Σιαμ-maniacs; :D

Μπραβο σας ειναι πολυ καλες μανουλες . Εχει η μαμα μου κρατησει την κόρη της ζινας που είχα εγω μεχρι τα 6.Οταν γεννησε η μικρη σισσυ η ζινα της εδειχνε τι να κανει και καθοταν μαζι και αυτη με τα γατακια της κορης της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μεγαλοκαρδία ειναι μια ευαισθησια των σιαμεζων και εκδηλώνετε μετα την ηλικια των 12 ετων . Φράζει τον οισοφαγο η γατα δεν τρώει και κανει εμετουσ μεχρι που τελειωνει απο τη ασυτία . Αυτα μου ειπαν οι γιτροι που την πηγα . Ηταν βασιλικη σιαμεζα και η πιθανοτητεσ να το πάθει πολλες.
Η αληθεια ειναι οτι τα γατακια ρατσας γενικα παρουσιαζουν αρκετα προβληματα με την καρδια τους.Τι σχεση εχει το οτι ηταν βασιλικη,αυτο απο οσο γνωριζω εχει να κανει μονο με την ουριτσα τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω ταδε εφη ο κτηνιατρος.Μπορει να ηταν και μπαρουφες.Εδω καλυνυχτιζω θα τα ξαναπούμε συντομα.

Μπραβο σας ειναι πολυ καλες μανουλες . Εχει η μαμα μου κρατησει την κόρη της ζινας που είχα εγω μεχρι τα 6.Οταν γεννησε η μικρη σισσυ η ζινα της εδειχνε τι να κανει και καθοταν μαζι και αυτη με τα γατακια της κορης της
Αχου τη γλυκια μου....!:inlove: Τι τρυφερη γατουλα...! Ανατριχιασα μολις το διαβασα.... Τρομερο...Ειναι μετα να μην εχει καποιος λατρεια στη συγκεκριμενη ρατσα...!

Καλη σου νυχτα,θα περιμενουμε τη συντροφια σου!

Καλημερα σιαμακια...!:D Πως ειναι σημερα τα γατουλια σας? Ο δικος μας μολις εφαγε με πολυ ορεξη λιγο μεζεδακι το gourmet perle της purina με γευση γαριδα και ψαρια του ωκεανου... Του εβαλα χθες το μισο και σημερα το πρωϊ μετα το φαγητο που του βαλαμε πηγε στη κουζινα κατω απο το ντουλαπι που ηξερε οτι ηταν και μας νιαουριζε για να του βαλουμε κι αλλο...:D

Βρε το τερας...Εμας η Μοιρα τις τελευταιες δυο μερες εχει μια ταση να μας κοιταζει αφ'υψηλου...Ανεβαινει στον απορροφητηρα ή πανω στο ντουλαπι,και καθεται και ξαπλωνει.Παλι καλα που ερχεται η γατοπολυκατοικια μας αυριο,στην καταλληλη στιγμη.

Καλησπέρα κι απ το Σιφη, που λιάζεται στο παράθυρο!!!

Καλησπέρα!
Το ξεπερασε το σοκ ο κουκλος;Αποφασισε να μην ξαναφησει τη μαμα;

Βρε το τερας...Εμας η Μοιρα τις τελευταιες δυο μερες εχει μια ταση να μας κοιταζει αφ'υψηλου...Ανεβαινει στον απορροφητηρα ή πανω στο ντουλαπι,και καθεται και ξαπλωνει.Παλι καλα που ερχεται η γατοπολυκατοικια μας αυριο,στην καταλληλη στιγμη.
Με το καλό να την δεχτείτε!!! Ευχομαι να ρίξουν ύπνους... στους ορόφους της κ απίθανα παιχνίδια. Εμας ο Σεβάχ σήμερα απ΄το πρωί ενθουσιάστηκε που την ανακάλυψε κ κοιμόταν ώρες εκεί.... Κι η Νάλα παρακαλώ στον κάτω όροφο ακριβως!!!:lol:

βρε παιδια αυτη την πολυκατοικια δεν την εχω δει πουθενα..μονο στο βιντεο του σιμπα:lol::lol:...ξερει κανεις αν υπαρχει πουθενα στην καλλιθεα?και ποσο περιπου κανει...περιμενουμε και αλλο μελος(σιαμακι)κατα το πασχα και να εχουμε υποψιν.....

Με το καλό να την δεχτείτε!!! Ευχομαι να ρίξουν ύπνους... στους ορόφους της κ απίθανα παιχνίδια. Εμας ο Σεβάχ σήμερα απ΄το πρωί ενθουσιάστηκε που την ανακάλυψε κ κοιμόταν ώρες εκεί.... Κι η Νάλα παρακαλώ στον κάτω όροφο ακριβως!!!:lol:
Ωωωω του εκανε τετοια τιμη;Μπραβο μεγαλοψυχη Νάλα!:lol:

βρε παιδια αυτη την πολυκατοικια δεν την εχω δει πουθενα..μονο στο βιντεο του σιμπα:lol::lol:...ξερει κανεις αν υπαρχει πουθενα στην καλλιθεα?και ποσο περιπου κανει...περιμενουμε και αλλο μελος(σιαμακι)κατα το πασχα και να εχουμε υποψιν.....
Ετσι,ετσι,εσυ το φοβο μου να'χεις,και να επεξηγεις στις παρενθεσεις!:lol::lol::lol::lol:Στα Carrefour εχει,αλλα δεν ξερω αν εχει μεινει καμια.:hmm:

καλε τρομαξα.......:lol::lol::lol::lol:γι'αυτο επεξηγω...στα καρφουρ ε?ποσο κανει περιπου?κρεμιεται στο τοιχο?ή ειμαι χαζη και μου φανηκε στο βιντεο?:blink::blink::blink:

Ηταν προσφορα δεκα ευρω,και μπορεις να την κρεμασεις με ποδαρακια στην πορτα,ή με τρυπες στον τοιχο.

καλε τρομαξα.......:lol::lol::lol::lol:γι'αυτο επεξηγω...στα καρφουρ ε?ποσο κανει περιπου?κρεμιεται στο τοιχο?ή ειμαι χαζη και μου φανηκε στο βιντεο?:blink::blink::blink:
Μπες στο ιντερνετ κ βρες τα τηλ. των carrefour στον Αλιμο, Ρέντη, Γέρακα, και όπου αλλού είναι μεγάλα καταστήματα (γιατί δεν την είχαν όλα) και πάρε τηλ. Ζήτα το τμήμα των ειδών κήπου κ μίλα με τον υπεύθυνο κ ρώτα αν εχουν ακόμη αυτο το παιχνίδι εκπαίδευσης για γάτες που είναι σπαστό κ ανοίγει σαν φυσαρμόνικα κ κρεμιέται κ μοιάζει με σπιτάκια γάτας στη σειρά.
Υ. Γ : Να το ζητήσεις ακριβώς ετσι όπως στο λέω γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. εγώ που το έψαχνα γιατί πήρα πολλά σε όλα τα καταστήματα του carrefour, οσο κ να προσπαθούσα να τους το εξηγήσω αλλιώς, έτσι μου το ανέφεραν. Ξέρω οτι πριν καμιά εβδομάδα είχαν ξαναφέρει στον Αλιμο.

αχ!ωραια θα το ψαξω να δω ..ελπιζω να το βρω...το ειδα και εχει πολυ γελιο.....:lol::lol::lol:

αχ!ωραια θα το ψαξω να δω ..ελπιζω να το βρω...το ειδα και εχει πολυ γελιο.....:lol::lol::lol:
Η αληθεια ειναι πως ειναι οτι καλυτερο για τις γατες η πολυκατιοικια... Ο Σιμπα τη λατρευει...:D Οταν τη φεραμε ηταν τοσο ενθουσιασμενος που δεν προλλαβαμε να την κρεμασουμε στην πορτα και μπηκε μεσα και δεν εβγαινε... :lol: Μακαρι να βρεις... Μπορει να εχουν ξαναφερει.. Εμας μας το ειπε η μαμα μου(Staman2)οτι ξαναεφερε 9κομματια το Carrefour και το ιδιο απογευμα που πηγαμε ειχαν μεινει μονο 2....!

Καλησπέρα!
Το ξεπερασε το σοκ ο κουκλος;Αποφασισε να μην ξαναφησει τη μαμα;

Μέχρι το παράθυρο πάει, και ξαναρχεται!

Το γέλιο είναι οτι το σπίτι είναι ισόγειο, η αγαπημενη θεση του Σιφη είναι στο περβάζι του παραθυρου, αλλα περνανε κηδείες απ αυτον το δρομο, και καμια εκατοστη άτομα, γυρίζουν δεξια το κεφαλι για να δουν το Σίφη που λιάζεται. Απο κει καταλαβαίνω, οτι ο συγχωρεμένος ήταν πάνω απο 80:cool::cool::cool:

Μέχρι το παράθυρο πάει, και ξαναρχεται!

Το γέλιο είναι οτι το σπίτι είναι ισόγειο, η αγαπημενη θεση του Σιφη είναι στο περβάζι του παραθυρου, αλλα περνανε κηδείες απ αυτον το δρομο, και καμια εκατοστη άτομα, γυρίζουν δεξια το κεφαλι για να δουν το Σίφη που λιάζεται. Απο κει καταλαβαίνω, οτι ο συγχωρεμένος ήταν πάνω απο 80:cool::cool::cool:
:lol::lol::lol::lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back