Σιαμ-maniacs; :D

ποτεεεεεε ταινιες τρομου. Τις τρέμωωωωω

Δεν ειπα οτι θα σε ρωτησουμε κιολας...:P:lol:
Α! εντάξει όταν βρεθούμε το καλοκαίρι όλες μαζί θα έχει θριλερολυμπιάδα:lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α! Όχι απλά δεν φοβάμαι αλλά είμαι κ φαν των ταινιών αυτών. Ναι αλλά ο Δημήτρης μπορεί ή να μην πιστεύει στους βρικόλακες ή να τρώει πολύ σκόρδο γι αυτό κ υπήρξε χαλαρός:cool:
Οχι,ο Δημητρης εχει δεσει το γαϊδαρο του,γι'αυτο ειναι χαλαρος!:mad:Αλλα αμα του το σκασω με κανεναν βρυκολακα θα δει!:mad::lol:Παντως μπορω να πω οτι αυτος ο τυπος θα παρει ανετα τη θεση του Μωρου ΝΟ 3.
Η ανυπομονη χαζομαμα πηγε σημερα και πηρε τροφες kitten για την εγκυμονουσα κορη και η γιατρος κοιτουσε σαν χαζη.:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι,ο Δημητρης εχει δεσει το γαϊδαρο του,γι'αυτο ειναι χαλαρος!:mad:Αλλα αμα του το σκασω με κανεναν βρυκολακα θα δει!:mad::lol:Παντως μπορω να πω οτι αυτος ο τυπος θα παρει ανετα τη θεση του Μωρου ΝΟ 3.
Η ανυπομονη χαζομαμα πηγε σημερα και πηρε τροφες kitten για την εγκυμονουσα κορη και η γιατρος κοιτουσε σαν χαζη.:confused:
Έτσι γίνονται οι απάτες όταν ο άλλος θεωρεί θεωρεί την/τον σύντροφο δεδομένο δυστηχώς :(
Μα γιατί πάρα πολύ καλά έκανες κ της πήρες από τώρα κιττεν γιατί απόρησε η γιατρός;

Το twilight έκανε τεράστια εισπρακτική επιτυχία στο εξωτερικό εγώ δεν το έχω δει ακόμα θα το κατεβάσω όμως να το δω γιατί δεν ξέρω πότε έρχεται στην Ελλάδα. Εσας δεν σας άρεσε; εγώ πίστευα πως θα ήταν παρα πολύ καλό. :hmm:
Λοιπόν Δώρα άκου κ αυτό υπάρχει επίσημη κοινότητα Vampire κ ψυχικών Vampire διαλέγεις κ παίρνεις τώρα αν θα σε ανεβάζουν στα δέντρα ή αν θα λαμπυρίζουν στον ήλιο δεν ξέρω από την άλλη όμως μπορείς να πάρεις κ μια μπλούζα με γκλίτερ κ να λαμπυρίζει:P
Στην Ελλαδα εχει βγει απο την Πρωτοχρονια...!:) Ειναι καταπληκτικο να πας να το δεις! Εμεις το ειχαμε κατεβασει και το ειδαμε αλλα επειδη εχουν κοψει πολλες σκηνες θα παμε να το δουμε σημερα στο σινεμα.

Ε ξερεις επειδη δεν ειμαστε σιγουροι ακομα αν ειναι εγκυος για να την αρχισω κιτεν.Ετσι κι αλλιως ειναι κατω του ετους και αστειρωτη,οποτε κακο δεν θα της κανει.Τις βιταμινες και το ασβεστιο λετε να το αρχισουμε απο τωρα ή μετα το μηνα,που θα δειξει;

Στην Ελλαδα εχει βγει απο την Πρωτοχρονια...!:) Ειναι καταπληκτικο να πας να το δεις! Εμεις το ειχαμε κατεβασει και το ειδαμε αλλα επειδη εχουν κοψει πολλες σκηνες θα παμε να το δουμε σημερα στο σινεμα.
Θα προσπαθήσω να το βρω σήμερα, αν δεν μπορέσω θα πάω σινεμά μετά να το δω:D
Ε ξερεις επειδη δεν ειμαστε σιγουροι ακομα αν ειναι εγκυος για να την αρχισω κιτεν.Ετσι κι αλλιως ειναι κατω του ετους και αστειρωτη,οποτε κακο δεν θα της κανει.Τις βιταμινες και το ασβεστιο λετε να το αρχισουμε απο τωρα ή μετα το μηνα,που θα δειξει;
Ε! Ναι μωρέ είναι μικρούλα ακόμα κ κανονικά έπρεπε να τρώει ακόμα κιτεν οπότε κακό δεν κάνει. Δεν ξέρω για το ασβέστιο καλύτερα να ρωτήσεις την γιατρό μήπως πρέπει να ελέγξεις κάποια πράγματα πριν το δώσεις, αν πχ έχει δυσανεξία κλπ

Α! εντάξει όταν βρεθούμε το καλοκαίρι όλες μαζί θα έχει θριλερολυμπιάδα:lol::up:
Κι εσύ βρε Έλενα θα με βασανίσεις με τα θρίλερ? Κι εγώ νόμιζα πως με λυπάσαι!:(:(:D
Έτσι γίνονται οι απάτες όταν ο άλλος θεωρεί θεωρεί την/τον σύντροφο δεδομένο δυστηχώς :(
Μα γιατί πάρα πολύ καλά έκανες κ της πήρες από τώρα κιττεν γιατί απόρησε η γιατρός;
Γι αυτό ακούστε κι εμένα δεν πρέπει ποτέ να σε έχει σίγουρη ο άλλος.!!! Γενικά και τους άνδρες κ τις γυναίκες. Δυστυχως η ανθρώπινη ψυχή είναι άβυσσος. Αντί να είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι όταν γνωρίζουν πως ο άνθρωπός τους είναι σίγουρος και τους δίνει κ την επιβεβαίωση και τη σιγουριά, δυστυχώς κ πάλι, θέλουν το σασπένς. Τι να γίνει... χρονια τώρα..
Καλέ δώσε στο κοριτσι κίττεν ειναι κ μικρουλα ακόμη και αδυνατούλα σχετικά.:):D

Κι εσύ βρε Έλενα θα με βασανίσεις με τα θρίλερ? Κι εγώ νόμιζα πως με λυπάσαι!:(:(:D
Οτι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους
Νιτσε.

Γι αυτό ακούστε κι εμένα δεν πρέπει ποτέ να σε έχει σίγουρη ο άλλος.!!! Γενικά και τους άνδρες κ τις γυναίκες. Δυστυχως η ανθρώπινη ψυχή είναι άβυσσος. Αντί να είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι όταν γνωρίζουν πως ο άνθρωπός τους είναι σίγουρος και τους δίνει κ την επιβεβαίωση και τη σιγουριά, δυστυχώς κ πάλι, θέλουν το σασπένς. Τι να γίνει... χρονια τώρα..
Εξαρτάται κ από τον άνθρωπο βέβαια αλλά δυστυχώς αυτό που λες είναι ο κανόνας οι περισσότεροι θέλουν να είναι στην πίεση μάλλον:/: τι να πω άβυσσος όχι μόνο η ψυχή αλλά κυρίως το μυαλό του ανθρώπου

Εγω ειμαι πολυ της μονιμοτητας,αμα ο αλλος με αγαπαει και μου το δειχνει δε χρειαζεται να νιωσω οτι απειλουμαι για να το δειξω.Αλλα για να στο δειξουν οι αντρες μερικες φορες χρειαζονται μια...υποβοηθεια.:PΤι να κανουμε δεν ειναι ολοι ρομαντικοι.

οι αντρες μερικες φορες χρειαζονται μια...υποβοηθεια.:PΤι να κανουμε δεν ειναι ολοι ρομαντικοι.
υποβοήθεια εννοείς τον Ντικορυ; :P
Αλήθεια δεν μας είπες για την μικρή στεναχωρήθηκε που έχασε τον ζευγαράκι της; Με τον Σείριο πως τα πάνε τώρα; ακόμα κάνει χουχουδιες;

Υποβοηθεια εννοουσα τη ζηλια,αλλα τωρα που ανεφερες τον Ντιγκορι ως υποβοηθημα αλλου πηγε το μυαλο μου.:lol:
Η μικρη τα παει μια χαρα με τον Σειριο,εφαγαν μαζι και πριν τους βρηκα να κοιμουνται παρεα.Ως δια μαγειας ο Σειριος δεν την σπρωχνει απο το καλαθακι που θα κανουμε φωλια,αλλα ξαπλωνει στο κουβερτακι ακριβως μπροστα του,και τυλιγεται γυρω απο τη φωλιτσα.

Οτι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους
Νιτσε.

Εξαρτάται κ από τον άνθρωπο βέβαια αλλά δυστυχώς αυτό που λες είναι ο κανόνας οι περισσότεροι θέλουν να είναι στην πίεση μάλλον:/: τι να πω άβυσσος όχι μόνο η ψυχή αλλά κυρίως το μυαλό του ανθρώπου
Σωστό και πολύ σοφό αλλά ... μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα, όμως
ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ???? ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ!!!
:down:

Εγω ειμαι πολυ της μονιμοτητας,αμα ο αλλος με αγαπαει και μου το δειχνει δε χρειαζεται να νιωσω οτι απειλουμαι για να το δειξω.Αλλα για να στο δειξουν οι αντρες μερικες φορες χρειαζονται μια...υποβοηθεια.:PΤι να κανουμε δεν ειναι ολοι ρομαντικοι.
Κι εγώ είμαι της μονιμότητας... απόδειξη ότι στις 29 Δεκεμβρίου κλείσαμε με τον σύζυγο 30 χρονια μαζί:):D Αλλά ομολογώ ότι κατά καιρούς θα έπρεπε ίσως να το έχω εφαρμόσει ...το σασπένς εννοώ. :PΤέλος πάντων!Ολα όμως γενικως βαίνουν καλώς.

Υποβοηθεια εννοουσα τη ζηλια,αλλα τωρα που ανεφερες τον Ντιγκορι ως υποβοηθημα αλλου πηγε το μυαλο μου.:lol:
Η μικρη τα παει μια χαρα με τον Σειριο,εφαγαν μαζι και πριν τους βρηκα να κοιμουνται παρεα.Ως δια μαγειας ο Σειριος δεν την σπρωχνει απο το καλαθακι που θα κανουμε φωλια,αλλα ξαπλωνει στο κουβερτακι ακριβως μπροστα του,και τυλιγεται γυρω απο τη φωλιτσα.
Πού πήγε το μυαλό σου χριστιανή μου????:P:P
Αχ μωρέ το Σειριόνι το γλυκό. Είδες του πέρασαν τα χουοου το ζουζουνακι μου την αγαπάει !:)Φίλησέ μου το μυτάκι του
:up:

Ασε Αναστασια εσυ σοκαρεσαι κι ευκολα,δε σου λεω!:P:lol:
Ναι μωρε δεν ειναι κακος,απλα περιεργος ειναι,και λιγο δυσκολος χαρακτηρας.Αλλα τον αγαπαμε τον αγρογατο!

