ria23
Διάσημο μέλος
Όλα εν καιρώ! Εγώ είμαι αισιόδοξη! Πιστέυω οτι και δουλίτσα θα βρω που θα μπορώ να συντηρούμε κάθε μήνα μέχρι να βρώ κάτι καλύτερο και αν με το καλό κάνει το Μοιράκι παραπάνω μωράκια θα μπορέσω να πάρω ένα. Αλλά ένα ένα με την σειρά όλα! Να έρθω πρώτα και όλα κανονίζονται!![]()
αντε χρυσο μου σε περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
αντε χρυσο μου σε περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
Λοιπόν όταν αγοράσω εισητήριο θα σας το πω και θ'ανοίξω καινούριο θέμα να κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση μαζί!! Θα είναι στο κάτω κάτω το προσωρινό "αντιο" προς όλους σας (και θα μου λείψετε
) γιατί όταν έρθω ελλάδα μέχρι να εγκατασταθώ στο δικό μου το σπίτι δεν θα έχω ιντερνετ. Μόνο αραιά και που θα λέω ένα γεια απο κάνα σπίτι φίλου με ιντερνετ! Αλλά φυσικά έχετε το κινητό μου διάφοροι και όσοι δεν το έχετε πείτε μου να σας το δώσω, και θα μπορούμε να τα λέμε!!! Ειδικά αν είμαι εγώ στην πόλη σας η εσεις στην δικιά μου!!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Λοιπόν όταν αγοράσω εισητήριο θα σας το πω και θ'ανοίξω καινούριο θέμα να κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση μαζί!! Θα είναι στο κάτω κάτω το προσωρινό "αντιο" προς όλους σας (και θα μου λείψετε) γιατί όταν έρθω ελλάδα μέχρι να εγκατασταθώ στο δικό μου το σπίτι δεν θα έχω ιντερνετ. Μόνο αραιά και που θα λέω ένα γεια απο κάνα σπίτι φίλου με ιντερνετ! Αλλά φυσικά έχετε το κινητό μου διάφοροι και όσοι δεν το έχετε πείτε μου να σας το δώσω, και θα μπορούμε να τα λέμε!!! Ειδικά αν είμαι εγώ στην πόλη σας η εσεις στην δικιά μου!!!
![]()
καλε ναι θα μετραμε ολοι μαζι τις μερες..και δεν το συζητω επειδη θα εχεις μια Α στερηση απο το mycats θα σε περνουμε καθε μερα τηλ με βαρδιες μολις ερθεις...να μην βγεις απο το κλιμα........

aalyah
Διάσημο μέλος
καλε ναι θα μετραμε ολοι μαζι τις μερες..και δεν το συζητω επειδη θα εχεις μια Α στερηση απο το mycats θα σε περνουμε καθε μερα τηλ με βαρδιες μολις ερθεις...να μην βγεις απο το κλιμα........![]()
Έεεετσι μπράβο!! Θα μου λέτε και όοοοολα τα νέα ε!!! Να μην χάσω τιπτις!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Κατσε να μετακομισεις,να δεις πως πανε τα πραγματα και βλεπεις.
Σλιθ ουαου,ξερεις τον Γκαι Ριτσι;;;;;;;;;;;;;;;

aalyah
Διάσημο μέλος
A Θενια ποσο καιρο δεν θα εχεις ιντερνετι;Καλε κανονιστε να ερθετε...Μην αγχωνεσαι,εχεις ζητησει τα μισα μωρα του φορουμ καλε!Κατσε να μετακομισεις,να δεις πως πανε τα πραγματα και βλεπεις.
Σλιθ ουαου,ξερεις τον Γκαι Ριτσι;;;;;;;;;;;;;;;![]()
Καλέ μόνο τα ραισόπουλα και τα σοκολατάκια σου. Μ'αρεσουν και τα βιρμανάκια αλλά αυτό θα έρθει αργότερα....και αν έρθει. Μέχρι τότε μπορεί να έχουν κανει κατάληψη στο σπίτι άλλα γατούνια.

Ε ενταξει....και μερικά ημίαιμα απο τα χαρίζονται έχω σταμπάρει
.....αλλά ακόμα δεν έχω κάνει καμια κίνηση και δεν έχω πει οτι θέλω κάποιο (εκτος απο την Ιριδα φυσικα) άρα δεν μπορειτε να πείτε κατι!! 
Στα "χαρίζονται" θα είμαι αμείλικτη. Οταν είμαι ελλάδα ετσι και μου γυαλίσει κάποιο....το τσίμπησα με την μια!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Ο Χριστος πια...Θα γινεται το γατομανι σπιτι σου!![]()
Ε....ναι!

Το ξέρω. Αλλά επειδή θα μένω μόνη μου....και το σπίτι είναι σχετικά οκ (απο μέγεθος) και είναι και δικό μου....ε γιατί όχι? Οσα μπορώ να φροντίζω θα τα πάρω. Δεν θα το παρακάνουμε φυσικά αλλά όσα με παίρνει και θέλω θα τα πάρω.

Παρεπιπτόντως μάλλον για κανα διμηνο δεν θα έχω ιντερνετ μωρε...

moukelis
Επιφανές μέλος
Sticky&Sweet
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Sticky&Sweet
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Sticky&Sweet
Νεοφερμένο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Εννουσα για την αναμονη εδω!!μου φενεσαι λιγο επιθετικη αλλα τεσπα.καλο σας βραδυ
Η moukelis δεν είναι καθόλου επιθετική. Καθε άλλο προσπαθεί να σου δώσει κάποιες συμβουλές για την υγεία της γατούλας σου. Καταλαβαίνω την λαχτάρα σου να έχεις μωράκια μέσα στο σπίτι αλλά εισαι γι'αυτο διατεθιμενος/διατεθιμένη να κινδυνέψει η υγεία της γατας σου? Θα έπρεπε ίσως να το σκεφτείς σοβαρότερα. Και αν στην τελική έχεις τόσο μεράκι για μωρό σιαμεζάκι μπορείς απλά να στειρώσεις την γάτα σου και να πάρεις και ένα μωράκι σιαμεζάκι ώστε να κάνει παρέα στην γατούλα σου! Μην παρεξηγείς αυτά που διαβάζεις απο ενδιαφέρον και μόνο σου δίνουμε κάποιες συμβουλές.
aalyah
Διάσημο μέλος
Πολυς καιρος...Στο ενδιαμεσο πρεπει να μας ερθετε οπως και δηποτε!
Θα το φροντίσουμε!!

Sticky&Sweet
Νεοφερμένο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
δεν αντιλεγω...βλεπεις το νετ ειναι πολυ απροσωπο κ δν μπορεις να καταλαβεις με εθκολια με τη διαθεση ομιλει α αλλος..ζητω συγνωμη
Ναι συμβαίνει αυτο κάποιες φορές. Δεν πειράζει. Σκέψου πάντως σοβαρά την λύση να στειρώσεις την γατούλα σου και απλά να πάρεις ένα άλλο γατάκι. Το οτι δυο γατιά είναι μητέρα και παιδί δεν σημαίνει οτι θα συμπαθήσουν το ένα το άλλο περισσοτερο απ'οτι αν δεν έχουν συγγένεια. Ολα έχει να κάνει με τον χαρακτηρα. Σκέψου το.

Sticky&Sweet
Νεοφερμένο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
To γνωριζω απολυτα...εχει υπαρξει συμβιωση και γνωριζω.Θα κανω υπομονη μια εβδομαδα μπας και γινει αλλιως θα μπω στην διαδικασια να αγορασω απο πετ τσοπ γατακι αν και δν το προτιμω, θα προτιμουσα απο μελος εδω
Θα σου συνιστούσα να αποφύγεις γατάκι απο πετ σοπ. Υπάρχουν πολλά σχετικά άρθρα το φόρουμ και μπορείς να ενημερωθείς. Αν πάρεις γατάκι απο εκεί πέρα του οτι ενισχύεις αυτό το έντονο και ανεξέλεγκτο εμπόριο ζώων, δεν ξέρεις ποτέ αν το γατάκι που θα πάρεις θα είναι καθαρόαιμο η ημίαιμο (πιθανόν να ακριβοπληρώσεις ένα ημίαιμο για καθαρόαιμο) όπως επίσης δεν γνωρίζεις ποτέ τι αρρώστιες κουβαλάνε. Σου συνηστώ να διαβάσεις σχετικά άρθρα τα οποία υπάρχουν στο φόρουμ.
Προσωπικά θα σου πρότεινα να βάλεις μια αγγελία εδώ στα "ζητούνται" και θα βρεις σύντομα κάτι που θα σ'αρεσει. Και επίσης να ψάχνεις στα "χαρίζονται". Υπ'αρχουν τοσα πολλά γατάκια που χαρίζονται που αν περιμένεις λίγο θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις.
Αλλά άρχισε να σκεφτεσαι σοβαρά την στείρωση της γατούλας σου γιατί αυτό προέχει. Και μωράκι μπορείς να βρεις όποτε θέλεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool