουριτσα δεν που κανει για σιαμ μωρε...ειναι θεμα συνηθειας.:/:
Cinnamon,κοκκινη και λιλά.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημερα σιαμεζακια...!:) Εμενα μονο η τελευταια η λιλα μου αρεσει λιγο... Οι αλλες δεν μου αρεσουν... Αυτα ειναι καινουρια χρωματα που δημιουργησαν οι εκτροφεις..?

Ναι...Το κοκκινο και το κανελι δεν εχουν αναγνωριστει επισημως.

μπλιαχ τα μωρα μας ειναι πολυ πιο ομορφα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back