Δωρακι πως ηταν το ταξιδι καλο; το Μοϊρακι καλα; Σου ειπα και στο βολο να μην φοβασε το Σειριο θα την στηριξει πολυ θα το δεις.Εγραψες οτι τις πρωτες μερες δεν την ηθελε .Εχεις δικιο ή μυριζε το Σιμπα ή καταλαβε εγκυμοσυνη της μπουμπους . Θα δεις οτι τωρα δεν θα την παιζει πολυ αλλα θα τη χαϊδευει και θα τη φροντιζει . Ο Δημητρης καλα ; του εδωσαν τελικα ποστο και ειδικοτητα;

Καλουτσικο το ταξιδι Ζινα μου...Δεν ξερω,τωρα τελευταια του βγαινει μια περιεργη επιθετικοτητα με τους ανθρωπους και το φοβαμαι λιγακι.Ισως να την αφησω να γεννησει και να τον αφησω να μπει μετα,οσο ειμαι εκει.
Ο Δημητρης ακομα δεν πηρε ποστο,μαλλον τωρα σε λιγες μερες θα του δωσουν αδεια.
Εσεις ολοι καλα;Ο μικρουλης σας;

Τι βλέπω εδώωωωω:eek: .....βραδιές θρίλερ ετοιμάζουμε??
ΤΈΛΕΙΑ:up::up::up:....θα έρθω κι εγώ και θα φέρω και ποπ κορν μαζί...ή προτιμάτε σπόρια???:hmm::lol::lol::lol:

Δώρα μου όλα καλά ? Τι κάνει η μικρή πριγκίπισσα? Ο Μαφιόζος?:)

Kαλημερα κι απο εμενα!:)
Κοριτσια, εκτος απο την ομαδα αιματος και aids κανουμε καμια άλλη εξεταση προ ζευγαρωματος? :hmm:

Νικολεττα σε περιμενουμε οποτε θες,και προτιμουμε το ποπ κορν!:P
Γιουλη εμας για να μην ταλαιπωρουμε τη Μόιρα με αιμοληψιες,καναμε μια γενικη αιματος και μας ειπε η γιατρος αν δει κατι ανησυχητικο θα προχωρησουμε σε περαιτερω τεστ.Υπαρχουν και τα τεστ σναπ,για λευχαιμια και λοιμωδη μονοπυρηνωση νομιζω,αλλα δεν ειναι εντελως αξιοπιστα...Νομιζω οπως οτι τα γατακια εκτροφειου ειναι εξετασμενα για λευχαιμια,ετσι δεν ειναι;

Δεν ειναι τιποτα εγω πλακωθηκα με ενα θειο του Γιωργου που μας ελεγε πρωτοχρονιατικα τι καλα που πεθανε το μ=Ζινακι μου με την εκφραση <ευτυχως ψοφησε το ψωριαρικο> .Απαντηση δεν μιλω με ανργκεφαλους και αξεστους ανθρωπους .Ολα αυτα πριν την αλλαγη του χρονου. Ο κοσμος αντι να γινεται καλυτερος χειροτερευει και του φταινε τα ζωα .:mad: Ο Γιωργοσ ειναι στην πυλη Αγχιαλου οποτε πες στο Δημητρη να τον βρει . Λεγε με Ντινα .Ελπιζω να σου καναμε καλη εντυπωση και να μας εμπιστευεσε:P:P για το μωρακι . Η Μόιρα αρχισε να γινεται πιο νωθρη τωρα ;Την πηγες στο-η κτηνιατρο ; τι σου ειπε;

Μωρε εχουμε γεμισει ανεγκεφαλους...Μην τους ακους και στενοχωριεσαι Ντινα μου.Θα το πω του Δημητρη να τον ψαξει οταν γυρισει γιατι τωρα πηρε αδεια.Πολυ χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα,η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα ολους τους γατογονεις να τους γνωρισω απο κοντα πριν παρουν ενα απο τα μωρακια μας.;)
Η Μόιρα είναι λίγο πιο νωθρή.Στη γιατρό δεν πηγαμε ακομα,ετσι κι αλλιως δεν εχει υπερηχο και δε μπορει να δει τιποτα ακομα.Θα την παρω μαλλον τηλεφωνο το Σαββατο να τη ρωτησω σχετικα με τα συμπληρωματα και ποτε πρεπει να της τα αρχισω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back