Σιαμ-maniacs; :D

Για αυτο δν θελω απο πετ τσοπ ..ειμαι πολυ ενημερωμενος για αρκετα θεματα περι των ζωων..Θα περιμενω λιγες μερες μπας και εμφανιστει γαμπρος αν οχι την στειρωνω και ψαχνω στις αγγελειες εδω...Το προτιμω:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για αυτο δν θελω απο πετ τσοπ ..ειμαι πολυ ενημερωμενος για αρκετα θεματα περι των ζωων..Θα περιμενω λιγες μερες μπας και εμφανιστει γαμπρος αν οχι την στειρωνω και ψαχνω στις αγγελειες εδω...Το προτιμω:P

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Ανοιξες θέμα ζητώντας αρσενικό? Ισως βρεθεί κάτι. Κάνε λίγο υπομονή αλλά συγχρόνως προετοιμάσου και για την στείρωση. Και όπως είπα και πριν γατάκι θα βρεις σίγουρα αν στειρώσεις τελικά την δικιά σου. Σιγουρότατα!! Χαρίζονται ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολλα γατιά! Καποια λίγων μηνων κάποια έστω και λίγο μεγαλύτερα. Κατι θα βρεις να σου αρέσει! :) Υπομονή λίγο να έχεις. Βαλτα ενα ενα στην σειρα. Πρώτα προέχει η κούκλα σου. Μετά αν δεν καταφέρεις να την ζευγαρώσεις την στειρώνεις και αρχίζεις και κοιτάς για μωρά.

Σε καληνυχτώ και σου έυχομαι καλη επιτυχία. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν όταν αγοράσω εισητήριο θα σας το πω και θ'ανοίξω καινούριο θέμα να κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση μαζί!! Θα είναι στο κάτω κάτω το προσωρινό "αντιο" προς όλους σας (και θα μου λείψετε :/:) γιατί όταν έρθω ελλάδα μέχρι να εγκατασταθώ στο δικό μου το σπίτι δεν θα έχω ιντερνετ. Μόνο αραιά και που θα λέω ένα γεια απο κάνα σπίτι φίλου με ιντερνετ! Αλλά φυσικά έχετε το κινητό μου διάφοροι και όσοι δεν το έχετε πείτε μου να σας το δώσω, και θα μπορούμε να τα λέμε!!! Ειδικά αν είμαι εγώ στην πόλη σας η εσεις στην δικιά μου!!! :D

Καλώς ήρθες και να σου πω βέβαια πως είναι μια κούκλα η γατούλα σου!!! να την χαίρεσαι!!!

Thnx...:):PΤωρα κοιμαται κολλιτα μου

Ναι φυσικα!ανυπομονω να γεννηση κ να γεμισει το σπιτακι μου απο γατακια κ να χοροπιδανε!!!πω πω τρελαινομαι

Θελω κι'εγω ενα γατακι αμα βρεις τελικα και ζευγαρωσει,δεν με απασχολει το οικονομικο,κοριτσακι θελω και αμα ειναι θα το βγαλω Λουρδη χεχε χαυδευτικα Λολα.

Δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να σου επιτεθω,ευχαριστω Θενια μου για τη διευκρινιση,απλα δε μπορεις να φανταστεις τι εχουμε "ακουσει" εδω μεσα...Απο αγγελιες "ζητω γαμπρο φουντωτο" για να ζευγαρωσουν ημιαιμο γατακι με αλλο ημιαιμο γατακι(που δε τους ενοιαζε για εξετασεις,αν ειναι υγιες,ή ότι απλα θα γεννιοταν ημιαιμα γατουλακια σαν ολα αυτα τα πανεμορφα στις αγγελιες),μεχρι "θελω να με κανει η γατουλα μου παππου" και την ειχε τρια χρονια αστειρωτη τη γατουλα να υποφερει...Δεν ξερω τις προθεσεις καθενος και προσπαθω να καταλαβω τι ψαχνει και να του πω τη γνωμη μου,στα τυφλα οπως καταλαβες,γιατι οπως ειπες η επικοινωννια ειναι απροσωπη.
Αν σου αρεσει ο χαρακτηρας των σιαμ,θα σου ελεγα να παρεις μια γατουλα στην ηλικια της δικης σου.Θα ταιριαξουν πιο ευκολα,και θα εχει δειξει χαρακτηρα,σε αντιθεση με ενα μικρουλι που δεν ξερεις πως θα διομορφωθει.:)

Thnx...:):PΤωρα κοιμαται κολλιτα μου
Κουκλα η δικια σου!!!
Θελω κι'εγω ενα γατακι αμα βρεις τελικα και ζευγαρωσει,δεν με απασχολει το οικονομικο,κοριτσακι θελω και αμα ειναι θα το βγαλω Λουρδη χεχε χαυδευτικα Λολα.
της εβγαλες και ονοματακι βλεπω..:lol::lol::lol:

Γεια σας..μολισ γυρισα απο δουλεια!!!Δν μπορω να καταλαβω γιατι πουλανε τα ζωα..Αμα θα ζευγαρωση η δικια μου θα τα χαριζω τα μικρα της με το μονο που θα θελω να ξερω τι κανουν ανα διαστηματα

Κοιτα,ειναι πως το βλεπει κανεις...Κι εγω τα δικα μας θα τα χαρισω.
Ερωτηση προς σιαμεζομανεις: Η Μόιρα τις τελευταιες δυο εβδομαδες μεγαλωσε...θεαματικα!Εγιναν πιο λεπτα τα χαρακτηριστικα της,και μακρυναν τα ποδια της,μεταμορφωθηκε κυριολεκτικα.Ετσι αποτομα και σε σταδια μεγαλωνουν τα σιαμ;Με τον Σειριο εγινε σιγα σιγα και σθυνηθισα,η Μόιρα φαινεται πολυ εντονα οτι αλλαξε!

Απο οτι εχω διαβασει ειναι φυσιολογικο.Εμενα η δικια μου ειχε πολυ λεπτα χαρακτηριστικα μικρι δν μεγαλωσε πολυ , παλι μια σταλια ειναι αλλα εγινε πιο μμμ χοντροκομενη με δυο αφελεστατα ματαταρες

Πως την απεκτησες τη γατουλα σου;
Εμενα εχει κοντη ουριτσα και σπαστη,και διαβασα οτι ειναι πιο στρουμπουλες και κοντουλες οι σιαμ που ειναι ετσι.Αλλα ξαφνικα μεσα σε δυο βδομαδες εχει γινει αγνωριστη!

Περναγα απο ενα πετ-τσοπ και την ειδα, την λατρεψα και την πηρα απο το αχουρι..Και απο τοτε δν εχουμε αποχωριστει...Βασικα υπαρχει τριων ειδων σιαμ...εμενα ειναι κλασικι μικροσωμι , με σπαστι ουριτσα , γεματουλα και φωνακλου!!!!Για ολα εχει απαντηση

Δώρα αν εγώ αποκτήσω σοκολατάκι θέλω και εγώ ένα από αυτά τα γεματούλικα ε! Δεν μ'αρέσουν τα λεπτεπίλεπτα εμένα. Αν το γατί δεν μοιάζει με μπιφτέκι εμένα δεν μου λέει κάτι....:lol::lol::lol:

Τι τρια ειδη εννοεις;:hmm:
Ναι ναι Θενια μου αν το παρεις εσυ αποφαση θα σου δωσουμε φωτοτυπια της Μόιρας που ήταν το πιο στρουμπουλο μωρο!

Δώρα αν εγώ αποκτήσω σοκολατάκι θέλω και εγώ ένα από αυτά τα γεματούλικα ε! Δεν μ'αρέσουν τα λεπτεπίλεπτα εμένα. Αν το γατί δεν μοιάζει με μπιφτέκι εμένα δεν μου λέει κάτι....:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
τι εγινε θενια μου ποσα ειπαμε θα παρεις??????????:redface::redface::redface::redface:

Η Θενια θα το κανει μιξ γκριλ,ενα μπιφτεκι,εναν κιοφτε,και δυο σοκολατακια για επιδορπιο!:lol:

Μηπως εννοεις δυο ποικιλιες την κλασσικη και την αμερικανικη;Τριτη δεν γνωριζω να υπαρχει...

Η Θενια θα το κανει μιξ γκριλ,ενα μπιφτεκι,εναν κιοφτε,και δυο σοκολατακια για επιδορπιο!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι τρια ειδη εννοεις;:hmm:
Ναι ναι Θενια μου αν το παρεις εσυ αποφαση θα σου δωσουμε φωτοτυπια της Μόιρας που ήταν το πιο στρουμπουλο μωρο!

Ωραία!! :)

:lol::lol::lol::lol::lol:
τι εγινε θενια μου ποσα ειπαμε θα παρεις??????????:redface::redface::redface::redface:

Φτάσαμε τα 48 και συνεχίζουμε....:lol::lol::lol::lol::lol:

29 γατασκευαστες γατιων συνιστουν Θενια.Αυτοι ξερουν.
Σημερα εχω ρεντα,λετε να γραψω ποστ που εχω καιρο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back