moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Και εκμετάλλευση!!!Κοιτα,εξαρταται απο τους γονεις,το χρωμα,αν εχει χαρτια,αν ειναι εμβολιασμενο,ηλικια...Τα αδερφακια της Μοιρας ηταν ολα seal point,η κοπελα τα εδωσε αποπαρασιτωμενα εσωτερικα και εξωτερικα,ξερουμε ολο το γενεαλογικο τους δεντρο(για ασθενειες κτλ)και πολυ καλα μορφολογικα(ενα μαλιστα το πηρε μια Αγγλιδα που ειχε εκτροφειο πιο παλια),γυρω στα 100 ευρω.Και βεβαια χαλαλι του γιατι ειναι ο γατουλης σου,αλλα αυτο ειναι σκετη κλοπη!
Και του ιδιοκτήτη..και του ζώου!!
(Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά....ΑΠΑΠΑ!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
Θα ανεβασω φωτογραφια να το δειτε κιολας!
να σου ζησει το γατακι σου Μανο
κατ' αρχην και εγω καπος ετσι την επαθα με τον δικο μου σιαμεζουλη, περνουσα εξω απο ενα πετ σοπ και αμεσως τον ερωτευτηκα και αφησα και εγω λογαριασμουν ανεξοφλητους για να τον αγορασω
χαλαλι τους ομως
moukelis
Επιφανές μέλος
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
180;;;;;;;;;;;;;;;;;Ρε παιδια,τι τιμες ειναι αυτες...Ελεος πια,να το παρεις με τα χαρτια του το ζωακι,με το πρωτο του εμβολιο,αποπαρασιτωμενο κτλ. να πω οτι δικαιολογειται το ποσο.Αλλα χωρις χαρτια,εμβολια κτλ για μενα ειναι ανηκουστο!Και δεν το λεω για τα χρηματα,το λεω επειδη τα πουλανε σαν ενα κομματι κρεας!Ολα για το κερδος;Καλησπερα σε ολες τις σιαμεζομαμαδες . Δωρα ο αδερφος μου εδωσε 180 και τον πηρε απο σπιτι χωρις χαρτια.Τα ζουζουνακια σου τι κανουν;Μανο καλως ηρθες στο κλαμπ.Θα σε τρελανει ο σιαμεζος σου .Τα ματακια συνηθως καθως μεγαλωνουν ανοιγουν .Αλλαγη προς το σκουρο μπορει να γινει κατα την εφηβια του γατουλι σου.Καλο παντως ειναι να μαθεις αν μπορεις το ιστορικο του γατουλι σου
Καλα ειναι τα μικρα μου,εβαλα πριν μερικες μερες νεες φωτο τους.Αυτη τη στιγμη ειναι και τα δυο πανω στα ποδια μου και χουζουρευουν.

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εκτος αν θες κάποιο ημιαιμακι τελικα,υπαρχει και η Ρόζα,που ειναι ημιαιμη σιαμ,την εχεις δει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι αδεσποτος εγω τον ταίζω μαζι με καμια 10αρια αλλα γατακια .Την εχω τη συνηθεια αυτη.Στη Θεσσαλονικη κουβαλουσα στην τσαντα μου κονσερβες και κροκετες για τα γατακια του δρομου οπου εβρισκα.Εχοντας ζησει το μεγαλειο των σιαμεζων θελω να το ξαναζησω μαζι με τα πιτσιρικια μου . κανω υπομονη για το σοκολατι αλλα και γιατι ξερω απο που θα το παρω και ποιος θα το εχει φροντισει οπως ηξερα καιγια τη Ζινα μου.

Τοτε καλη υπομονη...Λες να παμε ολες οταν γνωρισει τον Σιμπα και να την ενθαρρυνουμε για να δεσει το γλυκο;

Ενα αγχος για το ζευγαρωμα το εχω να σου πω την αληθεια...Οχι οτι δεν θα κατσει,αλλα μηπως δεν μεινει εγκυος.Θα μου πεις,προβληματα που'χει ο κοσμος...

ria23
Διάσημο μέλος
Τοτε καλη υπομονη...Λες να παμε ολες οταν γνωρισει τον Σιμπα και να την ενθαρρυνουμε για να δεσει το γλυκο;
Ενα αγχος για το ζευγαρωμα το εχω να σου πω την αληθεια...Οχι οτι δεν θα κατσει,αλλα μηπως δεν μεινει εγκυος.Θα μου πεις,προβληματα που'χει ο κοσμος...![]()

αμα δεσει το γλυκο θα σου στειλουμε τηγανητες δωρακι !!!!!το κανουν στο χωριο μου οταν μενει καποια εγκυος για να βγει γλυκο το μωρακι!!!!βεβαια με τη μοιρα και τον σιμπα θα βγουν σιροπιαστα τα σοκολατακια!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Καλε ναι στειλτε στειλτε!Για τα μωρα το λεω,οχι για μενα...Στα μωρα επισης θα βοηθουσαν κρεπες με μερεντα,λουκουμαδες,και μπακλαβας.Για τα μωρα θα το κανω,θα θυσιαστω και θα τα φαω ολα...
εφτιαξα σημερα και τζιζκεικ να στειλω???????

για τα μωρα ρωταω!!!!!!!

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Θα σου πω κατι αλλα να μεινει μεταξυ μας χα χα.Οταν ζευγαρωσε η Ζινα πρωτη φορα ηταν 10 μηνων.Ολο το χρονικο αυτο διαστημα που την ειχα εβλεπε εμενα με τον Γιωργο καταλαβαινεις τι εβλεπε .Οταν ηρθε η πολυποθητη ωρα γι΄'αυτη πηγαινε ο γατος απο επανω να την πιασει απο το σβερκο και αυτη γυρνουσε ανασκελα. Γιατι αραγε. Αυτο γινοταν ολη την πρωτη ημερα.Το βλεπει η μαμα μου και παραξενευεται.Γιατι η γατουλα το κανει αυτο.Οποτε το βραδυ αρχιζει η μαμα μου να φωναζει.Ντινα τι βλεπει η γατα σου στο σπιτι; Δεν ντρεπεσε μπροστα στο γατι; και αλλα πολλα να μη στα λεω.Την επομενη Ζινα και Φρεντυ τα βρηκαν πως γινονταν τα πραγματα και τα ειδαμε ολα για 3 ημερες Να ξερεις οτι μολις το θηλυκο συλλαβει αυτοματα σταματα την πραξη.Η φυση προνοει για τα παντα

εμας δεν μπαινει στο υπνοδωματιο!!!!!!!!!
ευτυχως!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool