moukelis
Επιφανές μέλος
Χμ...Η μαμα σου που θελει περσακι με γαλανα ματια δε το σκεφτεται για σιαμ ε;Τσ τσ τσ τι κουκλος
θελω κι'εγω
ματαρες![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Δες και στους calico maniacs.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω να σας ανακοινωσω οτι το παιδι μου εβγαλε κι εμενα και τον μπαμπα του ασπροπροσωπους...!!! Η πονηρη συνεχεια εντος του θεματος της Μοϊρας.....!!!

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Χμ...Η μαμα σου που θελει περσακι με γαλανα ματια δε το σκεφτεται για σιαμ ε;![]()
Ειπα εγω οχι ποτε

επισης ποτε δεν ξερεις

εχω πολλα στο κεφαλι μου

σιγα σιγα και ολα θα γινουν

ιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιχιχι

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σιμπα θεέ πάρε την ΠΑΕΕπειδη ακουω διαφορα για τον γιο μου....Εχω να σας ανακοινωσω οτι το παιδι μου εβγαλε κι εμενα και τον μπαμπα του ασπροπροσωπους...!!! Η πονηρη συνεχεια εντος του θεματος της Μοϊρας.....!!!

και είναι 7 μπορεί να ειναι προφητική αυτή η φωτογραφία
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιμπα θεέ πάρε την ΠΑΕ
αυτά είναι τα ΣιμποΜοιράκια;![]()
![]()

Καλα δεν μπορεις να φανταστεις τι γελειο ριξαμε με τη μαμα....!!
Μονο που δεν πεσαμε στα πατωματα να γελαμε...
Κορυφαιο..... Εγραψες για αλλη μια φορα Ελενα μου...!!

(Ακομα γελαω οταν το σκεφτομαι...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ξεραθήκαμε σου λέωωωωωΣιμπα θεέ πάρε την ΠΑΕ
αυτά είναι τα ΣιμποΜοιράκια;![]()
![]()

Ακριβώς ακριβώς να μην λένε διάφορα για το παιδί. Τώρα εγώ σαν νονά δεν πρέπει να παρακολουθήσω την καρποφορία? Οχι πές μου. Γιατι αν όντως η νυφη είναι κ κρητικάτσι, εκει απ΄ότι ξέρω, τις κοπέλες που δεν κάνουν παιδιά, τις χωρίζουν οι άντρες τους. Οχι παίζουμε... ετσι λοιπόν θα δω κι αν δεν βγει απόγονος του βαφτησιμιού μου Σίμπα να πάρει κ το όνομά μου, θα του βάλω λόγια να την χωρίσειΟχι για να μη λένε διάφορα για το παιδί![]()
Γιατι το παιδί μας την έκανε τη δουλειά και με το παραπάνω κ με ατμόσφαιρα ρομαντική
κιόλαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Και για να σας ευχαριστησουμε για το βιντεακι και τα γλυκυτατα λογια σας για την κοπελα μας...
![]()
![]()
![]()
Καλα δεν εχω λογια

η 1 αφασια ιχιχιχι τι ωραια που παραδωθηκε στο μορφεα

2 παρακολουθει αν βγει καλο μαλλον χεχε

3 μια τρελη τρελη οικογενεια πολυ ωραια και αυτη

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Πως φαινετε η μαμα ε?Αυτη ειναι η αγαπημενη μου...
![]()
αχ απλα χαζευω τιποτα αλλο
moukelis
Επιφανές μέλος
Το ειδες το ζευγαρακι μας στο βιντεακι;
ikarus260
Νεοφερμένο μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
γεια σας παιδιά, καινούργιος στο φόρουμ αλλά και γω τρέλα με τις γάτες έχω, έχω 2 γατάκια σπίτι μου. Η φώτο του μούκελις είναι όλα τα λεφτά
Καλως ηρθες στην παρεα μας λοιπον

καλως σε βρηκαμε και μας βρηκες

ειναι τελεια εδω

θα το δεις

*D~A~D* Δημητρης Αγγελος Δ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool