moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι την προηγουμενη φορα κρατησε μερικες μερες.Εμεις που δεν εχουμε και ουρα,τι να τραβηξουμε;εμένα η ρέινα δώρα ζήτησε μόνο μία μέρα... τις υπόλοιπες 6 -7 απλά στηνότανε.... και απολάμβανε. μία βδομάδα κράτησε η όλη φάση. μέτα άρχισε να αρνήτε να τραβήξει την ουρά της....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Οχι την προηγουμενη φορα κρατησε μερικες μερες.Εμεις που δεν εχουμε και ουρα,τι να τραβηξουμε;![]()
χαχαχα το ξέχασα
άντε άντε... γμτ παλέυω να δώ τα συμπτώματα εγκυμωσύνης αλλά... δεν είμαι σίγουρη τι ψάχνω εγώ. ξέρεις εσύ τι πρέπει ναψάχνεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εμενα η Καλυψω που δεν της αρεσει το χτενισμα με παρακαλουσε να τη χτενιζω! Κι εβγαζα το αχτι μου...μια ο Μορφεας τη ξεπουπουλιαζε και μια εγω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Η δικη σας κορη κυρια μου,η δικη μου δεν εχει σαλε στην Ελβετια!![]()

Είδατε λοιπόν εσείς την παραμελείτε τη δική σας κυρία μου
. Εμείς μέχρι και σαλέ της αγοράσαμε τι άλλοδηλαδή πρέπει να κάνουμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γυρω στις 3 εβδομαδες μετα το ζευγαρωμα κοκκινιζουν και μεγαλωνουν οι θηλες...αυτο ειναι το πρωτο σύμπτωμαχαχαχα το ξέχασαάντε άντε... γμτ παλέυω να δώ τα συμπτώματα εγκυμωσύνης αλλά... δεν είμαι σίγουρη τι ψάχνω εγώ. ξέρεις εσύ τι πρέπει ναψάχνεις;
μετα ακολουθει το φουσκωμα
επισης πολλες γατες κοιμουνται παραπανω ωρες απο το συνηθες
moukelis
Επιφανές μέλος
Νομιζω στις εβδομαδες που πρεπει να ειναι η δικη σου,αλλαζουν χρωμα οι θηλες και μετα θα διογκωθουν.Μερικες τρωνε πιο πολυ,δε σε αφηνουν να τις πολυχαϊδεψεις στην κοιλιτσα και κοιμουνται περισσοτερο(αν μπορει μια γατα να κοιμηθει περισσοτερο)χαχαχα το ξέχασαάντε άντε... γμτ παλέυω να δώ τα συμπτώματα εγκυμωσύνης αλλά... δεν είμαι σίγουρη τι ψάχνω εγώ. ξέρεις εσύ τι πρέπει ναψάχνεις;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΕτσιΝομιζω στις εβδομαδες που πρεπει να ειναι η δικη σου,αλλαζουν χρωμα οι θηλες και μετα θα διογκωθουν.Μερικες τρωνε πιο πολυ,δε σε αφηνουν να τις πολυχαϊδεψεις στην κοιλιτσα και κοιμουνται περισσοτερο(αν μπορει μια γατα να κοιμηθει περισσοτερο)![]()
...και η αυξηση της ορεξης που ξεχασα
Δειτε κι αυτο!
https://www.cat-pregnancy-report.com/cat-pregnancy-signs.html
moukelis
Επιφανές μέλος
Ε ποσο πιο αρνακι,το μωρο μου εκατσε να την παρουν αγκαλια ολοι,και ηταν πολυ ηρεμο παρολο που υπηρχε αστειρωτος γατουλης,ηταν νεο σπιτι και κοσμος που δεν ηξερε.Ειλικρινα,θα σας το πει και η Βασιλικη,δεν εχω γνωρισει πιο γλυκο και τρυφερο πλασμα.Κι οσο να πεις,ειναι μια ευχαριστη αλλαγη αν ζεις με τον Σειριο!Πραγματι στον οιστρο τους οι θηλυκες γινονται αρνακια!
Εμενα η Καλυψω που δεν της αρεσει το χτενισμα με παρακαλουσε να τη χτενιζω! Κι εβγαζα το αχτι μου...μια ο Μορφεας τη ξεπουπουλιαζε και μια εγω![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν της αγορασατε ομως μπανγκαλοου στο Ντουμπαϊ...Είδατε λοιπόν εσείς την παραμελείτε τη δική σας κυρία μου
. Εμείς μέχρι και σαλέ της αγοράσαμε τι άλλοδηλαδή πρέπει να κάνουμε...

