Σιαμ-maniacs; :D

Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα;

https://images.google.gr/imgres?imgu...nt=firefox-a&rls=org.mozilla:el:official&sa=N

Και blue tabby point της αρέσουν πολύ. Απλά να μην μοιάζει με Βιρμανάκι. Θέλει την οριενταλίστικη Μπαλινέζα. Την αδυνατούλα με λίγο τρίχωμα και φουντωτή ουρά. Κοίταξε και πές μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουν εδω ενα μπλε αγορακι,αλλα δε θα ειναι πολυ μωρο,ασε που μαλλον θα τον εχουν δωσει...Ριξτε μια ματια κι εδω.Δεν εχουν βαλει ακομα φωτο απο τα μωρα,κρινοντας απο τους γονεις μαλλον θα ειναι σκουρα,αλλα δεν ξερω αν εχουν καποιο αλλο χρωμα στη γραμμη τους.Μπορειτε να στειλετε ενα μειλ να τους ρωτησετε.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισης μπορειτε να στειλετε κι εδω,εδω κι εδω.

Εχουν εδω ενα μπλε αγορακι,αλλα δε θα ειναι πολυ μωρο,ασε που μαλλον θα τον εχουν δωσει...Ριξτε μια ματια κι εδω.Δεν εχουν βαλει ακομα φωτο απο τα μωρα,κρινοντας απο τους γονεις μαλλον θα ειναι σκουρα,αλλα δεν ξερω αν εχουν καποιο αλλο χρωμα στη γραμμη τους.Μπορειτε να στειλετε ενα μειλ να τους ρωτησετε.:)

Στείλαμε μήνυμα στο δεύτερο λινκ που μας έδωσες. Περιμένουμε απάντηση:cool::cool:

Επισης μπορειτε να στειλετε κι εδω,εδω κι εδω.

Στείλαμε σε όλα βασικά το ίδιο μήνυμα. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα απαντήσει.. :rolleyes::rolleyes:

Αντε να δουμε,να μας πειτε νεα!

Αντε να δουμε,να μας πειτε νεα!

Ναι μακάρι.. άσε τα έχω ερωτευτεί κάργα κι εγώ τα Μπαλινέζικα.. Τόσες φωτογραφίες που είδαμε σήμερα.. Μου λέει να πάρει ένα αρσενικό κι εγώ ένα θηλυκό!! ΑΑΑΑΑΑ.. Της λες όχι εκείνη την στιγμή;;; Αχ Αχ Αχ!

Ενταξει εμενα μου αρεσει η ουρά τους,αλλά ειδικά τα μοντέρνα σαν αυτο που ψαχνει η φιλη σου δε μου αρεσουν καθολου.Ειναι πολυ μακροστενα για τα γουστα μου.Προτιμω πιο κοντα στη φυσιολογικη κατανομη γατες.

Αμέρικαν μπαρ το κάναμε εδώ μέσα.....μην πω ασιάτικο μπαρ καλύτερα :P

Αμέρικαν μπαρ το κάναμε εδώ μέσα.....μην πω ασιάτικο μπαρ καλύτερα :P

χαχα! αυτή είναι η ατάκα μου!!!! Μας αρέσουν τα ασιάτικααα μωρουλίνιαααα(τα γατάκια εννοώ! :P)

Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσααααα
οεο!!! :up:

Καλε μαζευτειτε εσεις!:P
Ειχαμε καμια απαντηση;

καλησπερα σιαμεζομανεις!!!!!! να κατι για ορεκτικο...ζουμπουρλουδικα μωρακια: https://www.pyramidus.co.uk/images/siamese.jpg

και κατι για κυριως πιατο: https://www.lintamacats.co.uk/images/rikku_index_350_01.jpg

και κατι για επιδορπιο:https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/66/Strathcona-Siamese-Persian-mix-cat-3730.jpg (λιγο και απο περσικο)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι ωραια που ειναι...Δε θα ειναι κριμα να μην μεινει εγκυος τελικα;Χτες μου ελεγε η Νεκταρια απο τα κουνακια,που εχει εμπειρια μεγαλη με ζευγαρωματα οτι μπορει να στρεσσαριστει,ή να μην εχει καν οιστρο τις μερες που θα μεινει με το αρσενικο.

Τι ωραια που ειναι...Δε θα ειναι κριμα να μην μεινει εγκυος τελικα;Χτες μου ελεγε η Νεκταρια απο τα κουνακια,που εχει εμπειρια μεγαλη με ζευγαρωματα οτι μπορει να στρεσσαριστει,ή να μην εχει καν οιστρο τις μερες που θα μεινει με το αρσενικο.

ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα και ο Σιμπα θα τα καταφερει και θα το ριξει το Μοιρακι:up::up::up::up: ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ:rolleyes::rolleyes:

Καλησπερα σιαμεζακια μου.Δωρακι μου αρεσε η αλλαγη στις φωτο.Για στρεσαρισμα στη Μόιρα να το θεωρεις δεδομενο αλλα την μικρουλα μας θα την αφησεις πολλες μερες οποτε θα αποκτισει οικιοτητα με το Σιμπα και πιστευω οτι θα εχει και οιστο.Ετσι κι αλλιως μου ειπες οτι οταν τη χαϊδευευς σηκωνει τον ποπουδακι τηης που σημαινει οτι φτιαχνετε.

Ναι,αλλα σταματησε να το κανει...Η γιατρος που πηγα σημερα μου ειπε οτι θα της ερθει αμα βρεθει στον ιδιο χωρο με ενεργο αρσενικο.Και η Βασιλικη ρωτησε τον δικο της γιατρο και μς ειπε οτι θα κανει η φυση τη δουλεια της,να μην ανησυχουμε τοσο πολυ οι γατομαμαδες!

Σου ειπα οτι θα την εχει μερες οΣιμπα και η φυση οντως θα κανει τη δουλεια της .Μ ην αγχωνεσε . Η γατουλα σταματησε γιατι δεν ειχε αρσενικο αυτο δεν σημενει οτι δεν ειναι ετοιμοπολεμη.Σκεψου τον εαυτο σου.Πως ειναι η διαθεση σου πανω σε αυτο οταν εισαι μονη και πως οταν ερχετε ο Δημητρης.

Ασε να μην την ανοιξουμε αυτη την κουβεντα!:lol::lol::lol:

Πονεμενη σε πιστευω κι εγω περνω μια απο τα ιδια, ας ειναι καλα η αεροπορια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back