Σιαμ-maniacs; :D

vasiliki ποτε με το καλό οι απόγονοι .Α κατάλαβα καλά θα εείναι σιαμέζοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Moukelis η εγκυμονούσα καλα .Σου έχει δ'ωσει ο γιατρος ασβέστιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Moukelis τώρα είδα οτι είσαι από Βόλο .Ημουν 4 χρόνια εκει και η μια γέννα μας ήταν στο Βόλο όπου και χαρίσαμε τα γατάκια μας εκεί μέτα απο μεγάλο έλεγχο των θετών γονιών .Έρχομαι συχνά γιατί έχω πολους φίλους και την βαπτιστήρα μου εκει .Στις 19 θα είμαι Βόλο πάλι .

vasiliki ποτε με το καλό οι απόγονοι .Α κατάλαβα καλά θα εείναι σιαμέζοι
Καλησπερα...!:) Τα Χριστουγεννα θα τα ζευγαρωσουμε. Θα μεινει σε εμας η Μοϊρουλα για τις διακοπες...! Επιτελους θα την δω απο κοντα και θα την χαϊδεψω...! Πως και πως το περιμενω... Τωρα δεν ξερουμε ποτε ακριβως θα εχουμε απογονους...:inlove: Αλλα θα χαρω παρα πολυ να τα βρουν μεταξυ τους και να τα καταφερουν... Ετσι θα εχουμε μωρακια....!!!:D

Η Μοϊρα ειναι κούκλα το ίδιο και ο άντρας της vasilikis

Ζηνα μου σε ευχαριστουμε πολυ!
Εχεις κι εσυ λατρεια με τα σιαμεζακια απο οτι διαβαζω...Τα μωρα μας αν καταφερουν και ζευγαρωσουν με το καλο τα περιμενουμε Φλεβαρη-Μαρτη.Πριν φυγω για Πασχα θα δοθουν.Εχω μιλησει με τη γιατρο σχετικα με τη διατροφη και τα συμπληρωματα που θα παιρνει,και τον Νοεμβρη θα κανουμε και τις τελευταιες εξετασεις,οποτε θα ειμαστε ετοιμοι!Μα δεν ειναι ενας κουκλος ο Σίμπα;

Τρέλα και οι δύο .Θα βγάλουν κουκλάκια .Να με έχετε υπόψιν σας μέχρι τότε πιστεύω οτι θα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για αντικατάσταση.Περίμενα για ζευγάρωμα τον γάτο του αδελφού μου αλλά δεν άντεξαν και τον στείρωσαν την Πέμπτη συν οτι του βρήκαν οτι ειναι φορέας λοιμώδους περιτονίτιδας . Πάντως έχω κι εγώ την μικρή της μαμάς μου για ζευγάρωμα αλλα Λαμία δεν υπάρχουν Σιαμέζοι.Στο Βόλο είχα βρεί ανετα.

Εγω δεν μενω Βολο αυτη τη στιγμη.Ειμαι Καλυμνο,και γι'αυτο θα αφησω τη μικρη στην Αθηνα πηγαινοντας για Χριστουγεννα Βολο.Να σου πω την αληθεια,στο Βολο οι περισσοτεροι που εχουν γατακι ρατσας εχουν το νου τους στο κερδος.Εγω δεν θα τα πουλουσα ποτε τα μικρα της Μοιρας.
Για τα σοκολατακια μας υπαρχει λιστα με καμια δεκαπενταρια αυτη τη στιγμη,αλλα θα διαλεξω τους πιο καταλληλους.Οποιος παρει μικρουλι θα υπογραψει καρτα υιοθεσιας,και υπευθυνη δηλωση που θα δηλωνει οτι θα στειρωθει,επιτρεποντας το πολυ μια γεννα.Θα ησουν διατεθειμενη να κανεις αυτη τη διαδικασια;

Στη Ζινα μου, επετρεψα 3 γέννες γιατι τοσες μου είχε πει η γιατρός που είχα στη Θεσσαλονίκη οταν σπούδαζα μαζι με τη ζίνα βέβαια. Μετα της έκανα στείρωση και εκτοτε ηρεμησε κιολας σαν γατουλα γιατι ήταν λιγο άγρια αλλα σε σχεση με τον γατο του αδερφού μου τελικά ήταν παναγίτσα.Οπότε ξέρεις το παρελθόν αρα και το μέλλον. Τη κορακλα μου την είχα βασιλισσα .Να σου δώσω να καταλάβεις την αφήσα στη μαμα μου μόνο απο3 μηνων έγκυος που ήμουν μέχρι τον 8 γιατι στο τέλος δεν άντεξα μακριά της και 1 μήνα όταν φάγαμε τη μετάθεση στη Λήμνο .Ποτέ δεν χώριζα με το κορίτσι μου .Κοιμόμασταν αγκαλιά μέχρι το μεσημέρι που την παρακαλούσα να φύγει για να γαληνέψει και αυτη μου νιαούριζε σαν να μου ελεγε οτι με αγαπα και έφυγε.

Eχει ερθει να γεννησει ποτε στο κρεβάτι σου?

Μπραβο,χαιρομαι πολυ που φροντιζες τις γατουλες σου τόσο και ησασταν τοσο δεμενες...Ειδικα για τα κοριτσακια ομως που θα δωσουμε,αν με το καλο εχουμε μωρακια,δεν θα ηθελα να κανουν πανω απο μια γεννα.Εξαλλου εγω θα συμβουλευα να μην κανουν καμια,γιατι δεν ξερω αν ολοι θα δειξουν τη δεουσα προσοχη,θα κανουν τις απαραιτητες εξετασεις κτλ.Επισης,δε θα μου αρεσε να πωλουνται τα μικρα τους,γιατι καποιος μπορει να το δει και κερδοσκοπικα και να βγαζει χρηματα εξαντλωντας τα σε γεννες.Τελος,δεν εχουν ολοι την ευαισθησια ή την ωριμότητα να βρουν αρσενικο της ιδιας ρατσας,με αποτελεσμα να γεννιουνται ημιαιμα γατουλακια,σαν αυτα που ψαχνουν μηνες τωρα ενα ζεστο σπιτακι,δεν θα ηθελα να προστεθουν κι αλλα,ή να διεκδικουν ενα σπιτακι που ισως φιλοξενουσε ενα αδεσποτακι.

Να ξέρεις οτι πρέπει να γίνουν κάποιες γεννες για το καλό της γάτας σε ότι αφορά τις ωοθήκες τις , τις θρομβώσεις και τον καρκινο . Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός βοηθούν αρκει να μην παραγίνετε.Αυτό πιστεψε με το έψαξα πριν αφήσω τη δική μου .Οι γιτροί μου είπαν οτι το ιδανικό ειναι 2-3 φορέσ στη ζωη της .Εμείς είχαμε μια προβληματικη και γι'αυτό την άφησα αλλες 2 .Τώρα 2 γέννες η Ζίνα μου και 2 η Σίσσυ ισουται με καμια εικοσαρια γατάκια σιαμ .Σε πληροφορω οτι καθε φορα κανενας για εμενα δεν ήταν καταλληλος για να τα πάρει.Εγώ δεν τους έβαζα να υπογράφου αλλα πηγαινα μόνη και τα έλεγχα στα σπίτια τους.Με έναν συμπολιτη σου τσακώθηκα ασχημα γιατι ως ιδιοκτητης του γάτου ήθελε 2 γατάκια από τη γέννα .Οταν τον πήρα τηλ για να του τα δωσω δεν με καταλαβέ με πέρασε για άλλη και έβριζε σ'εμένα εμ'ενα γιατι περίμεναν πελάτες τα γατια και αυτός δεν τα είχε ενω μαζι είχαμε συμφωνησει για δωρεα . Οταν τον αφησα και είπε πολλά τον εβρισα κατάλαβε την μ........ και του είπα γατιά για πούλημα δεν βλέπεις .Τον ανάγκασα να μου δώσει τα τηλέφωνα του υποψήφιου γονιου που εντελώς τυχαία έμενε στη γειτονια μου στο οξυγονο ξέρεις Παγασών.Την πήρα την κυρία της ειπα οτι αν της ζητήσει λεφτά να μην του δώσει και της τα πήγα σπίτι.Τα παρακολόυθούσα για 1,5 χρόνο αλλά μετα έφυγα απο το Βόλο.

Πω πω ολοκληρη ιστορια ε;Γι'αυτο εκτος απο την καρτα υιοθεσιας θα κρατησω επαφη με ολους τους γονεις,για να ελεγχω τετοια πραγματα...Ευτυχως και η Βασιλική που εχει τον "γαμπρο" ειναι συνειδητοποιημενο ατομο,και αυτη και η ζεστη της οικογενεια.
Συγνωμη,αλλα κανενας γιατρος ουτε στη Θεσσαλονικη ουτε στο Βολο δε μου ειπε για τρεις γεννες.Ουτε καν για μια.Πιστευω οτι αυτο ειναι μυθος,εξαλλου και τη μια γεννα που θα κανει δεν θα την κανει για αυτο το λογο,αλλα απλα επειδη θελω να παρουν την ιδια χαρα οι νεοι "γατογονεις" που πηρα κι εγω οταν μου χαρισαν αυτον τον αγγελο.Δεν σκοπευω να δωσω γατουλακι που θα κανει πανω απο μια γεννα δυστυχως ή ευτυχως,για τους λογους που σου εξηγησα παραπανω.Δεν ειναι προσωπικο,απλα αυτη ειναι η άποψή μου.Αν επαιρνες αγορακι,θα το στειρωνες;

Ναι ήτε είναι κορίτσι ήτε είναι αγόρι . Το μόνο που θα κάνω αυτή τη φορά είναι μία επαφή ή γέννα για να κρατήσω απόγονο και τίποτα άλλο . Σου είπα εξάλου εδώ είναι δύσκολα να βρείς τέρι .Οσο για τις γέννες που σου έλεγα εμενα μου τα έλεγαν πριν 10 χρόνια αν σκεφτείς οτι αυτά που ίσχυαν στην κόρη μου σαν μωρό είχαν αλλάξει μετά απο΄6 χρόνια στο γιο μου ακόμα και ο τρόπος θηλασμου πιστευω οτι και για τα ζώα εχουν γίνει αλλαγές ποσο περισσοτερο μετά από 10 έτη .

Ναι ήτε είναι κορίτσι ήτε είναι αγόρι . Το μόνο που θα κάνω αυτή τη φορά είναι μία επαφή ή γέννα για να κρατήσω απόγονο και τίποτα άλλο . Σου είπα εξάλου εδώ είναι δύσκολα να βρείς τέρι .Οσο για τις γέννες που σου έλεγα εμενα μου τα έλεγαν πριν 10 χρόνια αν σκεφτείς οτι αυτά που ίσχυαν στην κόρη μου σαν μωρό είχαν αλλάξει μετά απο΄6 χρόνια στο γιο μου ακόμα και ο τρόπος θηλασμου πιστευω οτι και για τα ζώα εχουν γίνει αλλαγές ποσο περισσοτερο μετά από 10 έτη .
Α ΟΚ,ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι σκεφτοσουν να κανεις και με την επομενη γατουλα σου τρεις γεννες.Αν ειναι για μια γεννα μονο και με καθαροαιμο ζωακι υγιες,ενταξει.Θα σε εχω υποψιν μου,απλα αν θελεις καποιο σιγουρα στειλε μου ενα ΡΜ να το συζητησουμε και να το συμφωνησουμε ισως γιατι ειναι πολλοι που περιμενουν και δυο ειναι "κλεισμενα" ηδη,δεν θα τα δωσω αλλου.

οκ.Κάλυμνο είσαι για δουλεια;

Ναι διοριστηκα εδω.:)

Καθηγήτρια υποθέτω.Εγώ ήμουν Λήμνο 2 χρόνια

Α ναι;Ναι καθηγητρια Αγγλικων ειμαι.Χαρηκα συναδελφε!:)

Συγχαριτήρια εγώ εχω 19 μήνες και περιμένω για το 24μηνο να διοριστώ στα 34.Όμορφη η Κάλυμνος; Εγώ έχω κόλημα με τα νησιά.Τα λατρεύω.Το μονο τους πρόβλημα ειναι οι γιατροι όλων των ειδικοτήτων.Καληνυχτίζω όποτε μπορείς τηλεφωνησέ μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back