moukelis
Επιφανές μέλος
Γιουλη-Δωρα dolby surround!Ετσι...και η αυξηση της ορεξης που ξεχασα
Δειτε κι αυτο!
https://www.cat-pregnancy-report.com/cat-pregnancy-signs.html

prince
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ρια τελευταιους και καταϊδρωμενους ε;Τα καταγραφει αυτα η κακια πεθερα...
prince
Διάσημο μέλος
θα την έχω κλειστή και θα βάλω και οχυρώματα πάνω γιατί καιοι δύο γάτοι την ανοίγουν....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και κατι βασικο Σταυρουλα! Διεκοπη ο οιστρος της! Δεν της ξαναηρθεαν το να κοιμάται η γάτα περισσότερο είναι ενδικτικό εγκυμωσύνης... ο πρίνς μου είναι εγκυος.... :Ρ ξεχνάει να σηκωθεί. λοιπόν ψιλο φουσκωμένες κοκκινοπές θηλές έχουμε συγκριτικά με των αρσενικών.. επίσεις τρώει μονίμως (φτάσαμε τα 3.100 παρακαλώ) και που τη χάνεις που τη βρίσκεις πίσω από το πλυντήριο κοιμάται.... μέχρι τώρα νόμιζα ότι κοιμάται γιατί στο ξύπνιο της την ακολουθούν δύο πλέον γάτοι. και επιπλέον ότι τρώει γιατί φοβάται μη μου μείνει νηστικιά....χμχμμχ για να δούμε

moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος

Γιούλη δικά σας μωρά πότε περιμένουμε;
Δώρα πότε πέρνεις πίσω τη μόιρα; χμμχμχ Αντε να δούμε μικρά σαμιεζάκια
χωρίς ουρίτσα 
moukelis
Επιφανές μέλος
Τη μικρη θα την παρω επιστρεφοντας Καλυμνο στις 5 του μηνα.Τα μικρα μαλλον θα βγουν...αναμεικτα,καποια χωρις,καποια με ολοκληρη και καποια με σπαστη.όχι δεν της ξαναήρθε. έχουν περάσει 3 βδομάδες πια νομίζω. είναι κουκλαρα όμως.. αλλά δεν θέλει καθόλου αγκαλιά. καθόλου χτένισμα και αμύνεται άσχημα πλέον όταν την χτενίζουμε...
Δώρα πότε πέρνεις πίσω τη μόιρα; χμμχμχ Αντε να δούμε μικρά σαμιεζάκιαχωρίς ουρίτσα
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
φανταζεσαι να σκαλωνει η ουρα την ωρα που βγαινουν??όχι δεν της ξαναήρθε. έχουν περάσει 3 βδομάδες πια νομίζω. είναι κουκλαρα όμως.. αλλά δεν θέλει καθόλου αγκαλιά. καθόλου χτένισμα και αμύνεται άσχημα πλέον όταν την χτενίζουμε...
Δώρα πότε πέρνεις πίσω τη μόιρα; χμμχμχ Αντε να δούμε μικρά σαμιεζάκιαχωρίς ουρίτσα
![]()

Εμεις μαλλον κατα το Φλεβαρη θα ζητησουμε (η Καλυψω) και τη Σεμέλη κατα το καλοκαιρακι τη βλέπω να ζητα...

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπα,εκτος απο κοντη ειναι και μπουκλιτσα,οποτε δεν θα εχουμε τετοιο θεματακι!φανταζεσαι να σκαλωνει η ουρα την ωρα που βγαινουν??
Εμεις μαλλον κατα το Φλεβαρη θα ζητησουμε (η Καλυψω) και τη Σεμέλη κατα το καλοκαιρακι τη βλέπω να ζητα...![]()
Εσυ Γιουλη πως και δεν πεταχτηκες να δεις το ζευγαρακι απο κοντα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool