moukelis
Επιφανές μέλος
Βεβαια και τα μωρα μας ειναι πιο ομορφα,μην σου πω οτι ειναι και τα πιο ομορφα απο ολα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
δηλαδή αν είχατε την κόκκινη στη μέση τη σπάνια δεν θα σας άρεσε; δεν θα είχε σπάνια ομορφιά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Και αμεσως μετα στεγνωμενος και καθαρος-καθαρος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εσείς μπανάκι σήμερα?? κι εμείς μια από τα ίδια
Έτσι οι άντρες μας καθαρομπεμπέδες!!!

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13933
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθαροι και εσεις ε...??Πω πω ένας κούκλος!!!!
Κι εσείς μπανάκι σήμερα?? κι εμείς μια από τα ίδια![]()
Έτσι οι άντρες μας καθαρομπεμπέδες!!!![]()
Εμεις καναμε μπανακι χθες....! Ειναι τοσο μαλακο το τριχωμα του σα βελουδο...!
Παω και τον χαϊδευω και τον φιλαω συνεχεια...!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καθαροι και εσεις ε...??Εμεις καναμε μπανακι χθες....! Ειναι τοσο μαλακο το τριχωμα του σα βελουδο...!
Παω και τον χαϊδευω και τον φιλαω συνεχεια...!

κι εγώ μια από τα ίδια δεν μπορώ να τον αφίσω σε ησυχία 
αλλά κι αυτός άλλο που δεν θέλει 
Πανέμορφες οι φωτογραφίες!! κουκλάκια γούτσου γούτσου!

Τώρα καραδοκώ τον δικό μου να τον βγάλω βιντεάκι όταν ξυπνάει και μου μιλάει για χάδια
Όταν το καταφέρω και δεν πέσω με τα μούτρα να τον χαϊδεύω θα το βάλω 
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Το χρυσο μου... Δεν ειναι γλυκες τα σιαμακια μωρε....???κι εγώ μια από τα ίδια δεν μπορώ να τον αφίσω σε ησυχία
αλλά κι αυτός άλλο που δεν θέλει
Πανέμορφες οι φωτογραφίες!! κουκλάκια γούτσου γούτσου!
Τώρα καραδοκώ τον δικό μου να τον βγάλω βιντεάκι όταν ξυπνάει και μου μιλάει για χάδιαΌταν το καταφέρω και δεν πέσω με τα μούτρα να τον χαϊδεύω θα το βάλω
![]()
Και ο δικος μας τωρα καθεται απεναντι μου στην καρεκλα και κοιμαται... Ο δικος μας ωρες-ωρες νευριαζε απο τα πολλα χαδια που του εκανα και με εσπρωχνε με τα ποδαρακια του... 
moukelis
Επιφανές μέλος
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ το πρωινό ξύπνημα που με κάνει ο μικρός με τρελαίνει! Έρχεται στο κρεβάτι σιγά σιγά κοντά στο μούτρο μου, μου δίνει μερικά φιλάκια στι μύτη (φυσικά με την μελωδική συνοδεία γουργουριτών), τρίβεται αν δεί κανένα χέρι έξω από το πάπλωμα και κάνει ένα γλυκίτατο μιαου που μου φτιάχνει τη μέρα

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως ειστε σημερα...? Στην Αθηνα ο καιρος ειναι πολυ ωραιος και καλος..(προς το παρον... ελπιζω να μην αλλαξει..) Λοιπον λοιπον... Εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο για να εξετασει το καμαρι μας και να μας ενημερωσει οσον αφορα το ζευγαρωμα(αν μπορει να ζευγαρωσει και τι εξετασεις πρεπει να κανει..). Τον ακροαστηκε, τον ψηλαφισε και μας ειπε οτι η υγεια του ειναι μια χαρα...
Για να ειμαστε ομως σιγουροι θα πρεπει να κανει και ενα αιμοδιαγραμμα(γενικη αιματος) γιατι καμια φορα μπορει ενας απο τους δυο γονεις μπορει να ειναι φορεας μιας ασθενειας και να μη νοσει ο ιδιος αλλα να την μεταφερει το παιδακι του... Και τον ρωτησαμε ποτε πρεπει να κανει αυτη την εξεταση. Και μας απαντησε οτι δεν ειναι αναγκαιο να την κανει τωρα αμεσως, αφου θα ερθουν σε επαφη τα Χριστουγεννα... Και μας ειπε οτι τον Νοεμβριο ειναι μια χαρα, γιατι οι αιματολογικες εξετασεις της γατας ισχυουν για δυο μηνες, οποτε θα ειναι καλυμμενος για τον Δεκεμβριο. 
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρα λοιπον Βασιλικη!!!!
Δωραααα... τι μας κανεις με αυτες τις φωτογραφιεςςςςςς αναβεις φωτιεςςςς αναβεις και οοολα τ α καιςςςς
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εδω ειναι ο Σιμπα που παιζει με τη Ναλα και ο σκυλος μας,η Λουσυ, η οποια προσπαθουσε να κρατησει τα πραγματα σε μια ισορροποια...
(Η δικαστικος αντιπροσωπος οπως λεει και η μαμα μου...
) Και αυτο το βιντεο ειναι απο το καλοκαιρι..
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχουν πολυ πλακα!!ο Σιμπα πολυ πειραχτηρι !!!
και η Λουση χωνεται αναμεσα...

αχχχ τι καλα περνατε!
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όντως τρομερό πειραχτίρι ο Σίμπα
Και η καιμένη η Λούσι ήθελε να παίξει κι αυτή αλλά την έδιωχνε 

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool