Σιαμ-maniacs; :D

Κατάρχην καλη χρονια σε ολους.Δευτερον ευγε αγορι μου η Πολη παρθηκε. Τριτον Δωρακι μου εχει δεν εχει ουρα το κοριτσι μας μολις νιωσει οτι ειναι εγκυος την βαζει αναμεσα απο τα ποδια της και αν επιμενει ο γαμπρος μπορει να γινει επιθετικη . Ας μην ξεχναμε η καλυτερη μανουλα και ολο μας το βασιλειο ειναι η γατα και προφυλασει τα μικρα της αμεσως μολις τα νιωσει μεσα της. Τελευταιο μην απομακρυνθει ο Σειριος.Τα μικρα εχουν τετοιο δεσιμο απο αυτα που μου ειπες που ολη τη διαδικασια θα τη περασουν μαζι . Το εζησα και ηταν αξιοθαυμαστο . Για να φαει η Ζινουλα μου αλλαζε θεσει με τον Φρεντακο για να κρατιουνται ζεστα τα μωρα .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν κοιμαμαι καλε συμπεθερες,κανω σοκολατοπιτα,να φαω λιγη σοκολατα,γιατι δε βλεπω να κανει σοκολατακια ο πολυχρονεμενος γαμβρος με αυτο το ρυθμο!:P
Σας πειραζω μωρε,μια χαρα τα πανε τα παιδια και θα μεινει εγκυος που θα παει.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατάρχην καλη χρονια σε ολους.Δευτερον ευγε αγορι μου η Πολη παρθηκε. Τριτον Δωρακι μου εχει δεν εχει ουρα το κοριτσι μας μολις νιωσει οτι ειναι εγκυος την βαζει αναμεσα απο τα ποδια της και αν επιμενει ο γαμπρος μπορει να γινει επιθετικη . Ας μην ξεχναμε η καλυτερη μανουλα και ολο μας το βασιλειο ειναι η γατα και προφυλασει τα μικρα της αμεσως μολις τα νιωσει μεσα της. Τελευταιο μην απομακρυνθει ο Σειριος.Τα μικρα εχουν τετοιο δεσιμο απο αυτα που μου ειπες που ολη τη διαδικασια θα τη περασουν μαζι . Το εζησα και ηταν αξιοθαυμαστο . Για να φαει η Ζινουλα μου αλλαζε θεσει με τον Φρεντακο για να κρατιουνται ζεστα τα μωρα .
Σ' ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Και τι συγκινητικό ήταν αυτο που έγραψες για τη Ζηνούλα σου!!:)

Δεν κοιμαμαι καλε συμπεθερες,κανω σοκολατοπιτα,να φαω λιγη σοκολατα,γιατι δε βλεπω να κανει σοκολατακια ο πολυχρονεμενος γαμβρος με αυτο το ρυθμο!:P
Σας πειραζω μωρε,μια χαρα τα πανε τα παιδια και θα μεινει εγκυος που θα παει.:up:
Χμ χμ χμ .Το ξέρουμε πως μας πειράζεις συμπεθέρα!!! Καλώς να φάτε τη σοκολατόπιττα που ετοιμάζετε:lol::lol::lol:

ΖΗΝΑ μου το Σειριακι θελω να το παρακολουθω οσο ειναι τα μικρα μαζι μας γιατι δεν ξερω πως θα του φανει ξαφνικα η γεννα.Μερικες φορες γινεται βιαιος,και ειναι και το ενστικτο του αρσενικου τετοιο που φοβαμαι λιγακι.Αλλα οσο ειμαι εκει και τους προσεχω,θα τον αφηνω να μπεινει και να τα μυριζει.Στη γεννα θα προτιμουσα να μην ειναι μεσα,γιατι δε θελω να στρεσσαριστει η μικρη,καλυτερα να ειναι ησυχα και ηρεμα μονη της.
Συμπεθερα η σοκολατοπιτα εγινε αναρπαστη,θα σας φερω αμα φτιαξω στον ερχομο!

Ο γαμπρος δεχεται παραγγελιες;Θα ηθελα να μου σκαρωσει μερικα τετοια:
three-muskateers-siamese-t2.jpg

Ή κανα δυο απο αυτα:
68903_wallpaper280.jpg

Χμ,και σε μερικα τετοια δε θα ελεγα οχι...
2579-bigthumbnail.jpg

Κι ο καημενος ο Σιμπα μετα απο τοσες παραγγελιες θα ειναι καπως ετσι::lol:

siamese-cat-online-img115.jpg

ΖΗΝΑ μου το Σειριακι θελω να το παρακολουθω οσο ειναι τα μικρα μαζι μας γιατι δεν ξερω πως θα του φανει ξαφνικα η γεννα.Μερικες φορες γινεται βιαιος,και ειναι και το ενστικτο του αρσενικου τετοιο που φοβαμαι λιγακι.Αλλα οσο ειμαι εκει και τους προσεχω,θα τον αφηνω να μπεινει και να τα μυριζει.Στη γεννα θα προτιμουσα να μην ειναι μεσα,γιατι δε θελω να στρεσσαριστει η μικρη,καλυτερα να ειναι ησυχα και ηρεμα μονη της.
Συμπεθερα η σοκολατοπιτα εγινε αναρπαστη,θα σας φερω αμα φτιαξω στον ερχομο!
:lol::lol::lol:Ευχαριστουμε!
Οσο για το Σειριάκι καλά το λες. Δεν πρέπει να είναι παρών την ώρα της γέννας όταν θα φτάσει αυτη η στιγμή. Η γατουλα πρέπει να είναι μόνη της κ να μην αποσπάται η προσοχή της από τίποτα:)

Ο γαμπρος δεχεται παραγγελιες;Θα ηθελα να μου σκαρωσει μερικα τετοια:
three-muskateers-siamese-t2.jpg
Χμμμ τέτοια το βλέπω δυνατόν:)

Ή κανα δυο απο αυτα:
68903_wallpaper280.jpg
Και τέτοια...

:lol::lol::lol::lol:

Εγω παντως ενα εχω να πω... Το παιδι μου παρακολουθει τις συζητησεις που γινονται για εκεινον... Και αμα συνεχισετε ετσι θα του φυγει τελειως η ορεξη... Γιατι μαζι με το ηθικο θα του πεσουν και αλλα πραγματα...:P:D Και μετα σοκολατακια θα παραλαβετε απο το λαγο και οχι απο εμας...:lol:Ο Σιμπα μου ξερει πολυ καλα τι κανει... Αφου του εχει παραδωσει και ιδιαιτερα μαθηματα και ο μπαμπας του...:lol: Και συμπεθερα σε πληροφορω να σου πω οτι τον καιρο που ο γιος μου κυνηγαγε την κορουλα σου και αυτη του επαιζε την δυσκολη, μεχρι και ντοκιμαντερ με γατες τους εβαλα... Και το καμαρι σου ξερεις τι εκανε...???? Σηκωσε το κεφαλι της γυρισε το αυτι της σαν τηλεσκοπιο και αλλαξε πλευρο και ξανακοιμηθηκε.... Αντε για να μη λεμε μονο για τον Σιμπα γιατι και αυτη τον βασανισε και τον ετρεξε πολυ στις αρχες....:P:P:P :lol:

Xρονια πολλα για την ονομαστικη εορτη σας:happy:
σας ευχομαι οτι καλυτερο;)

Βασιλική μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
και από εδώ
1440x900_High_resolution_flower_art_123453.jpg

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα παιδιά και καλή χρονιά. Όταν μπορέσω θα ανέβασω και φώτο. Συγχαρητήρια για το σιτε σας είναι υπέροχο :)

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα παιδιά και καλή χρονιά. Όταν μπορέσω θα ανέβασω και φώτο. Συγχαρητήρια για το σιτε σας είναι υπέροχο :)

Ευχαριστουμε πολυ:D
ναι ειναι υπεροχοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:up:
και σε εσενα happy ''νιαου'' year:P:happy:

Μαμα του γαμπρου χρονια πολλα και πολυχρονη . Πες μας αληθεια ποσο μεγαλος ειναι ο ερωτας.

Βασιλική μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
και από εδώ
1440x900_High_resolution_flower_art_123453.jpg
Ελενά μου τωρα το ειδα....! Σ'ευχαριστω παρα πολυ...!!:) Και για τις ευχες και για τα λουλουδια...:inlove: Ειναι υπεροχα!!!Να εισαι καλα!

Μαμα του γαμπρου χρονια πολλα και πολυχρονη . Πες μας αληθεια ποσο μεγαλος ειναι ο ερωτας.
Ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας και εσεις να εχετε Καλη Χρονια γεματη υγεια και ευτυχια!!:D
Ο ερωτας ειναι μεγαλος...:inlove: Η Μοϊρουλα ακομα ζηταει και εχει οιστρο...Κανουν γλυκες μεταξυ τους, ειναι και τα δυο μαζι και οπου παει το ενα παει και το αλλο...:) Τις υπολοιπες ωρες δεν ξερω τι κανουν.. Τους αφηνω πολλες ωρες μονα τους για ειναι ησυχα,γιατι τις ωρες που ειμαι εδω δεν κανουν κατι... Μια φορα μονο τους πετυχα(ηταν μια νυχτα που εμεινα εδω και νομιζαν οτι ειχα κοιμηθει...:P)

Αναζητάμε το πατέρα των παιδιών μας!

Είμαστε σε αναζήτηση του πατέρα των παιδιών μας! Υπάρχει κανείς διαθεσιμός????

Xρονια πολλα για την ονομαστικη εορτη σας:happy:
σας ευχομαι οτι καλυτερο;)

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!!!:) Συγνωμη αν αργησα να απαντησω αλλα τωρα τις ειδα...:redface: Να εισαι και εσυ καλα και οτι επιθυμεις να στο φερει το νεο ετος..!! Μη μου μιλας στον πληθυντικο καλε, ειμαι μικροτερη απο εσενα...:D

Ε βεβαια μανδαμ.... Τι το περασατε το παιδι μας.... Πελαργο....??? Θα του βγει η γλωσσα απο τη πολλη δουλεια με τοσες παραγκελιες....:lol:

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!!!:) Συγνωμη αν αργησα να απαντησω αλλα τωρα τις ειδα...:redface: Να εισαι και εσυ καλα και οτι επιθυμεις να στο φερει το νεο ετος..!! Μη μου μιλας στον πληθυντικο καλε, ειμαι μικροτερη απο εσενα...:D

Τιποτα τιποτα:D
να εισαι καλα;):P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back