Σιαμ-maniacs; :D

Veronika ειναι πιο σημαντικο απο οσο νομιζεις το περιβαλλον στο οποιο θα ζει το γατακι.Κι εγω στην επαρχια μενω,μαλιστα αυτη τη στιγμη βρισκομαι σε πολυ μικροτερη πολη απο οτι ο Βολος.Σε πληροφορω οτι καθε μερα βλεπω πατημενα γατακια και φολιασμενα στους δρομους.Προσφατα ενας γνωστος μου εχασε και τα δυο του γατακια,ενα απο φολα κι ενα απο αμαξι,και μαλιστα μενει σε θερετσο κι οχι μεσα στην πολη,και τα ειχε μεσα-εξω.Τελος,για μενα εχει σημασια αν το γατακι θα στειρωθει και θα εμβολιαστει,γιατι εξω μπορει να κολλησει παρα πολλες αρρωστιες.Δεν ξερω αν ολα αυτα για σενα ειναι σημαντικα και κατα ποσο,αλλα σιγουρα για αυτα θα νοιαζεται και ο ανθρωπος που θα σου δωσει γατακι και στα επισημαινουμε για να τα σκεφτεις.
Ειδες τις σιαμ που χαριζονται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και για να μας φτιαξει η μερα...
s.jpg

s2.jpg

s3.jpg

s4.jpg

s5.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μουκελης εγω σε ολη μου ειχα πανω απο 100 γατες και αρκετα αλλα ζωακια.. απο φολα μονο πριν πολλα χρονια ειχαν πεθανει 1-2 και εγινε χαμος και τα εκοψαν αυτα στην γειτονια. απο αυτοκινητο δεν μ εχει πεθανει ουτε ενα. για αυτο σου λεω οτι εισαι πολυ αρνητικη μαζι μου. μπορει να ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα δεν ειμαι ασχετη απο ζωα. και για αλλη μια φορα θα πω οτι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το γατακι θα στειρωθει και θα εμβολιαστει. ειδα οτι χαριζονται στην θεσσαλονικη καποια και καποια αλλα μεγαλης ηλικιας που θα ειναι νομιζω δυσκολο να προσαρμοστουν στο περιβαλλον, στα αλλα γατακια και στο σκυλακι μ:P

νιαρ τα περισσοτερα οσα μπορω αλλα ειναι μεγαλο το κοστος.. θα ανεβασω καποιες φοτο στη gallery για να δειτε την καλοπεραση τους:P

Δεν ειναι κανεις αρνητικος μαζι σου,εσυ ειπες μονη σου οτι το θεωρεις καταπιεση να ειναι ενα ζωακι μεσα στο σπιτι(αρα ολοι εμεις τα καταπιεζουμε) και σου εδειξα την αντιθετη αποψη.Τωρα απο εκει και περα αν θες τη συμμεριζεσαι,αν δεν θες οχι.Δεν ειναι θεμα δικο μου,αλλα αυτου που θα σου δωσει το γατακι,εγω μιλαω για τα δικα μου γατακια και τι προϋποθεσεις θα εθετα εγω για να τα δωσω.Οσο για των αριθμο των γατων που ειχες,δε νομιζω οτι εθιξε κανεις αν εισαι ασχετη ή οχι,κουβεντα κανουμε,αν θεωρεις οτι θιγεσαι,δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.
Οι γατουλες που ανεφερες αν μιλαμε για τις ιδιες ειναι στην Αθηνα.Και ρωτησα επειδη κι εμενα ενδιαφερεται καποιος γνωστος μου για μια απο αυτες αν ειναι ηρεμες και φαινονται προσαρμοσιμες,και μου απαντησαν θετικα.Οποτε αφου ψαχνετε σιαμ αυτη ειναι η ευκαιρια σας.

εγω ειπα οτι μου φαινεται σαν καταπιεση, γ εμενα, γτ εχω συνηθησει τις γατες ελευθερες. ηταν η απαντηση μου σε αυτο που μου ειπες ?εσυ?(η ζηνα το ειπε τλκ:P) για την γατα σε γκαρσονιερα, ο λογος που δεν μπορω να συμμεριστω την αποψη αυτή. δεν ειπα οτι εσεις τις καταπιεζετε, ειναι αποψη σας να θελετε να τις εχετε μονιμα μεσα.. και εξηγησα και γιατι το πιστευω και γιατι για εμενα δεν ειναι επικινδυνα εξω για μια γατα.. οσο για τις σιαμ σημερα φευγω οποτε δεν προλαβαινω να το ψαξω.. οταν γυρισω θα το ξανασκεφτω.

(οι γατουλες μου σχεδον ολες βρισκονται στη gallery;))

siamesekitten.jpg

siamese_kitten.jpg

siamese_in_flowers.jpg

siamese.jpg

Ευχηθειτε τα μας!:D
siamese-0018.jpg

moorkook.jpg

index_siamese_kittens_photo_01.jpg

index_Ying_Ling1.jpg

cats2.jpg

Ενας μπλε κουκλος:
genesi.jpg

Κι ενα καραμελενιο μωρο:
Pongo_Dec05.jpg

Συνημμένα

• 8-siamese.jpg
    8-siamese.jpg
    83,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 12-Siamese_2.jpg
    12-Siamese_2.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 24
Κανένας γαμπρός διαθέσιμος ?????

Καλησπέρα σε όλους σας,

Έχω μια ωραιότατη βασιλική σιάμ ( η Σούλα ) και είμαστε στη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ψάχνουμε γαμπρό! Έχουμε κανένα ενδιαφερόμενο???? Όποιος ενδιαφέρεται ας μας στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.

Καλησπερα!
Εχετε κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις;Ποσο ειναι η μικρη σας;Αληθεια,ειναι σε οιστρο;Κανει πολυ φασαρια;Γιατι η δικια μου καθολου,με το ζορι καταλαβαμε τον πρωτο της οιστρο.

lancelot421x413.jpg

Toston427x640.jpg

Luiza600x550.jpg

Jada640x480.jpg

Shadow600x516.jpg

Φτιαξε με Δωρα φτιάξε με. Το Σάββατο θα ειμαι Βόλο εσυ που; Ετοιμάζουμε βαλιτσες τώρα; Δευτέρα ή Τρίτη φεύγεις από Κάλυμνο; Μίλησα με κτηνίατρο σε παρεα και μου είπε οτι οι περισσοτερες πρώτες γέννες παιζουν στο 2-3 .Σπανια παραπανω.Οσο σε οτι αφορα τις καταπιεσμενες γατουλες ας μην ξεχνάμε οτι οι ρατσας απο μονες τους ζητουν το σπιτικο και οχι το ξεπορτισμα. Στη ζωη μου σαν οικογενεια ειχαμε 6 σιαμεζες.Μονο ο Ζακουλης που ειναι κοπρουλης κατα το ημισυ ξεπορτιζει γιατι ειναι στο αιμα του . Δοξα το θεο να λες veronika που δεν ετυχε κατι στις γατουλες σου .Εμενα 2 τις εκλεψαν μεσα απο την αυλη αλλα δυστυχως μονο την 1 βρηκαμε . Περασαν 4 χρονια και η μαμα μου σημερα εκλεγε για τον φρεντακο μας που ηταν διασταυρωση Βιρμανιας με Σιαμ .

Σε φτιαχνω,σε φτιαχνω.Σαββατο θα ειμαι Βολο,αυριο βραδυ φευγουμε,αν μας το επιτρεψουν τα μποφορ.Ετοιμασαμε βαλιτσες,κατεβασαμε τις γατοφορους απο το παταρι και...νομιζω οτι ειμαστε στις αρχες οιστρου!:up:

Καλησπέρα και από μένα, δεν έχω Σιαμ αλλά είμαι φαν τους:) φιλάκια σε όλα τα κουκλιά του θέματος.
Θέλω να ενημερώσω ότι οι 6πλεον Σιαμ της κυρίας που πέθανε (η μία υιοθετήθηκε από την Εμμα και πήγε σε φίλο της στο Ναύπλιο), είναι μαθημενες αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, σε ανοιχτό χώρο δεν θα τα καταφέρουν. Είναι γάτες για αγκαλιές και χαδάκια εντός σπιτιού, ακόμα και αν το σπίτι είναι γκαρσονιέρα:up: αυτά τα πλασματάκια θα είναι τρισευτυχισμένα. Σε καμμιά περίπτωση εκτός σπιτιού:)

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Έχω ξαναβάλει αγγελία στο forum. Έχω μια βασιλική σιάμ και όσο περνάει ο καιρός ζητάμε όλο και περισσότερο να έρθουμε σε γάμο κοινωνία με κάποιο γατούλι! Μήπως υπάρχει κανείς διαθέσιμος στο forum ???? Mε μεγάλη μας τιμή θα χαρούμε να μας στείλετε προσωπικό μύνημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back